mileymiley 02.10.10, 18:23 Razem z mileycyrusxd prowadzę bloga! Właśnie dodałyśmy tam piosenkę w naszym wykonaniu! Co prawda dużo jej brakuje do oryginału ale trudno. Zapraszamy was na: tę stronę Piszcie co sądzicie.! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolcia741 Re: Blog. ;) 02.10.10, 18:32 Głosy ładne macie ale radziłabym wam nie śpiewać Andrzejewicz. A i powinnyście zmienić szablon bo ten jest okropny, w zmianie mogę pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
marcepanka13 hm. 02.10.10, 18:32 na pewno chciałaś to pokazywać ? ,ale nie jest tak źle Odpowiedz Link Zgłoś
itsjustmee Re: Blog. ;) 02.10.10, 18:42 Zgadzam się z przedmówczynią. Zmieńcie szablon, oczy aż bolą. I, hm, mogłybyście więcej opisywać, więcej szczegółów dawać do waszych notek. Macie bardzo ładne głosy, zazdroszczę wam, bo sama fałszuję. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mileymiley WAŻNE!!!! 02.10.10, 18:44 My dopiero co zalozylysmy tego bloga. Wiec jest jeszcze w stanie surowym. Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Blog. ;) 02.10.10, 18:51 Słodki blog. Przepraszam, ale nie mogłam znaleźć innego określenia . Piosenka też fajnie wyszła. Odpowiedz Link Zgłoś
zukolover Re: Blog. ;) 02.10.10, 18:53 Macie naprawdę dobre głosy, tylko mam wrażenie, że nie dajecie z siebie wszystkiego. Musicie pokazać siłę, nie możecie się bać śpiewać głośno! Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrusxd Re: Blog. ;) 03.10.10, 10:17 Dzieki za komentarze , jestem współzałożycielką tego blogaa.. ale troche jednak przykro mi, ze tak oceniacie ten piekny szablon i nagłowek , nad którym Kinga tak sie napracowała.. i NIE, dziekujemy. Same zrobimy nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mileymiley No wlasnie!!! 03.10.10, 10:26 mileycyrusxd napisał(a): > Dzieki za komentarze , jestem współzałożycielką tego blogaa.. ale troche jednak > przykro > mi, ze tak oceniacie ten piekny szablon i nagłowek , nad którym Kinga tak sie > napracowała.. i NIE, dziekujemy. Same zrobimy nowy. Nie umiecie czytac?! Ten blog to ma być wspolne dzielo moje i mileycyrusxd To jest napisane w pierwszej notce. Odpowiedz Link Zgłoś