Dodaj do ulubionych

Szkolne uwagi .

02.10.10, 20:43
Macie jakieś uwagi czy jednak jesteś grzeczne ?

Ja na razie mam jedną albo i dwie bo nie wiem czy ta głupia buba mi wstawiła .uncertain

Myślę,że u was jest coś takiego jak uwagi bo u mnie to jest jak tylko do
szkoły poszłam.

Jedną dostałam bo nie chciałam zdjąć kolczyków (jest taki down co każę
kolczyki zdjąć a ja nie zdjęłam i mi uwagę wstawił uncertain)

A druga ta nie wiem czy wstawiona to na WF nie chciałam na boisko wejść bo z
chłopakami trzeba było grać a ja nie chciałam shock

Jak kogoś uraziłam lub obraziłam tym wątek to sorry kiss

Pozdrawiam big_grin
Obserwuj wątek
    • frutella_xd x 02.10.10, 21:19
      Przez całe swoje życie dostałam uwagę w 2 i 6 klasie podstawówki.
      Pierwszą nie pamiętam za co, a drugą dostała cała klasa za 'skandaliczne zachowanie podczas lekcji'.
      • kazymuu Re: x 09.10.10, 12:25
        dostałam uwagę, bo nie chciałam dać dzienniczka.
    • emm. Re: Szkolne uwagi . 02.10.10, 21:32
      ja w roku mam już dwie uwagi sad( jedną za jedzenie na lekcji, hehe smile a drugą za
      rzucenie długopisem w pana, i to było przez przypadek ale mi teraz to wypomina
      cały czas....
      • dunjaa Re: Szkolne uwagi . 02.10.10, 21:53
        Ostatnio jednej uniknęłam, za nieprzychodzenie rano na świetlice ;D
        A tak to jestem grzeczna ;D
    • eurodont ;] 02.10.10, 21:36
      narazie rzadnej ale to dopiero początek ;] mój rekord to 35 uwag w całym roku szkolnym
      XD
    • martusqqa Hehe. :D 02.10.10, 21:37
      Obecnie nie mam żadnej uwagi. Przez kilka lat nauki nie miałam żadnej uwagi,
      ogółem jestem wzorową uczennicą, ale czasami pani mi zwraca uwagę jak gadam dużo.xD
      www.wp3.pl/ciekawostki - tutaj na forum też gdzieś jest wątek podobny. smile
    • marcepanka13 hm. 02.10.10, 21:41
      w piątej podstawowej miałam w cholerę , teraz jakoś się 'ugrzeczniłam' chyba
      , ale tylko jeśli chodzi o zewnętrzną stronę mojej osobowości na lekcjach ,
      prywatnie cały czas jestem tą cholerą co zawsze
    • suczka Re: Szkolne uwagi . 02.10.10, 21:50
      mam 2 jedną bo pisaliśmy kartkówke i mi spadłą a gościu akurat stał blisko i uwaga brzmi
      cytuje "rzuca kartkówką w nauczyciela w celu pokazania jaka to ona nie jest " hahaha i 7
      punktów w jak w p.i.z.d.e. odjąć a drugą w sumie nie słuszną bo mnie chłopaki trzymali i mi
      bluzke zdjęli i na boisko uciekli i ja tak bez bluzki do wc pobiegłąm i spotkałam nauczyciela i on
      mi wpisał uwagę" rozbiera się w szkole (nie wiem co chciała tym udowodnić chyba dla
      pokazania się kolegom)"
      i na tym koniec smile
      i mam już odjętych 20 punktów crying
      • alyson96 Szkolne uwagi . 02.10.10, 21:57
        ja mam jedną za kolczyka bo nie chciałam wyjąć . : d

- 5 punktów . pff . : /
      • lady_kiki Tak :// 04.10.10, 18:52
        Jedną za nawalanie się z kolegą mapą, a drugą dostała cała klasa za popsucie
        zamka w drzwiach chociaż to nie my tylko debil z 2 'b'. A teraz przez mojego
        'kochanego' kolegę cała klasa ma zakaz przychodzenia na dyskoteki bo facet od
        fizyki znalazł u niego paczke fajek i mu zabrał, a ten czub zamiast siedzieć
        spokojnie to zaczął fizyka od brudasów wyzywać. Dlaczego ja mam taką głupią
        klasę ???
    • momo. Re: Szkolne uwagi . 02.10.10, 21:56
      W tamtym roku szkolnym nasz kochany wychowawca wstawił wszystkim uwagi za brak
      mundurka i to chyba jedyne co. Miałam też kiedyś dostać za to, że wyszłam bez pozwolenia
      z sali gimnastycznej na w-fie, ale w końcu nauczycielka zapomniała.
      Nie jestem wielkim aniołkiem na lekcjach, ale mimo to takiej typowej uwagi chyba nigdy nie
      dostałam.
    • zuzanna. Re: Szkolne uwagi . 02.10.10, 21:58
      nie mam xd
    • onenightonly. Re: Szkolne uwagi . 02.10.10, 21:59
      mam jedną i nie zapowiada się żebym miała więcej.
    • sagaznierzch Re: Szkolne uwagi . 02.10.10, 22:00
      Mam jedną...
      Powiedziałam na początku lekcji że zadana nie mam z chemii... no to pani dała mi minusa...
      jak chodziła sprawdza kto ma... dała mi jedynke (na tej samej lekcji żeby nie było)... pss...

I tak nikt jej nie lubi....
    • zapachowa Re: Szkolne uwagi . 02.10.10, 22:00
      jak na razie chyba nie mam zadnej. ;d . ale moj kolega dostał o takiej tresci :

'uczen bije się z kolegą, po zwroceniu uwagi nauczyciela twierdzi ze sie do niego przytulał'
    • dirty Re: Szkolne uwagi . 02.10.10, 22:01
      u nas nie ma uwag ale są punkty ujemne. na dzień dobry dostaliśmy 100 a ja już mam -50
      ogólnie xd . ha, raz przeklinałam z deczka głośniej, 2 dni nieusprawiedliwione chyba wiadomo
      dlaczego xd .
    • beemazzy Re: Szkolne uwagi . 02.10.10, 22:01
      Ja takich problemów raczej nie mam, parę uwag w piątej klasie za siedzenie na oknie ;/.
      Największy mój problem to gadatliwość. Na lekcjach buzia mi się nie zamyka, dosłownie!
      Mało nauczycieli mnie przez to szanuje.. Ale jestem ulubienicą polonistki xd. Tylko mówi, że
      jak już mam śmiać się na lekcji, to żebym się śmiała pół tonu ciszej ;d.
      • olcissia_1998 Re: Szkolne uwagi . 09.10.10, 12:42
        A wszyscy z mojej klasy (poza mną i moją koleżanką Kają) dostali rok temu uwagi. No bo
        Ada B. i Damian T. rok temu w listopadzie ostro się pokłucili. Byliśmy wtedy w V klasie. Ada i
        Damian na każdej przerwie się wyzywali. Potem Damian pobił Adę gdy czekaliśmy pod
        klasą na panią. Potem ponoć Damian wyzwał Adę na solówę po szkole. Padało wtedy,
        było zimno i zaczynał już spadać śnieg. Była przerwa w szkole bo były 3 dzwonki i nie
        można było wyjść, chyba że uczeń idzie do domu. Kończyliśmy o 13:30. Był piątek. Ja
        szłam do domu. Ale sprawa o bójce wyszła na jaw na godzinie wychowawczej we wtorek.
        Osoby, które o tym wiedziały (chłopcy oczywiście poszli, dziewczyny niechętnie) poszły
        na boisko za szkołą (teren należał do szkoły), usiedzli na widowni (kamiennej) i oglądali
        bujkę. Damian bij Adę z całej siły. POnoć gdyby nie nauczycielka wracająca do domu to
        by było gorzej. I cała klasa dostała uwagi i zakaz pujścia na Andrzejkową imprezę (na
        którą szły wszystkie klasy). Ada i Damian dostali uwagi za bójkę i karę na wychodzenia na
        przerwy. Musieli stać na każdej przerwie pod pokojem nauczycielskim, a jeśli nie będą
        przestrzegać kary- pod pokojem dyrektorki. Reszta klasy dostała uwagi za ukrywanie
        prawdy. Wiedzieli o bujce i nie powiedzieli nauczycielce. Ja i Kaja nie dostałyśmy uwag bo
        nic o tym nie wiedziałyśmy. Ja nie wiedziałam o bujce, bo nie słucham tych bzdur o
        bujkach itp. Kaja nie dostała uwagi, bo jej przez tamten tydzień nie było w szkole.
        Mogłyśmy również iść na imprezę. Ale nie poszłyśmy, bo uznałyśmy, że to nie będzie fair
        według reszty klasy. Oni, mają kary, musz się uczyć, a my byśmy się wtedy bawiły na
        imprezie. Ale nie poszłyśmy.

Czesem chciałabym być w innej klasie uncertain
    • pozytywna.ja Re: głupia pani od niemieckiego . 02.10.10, 22:05
      wstawiła mi uwagę , bo wbiłam cyrkiel w ławkę , napisała " bawię się sprzętem
      szkolnym " hahaha . wgl;. jej nienawidzę , ;p / ale to inna historiaa...
    • mileymandy Nie mam ani jednej 02.10.10, 22:08
      Nie jestem jakoś specjalnie grzeczna,ale nie gadam na lekcjach,nie biję się,ani
      nic z tych rzeczy.Podobno nie wolno malować się do szkoły,ja mam makijaż,wcale
      nie taki lekki,a mimo to nikt nigdy mi nie zwrócił uwagiindifferent
      A u was w szkole,jak jest z makijażem?Nauczyciele się zgadzają,ignorują to,czy
      zwracają uwagę?
      • petka U nas są punkty minusowe :D 09.10.10, 12:36
        Nie mam jeszcze żadnych i mam nadzieję, że tak pozostanie.
    • sweetek_xd Re: Szkolne uwagi . 02.10.10, 22:10
      no u nas tez są..
      i już niestety kilka mam ; /
      za śmianie sie na lekcjach ... bo przynudzają że nie wiem ; p
      ale cóż ... suspicious
      • elf97 Re: Szkolne uwagi . 03.10.10, 11:01
        ja nie mam .
        no jedna ale to cała klasaa dostała xd

nie umie się zachować podczas apelu xd
      • kasix_14 Re: Szkolne uwagi . 09.10.10, 12:57
        nie mam jeszcze
    • mary_ Re: Szkolne uwagi . 03.10.10, 11:07
      U nas nie uwag za byle co. Są dopiero jak ktoś na prawdę coś przeskrobie. Jeszcze nikt nie
      ma a zdarzało się nawet, że się wyzywali ostro.
    • shewerewolf - 03.10.10, 11:09
      Przez 4 lata miałam czyste konto, a w 5 klasie wlepiła mi wychowawczyni jedną uwage i
      bibliotekarka drugąza nie oddawanie książki xD a teraz postaram się być grzeczna.

Bless...big_grinbig_grin
    • thuskawka Re: Szkolne uwagi . 03.10.10, 11:14
      jeszcze nie mam uwag.
      • mweezy . 03.10.10, 13:57
        w całej mojej szkolnej karierze nie dostałam ani jednej uwagi, co prawda, kilka
        razy zdarzyło mi się, że nauczyciel zwrócił uwagę mi i koleżance/koledze z
        ławki, żebyśmy nie gadali, ale poza tym jestem grzeczna ;3
    • muse_fan Re: Szkolne uwagi . 03.10.10, 21:02
      Kiedyś dostałam jedynkę za gadanie z kolegą na matematyce, i na polskim za
      gadanie z innym kolegą jedynkę albo uwagę xD
    • lady_cat Re: Szkolne uwagi . 03.10.10, 21:08
      uwagę - tak. ale taka klasową .
    • x.pati.x Re: Szkolne uwagi . 04.10.10, 19:05
      o tak!
      mamy pełno uwag.
      piszę w liczbie mnogiej, bo zawsze obrywa się całej klasie.
      a najwięcej to mamy z religii! za byle pierdołe babka uwagę wpisuje.

a ostatnia uwaga nas rozwaliła totalnie. cały dzień się śmialiśmy.
      dostaliśmy ją na ognisku klasowym:
      klasa 3b [czyli my] wysłana po drzewo na rozpalenia ogniska, przychodzi z grzybami.

a pan z wf - u do nas:
      wy cioty jesteście, nawet drzewa nie potraficie przynieść.
    • blondzia Do mileymandy 05.10.10, 08:24
      Ja nie maluję się do szkoły smile jedynce co to usta różowo pomadką i to wszystko .
      Ale u mnie w klasie są dwie osoby które się malują jedna to tak bardziej
      delikatnie ,że aby rzęsy i powieki ma pomalowane ale na początku roku przyszła
      tak ostro pomalowanymi oczami na czarno ,że wychowawczyni od razu zwróciła jej
      uwagę a druga to dużo tapety na mordę kładzie ,że aż to brzydko wygląda i rzęsy
      jak ma mocno zmalowane chyba połowę tuszy na raz kładzie na jedno oko
      wychowawczyni zwracała im uwagę z makijażem ale one nadal się malują i kiedyś
      powiedziała ,że przyniesie płyn do demakijażu i będą zmywać przy niej ten
      makijaż . A ja mam z tego bekę bo moja wychowawczyni jak im cisnęła z tym
      makijażem ,że ich postarza i wyglądają jak po 30 itp ... smile
      • uga0 Re: Do mileymandy 05.10.10, 08:40
        u mnie makijaż są minusowe punkty i kto ma ten musi woda zmyc i tak maja makijaz wink
      • zjem.cie.karpiu Re: Do mileymandy 05.10.10, 08:52
        odkąd zmieniłam szkołę (w połowie 2gim) nie mam uwag.
        w poprzedniej szkole miałam nawet po 12 uwag na półrocze!
    • myslicielka123 Re: Szkolne uwagi . 05.10.10, 14:19
      jeszcze nie mamsuspicious

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka