Dodaj do ulubionych

Szkolne uwagi .

• olcissia_1998 Re: Szkolne uwagi . 09.10.10, 12:21
      W mojej klasie jest zeszyt uwag. Są pozytywne i negatywne. Jezeli ktoś ma dużo
      pozytywnych, to wtedy jest na "Kolorowej Liście", a jak ktoś ma dużo negatywnych to
      jest na "Czarnej Liście". Te listy są wystawiane na tablicy w klasie na każdej wywiadówce.
      Teraz się tak złożyło, że nikt nie był na kolorowej, a aż siedem osób było na czarnej...

Ja mam jedną pozytywną uwagę, bo zrobiłam listę trójki klasowej. Ale mogę dostać też
      negatywną, bo Agata i Ada (dwie dziewczyny z mojej klasy) namówiły mnie do podpisu na
      ich "liście podpisów" (jestesmy w szóstej klasie i wszyscy chcą podpisy każdego z klasy).
      Podpisałam się bo mnie namówiły, powiedziały, że nie powiedza pani o tej liście i że zaraz ją
      schowają. Podpisałam szybko skrót mojego imienia i oddałam listę. Ale one kłamały i
      zbierały dalej podpisy. Ale jedna dziewczyna, Kinga wpadła i pani od polaka zabrała listę
      Agaty. Powiedziała, że powie o tym wychowawczyni, ale najwyraźniej tego nie zrobiła, bo
      tata nie wreszczał na mnie po powrocie zebrania i wogule o tym nie wspomniał. A pani też
      nic o tym nie mówiła. Może nauczycielka polaka zrobiła się nagle litościwa i nie dała tej listy
      pani?
    • karmel_ Re: Szkolne uwagi . 09.10.10, 12:25
      nie mam.
    • cukiereczek. _ 09.10.10, 12:27
      Mam jedną.Za opuszczenie szatni w czasie dyżuru.
      • kari116 Re: _ 09.10.10, 12:36
        ale ty masz problemy tongue_out nie chciałaś grac z chłopakami to nie weszłaś na boisko
        ? rozbawiłaś mnie.

nie, nie mam żadnych uwag, raczej jestem grzeczna.
    • sandrolaxd Re: hmm. 09.10.10, 12:39
      jestem niegrzeczna trochę.xD ale uwag mi nie wstawiają. A odwalamy takie rzeczy
      że nie wiem.;pbig_grin
    • bellacullenx Re: Szkolne uwagi . 09.10.10, 12:40
      mam ale pozytywne- na odtłuszczanie tablicy i robienie gazetki wink
    • bellacullenx Re: Szkolne uwagi . 09.10.10, 12:40
      mam ale pozytywne- za odtłuszczanie tablicy i robienie gazetki wink
    • klarix1 Szkolne uwagi . 09.10.10, 12:47
      I po co Ci to? Nudzi Ci się?
      • andzia95 Re: Szkolne uwagi . 09.10.10, 15:02
        Miałam w 1 gim za brak mundurka. -,- I to nie tylko ja, ponad połowa klasy. Ale
        prawie żaden nauczyciel już nie sprawdzał. ;P I w 2 gim (to była uwaga dla całej
        klasy) za ucieczkę z lekcji, poszliśmy zamiast na polski na halę oglądać zawody.
        Nauczycielka szukała nas wtedy po całej szkole. big_grin Poza tym to grzeczna jestem.
        • majka04 Re: Szkolne uwagi . 10.10.10, 20:21
          za nieregulaminowy strój . czyli -10 punktów.
    • 90210_ hyhy . 10.10.10, 20:23
      Moja klasa liczy 17 osób, te patafiany wszystkie są grzeczne i jesteśmy wzorową
      klasą, także nikt nie ma żadnej uwagi =.=" Trochę dobrze ale źle jako opinia
      wśród innych uczniów.

serce.
      • geniaaa Re: hyhy . 10.10.10, 20:32
        zdjąć kolczyki ? o tym jeszcze nie słyszałam, ja mam więcej niż po jednym w
        jednym uchu i nikt mi nie każe zdjąć XD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka