olcissia_1998 Re: Szkolne uwagi . 09.10.10, 12:21 W mojej klasie jest zeszyt uwag. Są pozytywne i negatywne. Jezeli ktoś ma dużo pozytywnych, to wtedy jest na "Kolorowej Liście", a jak ktoś ma dużo negatywnych to jest na "Czarnej Liście". Te listy są wystawiane na tablicy w klasie na każdej wywiadówce. Teraz się tak złożyło, że nikt nie był na kolorowej, a aż siedem osób było na czarnej... Ja mam jedną pozytywną uwagę, bo zrobiłam listę trójki klasowej. Ale mogę dostać też negatywną, bo Agata i Ada (dwie dziewczyny z mojej klasy) namówiły mnie do podpisu na ich "liście podpisów" (jestesmy w szóstej klasie i wszyscy chcą podpisy każdego z klasy). Podpisałam się bo mnie namówiły, powiedziały, że nie powiedza pani o tej liście i że zaraz ją schowają. Podpisałam szybko skrót mojego imienia i oddałam listę. Ale one kłamały i zbierały dalej podpisy. Ale jedna dziewczyna, Kinga wpadła i pani od polaka zabrała listę Agaty. Powiedziała, że powie o tym wychowawczyni, ale najwyraźniej tego nie zrobiła, bo tata nie wreszczał na mnie po powrocie zebrania i wogule o tym nie wspomniał. A pani też nic o tym nie mówiła. Może nauczycielka polaka zrobiła się nagle litościwa i nie dała tej listy pani? Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 Re: _ 09.10.10, 12:36 ale ty masz problemy nie chciałaś grac z chłopakami to nie weszłaś na boisko ? rozbawiłaś mnie. nie, nie mam żadnych uwag, raczej jestem grzeczna. Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: hmm. 09.10.10, 12:39 jestem niegrzeczna trochę.xD ale uwag mi nie wstawiają. A odwalamy takie rzeczy że nie wiem.;p Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Szkolne uwagi . 09.10.10, 12:40 mam ale pozytywne- na odtłuszczanie tablicy i robienie gazetki Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Szkolne uwagi . 09.10.10, 12:40 mam ale pozytywne- za odtłuszczanie tablicy i robienie gazetki Odpowiedz Link Zgłoś
andzia95 Re: Szkolne uwagi . 09.10.10, 15:02 Miałam w 1 gim za brak mundurka. -,- I to nie tylko ja, ponad połowa klasy. Ale prawie żaden nauczyciel już nie sprawdzał. ;P I w 2 gim (to była uwaga dla całej klasy) za ucieczkę z lekcji, poszliśmy zamiast na polski na halę oglądać zawody. Nauczycielka szukała nas wtedy po całej szkole. Poza tym to grzeczna jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Szkolne uwagi . 10.10.10, 20:21 za nieregulaminowy strój . czyli -10 punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
90210_ hyhy . 10.10.10, 20:23 Moja klasa liczy 17 osób, te patafiany wszystkie są grzeczne i jesteśmy wzorową klasą, także nikt nie ma żadnej uwagi =.=" Trochę dobrze ale źle jako opinia wśród innych uczniów. . Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: hyhy . 10.10.10, 20:32 zdjąć kolczyki ? o tym jeszcze nie słyszałam, ja mam więcej niż po jednym w jednym uchu i nikt mi nie każe zdjąć XD Odpowiedz Link Zgłoś