nuskadee 03.10.10, 16:25 trafiliście na takich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katsuumi_17 Re: Fałszywi przyjaciele 03.10.10, 16:30 Nie. Na całe boskie szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 Re: Fałszywi przyjaciele 04.10.10, 21:28 Ja na całe szczęśćie nie bo jestem bardzo ostrożna jeżeli chodzi o przyjaciół Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: Fałszywi przyjaciele 03.10.10, 18:05 pewnie. niestety w naszym świecie jest pełno ludzi fałszywych ;/. a szkoda! z jedną dziewczyną miałam straszną kłótnię, bo najpierw była do mnie milutka, słotka etc. a potem szła do koleżanek i nagadywała na mnie ;/. porażka.. ale się pogodziłyśmy. ale z drugą już nie było tak prosto.. jesteśmy skłócone do dziś, mało ogarniam. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Fałszywi przyjaciele 03.10.10, 18:09 tak. niestety. ale utrzymuję z nimi kontakt, jako koleżanki. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_immortal Re: Fałszywi przyjaciele 03.10.10, 18:09 niestety tak i pewnie jeszcze nie raz trafię na takowych. Odpowiedz Link Zgłoś
piratka13 Re: Fałszywi przyjaciele 03.10.10, 18:35 Owszem ,mam taką jedną w klasie . Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Fałszywi przyjaciele 03.10.10, 18:43 Niestety tak. Z jedną żyję obecnie w zgodzie chociaż raczej nie utrzymuję bliższych kontaktów. Z drugą już tak wesoło nie ma. Nienawidzimy się. W ogóle się do siebie nie odzywamy, a jeśli już to ona tylko zaczyna jaką ja niby jestem dziw.ką, że niby nie umiem się ubrac i podobne rzeczy. Najgorsze jest to, że prawie codziennie ją widuję, bo jesteśmy razem w klasie. Masakra jakaś. Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka no 03.10.10, 18:48 i dzieki temu mało komu ufam i zawsze odpowiadam "spoko".. Odpowiedz Link Zgłoś
dream. Re: Fałszywi przyjaciele 03.10.10, 18:53 niestety tak, dokładniej trzy dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
kela20 Re: Fałszywi przyjaciele 07.10.10, 17:58 czy macie Fałszywych przyjaciół bo ja tak i wcale się tym nie przejmuje wy też się nie przejmujcie na pewno się znajcie taki co nie jest fałszywy. Odpowiedz Link Zgłoś
lulalolu tu 03.10.10, 19:08 u mnie w klasie jest tak ze wszyscy sie "lubia" ale obgaduja siebie nawzajem Odpowiedz Link Zgłoś
dunjaa Re: tu 03.10.10, 19:13 lulalolu napisał(a): > u mnie w klasie jest tak ze wszyscy sie "lubia" ale obgaduja siebie nawzajem u mnie jest zupełnie tak samo. a co to wątku to zdarzyło się. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 jeszcze naszczeście nie;-) 03.10.10, 19:15 Ja żeby kogos polubic musze go lepiej poznac wiec jeszcze nie trafiłam na kogos ktoby mnie zranił w taki sposób żebym naprawde to odczuła Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Fałszywi przyjaciele 03.10.10, 19:19 tak, niestety. przyjaźniłyśmy się półtora roku... :c Odpowiedz Link Zgłoś
ayuu_iero tak... :( 03.10.10, 19:22 przez pół roku nie umiałam się pozbierać po takiej 'przyjaciółce'. wszystko jej mówiłam. wszystkie moje tajemnice, a ona? nagle to wszystko porozgadywała i zaczęła mnie dręczyć. ale na szczęscie w końcu też jej dopiekłam Odpowiedz Link Zgłoś
pysia_x33 Re: Fałszywi przyjaciele 03.10.10, 19:23 No ... Teraz jestem w "fałszywej przyjaźni" i się wyplątać nie mogę .. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś