Dodaj do ulubionych

Czym jest dla nas moda?

04.10.10, 21:11
No właśnie. Czym jest dla Was moda? Jak bardzo liczycie się z najnowszymi trendami? Z tym,
co proponują styliści? Najwięksi projektanci mody? Skąd czerpiecie wiedzę na temat mody i
trendów? Ja oczywiście - często przeglądam internet, jednak jakoś nie jestem w stanie zaufać
mu w stu procentach, regularnie czytuję też Fashion Magazine.
Obserwuj wątek
    • linda Re: Czym jest dla nas moda? 04.10.10, 23:38
      nie jestem obeznana w tym temacie . a jezeli chodzi o kurtkę skorzaną to mialam jako pierwsza , na dlugo przed modą big_grin
      • nick_zajety ;) 05.10.10, 08:27
        I jak Ci teraz z tym, że nosi ją 3/4 polskich dziewczyn? Mi też się podobają takie kurtki, chociaż
        teraz bym już takiej nie kupiła..
    • blondzia Re: Czym jest dla nas moda? 05.10.10, 08:48
      Ja to patrzę co inni noszą jak zauważam ,że to jest modne to właśnie sobie to
      kupuję jak np arafatki były bardzo modne jak byłam w 6 kl podstawówki zobaczyłam
      ,że dużo osób chodzi w tym po szkole jak i także dziewczyn z mojej klasy i
      kupiłam sobie taką różowo big_grin
      Ale adidasy takie za kostkę bardzo modne były w tamtym roku i chyba raczej w tym
      też są ale ja takich nie mam mam zupełnie inne adidasy a już niedługo zima nawet
      teraz chodzę w kozaczkach takich jesiennych big_grin
    • bellacullenx Re: Czym jest dla nas moda? 05.10.10, 09:16
      moda to dla mnie sposób na wyrażenie siebie..
    • nearlaify Re: Czym jest dla nas moda? 05.10.10, 09:50
      Czymś czym zupełnie się nie interesuję!
    • shewerewolf - 05.10.10, 11:50
      Takimi najnowszymi trendami się nie kieruję, bo jak dla mnie nowe projekty np.
      Ś.P.McQuenna są dla mnie zbyt "artystyczne". Ale staram się wyciągać pewne rzeczy z
      panującej aktualnie mody.smile
    • obcas Re: Czym jest dla nas moda? 05.10.10, 12:26
      Regularnie "fashion magazine"? Czyli raz na trzy miesiące?smile
      Chociaż coś słyszałam, że ma częściej się ukazywać.

Ja dostosowuje modę do siebie a nie siebie do mody. Czyli wybieram z trendów to
      co aktualnie mi się podoba, staram się być na czasie, ale w taki sposób, abym
      dobrze się w tym czuła.
      • nick_zajety Re: Czym jest dla nas moda? 13.10.10, 12:35
        Regularnie, co kwartał, bo tak się ukazuje. Ma się ukazywać częściej, nie słyszałam?
    • beemazzy Re: Czym jest dla nas moda? 06.10.10, 17:58
      Właściwie moda w ogóle się dla mnie nie liczy. Ubieram się tak jak chcę i mi to pasuje. Moje
      ubrania są sposobem, w którym wyrażam siebie, to wszystko. Nie zamierzam ślepo
      podążać za trendami, nigdy mnie to nie obchodziło.
    • chocolatex Re: Czym jest dla nas moda? 06.10.10, 21:57
      Moda to dla mnie coś co jest "na czasie". W ogóle się tym nie interesuję, krótko
      mówiąc mam to gdzieś. Nie przejmuję się tym, że mogę mieć skarpetki nie
      dopasowane do bluzki czy coś w tym stylu. Po prostu ubieram się. Nie wiem na ten
      temat nic. Tylko czasami widzę ludzi, jak idę ulicą, że np co trzecia dziewczyna
      ma skórzaną kurtkę. Trochę to zabawne, bo gdzie ta "oryginalność", którą się tak
      wszyscy afiszują?
      • nick_zajety Re: Czym jest dla nas moda? 06.10.10, 22:37
        Jesli chodzi o skórzane kurtki, to chyba nawet co druga je nosi, ale wszystkie są oryginalne,
        bo mają inne kolory tongue_out
    • avril993 Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 15:04
      Nie obchodzi mnie moda. Ubieram się tak jak chce i nie patrze co jest modne.
    • karolcia741 Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 15:16
      Jestem stylistką moich koleżanek. Za dużo to nie przeglądam stron ani gazet o
      modzie ale mam dobre wyczucie smaku i gustu jeśli chodzi o ciuchy. Stwarzam też
      własny styl.
    • angie2 Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 15:19
      Nie jest tak, że gdy zobaczę, że dziewczyny noszą jakąś rzecz od razu ją sobie kupuje.
      Kupuje to co mi się podoba smile
      • nick_zajety Re: Czym jest dla nas moda? 13.10.10, 12:34
        I to się chwali, bo większość pewnie sugeruje się tym co mają koleżanki
    • riki1246 Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 15:21
      zgodze sie z chocolatex i avril993
      Ubieram sie wygodnie i na luźie a nie tak żeby później
      kurde jak ta bluzka ( te buty ) mnie denerwują
      • geniaaa Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 15:26
        nie interesuje się tym co jest 'na topie' albo co radzą styliści, ubieram się
        jak mi wygodnie . ; >
    • delicious Moda przemija, styl pozostaje - tego się trzymam 07.10.10, 15:28
    • kesha008 Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 15:30
      po prostu lubie mode...serceserce
    • cudo40 Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 15:32
      Nie przejmuje się nią jetem bardziej orginalna. Jak nie było mody na oldskule to je miałam i
      miesiąc później koleżanki zaczęły je kupywacsmile Poz tym po co za nią gonić i wydawać forse
      na jakieś ciuchy które nam się nie podobają i za góra pre tygodni nie będą modne???
    • susan02 Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 15:38
      hm... no jeśli chodzi o mode to jestem świetnie obeznana, ogładam programy telewizyjne
      związana z moda glownie amerykanskie i angielskie czytam magazyny francuskie i polskie
      oczywiście o modzie i dosyć duzo wiem....
      mnie kręci projektowanie itd. więc coś tam wiem o modzie;D
    • malowana. Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 15:39
      lubie zaglądać na storny z modą, lubie oglądać programy typu TOP MODEL,
      interesuje mnie to.
    • gwiazdka_14 Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 15:43
      Ja w miarę jestem na trendzie, a przynajmniej staram się być . :p Lubię modne ubrania i
      orginalne ;D
      • mweezy . 07.10.10, 15:51
        moda jest dla mnie inspiracją w procesie tworzenia własnego stylu.
    • smola Sposbem wyrażania siebie i... 07.10.10, 15:58
      Moda jest dla mnie sposobem wyrażania siebie często łączę dwa trendy lubię
      oryginalność, ale też lubię być modnie ubrana big_grin
      Styl ubierania jest dla mnie dość ważny!
    • likepoison Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 16:00
      A ja mam modę szeroko w d**ie. Nie obchodzi mnie co się teraz nosi. Ja ubieram
      się w to co mi się podoba.
    • koralowa tak 07.10.10, 16:12
      Uwielbiam modę. Lubię wyglądać dobrze, a zarazem modnie. Poza tym kupuje
      magazyny o modzie takie jak Avanti czy HOT, i oglądam jeszcze magazyny z modą.
    • myszqa13 kocham modę! 07.10.10, 16:12
      jeśi np.: berety lub płaszczyki w pepitke były modne kilka lat temu musiałam kupić...berety nadal nosze...tak jak zeszłoroczne emu...już w tym roku modne nie są ale przecież nie będę ich wyrzucała...będę je nosiła bo kocham je.były drogie więc po co miałabym je kupować tylko na jeden sezon??ogólnie to teraz martensy sobie kupuje bo są modne w tym sezonie...czytam VOGUE(niemieckiego),Avanti,Twój Styl i Elle.I wchodze na strony takich domów mody jak Louis Vuitton,Chanel...i wogóle...a potem kupuje takie rzeczy...kocham mode
    • mari86 Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 16:18
      Moda ma dla mnie ogromne znaczenie. ;p
    • ann_95 Re: Czym jest dla nas moda? 07.10.10, 16:22
      Tak w miarę się tym interesuję, ale lubię wybierać rzeczy których nie ma pół
      Polski !! Na przykład ta kurtka co akuratnie jest na głównej stronie tego ( nie
      wiem jak to nazwać ) tematu na forum, to okropnie mi się podoba już od miesiąca,
      ale już dawno nie ma jej w moim h&m-ie ..... a nie bede specjalnie jechała do
      jakiegoś jeszcze większego miasta... ale się rozpisałam o głupiej kurtce, jak
      wogóle nie na temat wink lubię nosić rzeczy, które inni uważają za odważne, nie w
      sensie, że kiecka 2 cm za tyłek, tylko na przykład ostatnio kupiłam takie
      genialne butki lekko wojskowe i uważam,że są cudne, choć nawet moja najlepsza
      przyjaciółka powiedziała, zęsą brzydkie, ale to mnie nawet cieszy, bo
      przynajmniej mam gwarancje że nikt z moich znajomych nie ma takich samych wink a
      inspiracje lubię czerpać ze strony groszki.pl wink a i często mam tak, ze jednego
      dnia widze cos fajnego i jakoś tak nie specjalnie mi się podoba, a następnego po
      prostu muszę to mieć wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka