Dodaj do ulubionych

Zakupy w Internecie?

05.10.10, 15:30
Lubicie kupować w Internecie? Czy zawsze przysyłano wam to co zamawiałyście? Czy może
zdarzyło wam się, że zamówiona rzecz miała inny kolor, rozmiar itp.? To pierwsza sprawa.
A druga jest bardziej osobista. Moi rodzice zamawiają książki, kolczyki i inne tego typu
sprawy na Allegro, ale nie uznają kupywania ubrań. Twierdzą, że przysyłają inne rzeczy.
Chciałam sobie kupić spodnie na Allegro. Jak mam ich przekonać do zakupów w Necie? uncertain
Obserwuj wątek
    • angie2 Re: Zakupy w Internecie? 05.10.10, 18:18
      Hello! Jesteście?
    • linda Re: Zakupy w Internecie? 05.10.10, 19:46
      co za różnica spodnie czy książkitongue_out jak i książki dosyłają to i spodnie doślą.wink moja mama często zamawia , ale patrzy na komentarze ludzi którzy już wcześniej kupowali od tego ( sprzedwacy ).raz kupiła aparat i długo nie przychodził..no więc upomniała się i dostała aparat , ale nie dostała pokrowca na niego ( nie można dokupić takiego w sklepie ) i sama sobie uszyła podobny . a znowu moja wychowawczyni zamówiła dziecku piłkę na allegro i dostała balona . poważnie !
      • linda Re: Zakupy w Internecie? 05.10.10, 19:48
        cóż bywają oszuści. kiedyś był nawet nagłośniony taki incydent że jakieś szczeniaki zrobiły zdiecie samochodu i sprzedali go na aukcji , a tak naprawde tego samochodu nie mieli. i sprawa oczywiście poszła do sądu.a co dalej to nie wiemsuspicious
    • ciapolka wole sie przejść do jakiegoś centrum czy coś 05.10.10, 19:49
      bo nie wierze że mi przyślą, czy bedzie pasować itd
    • x.pati.x Re: Zakupy w Internecie? 05.10.10, 19:54
      często kupuje książki przez internet.
      zdarzyła mi się sytuacja: zamówiłam sb odtwarzacz mp4 i mi nie przysłali.
      czekaliśmy z tatą ponad 3 tygodnie i tato napisał, że rezygnuje, a gościu
      wieczorem napisał, że już wysłał -_-
      • hellokiciara Re: Zakupy w Internecie? 05.10.10, 21:08
        Nigdy nic nie zamawiałam przez internet

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka