evanescence24 chciałabym 20.10.10, 23:14 móc się przestawić na niejedzenie. chudnąć. do kości. jestem normalna, nie mam nadwagi ani nic. ale chciałabym być chudsza. po prostu mi się to podoba. ale nie mogę. nie potrafię. słaba wola. może i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_ @kasiulec 21.10.10, 16:07 czy Ty wiesz o czym piszesz w ogóle? idiotyzm? więc na przykład chorobe Alzheimera tez nazwiesz idiotyzmem? Zastanów się trochę. To jest choroba. Choroba, która wykańcza cię fizycznie i psychicznie, a nie jakieś widzimisię tych dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
hellokinia Re: Ekstremalne odchudzanie... 21.10.10, 16:17 ja tam się nie odchudzam jestem zadowolona ze swojej figury a tak wogóle to po co się odchudzać??? moim zdaniem każda dziewczyna ma ładną figurę jeżeli są grube to są dobrze zbudowane. Odpowiedz Link Zgłoś
mollyna Re: Ekstremalne odchudzanie... 21.10.10, 16:18 Nie jestem na diecie, ale zaczęłam się troszkę ograniczać. Nie że jestem gruba, wagę mam w normie, wyglądam całkiem zwyczajnie, ale chcę popracować nad talią. A to, że one teraz są takie chude, wcale nie znaczy, że zawsze będą. Mogą popaść w choroby itd. Albo wcale takie nie są, tylko próbuję zrobić na sobie nawzajem wrażenie. A kiedyś też byłam kościotrupkiem. Na początku 6 kl. ważyłam 32 kg. Potem w ciągu roku przytyłam 15 kilo xD. Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Re: Ekstremalne odchudzanie... 21.10.10, 16:27 Takie coś to pułapka. Tak samo jak ciągłe przybieranie na wadze. Po prostu te dziewczyny zaczynają być anorektyczkami . Odpowiedz Link Zgłoś
tipa : / 21.10.10, 17:02 dzisiaj się natknęłam na parę fotoblogów , oto one : * 1 * 2 * 3 * 4 * 5 * 6 * 7 * 8 * 9 * 10 * 11 * 12 * 13 * 14 * 15 * 16 * 17 * 18 * 19 * 20 * 21 * 22 * 23 * 24 * 25 * 26 * 27 GŁUPOTA ! Odpowiedz Link Zgłoś
minaslia Re: : / 21.10.10, 17:41 czytam, sobie taki blog i widzę: " Nie popijaj jedzenia - dzięki temu zjesz mniej. WTF?!?! Chyba raczej jak się napije to "zaspokoi głód" Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat . 21.10.10, 17:22 widzisz . . . jesli ktoś ma 70 kg, czy 80 kg to go rozumię . oczywiście wszystko zalezy od wzrostu i takie tam . ale dziewczyna z mega wystajacym brzuchem nie wygląda za ladnie. ja je rozumię . . . i tą głodówke , i to wszystko . te , co ważą 50 kg - przeginają . ale one sa już chore. dążą do wg nich doskonałości - wystających kości . nigdy nie będę źle oceniała anorektyczki . ktoś, kto nigdy nie był gruby, nie wie, jak to jest . ktoś, kto nigdy nie głodował, tez nie wie, jak to jest . tu chodzi o to, by ich nie potępiac tylko pomóc lub zrozumieć . a ja doskonale je rozumie . kiedys też trochę się głodziłam . . . tak, tak i chyba zacznę znowu . nawet mnie nie przekonujcie do zmiany zdania . Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: Ekstremalne odchudzanie... 21.10.10, 17:23 chciala bym byc mocno chuda. xd ale nie az za mocno ; o Odpowiedz Link Zgłoś
candence Bony do Top Secret! :] 23.10.10, 13:09 wypelniasz-wygrywasz.pl/konkurs-z-nagrodami-gwarantowanymi-Top-Secret/index.php?recommended_by=19128734103443 otrzymaj gwarantowany bon dosieci sklepow Top Secret o wartosci 50zł za wypelnienie krotkiego formularza!! To trwa tylko chwilkę! Bardzo mi na tym zależy ponieważ biore udział w konkursie dalej. Nawet jeśli nie wykorzystasz bonu, prosze wypelnij formularz i potwierdz potem e-mail pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adelinde Re: Ekstremalne odchudzanie... 23.10.10, 14:53 Myślę, że takie dziewczyny marzą po prostu o szczupłej sylwetce. Chcą się sobie podobać. Nie ma w tym nic złego no chyba, że już to odchudzanie zamienia się w obsesję, zaczyna się człowiek głodzić, a dziewczęta nie zdają sobie sprawy, że zamiast robić się coraz atrakcyjniejsze wyglądają jak wygłodzone potwory. Ogólnie wszystkie z nas za nisko się oceniają. Trzeba mieć jakieś krągłości. Wbrew pozorom one są najatrakcyjniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
lady.gaga.fc Re: Ekstremalne odchudzanie... 30.10.10, 13:08 popieram, one sa nienormalne ;p, a sposob: nie przejmowac sie i sie duzo ruszac Odpowiedz Link Zgłoś