nuskadee 06.10.10, 17:48 I jakie macie plany na przyszłość? J jeśli mi się uda chce iść do liceum - klasa medialnoznawcza bo chcę zostać dziennikarką. A Wy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mayflower Re: Gdzie wybieracie się po gimnazjum? 06.10.10, 17:56 Do liceum plastycznego, a potem na Artystyczne projektowanie ubioru i kostiumu Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Do liceum w USA 06.10.10, 20:50 A dokładnie to HSRTH.To jest liceum przygotowujące do studiów na Harvardzie.Chciałabym iśc na prawo albo chemię,nie jestem jeszcze zbytnio zdecydowana,ale jeszcze rok Odpowiedz Link Zgłoś
nicoole Re: Gdzie wybieracie się po gimnazjum? 06.10.10, 18:02 Biol-chem ) Potem na studia medyczne.. a chciałabym zostać dermatologiem Odpowiedz Link Zgłoś
lily_luna Re: Gdzie wybieracie się po gimnazjum? 06.10.10, 18:14 Nie wiem dokładnie do jakiego liceum (do jakiegoś dobrego o wysokim poziomie) ale klasa humanistyczna z elementami dzinnikarstwa albo coś związanego z prawem Pomóżcie ze znalezieniem: Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
aleyka_ Re: Gdzie wybieracie się po gimnazjum? 06.10.10, 20:09 Technikum fotograficzne jak się domyślacie,fotografia mnie kręci ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
cally Biol - Chem 06.10.10, 18:13 Nie wiem jeszcze do którego liceum, ale będę startować do tych z numerem poniżej 10, może 12, te są najlepsze (Poznań, jakby co), jeśli się nie dostanę... Oj, nawet wole nie myśleć... Ale w każdym razie biol - chem, a później na medycynę... Odpowiedz Link Zgłoś
ilovethat Re: Gdzie wybieracie się po gimnazjum? 06.10.10, 18:26 ja na humanistyczny. też chcę być dziennikarką. xd Odpowiedz Link Zgłoś
laura.pl Re: Gdzie wybieracie się po gimnazjum? 06.10.10, 18:34 Jeszcze nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
teqiulla . 06.10.10, 18:39 liceum profil humanistyczny ewentualnie bio - chem. a później chyba coś związanego z muzyką bardziej lub fotografią, no albo studia humanistyczne również c: Odpowiedz Link Zgłoś
mila13 Re: Gdzie wybieracie się po gimnazjum? 06.10.10, 18:44 Ja bym chciała iść do liceum o profilu językowym albo plastyk żeby na fotografie później iść. Odpowiedz Link Zgłoś
ania2005 Re: Gdzie wybieracie się po gimnazjum? 06.10.10, 18:47 ilceum profil humanistyczny .. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: Gdzie wybieracie się po gimnazjum? 06.10.10, 18:54 ja chcę być farmaceutką muahahhaha Farmaceuta - farmacja apteczna Farmaceuta - farmacja kliniczna Farmaceuta - farmacja przemysłowa Farmaceuta - farmacja szpitalna Farmaceuta - specjalista jakości leków Farmaceuta zielarstwo coś w tym stylu ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Gdzie wybieracie się po gimnazjum? 06.10.10, 18:55 Do jakiejś szkoły językowej. Później na studia - ang. Chcę zostać albo tłumaczką angielskiego albo nauczycielką ang. Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 Re: Gdzie wybieracie się po gimnazjum? 06.10.10, 18:56 spróbóje dostać się do liceum na profil biolchem Odpowiedz Link Zgłoś
smerffetka. Re: Gdzie wybieracie się po gimnazjum? 06.10.10, 19:04 ja planuje za rok isć do licemum fotograficznego.. ale niewiem czy to wypali ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: Gdzie wybieracie się po gimnazjum? 06.10.10, 19:11 ja też chce iść do liceum . Do klasy z Angielskim rozszerzonym . <3 do Technikum nie chce bo tak 4 lata nauki , a ja chce jak najszybciej skoczyć szkołę . Odpowiedz Link Zgłoś
zaprzepaszczona Re: Ja już wiem dokładnie. 06.10.10, 19:40 Ja chce do liceum 34 im. Kieślowskiego w Łodzi do klasy albo B(edukacji medialnej) albo D(edukacji teatralnej z elementami filozofii). Po liceum chciałabym iść do PWSFTViT. Na aktorstwo Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia do Honolulu małpy giglać . 06.10.10, 19:41 do Honolulu małpy giglać ... .. wybrałam , Liceum . Odpowiedz Link Zgłoś
jb.0la Ja na razie chce skonczyc podstawowke ;D a serio: 06.10.10, 19:42 myslalam o medycynie,ale sie krwi boje moze na prawo? ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
onenightonly. Re: Gdzie wybieracie się po gimnazjum? 06.10.10, 19:53 do liceum a potem na studia na medycynę. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Gdzie wybieracie się po gimnazjum? 06.10.10, 19:55 ja mam tysiac pomysłów na minutę. kiedyś marzylam o tym, by być siatkarką. lubię też dziennikarstwo, ale i również psychologię . pójde do liceum o jakimś profilum. albo z roz. angielskim, albo humanistycznym . ostatnio słyszałam o takiej pracy jak ' tester ' np. wycieczek. zarabia się 3 000 zł. i mozna sobie jeździć po swiecie i testować wycieczki za darmo. ba, oni nawet dołączają do tego takie kiesoznkowe. niby praca fajna i wygodna. ale nie czułabym się w niej spełniona. bo niby co bym osiągnęła w zyciu ? nic. a mi zalezy na tym, by być KIMŚ . Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Gdzie wybieracie się po gimnazjum? 06.10.10, 19:55 Do liceum. Nad resztą jeszcze nie myślałam poważnie, wiem tylko, ze potrzebuję spokojnej, niestresującej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
bercia13 Re: Gdzie wybieracie się po gimnazjum? 06.10.10, 19:57 kobieto ze ci sie chce tematy wymyślać ;P Ja po gimnazjum a jestem w ostatniej klasie składam podania do Technikum Ekonomicznego i na Hotelastwo i... nie wiem jeszcze ;* Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 Re: Gdzie wybieracie się po gimnazjum? 06.10.10, 20:02 jestem w pierwszej gim, nie mam pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś
marcepanka13 Re: Gdzie wybieracie się po gimnazjum? 06.10.10, 19:59 hmm... zdecydowanie liceum, ale w wielkim mieście, coś al'a Kraków lub Warszawa, na pewno nie w moim. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ @tsst. 06.10.10, 21:01 Tak bo na tym portalu tylko jedna dziewczyna może chcieć być dziennikarką. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
suoik do liceum. 06.10.10, 20:13 planuję do Warszawy. a po liceum chcę wyjechać do Londynu na studia. jednak wątpię, żeby cokolwiek z tych planów mi się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
julia1049 Re: Gdzie wybieracie się po gimnazjum? 06.10.10, 20:21 jak sie uda to do liceum ogólnokształcącego, a potem na studia weterynaryjne Odpowiedz Link Zgłoś