Dodaj do ulubionych

Zdenerwowałam się

07.10.10, 15:52
Nie dawno pogodziłam się ze swoją kumpelą, ale jest w niej kilka rzeczy, które mnie w niej
denerwują, wiem też, że nawet jeżeli powiem jej to delikatnie to ona się obrazi. Co mam
zrobić? I jeszcze jedno nie lubię jej już tak jak kiedyś. Inna koleżanka jest też spox i na prawdę
wolę kolegować się z z tą drugą. oczywiście tej pierwszej nie chcę zostawiać.
Obserwuj wątek
    • katsuumi_17 Re: Zdenerwowałam się 07.10.10, 16:01
      Pierwsza koleżanka na pewno nie zmieni się tylko dlatego, że jej to powiesz, tym
      bardziej, że sama mówisz, że nie jesteście ze sobą tak blisko.
    • 12miley12 Re: Zdenerwowałam się 09.10.10, 11:38
      słuchaj no Klaudia ja się tylko tak trochę obraziłam no bo mi nie powiedziałaś
      gdzie poszłaś z panią Piskorz a ja chciałam wiedzieć a szczerze mówiąc to po
      szkole wolę łazić z Pauliną a w szkole z tobą i z nią a do Kingi nic nie mam a
      i jak na razie nie zadzwonię bo impulsów nie mam a co do tego co zazwyczaj
      robimy w zaciszu to mnie TO właśnie wnerwia i jak przestaniesz TO robić to
      będzie spoko a i jeszcze jedno przestań gadać żę ja nie mam mózgu bo to
      NIEMOŻLIWE przecież każdy go ma no nie
    • chocolatex Re: Zdenerwowałam się 09.10.10, 21:45
      Szczerość jest najważniejsza, więc powinnaś zawsze mówić to co myslisz. Przemów
      jej do rozumu że zawsze będziesz jej mówić prawdę i to jej problem czy się
      obrazi czy nie. Aha i dodaj, że to działa w dwie strony.
    • suoik oO 09.10.10, 23:57
      hm. koleguj się z dwoma, ale bardziej z tą, co jest fajniejsza, a tamtej nie
      zostawiaj tylko ogranicz z nią kontakty, skoro ci tak bardzo nie pasuję. ;]
    • mweezy . 10.10.10, 16:35
      możesz kolegować się z obydwiema. a co do tej denerwującej, to na prawdę warto z
      nią porozmawiać szczerze, jeśli się obrazi, to trudno, najwyraźniej to ona ma
      jakiś problem ze sobą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka