shakira_ 11.10.10, 14:24 Hej, czy fajnie jest mieć drugą dziurkę w uchu? Jakie są tego wady? Jeśli macie jakieś doświadczenie to piszcie, bo nie mam doświadczenia. Chciałabym zrobić sobie drugą dziurkę w lewym uchu, ale nie wiem czy warto. Z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosaliee Re: Druga dziurka w uchu? 11.10.10, 14:30 ja mam 4 w lewym uchu ;d i nie żałuje że zrobiłam . a wada jest taka że trzeba dużo kolczyków kupować ;D Odpowiedz Link Zgłoś
answer JA mam, po dwie w lewym i prawym... 11.10.10, 14:38 i bardzo sie z tego ciesze. naprzykład na glovestar, sąświetne kolczyki takie małe to kupuję tam..... Świetnie wyglądają np, różowe kokardki i czarne czachy Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Druga dziurka w uchu? 11.10.10, 16:44 Nie ma wad. goi się tak jak reszta dziurek w uchu i tyle. Ja mam w lewym dwa od ponad roku i jestem zadowolona :d Odpowiedz Link Zgłoś
xxxpeacexxx Re: Druga dziurka w uchu? 11.10.10, 16:53 Moje dwie siostry mają przekute 3 dziurki w jednym uchu. Więc mam jakieś doświadczenie. Mówiły mi, że to nie boli, ponieważ jest tam tylko chrząstka. Nic, absolutnie nic nie czuc (ok, no może troszeczkę coś czuc). Ale to bardzo nie boli. Ja też mam taki zamiar, aby przekłuc sobie drugi raz ucho. Uważam, że wygląda to bardzo fajnie ;D Odpowiedz Link Zgłoś