Dodaj do ulubionych

Przyjaciele

16.10.10, 15:28
A więc tak. Moja najlepsza przyjaciółka przeprowadziła się bardzo daleko (w wakacje). Tam znalazła sobie nowych przyjaciół, zapomniała o mnie. A mój najlepszy przyjaciel kilka (2,3) tyg. temu odrócił się ode mnie, Zaczął mnie przezywać. Jeszcze nie dawno plotkowaliśmy, mówiliśmy swoje sekrety. Co ja mam robić?? Pomóżcie Prosze
Obserwuj wątek
    • pynia Re: Przyjaciele 16.10.10, 15:31
      MOŻE SPRÓBUJ Z NIM POROZMAWIAĆ ( PRZYJACIEL ) , - O CO MU CHODZI ???
      ( A DO PRZYJACIÓŁKI ZADZWOŃ ) .
    • morphine_ Re: Przyjaciele 16.10.10, 15:32
      To przykre kiedy przyjaciele o tobie zapominają. Na początek musisz się z tym
      pogodzić, widocznie w ogóle nie byli ciebie warci. Może spróbuj zawrzeć nowe
      znajomości? Otwórz się na ludzi, a na pewno szybko się z kimś zakolegujesz : )
    • tulipanowa_ Re: Przyjaciele 16.10.10, 15:32
      A z jakiego powodu Twój najlepszy przyjaciel się od Ciebie odwrócił? Nic nie dzieje się bez
      przyczyny...
    • rikkki Re: Przyjaciele 16.10.10, 15:33
      znajdź se nowych przyjaciół, bo to chyba jedyne wyjście ;c nie ma co się z
      tamtymi zadawać jak cię wystawiają do wiatru. powodzenia ;*
      • goofy. Re: Przyjaciele 16.10.10, 15:36
        Spróbuj z nim szczerze porozmawiać. Jeśli to nie poskutkuję, poszukaj sobie
        nowych znajomości.
    • bella22 Re: Przyjaciele 16.10.10, 15:33
      tutaj raczej nie da się nic zrobić zadzwon do przyjaciółki i pogadaj z tym
      przyjacielem a a jak nie to znajdz nowych sama miałam podobny problem smirk
    • dream Przyjaciele 16.10.10, 15:34
      Przyjaźń, która się kończy, tak naprawdę nigdy się nie zaczęła.
    • czekomaniaczka Re: Przyjaciele 16.10.10, 15:35
      bardzo mi cię szkoda... spróbuj pogodzić się z przyjacielem, a z przyjaciółką utrzymuj
      kontakt... zawsze zostają maile, GG, skype.

i jeszcze jedno, proszę pomóż mi, wejdź i odpowiedz
      tu!
    • seneka4 Re: Przyjaciele 16.10.10, 15:39
      Z przyjaciółką pisz i odwiedzaj ją w ferie, wakacje itd. Ja mam strasznie dużo
      znajomych, których poznałam w szpitalu dwa lata temu i dalej mamy ze sobą
      kontakt. Nawet jeśli ktoś mieszka bardzo daleko od Cb są np; pociągi. Możesz też
      w wakacje pojechać na kolonie w pobliżu jej nowego miejsca zamieszkania i się z
      Nią tam spotykać. ;* Możliwości masz wiele. Możesz dzwonić ,możecie wysyłać
      sobie sms-y gadać przez gg albo przez skype. Ważne żebyście nie traciły kontaktu
      jeśli Wam obu zależy na tej znajomości.

Kolegę sobie daruj. Widocznie nie był prawdziwym przyjacielem. Nie ma co tego
      żałować. Jak się teraz zachowuje świadczy o tym że nie był warty tego abyś się z
      Nim kumplowała. Znajdź nowych przyjaciół. Tak czasami jest w życiu ,że trzeba
      zmienić otoczenie bądź znajomych. Może lepiej to dla Cb wyjdzie? Poznasz nowe
      fajne i wartościowe osoby. Może będziesz się z Nimi bardziej dogadywała niż z
      poprzednimi 'przyjaciółmi'. Naprawdę warto zmienić czasami znajomych.
      • daminisia21 Re: Przyjaciele 26.10.10, 21:26
        Dzięki wszystkim za pomoc. Z przyjacielem już sobie wszystko wyjaśniłam . Jest
        dobrze. A z przyjaciółka mam znowu kontakt. Jeszcze raz Dziękikisskiss
    • andzias Re: Przyjaciele 27.10.10, 14:07
      przyjaźń na odległość wcale nie musi zostać przerwana lub zakończona.
    • andzias Re: Przyjaciele 27.10.10, 14:07
      przyjaźń na odległość wcale nie musi zostać przerwana lub zakończona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka