famess 18.10.10, 19:29 Hej Jaki był wasz najfajniejszy sen lub może najgorszy koszmar ??? A może mieliście kiedyś sny prorocze?? Pozdrawiam Jak coś to wicie co robić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wika109 Re: Wasze sny :) 18.10.10, 19:43 sny dobry:śnił mi się taki przystojniak z którym poznałam się w hotelu w Bułgarii sny zły:śnił mi się straszny dom z filmów w którym ja występyję(to było straszne) Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 18.10.10, 19:36 nie miewam koszmarów, nigdy. fajny sen? hmm 1 zboczony ale tak to nic ciekawego ;P Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Wasze sny :) 18.10.10, 19:37 codziennie mi się coś śni , więc nie jestem wstanie wytypować żadnego snu . prorocze też miałam chodziło o ocenę z matmy ze spr. i przyśniła mi się sytuacją , wktórej dowiaduje się o niej. sprawdziło się dosłownie . głównie posiadam takie sny gdy chce się czegoś dowiedzieć wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Wasze sny :) 18.10.10, 19:41 koszmarów też nie miewam , a zboczony sen miałam.... po przeczytaniu kosmopolitanu szczegółów raczej nie będe opowiadać aa był cieekaawyy...... cała acja rozgrywała się w kościele xD Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_989 Re: Wasze sny :) 18.10.10, 19:42 Mój najgorszy sen to to że szłam droga z koleżanką i nagle zdarzył się wypadek: ciężarówka z autem osobowym. i chwile później popatrzyłam się i to niby była moja mam... koszmar aż się poryczałam... wszystko było takie na serio... a mój "proroczy" sen był taki że śniło mi się że mama dowiedziała się w jakiś sposób że mój brat pali papierosy i na drugi dzień ona ścierała kurzę i zobaczyła paczkę papierosów u niego na łóżku... Odpowiedz Link Zgłoś
dorr Re: Wasze sny :) 18.10.10, 19:43 Wstatnio wyśniłam sobie ślicznego chłopaka. xD Miewam czasem sny prorocze. Większość moich snów jest tak głupia, że aż śmieszna. W każdym śnie próbuje znaleźć jakiś symbol. Przepraszam za nadużycie słowa 'sen'. xD Odpowiedz Link Zgłoś
dusia980 Tak ... 18.10.10, 19:46 Prorocze : 1.Że będę miała niezapowiedzianą klasówkę z polskiego (prawda) 2.Że moja sis będzie miała na imię Martyna (prawda) 3.Że całą klasą jadę po koleżankę , która mieszka po drugiej stronie miasta (prawda) 4 Dalsza częśc snu z <3> , wiedziałam co będzie w siódmym sezonie Housa (wtedy był dopiero 4 sezon ) <prawda> Koszmary : 1.UFO <lol> 2. 3-ej faceci przebrani za zwierzęta i każdego zabijali xDee 3. znów UFO, ale tym razem byli w mojej szkole <lol2> 4. Nie pamiętam , ale wiem , że coś jeszcze było xp Najfajniejsze : 1.Nie powiem 2 -||- 3.-||- 4.tak samo Wasza dusia980 Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Wasze sny :) 18.10.10, 19:48 Zazwyczaj są straszne głupie, a gdy miewam koszmary, są one koszmarne jedynie dla mnie, jakbym opowiedziała innym, pewnie by się śmieli ;f No, ale w sumie, lubię swoje sny. Czasem zdarzy się jakiś ładny ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
lol500 Re:Wasze sny :) 18.10.10, 19:57 Ostatnio mam prorocze sny ;d związane z pewnym przystojniakiem ;* a wiec ;d najpierw mi się śniło że patrzeliśmy sobie w oczy no i w rzeczywistości się prawdą okazało ;d następnej nocy też mi się śnił ze rozmawiał z dziewczyną której nienawidzę w rzeczywistości prawda , bo na ogół to z nią nie gada. jeszcze kolejnej nocy śniło mi się że rozmawia ze mną i bardzo długo rozmawiamy no i w rzeczywistości prawda ;d a jeszcze następnej nocy że mnie nie zauważył i nawet "cześć" nie powiedział i w rzeczywistości prawda ;/ wiec to sny prorocze ;d Odpowiedz Link Zgłoś
adorable :D 18.10.10, 19:52 Dzisiaj śniły mi się moje kumpele z klasy i Timberlake;p Kilka dni temu śnił mi się koszmar: mój kot Puszek ganiał po całym domu z tasakiem i chciał mnie zajebać ;D był podobny do kota RIP"a z ,,Gęsiej skórki" ;p Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: Zazwyczaj takie strasznie crazy XD 18.10.10, 19:57 albo nierealne i dziwne. dziś śniło mi się że jechałam(kierowałam XD) różowym kabrioletem przez miasto z moją kumpelą i puściłam na full selene gomez XDDDD co jest dziwne bo jej nie lubie XD Odpowiedz Link Zgłoś
jay_bieber Re: Wasze sny :) 18.10.10, 20:13 koszmar... o Boże.... chodziłam chyba do 2 albo do 1 klasy podstawowki, a jeszcze pamiętam ze wszystkimi szczegółami.... śnilo mi się że byłam w piekle. schodzilam po takich schodach ciasnym tunelem. wszystko bylo rozgrzane do czerwoności. ściany, podloga, sufit.... później przechodzilam tunelem, a z boku, z każdej strony widziałam ludzi w ogromnych kotlach. krzyczeli. a naokoło nich stały diabły. i się śmiały. to bylo strasze... a mój ulubiony sen... siedzialam na jekiejś ławce w szkole. nagle podszedl do mnie taki Kuba (on mi się strasznie podoba). powiedział, że się we mnie zakochał i mnie pocalował. a później przyszla reszta mojej klasy i oglądaliśmy jakiś film, a Kuba caly czas siedział kolo mnie i coś do mnie gadał i się śmialiśmy..... a mój najbardziej zwariowany sen... płynęłam po oceanie z kapitanem Jackiem Sparrowem (oglądałam przed snem Piratów z Karaibów :bb) i z tą Elizabeth, Willem i całą załogą. Później porwał mnie kapitan Barbossa. ale się wkrótce dowiedziałam, że jest on pod dowództwem Voldemorta . jakoś im uciekłam z powrotem na statek z Jackiem. ale Voldek zaczął nas gonić. za pomocą czarów marów przyspieszył swój statek. to Jacek włączył silnik taki jak od motorówki rozmiary też były takie same jak od motorówy i się obudzilam. ale jeszcze przez 15 minut gadalam do mojej świnki morskiej (jest w moim pokoju przy łóżku), że musimy uciekać, co ona tak spokojnie zajada siano, przecież voldek nas goni.... eh.... tak, wiem. dziwna jestem.... Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: Wasze sny :) 18.10.10, 20:23 zawsze mam takie glupie sny ze szkoda gadac xd zazwyczaj nie wiem o co w nich wgl chodzilo .. ;pp a czasami sa tak realistyczne ze zastanawiam sie czy to sie zdarzylo naprawde czy to byl tylko sen .. ; > Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Wasze sny :) 18.10.10, 21:13 Moje sny są bardzo dziwne. Zawsze pojawia się w nich gość w czarnej pelerynie - niezależnie od snu. Mogę np. kupować coś w warzywniaku albo uciekać przed sforą wilków - on po prostu musi tam być... Odpowiedz Link Zgłoś
teqiulla Re: Wasze sny :) 18.10.10, 21:46 najgorszy chyba wtedy, gdy pani od geografi pozabijała moich braci i sen, jak zmarła moja mama. a najlepszych było wiele Odpowiedz Link Zgłoś
dominique. Re: Wasze sny :) 26.01.11, 14:51 mi ostatnio cały czas śnią się piękne, wielkie, górzyste łąki i plaże na Hawajach ; ] i chyba to najlepsze sny, jakie miałam. a o koszmarach lepiej nie mówić : | Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 Strasznie dziwny sen xd 26.01.11, 21:14 Parę miesięcy temu miałam sen, że ostatnia lekcja to był w-f. Przebierałyśmy się w normalne ciuchy w szatki. Koleżanka poprosiła, żebym za nią poczekała. Ja powiedziałam ok i po chwili byłam sama w szatni... Drzwi były zamknięte. Jednak na podłodze nagle pojawił się kij basebollowy xd postanowiłam wybić nik okno, a potem po kaloryferze sie na nie wpiełam (bo okno było wysoko). Cudem przecisnełam się, bo było ono malutkie. Było już ciemno, ok. 19:30. Brama szkoły była zamknięta. Musiałam więc przejść przez płot. Potem szybko biegłam prosto chodnikiem aż doszłam na ulicę. Zwykle byli tam stoperzy bo przy tej ulicy jest duży ruch. Jednak pracują oni tylko do 16:00. A auta nie przestawały jeździć. MUSIAŁAM PRZEZ NIE SKAKAĆ!!!!! xDDD No i gdy ten koszmar się skończył, to szłam dalej. Była kolejna ulica, ale już z mniejszym ruchem. Potem była prosta droga do domu. Gdy już dotarłam, to było pusto. Na stole leżała kartka, a na niej pisało "Wyjechaliśmy na ferie. hcieliśmy cię wziąsć ze sobą, ale nie wróciłaś.". po chwili czułam, że spadam w dół i obudziłam się we własnym pokoju. Dziwne xDD Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Za dużo.... 26.01.11, 21:24 Pamiętników Wampirów xDDD Śniło mi się że Damon jechał w góry, zapytałm czy mogę jechać z nim.Był straaaaasznie zdziwiony, ale sie zgodził.Potem sie pytał czy sie nie boje że mnie skrzywdzi itp. Jak dojechaliśmy, to wpadłam w krzaki i jakiś wąż mnie ugryzł, tak mnie strzasznie zaczęło trzepać.Obudziłam się i byłam okropnie spocona. Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: Wasze sny :) 26.01.11, 21:20 mi się ostatnio śnią koncerty . haha. marzenia ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu Wszystkie są zwalone. 26.01.11, 21:21 najlepszy? w moim mieście był koncert GD, miałam bilety. jak zaczynali grać, to się obudziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Wasze sny :) 26.01.11, 21:21 Najfajnieszy to jak snił mi się cody simpson byłam wtedy z nim na plaży było cudownie gadaliśmy zapraszałam go na koncert w polsce :] Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Ja mam powalone sny o.O 26.01.11, 21:34 No, np: Śniło mi się, jakbym była w simsach. Byłam chłopakiem. Było ognisko, a w około mnóstwo simowych niemowlaków, wszystkie takie same. Dziewczyna poszła zaparzyć herbaty. Ognisko gadało i jego płomień zwiększał się. W ostatniej chwili ta dziewczyna powiedziała, żeby ognisko przestało mnie zabijać o.O Albo (w skrócie) śniło mi się, że Hayley Wiliams była moją siostrą, paliła trawkę i miała za chłopaka metala. W innym śnie mojej siostrze ciotecznej odpadła głowa. Chyba starczy tych opowieści. Odpowiedz Link Zgłoś
czarwona_opaska Re: Wasze sny :) 28.01.11, 13:10 ja mam takiee ... crazy ! że czasami się połapać nie mogę haha. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia Re: Wasze sny :) 28.01.11, 13:25 ostatnio mi sie snilo ze krzysztof krawczyk przyjechal do nas do szkoly koszmary... jak moj wujek umarl, jak samolot sie rozbil na naszym domu a ja bylam juz umierajaca, albo jeszcze jeden taki koszmar jak uciekalam z jakas matka ktora miala dziecko i jakims facetem i jacys zli kolesie powiedzieli ze albo oni nas zabija, albo my sami mamy do siebie strzelic. to tamci juz niezyli, ja bylam ostatnia to wzielam ta bron z ostatnim nabojem i chcialam sobie w serce, ale wybralam reke no i strzelilam i natychmiast sie obudzilam i ta reka mnie bardzo bolala i balam sie ze jak na nia spojrze to zobacze ją całą zakrwawioną i wgl... masakra jeszcze kiedys mi sie snilo ze bylam na jakiejs plazy i wykopalam spod piasku takie ogromneego malego gloda Odpowiedz Link Zgłoś
ani_mru_mru Heh ciekawe bo .. 28.01.11, 13:18 .. mi się wczoraj śnił Żurek ale nie zupa tylko Roman. Geniusz jest gienialny. Z Kabaretu Neo-Nówka ;D Uwielbiam go. A sen to nie był taki nie wiadomo jaki. Był listonoszem. A reszty nie opowiem... xD A raz miałam koszmar że wszyscy moi przyjaciele się powiesili tzn. pojedyńczo.,. jak się przebudziłam potem zasnełam to znowu.. to było straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
ladynena Sny ;) 28.01.11, 14:53 Moja kumpela miała proroczy sen, a mianowicie śniło jej się, że pojedziemy na koncert Bednarka, robimy z nim foty i wql. I tak się stało ;d. 24 stycznia byłyśmy na koncercie, stałyśmy w 1 rzędzie, zrobiłyśmy sobie z nim zdjęcie, mamy autografy ;d. Dziękuję jej za wyśnienie tego snu ;d ;** Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Wasze sny :) 29.01.11, 23:32 najfajniejszego nie powiem, tajemnica. najgorszy? wiele ich było, ostatnio śniło mi się coś naprawdę przerażającego i strasznego. Odpowiedz Link Zgłoś
nikki712 Re: Wasze sny :) 13.02.11, 15:40 Najgorszy :miąłam 9 lat i byłam fankawitcha, przyśniło mi sie że byłam w tej kreskówce ,byłam przerażona. Porwała mnei cedric czy jak,ale też tam był i strażniczki nei chciął mi pomóc. Byłam zrozpaczona. Najlepszy: sekret Odpowiedz Link Zgłoś
witka Re: Wasze sny :) 13.02.11, 15:59 Najgorszy: Wychodze z domu a tam mama bez głowy!!xDxD dosłownie! Odpowiedz Link Zgłoś
koteczek2000 Re: Wasze sny :) 13.02.11, 16:07 jeden z moich cudnych snow to jak calowalam sie z moim ciahem. a koszmar jak calowalam sie z mooimbylym we windzie Odpowiedz Link Zgłoś
madzia2710 Re: Wasze sny :) 13.02.11, 16:12 Dużo ich było. Najpiękniejsze sny są o Robercie Odpowiedz Link Zgłoś