19.10.10, 19:17
jak poznac ze podopasz sie chlopakowikiss ( tylko szczesze prosze )

P.S nie usuwajcie tego watku prosze
Obserwuj wątek
    • jay_bieber Re: chlopak 19.10.10, 19:19
      nie wiem sad mi się podoba jeden chłopak, ale nie wiem, czy ja mu się podobam... nie
      pomogę ci....
    • sweet_ashley Re: chlopak 19.10.10, 19:20
      dołączam sie XD
    • truemusic haha. 19.10.10, 19:20
      nie głupi temat. tez się nad tym zastanawiam. ;DD
      • looveangel Re: haha. 19.10.10, 19:22
        dołączam się. x D

podopasz? co za... -.-
    • mamcyckipotacie Re: chlopak 19.10.10, 19:21
      Po namiocie np.suspicious
    • natip11 Re: chlopak 19.10.10, 19:22
      takich wątków już było duużo .
      więc nie zdziw się, jeśli zostanie usunięty ;d
      • iampositive Nie no... 19.10.10, 19:24
        To też mnie nurtuje. Obecnie jest taki jeden...ale kompletnie nie wiem, czy wpadłam mu w
        oko. Dołączam się do tematu, oczywiście. wink
    • ciapolka Re: chlopak 19.10.10, 19:24
      to sie po prostu widzi
    • andz_98 Też się dołączam 19.10.10, 19:31
      • iampositive No więc.. 19.10.10, 19:41
        Jeśli na Ciebie nadmiernie patrzy, często się do Ciebie uśmiecha. Bo jeżeli się naprawdę
        zakocha, to nie polega to na napisaniu na gadu ' Ustawisz się ze mną?'. Raczej byłby
        trochę nieśmiały w twojej obecności.
    • 19cukierkowa98 Re: chlopak 19.10.10, 19:45
      Zależywink podobał mi sie mój kumpel (obecny chłopaksmirk). Zupełnie o tym nie wiedzialam bo na przerwach nie patrzyl na mnie, nie gadaliśmy za sb często, nie okazywal mi tego.. A po takim spotkaniu integracyjnym naszych klas( jesteśmy w innych) zaczełą się coś zmieniać;P Ale też nie mialam pojęcia że sie mu podobamwink Aż któregos dnia poprosił mnie o nr telefonu i gdaliśmy i on mi wyznał że sie mu bodobam i że b. mnie lubi itp. Apo jakimś czasie okazał że mu na mnie zależy i teraz jesteśmy parą. Też specjalnie w sql tego nie okazuje ale tak jest bardzo czułykiss po chłopaku nie zawsze sie da poznać czy mu się podobasz czy niewink spróbuj zrobić pierwszy kroki i tylewinkpiwo
      • jay_bieber @19cukiekowa98 19.10.10, 19:54
        ja zrobiłam pierwszy krok... dzisiaj kazałam takiemu jednemu chłopakowi tak dyskretnie
        powiedziaeć temu mojemu wymarzonemu, że sie w nim zakochałam. powiedział na
        ostatniej lekcji... po dzwonku od razu wyszłam z klasy i...

nie wiem jak ja jutro pójde do szkoły uncertainindifferentsad
        • 19cukierkowa98 Re: @19cukiekowa98 19.10.10, 19:59
          Też się tak bałam jak okazłam chłopakowi uczuciewink To wszystko zależy od chłopaka;p Nie jestem znawcą czy coś.. Jeśli chłopak jest dojżały i wgl to nie będzie się z ciebie nabijał. Przecież to nic złego się zakochać.. A nawet jeśli cos powie to przebolejesz to... po prostu wtedy bd wiedziała że to nie jest chłopak dla cbwink Ja poszłam na następny dzień i... i nic sięnie działo.. powiedział kumplom i szcerze powiem że oni też nic nie mówili a to było wcześniej chyba w 5 klasie big_grin Życze ci powodzenia i dasz sb rade;*
    • truskawkooowaa. . 19.10.10, 19:51
      ja tam bez przypału pytam; 'podobam Ci się?'.xDD
    • okay Re: chlopak 19.10.10, 19:57
      nie mam pojęcia , ja jednego kolesia nie mogłam rozkodować przez 2 lata ( no moze troche
      przesadzam, ale długo) i w sumie dalej nie wiem czy miendzy nami jest coś wiencej.. winksmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka