polskalady 19.10.10, 19:17 jak poznac ze podopasz sie chlopakowi ( tylko szczesze prosze ) P.S nie usuwajcie tego watku prosze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jay_bieber Re: chlopak 19.10.10, 19:19 nie wiem mi się podoba jeden chłopak, ale nie wiem, czy ja mu się podobam... nie pomogę ci.... Odpowiedz Link Zgłoś
truemusic haha. 19.10.10, 19:20 nie głupi temat. tez się nad tym zastanawiam. ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
looveangel Re: haha. 19.10.10, 19:22 dołączam się. x D ____________ podopasz? co za... -.- Odpowiedz Link Zgłoś
natip11 Re: chlopak 19.10.10, 19:22 takich wątków już było duużo . więc nie zdziw się, jeśli zostanie usunięty ;d Odpowiedz Link Zgłoś
iampositive Nie no... 19.10.10, 19:24 To też mnie nurtuje. Obecnie jest taki jeden...ale kompletnie nie wiem, czy wpadłam mu w oko. Dołączam się do tematu, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
iampositive No więc.. 19.10.10, 19:41 Jeśli na Ciebie nadmiernie patrzy, często się do Ciebie uśmiecha. Bo jeżeli się naprawdę zakocha, to nie polega to na napisaniu na gadu ' Ustawisz się ze mną?'. Raczej byłby trochę nieśmiały w twojej obecności. Odpowiedz Link Zgłoś
19cukierkowa98 Re: chlopak 19.10.10, 19:45 Zależy podobał mi sie mój kumpel (obecny chłopak). Zupełnie o tym nie wiedzialam bo na przerwach nie patrzyl na mnie, nie gadaliśmy za sb często, nie okazywal mi tego.. A po takim spotkaniu integracyjnym naszych klas( jesteśmy w innych) zaczełą się coś zmieniać;P Ale też nie mialam pojęcia że sie mu podobam Aż któregos dnia poprosił mnie o nr telefonu i gdaliśmy i on mi wyznał że sie mu bodobam i że b. mnie lubi itp. Apo jakimś czasie okazał że mu na mnie zależy i teraz jesteśmy parą. Też specjalnie w sql tego nie okazuje ale tak jest bardzo czuły po chłopaku nie zawsze sie da poznać czy mu się podobasz czy nie spróbuj zrobić pierwszy kroki i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
jay_bieber @19cukiekowa98 19.10.10, 19:54 ja zrobiłam pierwszy krok... dzisiaj kazałam takiemu jednemu chłopakowi tak dyskretnie powiedziaeć temu mojemu wymarzonemu, że sie w nim zakochałam. powiedział na ostatniej lekcji... po dzwonku od razu wyszłam z klasy i... nie wiem jak ja jutro pójde do szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
19cukierkowa98 Re: @19cukiekowa98 19.10.10, 19:59 Też się tak bałam jak okazłam chłopakowi uczucie To wszystko zależy od chłopaka;p Nie jestem znawcą czy coś.. Jeśli chłopak jest dojżały i wgl to nie będzie się z ciebie nabijał. Przecież to nic złego się zakochać.. A nawet jeśli cos powie to przebolejesz to... po prostu wtedy bd wiedziała że to nie jest chłopak dla cb Ja poszłam na następny dzień i... i nic sięnie działo.. powiedział kumplom i szcerze powiem że oni też nic nie mówili a to było wcześniej chyba w 5 klasie Życze ci powodzenia i dasz sb rade;* Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. . 19.10.10, 19:51 ja tam bez przypału pytam; 'podobam Ci się?'.xDD Odpowiedz Link Zgłoś
okay Re: chlopak 19.10.10, 19:57 nie mam pojęcia , ja jednego kolesia nie mogłam rozkodować przez 2 lata ( no moze troche przesadzam, ale długo) i w sumie dalej nie wiem czy miendzy nami jest coś wiencej.. Odpowiedz Link Zgłoś