19.10.10, 20:14
Ostatniu schudlam poniewaz prowadze "aktywny tryb zycia" . Bylam szczupla a teraz
jestes jeszcze szczuplejsza i ogl super ze schudlam ale teraz praktycznie nie mam biustu sad
Dwie gorki ? Wszystkie staniki sa na mnie za duze ... Oczywiscie to nie problem kupilam
nowe x) Ale pytanie ... Znacie jakis sposob aby powiekszyc piersi bez przytycia ? smile
Z gory dziekuje za odpowiedzi i prosze .. Jesli masz pisac nieprzyjemne komentarze to ..
NIe pisz Nic (:
Obserwuj wątek
    • katsuumi_17 Re: Biust 19.10.10, 20:37
      Nie martw się, mam podobnie. Niestety nie powiększysz ich bez przytycia, trzeba
      wybrać między jednym, a drugim. Możesz szukać powiększających staników, by je
      trochę podnieść.
      • werka197 katsuumi_17:)Dziekuje za rade. 21.10.10, 21:50
    • olianna Re: Biust 20.10.10, 21:05
      jeszcze urosną . ;d
      • katherine_p. Re: Biust 20.10.10, 21:08
        Sama mam ten problemcrying
        • arasha Re: Biust 22.10.10, 08:44
          ja na szczescie nie mam tego problemu smile ale kazde kiedys urosna co nie? smile)
          • zgredek_x3 Re: Biust 22.10.10, 15:12
            musisz przytyć jeśli chcesz mieć większe bąbelki XD
            Zawsze jest tak że kobiety pierwsze chudną od góry i tyją też na samym końcu,
            masz wybór...
            Upragniona figura i małe cycolki lub trochę więcej tu i ówdzie i większe piersi...
            ;DD
    • jay_bieber Re: Biust 22.10.10, 18:35
      ja to szczerze, wolałabym mieć mniejszy biust sad jestem szczupła, ale chyba zacznę sie
      odchudzać :p oby podziałało i sie zmniejszyły :p
    • mileymandy A mogę wiedzieć... 22.10.10, 19:32
      ...ile ważysz i jaki masz wzrost?
      Jeżeli nie chcesz nie podawaj,chcę porównać do siebie,ponieważ mam podobnie.Na
      mnie nie pasują nawet topiki w rozmiarze A.Kompletnie żadenuncertain!A ważę 40 kg przy
      168 cmconfused
      • werka197 tak mozesz wiedziec :) 23.10.10, 12:52
        waze ok.42 przy wzroscie ok.1.65
        • werka197 Nie chodzi tu o to ze moj biust nie rosnie ;) 23.10.10, 12:53
    • chocolatex Re: Biust 23.10.10, 15:14
      Ja mam odwrotny problem w stosunku do ciebie. Mam za duże piersi. Jeśli chcesz
      mogę ci połowę swoich oddać. ^ ^ A tak na poważnie to w sklepie są takie
      staniki, które robią to, że małe piersi jak pod wpływem magii robią się większe.
      Ale nie myśl, że z najmniejszej miseczki będziesz miała od razu tą średnią. big_grin
    • pauu26 Re: Biust 23.10.10, 15:36
      mogę ci oddać swój jak chcesz. Chociaż zbyt duży nie jest ja wolałabym mieć
      mniejszy xd
    • nicoole TUTAJ 23.10.10, 16:57
      Ja sama mam 168cmsmile i ważę 49kg.. ludzie mówią, że to jest idealna sylwetka...
      a chłopakom się podobasmile i dziewczyny zazdroszczą... Więc radzę przytyćsmile Bo
      masz dużą niedowagę tak czy tak.. A chłopacy nie lubią szkieletów, że się tak
      wyrażę, ale to prawda;] z tego co napisałaś to jesteś bardzo aktywnasmile Ja sama
      tańczę i mam parę treningów w tygodniu, ale staram się dużo jeśćsmile I jakoś
      leci... ) dobrze robisz, ale powinnaś jeszcze dużo jeść żeby przede wszystkim
      wzmocnić organizm i trzymać wagęsmile) No więc jedyną metodą będzie jeżeli
      zdecydujesz się przytyć i pić dużo mleka, bo to główny składnik, który pomoże w
      wytworzeniu się tkanki tłuszczowej w piersiachsmile)

Powodzeniakiss i myślę, że zastosujesz się do mojej radysmile)
      • werka197 do nicoole ;) 25.10.10, 15:49
        Dziekuje za rade wink Chyba sie do niej zastosuje
    • zozolek.xd Ja myślę .. 23.10.10, 17:34
      Ja myślę, ze kup sobie staniki z większą poduszką w środku ;] wtedy napewno bedą większe.
      Moja koleżanka to jeszcze jak ma jakąś taką bluzke do paska to pasek sobie pod cycki zapina
      to wtedy też biust się powiększa. I moim zdaniem powinnaś ze 2-4 kg. przytyć wink .
      Pozdrawiam big_grin
    • koralowa Biust 23.10.10, 21:03
      Nie pomogę Ci, sama mam bardzo mały.
    • sandra6565 Re: Biust 25.10.10, 15:58
      Nie martw się urosną ci jeszcze popatrz na Justinke Bimber dla niej nigdy nie
      urosną xD
      • werka197 Do sandra6565 xD 25.10.10, 16:13
        Nie pomoglas ale dobrze ze jego dalas na przyklad bo go nie trawie =)
    • kiinia112 Re: Biust 07.11.10, 10:13
      nie wiem tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka