ciapek 20.10.10, 16:32 To tak Kocham śpiewać, lecz raczej nie idzie mi to specjalnie dobrze Chciałabym zapisać się do szkoly muzyczne ale ja się wstydzę, że mnie wyśmieją lub coś w tym stylu ... Co mam zrobić ? Moglibyście mi poradzić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamcyckipotacie Re: Szkoła muzyczna 20.10.10, 16:43 Zapisz się, na pewno Cię nie wyśmieją, tylko nauczą i pomogą Odpowiedz Link Zgłoś
avril993 Re: Szkoła muzyczna 20.10.10, 16:51 Jeżeli Twoje nie potrafienie śpiewać zależy tylko od tego, że po prostu nikt Ci nie pokazal jak to dobrze robić to się zapisz, ale jeżeli to wynika z braku słuchu muzycznego to nie masz po co tam iść, bo i tak nic Ci to nie da, a tylko zmarnujesz czas. Odpowiedz Link Zgłoś
pattrysia Re: Szkoła muzyczna 20.10.10, 17:03 idąc do szkoły muzycznej nie tylko spiewasz ale i musisz grac na jakimś instrumencie a na kształceniu słuchu nie spiewacie sobie c chcecie tylko jak cos to trudne gamy a moglas o tym pomyslec na poczatku roku bo teraz jak bys sie zapisała to bys miala ogromne zaległości powodzenia pattrysia Odpowiedz Link Zgłoś
avril993 Re: Szkoła muzyczna 20.10.10, 17:18 A poza tym właśnie musisz grać na jakimś instrumencie i nie sądzę, żeby Cię przyjeli teraz, bo rok szkolny się już zaczął, a nabory do szkoły muzycznej już były przynajmniej u mnie tak jest, że jeżeli ktoś nie przyjdzie na nabory to nie może chodzić. Dopiero za rok musi przyjśc na przesłuchanie i wypełnić formularz Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek Re: Szkoła muzyczna 20.10.10, 21:52 Mogę iść na gitarę w pierwszej klasie chwilę grałam No ale cuż dziękuje kociaki Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Szkoła muzyczna 20.10.10, 22:22 Chcę coś sprostować ;pp Ja chodzę do takiej Szkoły Muzycznej i gram na wiolonczeli już piąty rok ,a jestem na cyklu sześcioletnim.Wcale NIE jet tak różowo;pp Jak się jest na takim cyklu jak ja to klasa I: rytmika x 2 i kształcenie słuchu + instrument główny w tygodniu klasa II:rytmika,kształcenie słuchu x2+ instr. główny w tygodniu klasa III: rytmika,kształcenie słuchu x2 +instr.główny w tygodniu klasa IV:kształcenie słuchu x2,audycje muzyczne,jakiś zespół,orkiestra lub chór+instr. główny w tygodniu klasa V: kształcenie słuchu x2,audycje muzyczne,jakiś zespół,orkiestra lub chór,fortepian dodatkowy(jeżeli nie uczysz się na nim grać)+instr. główny w tygodniu klasa VI: to samo co w klasie piątej co do klasy pierwszej i drugiej to nie jestem w 100 % pewna ,bo to było dawno ;pp Ale nie chcę cię zniechęcać ;pp Jeżeli chcesz się uczyć to proszę i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś