Dodaj do ulubionych

o czym myślicie na lekcji? xd

• truskaax3 Re: o czym myślicie na lekcji? xd 21.03.11, 07:48
      O wszystkim oprócz tego co mówią nauczyciele , choć czasem się zdarzy , że posłucham , najczęściej na lekcjach piszę z kimś .
    • kakusiaa__ Re: o czym myślicie na lekcji? xd 21.03.11, 08:22
      Ja przeważnie słucham na lekcjach, ale jak jest strasznie nudna to można powiedzieć, że o wszystkim myślę XD;p .
    • jade Re: o czym myślicie na lekcji? xd 21.03.11, 09:08
      To zależy od lekcji wink Na jakiejś ciekawej słucham pani, ale np. na WOSie to już nie big_grin
    • asia013 Re: o czym myślicie na lekcji? xd 21.03.11, 11:15
      jak lekcja mnie zaciekawi to słucham all..zazwyczaj to gadam z kumpelą albo myśle o jakichś głupotach...hehebig_grin
    • smileyy776 Re: o czym myślicie na lekcji? xd 21.03.11, 11:21
      Słucham nauczycieli , ale czasem gadam z kumpelą , lub odlatuję w inną "krainę" i wtedy myśle o różnych rzeczach ... xd
    • bad_alex o pewnej osobie :3 21.03.11, 11:23
    • czekoo. Re: o czym myślicie na lekcji? xd 21.03.11, 12:40
      Troche słucham nauczycielki, troche myśle o różnych rzeczch np. co będę miała na obiad w domu, albo co będę robić w wakacje xD
    • chelsea12 Re: o czym myślicie na lekcji? xd 21.03.11, 12:52
      ja żeby się lekcja skończyła xd i często patrzę na zegarek w telefoniesmileserce
    • madziabe6 Re: o czym myślicie na lekcji? xd 21.03.11, 13:23
      o nim... ale za zwyczaj słucham pani tongue_out
    • abbey_girl Re: o czym myślicie na lekcji? xd 21.03.11, 13:38
      Zależy od tego jaka lekcja, jak nudna to o wszystkim, najczęściej o przyjaciółkach, ciuchach, chłopakach, wrogach, muzyce, itp., ale jak jest ciekawa to o lekcji z "przebłyskami" w w smile
    • letty ? [] 21.03.11, 14:10
      żależy. podobnie jak ty . albo poprostu sie rozmarze i tyle ale potem zawsze dostaje uwagi! za nie uważanie szczególnie na polskim z "odrzutowiec" <---
      • roxy11 Re: ? [] 21.03.11, 18:19
        przeważnie o lekcji. chyba że nie ma nic ważnego, to myślę o baardzo różnych rzeczach. nie mogę się skupić tylko na fizyce, baba tak przynudza, że mogę usnąć.
    • piratka13 . 22.03.11, 16:03
      zależy jaka lekcja ,choć zazwyczaj jestem rozkojarzona
    • pola16 Dzisiaj tak odpłynęłam, że aż ... 22.03.11, 16:08
      psorka zaczęła się śmiać, a przy okazji wzięła mnie do tablicy, ale umiałam akurat, bo poprzedni temat to byłwink.
    • estrellaa Re: o czym myślicie na lekcji? xd 22.03.11, 16:15
      zależy na jakiej lekcji , na biologi słucham nauczycielki . a na pozostałych to o wszystkim i o niczym , byleby tylko zleciało 45 mninut . ;d
    • pofu Re: 22.03.11, 16:15
      o jaa . taki stary mój post xdd .
      kto odświeżył , to dziękuję : p .

pozdro kwiat .
      - POfU -
    • innanzwszyscy Re: o czym myślicie na lekcji? xd 23.03.11, 13:01
      Ja zawsze na polskim o tym że jestem głodna, na matmie że mam jej dosyć i że poszła bym sobie do parku <matmy zazwyczaj mamy ostatnią> głównie to nie myśle o tym co trzeba big_grin Myślę o wszystkim byle by nie słuchać nauczyciela. sciana
      • jessicakaulitz Re: o czym myślicie na lekcji? xd 25.03.11, 18:16
        Jeśli lekcja mi się podoba, to skupiam się na niej, jeśli bierzemy coś trudnego, to też się skupiam, żeby chociaż spróbować zrozumieć. A jeśli po prostu lekcja mnie nudzi, to gram z koleżanką w wisielca.
        • mikessa Re: o czym myślicie na lekcji? xd 25.03.11, 18:54
          Jeśli na lekcji są jakieś skomplikowane rzeczy np. na majcy lub fizyce to wtedy słucham, a jeśli lekcja jest nudna to myśle o wszytkich rzeczach jakie przyjdą do łeba lub gram z kumpelami w wisielca xd
    • nikawika Re: o czym myślicie na lekcji? xd 25.03.11, 19:02
      hmm. wymyślam teksty piosenek, albo odpływam.. i nie myślę o niczym. xd
    • vipkociak Ogólnie staram się słuchać ale... 25.03.11, 19:10
      O jest dużo rzeczy, ale też zależy na jakiej lekcjismile ogólnie staram się słuchać ale to czasami myślę o tym co mi się przydarzyło albo coś maluję albo nucę sobie w myślach jakąś piosenkęsmile
    • kara4454 Re: kara4454 25.03.11, 19:13
      o...wszystkim XD
    • figet11 Re: o czym myślicie na lekcji? xd 25.03.11, 19:15
      żeby się skończyła piwo
    • rikkki hem 25.03.11, 19:20
      często coś rysuję to wtedy myślę o tym jak narysować nos itp big_grin a tak ogólnie to o tym ile jeszcze zostało, co będę później robić ze swoim życiem, o jakiś osobach suspicious i... a czasami po prostu myślę nie wiadomo o czym smile
    • emmaj660 Re: o czym myślicie na lekcji? xd 25.03.11, 19:51
      o chłopaku który mi się bardzo podoba smilesmile
    • green_alien Re: o czym myślicie na lekcji? xd 25.03.11, 19:54
      Ja mam urozmaicone lekcje komentarzami kolegów z klasy, więc na pewno nie jest nudno. tongue_out Staram się ogólnie uważać na lekcjach, żeby nie siedzieć na książkami godzinami w domu.
      • mee1 zależy od lekcji... 25.03.11, 20:03
        matematyka to tak praktycznie wolna lekcja bo ten facet w ogóle nie potrafi na ogarnąć i wszyscy tylko sobie jaja z niego robią.. ostatnio w środku lekcji włożył okulary 3D i zaczął w nich oglądać obrazki z podręcznika... na lekcjach w sumie nudno nie jest bo zawsze moi koledzy rzucą jakiś komentarz albo ktoś coś powie i wszyscy się śmieją [przez kilka minut...
    • pauline_demi Re: o czym myślicie na lekcji? xd 25.03.11, 20:02
      Jak mnie lekcja nudzi to myślę o pewnym niebieskookim kolesiu winkwink kisskisskisskisskiss
      serceserceserceserceserceserceserceserceserce
    • vaniney Re: o czym myślicie na lekcji? xd 25.03.11, 20:03
      o wszystkim tylko nie o lekcji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka