truskaax3 Re: o czym myślicie na lekcji? xd 21.03.11, 07:48 O wszystkim oprócz tego co mówią nauczyciele , choć czasem się zdarzy , że posłucham , najczęściej na lekcjach piszę z kimś . Odpowiedz Link Zgłoś
kakusiaa__ Re: o czym myślicie na lekcji? xd 21.03.11, 08:22 Ja przeważnie słucham na lekcjach, ale jak jest strasznie nudna to można powiedzieć, że o wszystkim myślę XD;p . Odpowiedz Link Zgłoś
jade Re: o czym myślicie na lekcji? xd 21.03.11, 09:08 To zależy od lekcji Na jakiejś ciekawej słucham pani, ale np. na WOSie to już nie Odpowiedz Link Zgłoś
asia013 Re: o czym myślicie na lekcji? xd 21.03.11, 11:15 jak lekcja mnie zaciekawi to słucham all..zazwyczaj to gadam z kumpelą albo myśle o jakichś głupotach...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: o czym myślicie na lekcji? xd 21.03.11, 11:21 Słucham nauczycieli , ale czasem gadam z kumpelą , lub odlatuję w inną "krainę" i wtedy myśle o różnych rzeczach ... xd Odpowiedz Link Zgłoś
czekoo. Re: o czym myślicie na lekcji? xd 21.03.11, 12:40 Troche słucham nauczycielki, troche myśle o różnych rzeczch np. co będę miała na obiad w domu, albo co będę robić w wakacje xD Odpowiedz Link Zgłoś
chelsea12 Re: o czym myślicie na lekcji? xd 21.03.11, 12:52 ja żeby się lekcja skończyła xd i często patrzę na zegarek w telefonie Odpowiedz Link Zgłoś
madziabe6 Re: o czym myślicie na lekcji? xd 21.03.11, 13:23 o nim... ale za zwyczaj słucham pani Odpowiedz Link Zgłoś
abbey_girl Re: o czym myślicie na lekcji? xd 21.03.11, 13:38 Zależy od tego jaka lekcja, jak nudna to o wszystkim, najczęściej o przyjaciółkach, ciuchach, chłopakach, wrogach, muzyce, itp., ale jak jest ciekawa to o lekcji z "przebłyskami" w w Odpowiedz Link Zgłoś
letty ? [] 21.03.11, 14:10 żależy. podobnie jak ty . albo poprostu sie rozmarze i tyle ale potem zawsze dostaje uwagi! za nie uważanie szczególnie na polskim z "odrzutowiec" <--- Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: ? [] 21.03.11, 18:19 przeważnie o lekcji. chyba że nie ma nic ważnego, to myślę o baardzo różnych rzeczach. nie mogę się skupić tylko na fizyce, baba tak przynudza, że mogę usnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
piratka13 . 22.03.11, 16:03 zależy jaka lekcja ,choć zazwyczaj jestem rozkojarzona Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Dzisiaj tak odpłynęłam, że aż ... 22.03.11, 16:08 psorka zaczęła się śmiać, a przy okazji wzięła mnie do tablicy, ale umiałam akurat, bo poprzedni temat to był. Odpowiedz Link Zgłoś
estrellaa Re: o czym myślicie na lekcji? xd 22.03.11, 16:15 zależy na jakiej lekcji , na biologi słucham nauczycielki . a na pozostałych to o wszystkim i o niczym , byleby tylko zleciało 45 mninut . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
pofu Re: 22.03.11, 16:15 o jaa . taki stary mój post xdd . kto odświeżył , to dziękuję : p . pozdro . - POfU - Odpowiedz Link Zgłoś
innanzwszyscy Re: o czym myślicie na lekcji? xd 23.03.11, 13:01 Ja zawsze na polskim o tym że jestem głodna, na matmie że mam jej dosyć i że poszła bym sobie do parku <matmy zazwyczaj mamy ostatnią> głównie to nie myśle o tym co trzeba Myślę o wszystkim byle by nie słuchać nauczyciela. Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: o czym myślicie na lekcji? xd 25.03.11, 18:16 Jeśli lekcja mi się podoba, to skupiam się na niej, jeśli bierzemy coś trudnego, to też się skupiam, żeby chociaż spróbować zrozumieć. A jeśli po prostu lekcja mnie nudzi, to gram z koleżanką w wisielca. Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: o czym myślicie na lekcji? xd 25.03.11, 18:54 Jeśli na lekcji są jakieś skomplikowane rzeczy np. na majcy lub fizyce to wtedy słucham, a jeśli lekcja jest nudna to myśle o wszytkich rzeczach jakie przyjdą do łeba lub gram z kumpelami w wisielca xd Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: o czym myślicie na lekcji? xd 25.03.11, 19:02 hmm. wymyślam teksty piosenek, albo odpływam.. i nie myślę o niczym. xd Odpowiedz Link Zgłoś
vipkociak Ogólnie staram się słuchać ale... 25.03.11, 19:10 O jest dużo rzeczy, ale też zależy na jakiej lekcji ogólnie staram się słuchać ale to czasami myślę o tym co mi się przydarzyło albo coś maluję albo nucę sobie w myślach jakąś piosenkę Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki hem 25.03.11, 19:20 często coś rysuję to wtedy myślę o tym jak narysować nos itp a tak ogólnie to o tym ile jeszcze zostało, co będę później robić ze swoim życiem, o jakiś osobach i... a czasami po prostu myślę nie wiadomo o czym Odpowiedz Link Zgłoś
emmaj660 Re: o czym myślicie na lekcji? xd 25.03.11, 19:51 o chłopaku który mi się bardzo podoba Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: o czym myślicie na lekcji? xd 25.03.11, 19:54 Ja mam urozmaicone lekcje komentarzami kolegów z klasy, więc na pewno nie jest nudno. Staram się ogólnie uważać na lekcjach, żeby nie siedzieć na książkami godzinami w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
mee1 zależy od lekcji... 25.03.11, 20:03 matematyka to tak praktycznie wolna lekcja bo ten facet w ogóle nie potrafi na ogarnąć i wszyscy tylko sobie jaja z niego robią.. ostatnio w środku lekcji włożył okulary 3D i zaczął w nich oglądać obrazki z podręcznika... na lekcjach w sumie nudno nie jest bo zawsze moi koledzy rzucą jakiś komentarz albo ktoś coś powie i wszyscy się śmieją [przez kilka minut... Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_demi Re: o czym myślicie na lekcji? xd 25.03.11, 20:02 Jak mnie lekcja nudzi to myślę o pewnym niebieskookim kolesiu Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: o czym myślicie na lekcji? xd 25.03.11, 20:03 o wszystkim tylko nie o lekcji. Odpowiedz Link Zgłoś