christina321 24.10.10, 11:40 Czy zdarzyło się wam założyć głupi zakład.? Którego zbytnio nie umiałyście wygrać.? Ja taki założyłam wczoraj. Mam na niego dwa tygodnie i wątpię, że uda mi się go wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
christina321 Re: Głupie zakłady 24.10.10, 13:04 O to, że w ciągu dwóch tygodni przytulę się do pewnego chłopaka. Wiem, głupi, ale nic na to już nie poradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Głupie zakłady 24.10.10, 12:53 Zawsze zakładam się jedynie o to co mogę zrobić ;3 a o co się założyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
tititi. tutaj. 24.10.10, 12:56 tak. założyłam się z koleżanką, o zjedzenie kociego gówna. no i wygrałam. nagrodą było cmoknięcie się w dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
balon123 Re: Głupie zakłady 24.10.10, 12:57 ja ostatnio na lekcji WOSu założyłam się z kolegą że będzie kartkówka a on powiedział że nie będzie. no i założyliśmy się o czekoladę. i ja wygrałam. ale to nie był głupi zakład. xD Odpowiedz Link Zgłoś
sandra6565 Re: Głupie zakłady 24.10.10, 12:59 tak ale mnie kolega uprzedził xD a o co się założyłaś ??? Odpowiedz Link Zgłoś
christina321 Re: Głupie zakłady 24.10.10, 13:04 O to, że w ciągu dwóch tygodni przytulę się do pewnego chłopaka. Wiem, głupi, ale nic na to już nie poradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: Głupie zakłady 24.10.10, 13:06 zakładałam się wiele razy, ale nie na poważnie. zazwyczaj o honor i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
pudel Re: Głupie zakłady 24.10.10, 13:05 kilka razy xd np.o to kto wypije więcej... oranżady! hah ;] wygrałam ale brzuch mnie bolał... w sumie nie codziennie pije się 3 LITRY oranżady bez jakiejkolwiek przerwy Odpowiedz Link Zgłoś
pysieek Re: Głupie zakłady 24.10.10, 13:05 ja się dałam wrobić bo założyłam się z chłopakiem mojej dobrej! koleżanki, że będzie mi podpowiadać na spr z polaka... ((zdrajca xd)) Rada na przyszłość: Nigdy nie zakładajcie się z chłopakiem o jego dziewczynę!... wszystko jedno co to i tak będzie jego racja! a ty o co się założyłaś?? Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia zawsze wygrywam. 24.10.10, 13:06 bo zawsze biorę takie zakłady, że wygrywam. proste. założyłam się z koleżanką, że nie będę palić do końca roku. jak uda mi się [a na pewno mi się uda] to koleżanka daje mi 50 zł. założyłam się z kolegą, że nie będę miała chłopaka do końca roku. pff, prościzna. kolo nie chciał mi wierzyć, że nie chcę chłopaka, więc zaproponowałam zakład. kolega daje mi 50 zł jak wygram. założyłam się z koleżanką, że nie przestane lubić Eminema. miną 2 lata, ja będę go dalej lubić i da mi 100 zł. kocham zakłady. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1996 Re: zawsze wygrywam. 24.10.10, 13:12 założyłam się z przyjaciółką dwa razy i dwa razy wygrałam Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: Głupie zakłady 24.10.10, 13:14 twój zakład to prościzna.nie ma w nim nic trudnego,czemu masz go nie wygrać?ja założyłam się o to czy wykąpie się w różnego rodzaju środkach chemicznych i innych gównach,które można zobaczyć w łazience,czy nie.no oczywiście zrobiłam to,haha.ja dla zakładu nawet do śmietnika bym weszła Odpowiedz Link Zgłoś
christina321 Re: Głupie zakłady 24.10.10, 13:17 Niby prościzna. Ale, chodzi o to, że ten chłopak mnie nawet nie zna. Z widzenia jedynie, więc. Odpowiedz Link Zgłoś
marcepanka13 hm. 24.10.10, 13:31 nie , nie przypominam sobie, z reguły jakoś tak się nie zakładam , ostatni zakład jaki miałam z koleżanką to właśnie, o 800 komentarzy na kotku, jak widać wygrałam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Głupie zakłady 24.10.10, 13:33 Pod koniec roku zakładałam się z kolegą o wynik sprawdzianu z fizyki. Jako, że był to koniec roku i ocenę miałam już prawie pewną, celowo nie zamierzałam się nauczyć, więc stwierdziłam, że dostanę 1, a on powiedział, że zaliczę to. No i wygrałam; kolega trochę głupio zagrał, bo ja byłam pewna, że dostanę 1, więc wygraną miałam w kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
karoooola20 o tak, bardzo głupi zakład :D 24.10.10, 13:40 ale nie ja się zakładałam. to było tak: niedawno poszłam do szkoły w dwóch identycznych bransoletkach, i mój kolega, Piotrek wziął mi je, i powiedział, że już nie odda potem dał jedną Maćkowi i oni założyli się, że ich nigdy nie zdejmą :p noi chodzili w niej do szkoły przez jakiś tydzień, ale potem i tak mi ją oddali Odpowiedz Link Zgłoś
wszystkozajete Re: o tak, bardzo głupi zakład :D 08.11.10, 16:12 Moi świetni kumple mają czasem świetne zakłady Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_989 Re: Głupie zakłady 24.10.10, 14:38 Tak i to bardzo często.. nie dawno miałam się bić z kolegą na "gołe klaty" wiesz chyba o co chodzi no i przegrałam oczywiście a ostatnio to pisałam z kolegą i on powiedział że rozmawiała z takim jednym na mój temat i zaczęłam mówić że ja się dowiem o co chodzi wyszło na to że założyliśmy się o buziaka i wczoraj musiałam zagadać do gościa co ma 27 lat haha i dowiedziałam się b. ważnych rzeczy ;] chyba wygrałam ;] jupi ;** Odpowiedz Link Zgłoś
kingusska190 Re: Głupie zakłady 24.10.10, 17:12 mój problem polega na tym, że to ja wymyślam zakłady... a później przegrywam Odpowiedz Link Zgłoś
psoaka Re: Głupie zakłady 24.10.10, 17:58 często się zakładam ale zazwyczaj o jakiś głupoty xd Odpowiedz Link Zgłoś
pyyza Re: Głupie zakłady 24.10.10, 18:05 christina321 napisał(a): > Czy zdarzyło się wam założyć głupi zakład.? Którego zbytnio nie umiałyście > wygrać.? > > Ja taki założyłam wczoraj. Mam na niego dwa tygodnie i wątpię, że uda mi się > go wygrać. Nie, nie zdarzyło mi się ale staraj się wszystko robić żeby wygrać, PRZEDE WSZYSTKIM STAW TEMU CZOŁA I NIE PODDAWAJ SIĘ Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Głupie zakłady 24.10.10, 18:05 ja i 9 moich koleżanek z klasy, założyłyśmy się z naszym nauczycielem wf-u, że wygramy z Nim w meczu siatkówki. no i cóż, przegrałyśmy z kretesem, a On zyskał dziesięć pączków ;d Odpowiedz Link Zgłoś
amela . 24.10.10, 18:20 tak . ja się kiedyś założyłam , że udowodnię chłopakowi , że bardziej go kocham . oO i przeprałam ; d Odpowiedz Link Zgłoś
agnese Re: Głupie zakłady 25.10.10, 16:27 zakładam się zazwyczaj o głupoty. Ostatnio założyłam się z kumpelą że nie będzie końca świata, a ona wierzy że będzie. ;p W 2010 się wyjaśni ;d Odpowiedz Link Zgłoś
lace Re: Głupie zakłady 25.10.10, 16:50 Kilka razy, ale takie błahe z koleżankami. Ostatnio prince polo przegrałam Odpowiedz Link Zgłoś
mamcyckipotacie Głupie zakłady? 25.10.10, 16:57 To zależy w jakim sensie głupie. Jajcarskie nieraz. Przynajmniej jest śmiechowo Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: ojojoj, dużo tego było ;) 07.11.10, 13:47 takie o kopa w dupę z siostrą na żarty , z koleżanką , że wypiję to i tamto : q Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Nie bawią mnie takie gierki... 08.11.10, 21:21 rzadko kiedy się o coś zakładam - nie bawię się w takie gierki . Odpowiedz Link Zgłoś