trilo24b 25.10.10, 15:51 Twoja idolka(w świecie sławnych ludzi)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wszystkozajete Re: Idolka 10.11.10, 23:06 Hayley Williams Jak ja bym ją chciała spotkać Odpowiedz Link Zgłoś
miss_nothing moja... 08.01.11, 18:48 Hmmm... konkretniej 3 osoby: Taylor Swift, Taylor Momsen & Hanna Beth Merjos. Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Re: co sądzicie o leginso -jeansach ? 25.10.10, 21:01 Leighton Mesteer, Beyonce, Vanessa Hudgens. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Idolka 25.10.10, 21:04 idolkaa ? lubię dużo gwiazd, ale tyle o ile idolki nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
buuum Re: Idolka 25.10.10, 21:12 hahahahaahhahahahahahah ! jak widzę takie wpisy : Cyrus, Gomez, Doda to normalnie sikam . Czy wy dzieciaki rozumiecie znaczenie słowa IDOLKA ? pwhahahha Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: Idolka 26.10.10, 22:08 zastanawiam się czy ty wiesz co to znaczy każdy ma swojego idola, idolkę a ty byc trochę bardziej tolerancyjna i nie naśmiewaj się z innych... Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Idolka 12.11.10, 22:27 buuum: nie chodzi w tym wątku o AUTORYTET ale o ulubioną piosenkarkę. l; Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cliqua taylor swift 25.10.10, 21:08 na każdym kroku pokazuje nam jak kocha swoich fanów, a jej piosenki sa dla takie prawdziwe i często sie z nimi utożsamiam Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Lady GaGa 25.10.10, 21:34 @buuum to chyba ty nie pojmujesz pojęcia idol. na sam początek proponuję poczytać trochę. to indywidualna sprawa, kogo się podziwia. a co do mnie... cóż, na tę chwilę swoją idolką mogę nazwać Tarję Turunen, aczkolwiek jest wiele osób, które w pewien sposób podziwiam za coś. Odpowiedz Link Zgłoś
ilovehis Re: Idolka 25.10.10, 21:31 ilovehis napisał(a): > Rihanna ^^ I moja kochana Beyonce jeszcze * Odpowiedz Link Zgłoś
mambaaa Re: Idolka 25.10.10, 21:38 Nie mam... ale podoba mi się styl i piosenki Hayley Williams Odpowiedz Link Zgłoś
monique18 Re: Idolka 25.10.10, 21:43 Kate Voegele Sophia Bush Hilary Burton Bethany Joy Galeotti Nicole Anderson Demi Lovato Chelsea Staub Ellen DeGeneres (uwielbiam tę babkę po prostu ) Odpowiedz Link Zgłoś
razorlina Angelina Jolie 26.10.10, 11:11 Za to że jest wspaniałą kobieta z charakterem... wiem że wielu ludzi jej zarzuca błędy z młodości ale od tego jest młodość by robić głupoty uważam jednak że jest wspaniałym człowiekiem(tyle ile ona oddaje pieniędzy na kampanie ratujące najbardziej potrzebujące zakątki świata to szok, nawet jeśli robi to dla rozgłosu... trzeba to jednak docenić... nie każdy to robi z obojętnie jakich powodów..) i aktorką oraz matką(no i ma piękne imię) pozdrawiam A i niech mi tu tylko nikt z ta kukła aniston nie wyskakuje... wiecznie ktoś je porównuje bo Angelina zdobyła Brada... Gdyby nie chciał to by był z Aniston ale wolał angie Odpowiedz Link Zgłoś
detektywintruz Re: Idolka 26.10.10, 12:38 hayley williams, juliette lewis, joan jett. Odpowiedz Link Zgłoś
bellezza Re: Idolka 26.10.10, 12:47 jeśli chodzi o charakter to zdecydowanie Shakira teksty piosenek - Taylor Swift a wygląd, to ubóstwiam Megan Fox ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: Idolka 26.10.10, 13:47 Courtney Love. Może nie jest dobrym przykładem do naśladowania, ale podziwiam ją, bo jest silną kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
ravenhatred Re: Mam samych idoli, nie idolki. 12.11.10, 00:23 Ja raczej też. A jeśli już, to moja idolka nie jest nie wiadomo jak popularna. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka7137 Raczej do sławnych to się nie zalicza... 26.10.10, 14:07 ...ale moją idolką jest Emilia Fox. Odpowiedz Link Zgłoś