Dodaj do ulubionych

chłopak, przyjaciolka, problem

26.10.10, 16:16
a więc. Jest to troche pomieszane. powiedzmy że on to bedzie daniel, a przyjaciółka to
Zdzicha wink
No więc. Kolegowałam się z takim jednym "Danielem". Daniel ten pojechal na wycieczke
klasową i poznał moją przyjaciółkę Zdzichę. No i Daniel zauroczyl sie w niej. Niby do sb pisali
ale co sie pogodzili to ona mu pisała "nienawidze cie!" albo "poj****y jesteś". A potem
przepraszała go. Pisała to bez powodu. Podobno miala doła przez kota i poniosly ją
emocje. (ale zeby takie rzeczy pisac to cos nie wierze;/) ale ok. Nieraz przyjeżdżał do mnie
(mieszkam na wsi) i jeździliśmy na rolkach po alejce. Oni ze sobą nie chodzą ale ona mowi o
nim "mój". (Warto dodać, że wstydzi sie do niego zagadać albo przynajmniej podejść). On
do mnie wciąż zagadywać, podchodzil, rozbawial. Dzisiaj na lekcji dał mi kartkę z napisem "
na serio podobasz mi się bardziej niż "Zdzicha"". I mam tego jej nie mówić. I mam sie
zastanowic czy on mi sie tez podoba. I w tym problem. Boję się, że jeżeli zacznę spotykać
się z "Danielem" to ta moja przyjaciółka może się obrazić. Doradźcie mi coś ;/
Obserwuj wątek
    • khepri jest ktoś??? 26.10.10, 16:23
      jest ktoś???
    • khepri prosze ludzie 26.10.10, 16:30
    • dotyk_wiatru Re: chłopak, przyjaciolka, problem 27.10.10, 15:28
      Nieciekawą masz sytuacje to fakt, ale spokojnie. Myślę że mimo wszystko powinnaś
      pogadać ze swoją przyjaciółką, jeżeli ona odwala takie rzeczy w stosunku do tego "Daniela"
      to nie ma sensu żeby zatruwali sobie nawzajem życie ; ) Jeżeli ci się on podoba i być może
      chcesz żeby coś z tego wyszło wytłumacz to swojej przyjaciółce, dobrze by było gdyby
      ten "Daniel" też z nią pogadał i wyjaśnił jej że ty mu się podobasz bardziej. Jeżeli jest twoją
      przyjaciółką na pewno to zrozumie chociaż pewnie będzie potrzebowała trochę czasu.
      Pamiętaj, najważniejsze jest to żeby się nie unosić ale na spokojnie wszystko wyjaśnić. ; )

Mam nadzieję że pomogłam,
      napisz jak to się rozwiąże ; )
    • gosia703 Re: chłopak, przyjaciolka, problem 27.10.10, 16:56
      Na początek odbądź z nią szczerą rozmowę i powiedz (jeśli tak jest),że Daniel ci
      się podoba i jesteś niemalże pewna,iż on też cię kocha.Połóż nacisk na to że
      widzisz,jak im się układa(czyli nie za dobrze) i myślisz że jeśli z nim zerwie
      wyjdzie wam obu na dobre,koleżanka może powiedzieć " Pewnie sama byś chciała z
      nim chodzić gów*****!On jest mój" itp.więc poproś by porozmawiała również z
      Danielem o ich związku.Tak samo jak dotyk_wiatru proszę o dokładną relację z
      rozmowy i finał historii.Mam nadzieję że z Danielem spotkacie wasz Happy
      end
      serce
    • khepri Re: chłopak, przyjaciolka, problem 28.10.10, 18:36
      dzieki za radyy smile napisze wam jak to sie dalej potoczy wink. narazie sprawa stoi w miejscuuncertain
      • khepri Re: chłopak, przyjaciolka, problem 29.10.10, 14:40
        moja koleżanka nic o tym nie wie. Ale dzisiaj od jednej dziewczyny dowiedzialam sie ze on idzie
        na 3 fronty uncertain ... Jak bedzie na gg to zapewne bedzie chcial mi to wytlumaczyc uncertain
    • pola16 cwaniak 29.10.10, 14:46
      przecież wiadomo, że w razie gdybyś ty się nie zgodziła na chodzenie z nim on będzie dalej
      zarywał do Ździchy (?). Dlatego nie chce, żeby ona wiedziała, że ty podobasz mu się
      bardziej... Pogmatwane, ale sens jakiś chyba jest ;d.
    • nicola1313 Zastanów się co jest dla cb ...... 29.10.10, 14:54
      ważniejsze czy Zdzicha czy Daniel . Ja tak to czytałam miałam takie przeczucie jakby ten
      Daniel coś kręci (to tylko moje podejrzenia)
      • khepri dzieki za rady:) Daniel jest dla mnie skonczony:/ 29.10.10, 20:24
    • milenka452 Re: chłopak, przyjaciolka, problem 29.10.10, 21:24
      pogadaj z niż co by było gdybyś ty zaczęła się z nim spotykac to czy ona miałaby
      coś przeciwko... jeżeli jest prawdziwą przyjaciółką to zrozumie.. kiss jak sama
      pisała do niego takie rzeczy to rzeczywiście chłopak musi byc zniesmaczony nią
      uncertain bez urazy wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka