frosting katy vs. rihanna 01.11.10, 16:38 katy perry - lubię jej piosenki i ogólnie - wydaje mi się sympatyczniejsza . Odpowiedz Link Zgłoś
bexboop878 Re: Katy Perry vs Rihanna 01.11.10, 16:42 gdybyś napisała Beyonce vs Rihanna to bym wiedziała kogo wybrac lubię rihannę mimo iż na żywo nie ma głosu ale teraz Katy bardziej jest na topie i to właśnie jestem nią bardziej zauroczona Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star Katy, Katy, Katy! 01.11.10, 16:55 Nie lubię Rihanny, ponieważ wg mnie zepsuła się sławą. Na początku kariery śpiewała i wyglądała o niebo lepiej niż dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
kingusska190 Re: Katy Perry vs Rihanna 01.11.10, 16:57 katy, nie wiem dlaczego rihanna jest dziwna Odpowiedz Link Zgłoś
airplane_ Rihanna bo.. 01.11.10, 17:11 jest fajna . xxd katy też lubię , ale wolę rihannę . xxd Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Katy Perry vs Rihanna 02.11.10, 22:12 Riri <3 lubię Katy ale, rihanna ma lepszą muzykę image itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ika__94 Re: Katy Perry vs Rihanna 03.11.10, 12:54 Mi jest bliższa muzyka Rihanny, bo wolę r&b od popu, ale wizerunkowo wole Katy ^^ RiRi robi z siebie jakieś dziwadło ; || Odpowiedz Link Zgłoś
natusia445 Re: Katy Perry vs Rihanna 03.11.10, 15:23 Ja wolę Katty Perry. Rihanne lubię tylko jako piosenkarkę z piosenek i muzyki jaką tworzy,a tak poza tym to za nią nie przepadam.A Katty lubię jako piosenkarkę i osobę.Wiem że jest bardzo ludzka bo czytałam dosyc dużo jej wywiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
monia_9912 Re: Katy Perry vs Rihanna 03.11.10, 16:04 Zdecydowanie wole Katy Perry. Powód? Za jej osobowośc, orginalnośc, głos i reszte zalet... Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Katy Perry 03.11.10, 18:02 ...bo absolutnie każda jej piosenka przypada mi do gustu. Jej osoba wzbudza też moją sympatię. kolorowe, pomysłowe stylizacje i ciagłe szaleństwa Odpowiedz Link Zgłoś
andzias Re: Katy Perry vs Rihanna 04.11.10, 08:01 rihanne. dlaczego? ma ładny głos. Odpowiedz Link Zgłoś
ley Re: Katy Perry vs Rihanna 04.11.10, 14:48 katy. jest bardzo sympatyczna. c; rihanny nie lubię. jest nieprawdziwa i ogólnie nigdy jej nie lubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
mansonowa Re: Katy Perry vs Rihanna 04.11.10, 14:52 Ja dużo bardziej wolę Rihanne, szczerze do Perry nic nie mam ale nie słucham jej po prostu Rihanna jest śliczna, bardzo utalentowana, ma fajnt styl, piosenki, głos.. Perry też jest śliczna, ma własny styl i talentu nie można jej odmówić, ale wolę Rihannę Odpowiedz Link Zgłoś
nnaattaallaa Katy 05.11.10, 17:42 Katy, bo jest pokręconą optymistką, jest ładna i baaaardzo sympatyczna Odpowiedz Link Zgłoś
donia2107 Re: Katy Perry vs Rihanna 11.11.10, 08:07 Katy dlaczego ? sama nie wiem ma fajne piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
outcast Re: Katy Perry vs Rihanna 11.11.10, 09:06 Nie jestem fanką ani jednej ani drugiej, bo po prostu nie słucham takiej muzyki. Fanką nie jestem, ale je szanuję i dość lubię jako osoby. Rihanna według mnie ma lepszy głos, ale osobiście wolę Katy, za co? Za osobowość, jest zdecydowanie pozytywną osobą, z uśmiechem na ustach, podoba mi się też to że sama piszę sobie piosenki, bo według mnie każdy prawdziwy artysta pisze swoje kawałki sam, albo chociaż jest ich współautorem, cenię u niej też to że zachowuje swoje życie prywatne dla siebie i że nie zdradza za dużo, no może jak dla mnie jest czasami zbyt cukierkowa, ale ją wolę bardziej : ) Odpowiedz Link Zgłoś
karola_1995 Re: Katy Perry vs Rihanna 11.11.10, 09:09 Rihanna Bardziej podoba mi się jej muzyka Odpowiedz Link Zgłoś