sexy_girl Dziwne pytani. Sory że pytam! 27.10.10, 19:45 1. 12 2. w domu pod wieczór , grałam sobie w gume i tadam ; c 3. nie powiedziałam xd , po 3 dniach się skapła jak mnie zalało xD . i przyszłam ze szkoły - mama : masz okres ? a ja się rozpłakałam XD 4. podpaski 5. nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Dziwne pytanie. Sorry że pytam! 28.10.10, 00:02 1. W jakim wieku dostałyście okres? - nie pamiętam, ale chyba 13 2. Kiedy to się stało? - we wakacje (?) 3. Jak powiedziałyście mamie? - normalnie 4. Czego używałyście? - podpasek 5. Jakie miałyście objawy że wam się zbliża? - żadne Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_x3 ;p 28.10.10, 14:24 1. W jakim wieku dostałyście okres? 12 2. Kiedy to się stało? w dumo w toalecie 3. Jak powiedziałyście mamie? mama! mam truskawkowe dni! 4. Czego używałyście? podpasek, bo tamponów się nie używa przez ponad rok od pierwszego okresu... 5. Jakie miałyście objawy że wam się zbliża? śluz humory i cholerne bóle brzucha, nawet z powodu nich wymiotuję... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
wikuuusss Re: Dziwne pytanie. Sorry że pytam! 28.10.10, 14:29 1. 12. 2. Normalnie, poszłam do toalety siku i patrze, że mam czerwone majtki. 3. Też normalnie, mamo mam całe czerwone gacie, a mama się śmiała. 4. Podpasek. 5. Przed pierwszym ciągle mnie bolał brzuch, i to tak bardzo, że nie mogłam chodzić, a teraz wychodzą pryszcze i bolą piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Dziwne pytanie. Sorry że pytam! 28.10.10, 15:09 a niech Ci będzie... 1. 12 lat 2. nie pamiętam, jakoś w wakacje, 2002 rok 3. zawołałam ją do łazienki, zrobiłam smutną minkę i powiedziałam 4. na początku podpasek, teraz tampony 5. przez długi czas żadnych, teraz ból brzucha Odpowiedz Link Zgłoś
goofy. .. 28.10.10, 15:20 1. Miałam 12 lat. 2. Tydzień po rozpoczęciu roku szkolnego, rok temu. 3. normalnie. 4. podpasek Always. 5. dzień przed bardzo bolał mnie brzuch. Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Re: .. 28.10.10, 15:27 1. 14 lat. 2. W samym środku wakacji, kiedy byłam w domku ^.^ 3. Normalnie. Mama się ucieszyła xd 4. Podpasek. Dopiero potem zaryzykowałam z tamponami (w tej chwili już ich nie używam i nie za bardzo polecam młodym dziewczynom) 5. Nie miałam żadnych konkretnych objawów. Co prawda - 2 lata wcześniej zaczęły rosnąć mi piersi, moja sylwetka się zaokrągliła (w końcu mam urocze delikatne bioderka :3) no i pojawiły się białawe upławy. Odpowiedz Link Zgłoś
adelinde Re: Dziwne pytanie. Sorry że pytam! 29.10.10, 19:50 1. 13. 2. Na kolonii. 3. "Mamo, mam okres i nie mam podpasek. Co mam robić?" 4. Podpaski. 5. Żadne. Po prostu idę do kibla a tu czerwono. Z czasem przed okresem zaczęłam mieć upławy i silne bóle brzucha przed i po. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 Re: Dziwne pytanie. Sorry że pytam! 29.10.10, 20:07 1 . 12/13 lat . 2 . jak przyszłam ze szkoły . 3 . powiedziałam 3 miesiące później . x dd 4 . podpasek i wkładek . 5 . biały śluz . Odpowiedz Link Zgłoś
jade 1. 14 lat 29.10.10, 20:13 2. w domu 3. normalnie. po prostu podeszłam jak obok nie było taty i brata i powiedziałam. 4. no raczej podpasek nie ? 5. śluz Odpowiedz Link Zgłoś
kete11 Re: Dziwne pytanie. Sorry że pytam! 29.10.10, 20:16 1. W jakim wieku dostałyście okres? 9 lat 2. Kiedy to się stało? w nocy 3. Jak powiedziałyście mamie? prosto z mostu 4. Czego używałyście? podpasek 5. Jakie miałyście objawy że wam się zbliża? żadne Odpowiedz Link Zgłoś
lady.gaga.fc Re: Dziwne pytanie. Sorry że pytam! 29.10.10, 20:55 1. 11,5 lat ;p 2. nie wiem ;p 3. siedzialam w ubikacji i jak zobaczylam czerwone majtki to zaczelam wrzeszczec - "mama!!!!" ;p 4. podpasek, w moim wieku tampony nieodpowiadaja ;p 5. zadne, niespodziewanie, nawet mnie brzuch nie bolal ;p Odpowiedz Link Zgłoś
zozolek.xd ummc xD 29.10.10, 21:03 1. W jakim wieku dostałyście okres? w 5 kl. czyli 2 lata temu ;D 2. Kiedy to się stało? Wieczorem w domu jak byłam sama z tatą. ;] 3. Jak powiedziałyście mamie? normalnie. mamo wiesz co ? okresu dostałam. 4. Czego używałyście? podpasek bella for teen ; D. 5. Jakie miałyście objawy że wam się zbliża? żadnych . xD mnie brzuch nigdy nie boli ;p Odpowiedz Link Zgłoś
xnamex Re: Dziwne pytanie. Sorry że pytam! 29.10.10, 21:04 Wiesz, to było tak, że poszłam do toalety i na wkładce higienicznej po prostu miałam krew...i normalnie "włożyłam" sobie podpaskę (wolę je od tamponów) i powiedziałam mamie tak: -wiesz mamo, wzięłam sobie podpaskę, bo chyba dostałam. No i tak, a wiem, że bd miała, bo po pierwsze odliczam 28 dni, a poza tym, na dzień przed ta taka wydzielina - "żelik" mam ciemniejszy.... Nie myślcie. ze jeste, jakas obleśna, tylko było pytanie to odpowiedziałam... Odpowiedz Link Zgłoś
scaryblood Re: Dziwne pytanie. Sorry że pytam! 30.10.10, 08:00 1;11 lat 2;nie pamiętam w lipcu.2 lata temu 3;no a czemu nie?! 4;podpasek 5;nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.creme Re: Dziwne pytanie. Sorry że pytam! 30.10.10, 08:28 1. 14 ;D 2. W sobotę ;p obyło się bez przypału - czerwonych palm na spodniach itp. 3. Normalnie... Mamoo, gdzie są podpaski, bo dostałam okres.? | 4. I podpasek (naturella), i tamponów (OB). 5. Cholernie mnie bolał brzuch. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
rock_i_rock Re: Dziwne pytanie. Sorry że pytam! 30.10.10, 08:50 1 w 1 gim 2 1 maja rozbierałam się żeby wziąść prysznic noi zobaczyłam na majteczkach 3 mama weszła do łazienki i zobaczyła i tyle dała mi podposki 4 podpasek 5 żadne, a ból mam jak już mi się zacznie Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Re: Dziwne pytanie. Sorry że pytam! 30.10.10, 09:43 1. 12 2. W listopadzie zeszłego roku. 3. Ym, można powiedzieć, że sama zauważyła xd 4. Nie wiem o co Ci chodzi w tym pytaniu, ale podejrzewam, że o podpaski, więc-always. 5. Żadne^^ A tak z ciekawości, czeu pytasz.? Odpowiedz Link Zgłoś
miki124 Re: Dziwne pytanie. Sorry że pytam! 30.10.10, 15:24 1. latek 11 2.w szkole na środku lekcjii 3.sama się skapneła 4.zależy czy mam w-f 6.źle się czuje Odpowiedz Link Zgłoś
jojo13 Re: Dziwne pytanie. Sorry że pytam! 30.10.10, 18:23 ja dostalam gdy mailam 13 lat a moja siostra mala 11 to sie stalo gdy wracalam z basenu i jechalam do dentysty przed moja kolejka zagcialo mi sie do toalety wiec posztal zobaczylam sluz brazowy nie za ladnie to wygladalo ale co? nie mialam podpaski ni nic siostra powiedzial zebym narazie wlozyla papier. wrocilam do domu i dostala brzuch mnie nei bolal wszystko bylo ok ale na nastepny dzien jechalam nad moze rano poszlam do toalety aly sie umyc umyta poszlam zjesc sniadanie w ten dzien mailam obfiste krwawienie przy stole zemdlalam nie wiem z jakiego powodu ale potem przez miesiac nie mialam. jesli do 16 roku zycia nie bedziesz miala to musisz isc do ginekologa i on da ci zastrzyk bardzo bolacy. mojej mamie powiedzialam wprost nawet mnie to zdziwilo bo ona sie cieszyla.nos zawsze do szkoly ze soba podpaske.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
natalia_95 Re: Dziwne pytanie. Sorry że pytam! 30.10.10, 19:01 1. Lat 14, 2. Dokładnie 28 luty 2009 koło godz. 16 ;p 3. Zadzwoniłam ( bo mama była w pracy ) i powiedziałam, nie ma się czego wstydzić 4. Podpasek 5. raczej nie zauważyłam nic szczególnego, oprócz śluzu . Odpowiedz Link Zgłoś
katyk żadne intymne pytania, przecież to pikuś 30.10.10, 20:50 12 Oglądałam z mamą film "Mamo, mam okres " Podpasek Okropne bóle brzucha, ten niefajny śluz. Odpowiedz Link Zgłoś
squash no problemo. 30.10.10, 23:46 1) miałam 13 lat. 2) poszłam skorzystać z toalety i się wydało. :d 3) krzyknęłam 'mamo!' i pomachałam jej gaciami przed nosem. o.O 4) podpasek. 5) żadne, zorientowałam się dopiero, jak spojrzałam na bieliznę. Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Dziwne pytanie. Sorry że pytam! 31.10.10, 00:08 yy 1.13 lat xd 2. yy kurde. chwila.. musze se przypomnieć. kiedy? w wakacje w sierpniu xd 3. 'mamo dostałam okresu.masz podpaski?' xd 4. yy podpasek. sorry ale wolno kojarze o tej porze i nie za bardzo wiem co się dzieje xd 5. oj nie pamiętam xd Odpowiedz Link Zgłoś
kajka11 Re: Dziwne pytanie. Sorry że pytam! 31.10.10, 00:35 1. 11 lat 2. jakoś tak po wszystkich świętych 3. sama się skapła 4. podpasek 5. częsty ból głowy i brzucha, plecy też mnie bolały Odpowiedz Link Zgłoś
magda1997.12 Re: Dziwne pytanie. Sorry że pytam!moje Odp. 31.10.10, 17:11 12 lat nie rozumiem pytania,ale chodzi chyba o miejsce albo date,to tak w szkole i to był chyba marzec albo kwiecień 2010 dostałam miesiączke,normalnie podpaski żadne,tylko że rano bolał mnie brzuch Odpowiedz Link Zgłoś