martussiaaa noo baa , już nie mg się doczekać kiedy ... 10.01.11, 15:43 noo baa , już nie mg się doczekać kiedy frytek bd skakał ! .Tylko nie to , ja tu sb bd oglądać jakiś film , a tu przyjdzie tatuś i włącza sb skoki . Nie cierpię skoków . Odpowiedz Link Zgłoś
cute_princess Re: Skoki narciarskie 10.01.11, 15:49 trochę mnie nudzą, ale jesli nie ma nic ciekawego w TV to z checia obejrzę Odpowiedz Link Zgłoś
jade A ja je od pewnego czasu uwielbiam ;* 10.01.11, 15:54 Nawet na kwalifikacje patrzę A Morgi w tym sezonie wymiata Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: A ja je od pewnego czasu uwielbiam ;* 11.01.11, 20:35 morgi , zawsze wymiata Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. . 10.01.11, 20:02 łiii. :3 mi tam wszystko jedno, czy Grześ dobrze skacze (a mógłby znów na szczyty wrócić, nie przeczę *-*), ale tak czy inaczej go będę kochać. Martusiowe, wiesz o czym mówię? xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: ije. mamy na naszym wątku już ponad 300 postó 11.01.11, 20:35 jacieeee wie , któraś kiedy są skoki ? Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: ije. mamy na naszym wątku już ponad 300 postó 11.01.11, 20:39 Noom w sob o 9 ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: ije. mamy na naszym wątku już ponad 300 postó 11.01.11, 20:53 nie wiem, niestety. ;< Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :D 12.01.11, 15:29 O kurde w sobote o 9 to ja bede spala jeszcze, bo pewnie z kumpela pojdziemy spac nie za wczesnie ale poswiece sie i wstane mam przynajmniej taka nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: :D 12.01.11, 15:38 rano? oszaleli, chociaż pewnie się poświęcę i wstanę. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 12.01.11, 17:30 Ja jesli bede wstanie to tez. No tak w Japonii skacza, tak zawsze jest. Jak skoki sa rano to jest tak... dziwnie Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: :) 12.01.11, 19:43 Ja tam na pewno wstanę ; P. Tym bardziej, że jak na Sapporo to jest wyjątkowo późno xD Pamiętam jak raz wstałam , żeby oglądać zawody o 3 w nocy , a tu zawody odwołali ;d . Tak wgl to nie wiem po co jeszcze robią tam te konkursy, skoro i tak mało ludzi to ogląda i niewiele skoczków tam przyjeżdża xd .. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 12.01.11, 21:18 No wlasnie to mnie intryguje od kilku lat... moze Japonia by sie inaczej obrazila ? xD Alice ! Gdzie Ty sie podziewalas tak dlugo !? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: :) 13.01.11, 14:04 Ojej, parę dni mnie tylko nie było ;P . Nauki miałam sporoo ;d i takie tam ;b Ale od dzisiaj mam nareszcie ferie : D Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 13.01.11, 16:12 Ja tak samo ! Jeszcze jutro tylko zakinada i wyjazd do Łodzi (wiec niestety nie bedzie mnie tu dobrych kilka dni ) tak wiem, bedziecie tesknic xD Gregor jedzie do Japonii ? Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: :) 14.01.11, 11:59 Oj no trudno jakos to bedzie trzeba przezyc w sumie wcale mu sie nie dziwie, tez bym na jego miejscu nie pojechala Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: :) 14.01.11, 13:05 Szkoda ; ( A tak wgl to gdzieś słyszałam , że ma być przedskoczkiem w jakiejś kombinacji norweskiej . Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Skoki narciarskie 13.01.11, 18:22 Tak mnie napadlo aby zamiescic tu filmik pewien, ktory lubie z malymi skoczkami, na wszelki wypadek gdyby ktos go wczesniej nie widzial lub o nim zapomnial Tekst linka Slodko Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Skoki narciarskie 14.01.11, 13:12 Łoo ; )) Widziałam już ten filmik wcześniej , ale nadal nie mogę się na nich napatrzeć ^ Po prostu cud , miód i orzeszki xD __ Fajne jest jeszcze o to ;P Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: heh, wszystkie te filmiki z nimi się urocze.& 18.01.11, 17:29 no dokładnie morgi , moja cudowna rybeczka <3 któraś się orientuje kiedy skoki ? bo ja jak zwykle nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: @naomi. 18.01.11, 21:47 no co? rybeczka , powiedziała ostatnio że nie lubi jak się do niego morgi mówi >.< o dzięki. a oglądałyście te skoki w nocy ? Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: @naomi. 19.01.11, 13:49 Skoro nie rybeczka i nie Morgi , tio może misiaczek ? xD Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. . 17.01.11, 13:16 Martusiowe, wracaj już. :3 zdążyłam się już stęsknić, a jak Ciebie nie ma, to na wątku o skokach nic się nie dzieje. ;O Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka ;) 18.01.11, 19:22 21.01. godz. 16:30 No wiec czekamy ;] Rybeczka- tez mnie to rozsmieszylo xD Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :D 19.01.11, 10:37 Niestety nie, ponieważ bardzo źle sie czułam i nie miałam siły zejść na dół. Ale słuchałam, bo tv byl włączony wiec nie ogladalam, ale sluchalam A wy ? Nie lubi ?;o Przeciez to tak pięęknie- MORGI Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ __ 19.01.11, 13:45 Ja powtórkę rano oglądałaam ;p Eh , kiedy to Zakopane w końcu będzie ? Teraz siedze w domu , nie mam co robić , i tylko czekam na te zawody .. A czas mi się tak dłuuży ;d Odpowiedz Link Zgłoś
leesh Re: Skoki narciarskie 19.01.11, 13:55 Żadko oglądam, tylko wtedy gdy mój brat albo tata oglądają ;P Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. ₪ ø ||| ·o. 19.01.11, 15:41 no Morgi to najpiękniej na całym świecie <3 ja oglądałam , jednym okiem bo spać mi się chciało XD misiaczek? może być, ale ja jednak zostane przy rybeczce ;p Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Rybeczka 20.01.11, 10:37 Ja tez wole rybeczka, bardziej pasuje xD Do pt coraz blizej, rowniez nie moge sie doczekac Odpowiedz Link Zgłoś
enchanted_ Re: Skoki narciarskie 20.01.11, 10:50 ja teraz raczej wole oglądac biegi damskie, ale kiedyś byłam ogrooooomną fanką skoków. Oglądałam zawsze z tatą i zawsze wiedziałam kto ile skoczył za nim jeszccze pokazali yłam normalnie prawie psycho- fanką ale teraz dla mnie skoki są za mało widowiskowe, szczególnie ze tylko z jednego skoczka tak na prawde mozemy być dumni. A jeszcze i tak go nie docieniamy. Nie daq sie ukryć ze Adam Małysz ma swoje lata, ale ile on już wygrał , ile razy był na podium , ale jak przegrywa, to wwszyscy mówią zeby już skończył ze skokami. Jak skończy, to kto bd nas tak godnie reprezentował jak nie on? Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Zakopanee 21.01.11, 14:22 No i dzisiaj pierwszy konkurs w Zakopanem , a mnie znowu tam nie będzie : ( Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: Zakopanee 21.01.11, 16:44 no już się zaczęły! ej , no ja też bym chciała być teraz w Zakopanem >.< jak sobie pomyślę , że rybeczka tam skacze i kofi , to ... to , to XD w przyszłym roku jadę Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Skoki narciarskie 22.01.11, 10:36 Za rok mamy jechac wszystkie !!! Teraz musimy czekac az nam powie jak bylo (choc mozna sie domyslac co powie ;p) prasheila. Brawo Malysz ! Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Skoki narciarskie 22.01.11, 13:29 Jak to za rok , na LGP już musimy tam być ; )) . A z tamtej to szczęściara ;P . U mnie to jest tak, że parę miesięcy przed konkursem jest już prawie pewne , że pojadę a późniwej okazuje się że jednak nie mogę jechać ; ( . Ale w lato na pewno się uda : D . Zrobię wszystko żeby tam pojechać xD A już dzisiaj kolejny konkurs ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
demis68 Re: Skoki narciarskie 22.01.11, 13:34 Powiem Ci szczerze że nie przepadam za skokami szczególnie za ogladaniem ale jestem ciekawa kto wygra Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 22.01.11, 15:08 Mam tak samo ! Z letnim jest zawsze tak, ze jestem w cale wakacje ok.2dni w domu no i nie ma jak sie wybrac... Ale w tym roku musze z czegos zrezygnowac zeby pojechac ! Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. ₪ ø ||| ·o. 22.01.11, 18:25 rybeczka , była druga dzisiaj :< a małysz słabo skoczył 6 ;/ stoch jakoś tako , mu się udało ej , czekajcie! któraś z kotka pojechała na skoki? bo ja nie kumam Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :D 22.01.11, 18:22 Wczoraj Adam, dzisiaj Ammann A Kamil wysoko no cudnie po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka @naomi. 22.01.11, 19:37 Na skoki z tego co mowila pojechala prasheila Mam nadzieje ze nam napisze jak bylo Kami jako tako !? Ja jestem z niego baaaardzo dumna !!! Oby jutro mu poszlo równie dobrze, lub bawet lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: @naomi. 22.01.11, 21:24 a , to tego już nie doczytałam ;p to czekamy , aż wróci ta , Kamilowi dobrze poszło , jak na niego ale Simon się rozszalał ;d Małysz mógłby być , przed kofim. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 22.01.11, 21:34 No prawda Ale sie dzis Szaranowiczowi jezyk platal, mieszal wszystko xD Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Re: Skoki narciarskie 23.01.11, 10:57 Byłam wczoraj ... było świetnie! Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: Skoki narciarskie 23.01.11, 11:07 GDZIE ?! TAK NA ŻYWO ?! WIDZIAŁAŚ RYBECZKE ?! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
xxxdemuskaxxx Re: Skoki narciarskie 23.01.11, 11:22 lubię oglądać, ale nie jestem fanką Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. @naomi. 23.01.11, 13:48 rybeczka całkiem fajnie brzmi *-* już się przyjęło, i nawet my z Martą rybeczka mu mówimy xD Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: @naomi. 23.01.11, 15:39 no i pięknie. to już zostaje mu na stałe ;p ej , oglądacie skoki? Odpowiedz Link Zgłoś