katsuumi_17 Kurcze no. Pech Adasia. 23.01.11, 15:51 Miejmy nadzieję, że nic mu się poważnego nie stanie i jak najszybciej wróci do skakania. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: Kurcze no. Pech Adasia. 23.01.11, 15:57 no! ale jaja , za to Stoch pierwszy na razie Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. wygrał! 23.01.11, 16:26 o hahaha , nie wierze. Stoch pierwszy ? rybeczka 7 :< Odpowiedz Link Zgłoś
drakangel Re: wygrał! 23.01.11, 16:42 No fajnie że pierwszy kiepskie warunki mieli no i Adamowi się nie udało trudno, następnym razem nie dmuchajcie tak przed telewizorami heh ; D Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Zakopane ma tę magię... 23.01.11, 16:56 ... że jeśli jednemu z naszych się nie powiedzie, to zawsze będziemy mieć powód do zadowolenia. Adamowi życzę powrotu do zdrowia, a to był tym razem dzień Kamila. Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Skoki narciarskie 23.01.11, 19:42 Wielkie Gratulacje dla Kamila . Dobrze że Panu Adamowi nie stało się nić groźnego bo wyglądało to strasznie ale będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Skoki narciarskie 23.01.11, 19:43 Lubię, ale bez przesady. Kiedyś lubiłam oglądać zawody surferów Odpowiedz Link Zgłoś
agusiax3 STOCH ! 23.01.11, 19:59 dumna jestem z Kamila. : ) Małysz się wyzbiera, nic mu nie będzie. same zawody uwielbiam. <333 Odpowiedz Link Zgłoś
mickeymouse Re: Skoki narciarskie 23.01.11, 20:08 Czasami oglądam z dziadkiem. Ale dzisiaj się Małysz wywalił. ; (( Za to Stoch bardzo dobry. : DD Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. uh. 24.01.11, 20:33 zaniedbałam się i nie wchodzę tu za często ;< ale skoki oczywiście oglądam, to już obowiązkowo. a dziś przy powtórce piątkowego konkursu (nie oglądałam -.-) w oku zakręciła się łezka szczęścia, bo w uśmiechu Gregora zobaczyłam coś za czym tak strasznie tęsknię. jak typujecie, kto wygra w następnym konkursie? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
agusiax3 ha. :)) 24.01.11, 20:41 myślę, że będzie Hilde w czołówce, ma chłopok formę teraz. ; )) www.kotek.pl/kotek_forum/02,3006,121314955,121314955,Konkurs_.html sorry, że się reklamuje, pomożesz, proszę ? Odpowiedz Link Zgłoś
fun Re: ha. :)) 24.01.11, 20:55 Stoch swietny skok nikt na niego nie stawial a jednak. Fajnie ze nie bedziemy tylko czekali na skok Adama ale takze na Kamila juz teraz xd Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: uh. 25.01.11, 11:16 Ojej słaba w tym jestem ;p , ale wydaje mi się że wygra Rybeczka ;b , Simon albo Tomuśś xd . Z Kamilem bym jeszcze poczekała. To że wygrał jeden raz nie znaczy że teraz będzie wszystko zgarniał ; )) . Ha , no i oczywiście liczę na Gregora ;p , ale jemu będzie chyba jeszcze trudniej wygrać niż Kaamilowi ^ - .No to chyba tyle xD Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ xD 26.01.11, 19:01 Helooł ! Jest tu ktoś ? ; P Gdzie was wszystkie wywiało ? : D Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. naoooooomi<3 30.01.11, 19:30 nie wiem, czy wiesz ale w bravo sport jest plakat Twojej rybeczki ^^ mój brat kupił gazetkę, ja zabrałam mu plakat i zainstalowałam na ścianie (; Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: naoooooomi<3 30.01.11, 20:35 taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?! ale zajebiściutko! też napadnę brata, a jak se nie kupił gazety to go zajebie i sama sobie kupię. a ładny ? też powiesze , na ścianie rybeczke. jego plakatu to nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka WItam;d 30.01.11, 20:09 No troche mnie tu nie bylo. Ale jestem Brawo brawo brawo Kamil ! Brawo Gregor ;* No i nie można zapomniec- gratuluje Sevi Chciałam tez złozyc, co prawda spoźnione, ale nie mialam jak wczoraj wejsc na kompa zyczenia- sto laaat Martinie z okazji wczorajszych urodzin ! Żebyś skakał tak dobrze, jak za dawnych czasów itd Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: WItam;d 30.01.11, 20:39 no , wszystkie się zebrałyście nagle! jak nie ma ruddy , to Ciebie też nie ma i można tu usnąć ;d nie oglądałam dzisiaj skoków , bo zapomniałam że lecą no ale słyszałam , że Kamilowi jako tako dobrze poszło ja nie wiem , co mu się stało. jakieś torpedy w dupie dostał. Małysz gorzej , tera od Stocha skacze łaaał Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Witam;d 31.01.11, 14:47 Oj skoczyl daleko, kolejne podium sa totalnie w zasiegu Kamila. Ooo tak ;d Czekamy na wiecej ! Greeegorku podium moze wreszcie cooo ? Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Witam;d 01.02.11, 00:04 Noo w końcu coś wreszcie by się przydało . Już się zdążyłam odzwyczaić od widoku Gregoora na podium : ( . W Klingental (tak to się pisze?) ma mi o tym przypomnieć .! Odpowiedz Link Zgłoś
inka13 Re: Skoki narciarskie 30.01.11, 20:18 Oglądam od czasu do czasu w tv . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 Skoki 30.01.11, 20:28 dziś Kamil zdecydowanie pokazał klasę. skoczył najdalej, podziwiam go c; Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 01.02.11, 15:59 Powiedzmy ze tak sie pisze... ;d (tez nie wiem) Ogladacie jutro skoki ? Ja musze, olac nauke, olac wszystko inne, bede ogladac Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia . 01.02.11, 16:07 Kiedyś nie znosiłam skoków, ale teraz bardzo lubie usiąść sobie i pooglądać!! Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Skoki narciarskie 01.02.11, 16:50 Ja teeż będę oglądać ;b Mam w czwartek 2 spr, ale co tam, skoki ważniejsze xd Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :P 01.02.11, 18:38 Ja wlasnie tak samo. Ale wlasnie- skoki wazniejsze ;p dzis kwalifikacje nie ? Ale nie mam jak ogladac... Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka AAA!:( 02.02.11, 18:45 Gregor co to bylo !? A ja liczylam na podium !!! Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: AAA!:( 02.02.11, 18:50 skoki dziś leciały , nie załamuj mnie KTO był na podium? Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Zaraz 2 seria 02.02.11, 19:03 Wiec masz szanse jeszcze ogladac. Bulgar na 31 miejscu o nie !!! Chcialam zeby wszedl oj nie podobaja mi sie dzis skoki. Choc Stoch 4, jedyne co mi moze poprawic humor to podium Kamila. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Kamil po raz kolejny pokazał klasę! 02.02.11, 19:52 Wyrasta na poważnego rywala dla Adama- ale to dobrze, bo to znaczy, że nasze polskie skoki mają ciekawą perspektywę. Gratuluję, Kamil ! Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ : )) 02.02.11, 20:54 @ marszalinka No ejj , nie było aż tak źle ;P , chociaż mogło być lepiej ;dd . w końcu wygrał Kamil ^ A mina Simona bezcenna xD . Gregor też widać , jak się 'cieszył' : ( Biednyy .. Podium mu sędziowie zabrali w pierwszej serii : / Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Skoki narciarskie 02.02.11, 21:40 Wielkie Gratulacje dla Kamila stać na podium z Simonem Ammanem i Morgim to jest coś Brawoooo Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Skoki narciarskie 02.02.11, 21:46 anulka napisał(a): > Wielkie Gratulacje dla Kamila stać na podium z Simonem Ammanem i Morgim to jes > t coś Brawoooo prawda . Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Skoki narciarskie 03.02.11, 16:17 @alice94 masz racje, nie bylo tak zle, ale po 2 serii. 1 wg mnie byla okropna, ale 2 juz dostarczyla takich emocji... Pozytywnie... lecz szkoda mi Uhrmana, moglby byc na tym powiedzmy 3 miejscu, bo bylo widac jego wielki zawod w oczach, no i nie ma sie co dziwic. Odpowiedz Link Zgłoś
rumianek_xd Re: Skoki narciarskie 03.02.11, 16:40 Skoki są cudowne, jestem wielką fanką, a zwłaszcza fanką Simona Ammanna choć bardzo cieszę się z sukcesów Kamila i trzymam za niego kciuki c;. Oczywiście życzę też wszystkiego najlepszego Adamowi, ale Simi skradł moje serce ;P. Choć szczerze mówiąc zaskoczona byłam jego wczorajszą reakcją na 3 miejsce i wygraną Kamila, wgl się nie uśmiechał, a on zawsze śmieje się jak opętany c;. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Skoki narciarskie 03.02.11, 16:55 rumianek_xd napisał(a): > Skoki są cudowne, jestem wielką fanką, a zwłaszcza fanką Simona Ammanna choć ba > rdzo cieszę się z sukcesów Kamila i trzymam za niego kciuki c;. Oczywiście życz > ę też wszystkiego najlepszego Adamowi, ale Simi skradł moje serce ;P. Choć szcz > erze mówiąc zaskoczona byłam jego wczorajszą reakcją na 3 miejsce i wygraną Kam > ila, wgl się nie uśmiechał, a on zawsze śmieje się jak opętany c;. Fakt Simon jakbby się w ogóle nie cieszył Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Nie cieszyl sie poniewaz... 03.02.11, 17:26 Tez sie zdziwilam, ze sie nie cieszyl, przeciez on zawsze usmiechniety (ah kocham ten usmieszek) Ale tu znalazlam odpowiedz ---> Tekst linka dla ludzi ktorym nie chce sie czytac, tu najwazniejszy fragment : Simon Ammann: "Nie pokazałem w konkursie pełni swych możliwości. Moje skoki nie były idealne. Ale również nie zgadzam się z decyzją sędziów oceniajacych styl. Wiązania Thomasa Morgensterna otwarły się przy lądowaniu. Nie rozumiem, jak mógł od niektórych jurorów dostać noty po 19 pkt. to kosztowało mnie drugie miejsce". Odpowiedz Link Zgłoś
agusiax3 nie lubie Ammana jakoś. 04.02.11, 11:13 może go nie znam, ale jakiś taki nieprzyjemny jest dla mnie, nie przypadł mi do gustu. : ) dziś kwalifikacje. Odpowiedz Link Zgłoś
enchanted_ Re: nie lubie Ammana jakoś. 04.02.11, 11:20 ja tez nie lubie wydaje sie taki zaruzumiały tak jak Morgenstern ;/ a co powiedzie o skoku formy Kamlia Stocha? myślicie ze ma szanse na powtórkę sukcesu małysza? Odpowiedz Link Zgłoś
agusiax3 : ) 04.02.11, 11:29 A do Thomasa akurat nic nie mam, lubię go nawet. : ) Stochowi gratuluje i mam nadzieję, że z zawodów na zawody będzie coraz lepiej, że utrzyma formę do mistrzostw świata w Oslo. jestem dumna z niego, bo w końcu wybił się z cienia Małysza. tylko żebyśmy nie mieli teraz czegoś takiego jak " Stochomania " bo to by było żałosne, według mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rumianek_xd Simi c;. 08.02.11, 16:59 Rzeczywiście, sprawa się wyjaśniła, również czytałam ten artykuł, który wyjaśnił moje rozmyślania c;. Dla mnie Simon wydaje się właśnie skoczkiem z największym dystansem do siebie i pełnym poczucia humoru, a Gregor czy Thomas już nie raz zaprezentowali mi się w sytuacjach, w których byli bardzo zarozumiali, nie przepadam za kadrą austriacką, ale jak wiadomo nie da się dogodzić każdemu ;P. Wracając jeszcze raz do Ammanna to jeżeli macie czas zobaczcie ten filmik, szczerze mówiąc do dziś przy nim płaczę ze śmiechu: [url=https://www.youtube.com/watch?v=FFS9taYmVeg] Odpowiedz Link Zgłoś
ensuite Re: Skoki narciarskie 04.02.11, 11:54 bardzo, bardzo, bardzo lubię skoki narciarskie. od małego oglądamy rodzinnie, kiedyś ubierałam lalki na biało-czerwono, teraz tylko kibicuje Polakom, interesuję się punktami i cieszę się, że wprowadzili dodatkowe punkty ujemne bądź dodatnie w zależności do kierunku i siły wiatru Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Co do Stochomanii 04.02.11, 15:16 Cos mi sie wydaje, ze jak nadal bedzie dobrze skakał jest to nieuniknione. Jestem tego pewna. Dzis kwalifikacje ? Nie bede ogladac Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. ale dawno mnie tu nie było *,* 04.02.11, 18:42 i widzę, że coraz więcej ludzi się tu udziela i bardzo dobrze ;D Odpowiedz Link Zgłoś