Dodaj do ulubionych

Skoki narciarskie

• katsuumi_17 Kurcze no. Pech Adasia. 23.01.11, 15:51
      Miejmy nadzieję, że nic mu się poważnego nie stanie i jak najszybciej wróci do skakania.
      • naomi. Re: Kurcze no. Pech Adasia. 23.01.11, 15:57
        no! ale jaja , za to Stoch pierwszy na razie brawo
        • naomi. wygrał! 23.01.11, 16:26
          o hahaha , nie wierze. Stoch pierwszy ? brawo
          rybeczka 7 :<
          • drakangel Re: wygrał! 23.01.11, 16:42
            No fajnie że pierwszy kiepskie warunki mieli no i Adamowi się nie udało trudno, następnym razem nie dmuchajcie tak przed telewizorami heh ; D
            • katsuumi_17 Zakopane ma tę magię... 23.01.11, 16:56
              ... że jeśli jednemu z naszych się nie powiedzie, to zawsze będziemy mieć powód do zadowolenia.
              Adamowi życzę powrotu do zdrowia, a to był tym razem dzień Kamila. Gratulacje!
    • miki_jackson :D 23.01.11, 19:39
      Uwielbiam skoki narciarskie.Serio,to wciąga ; )
    • anulka Re: Skoki narciarskie 23.01.11, 19:42
      Wielkie Gratulacje dla Kamila . Dobrze że Panu Adamowi nie stało się nić groźnego bo wyglądało to strasznie ale będzie dobrze smile
    • angie2 Re: Skoki narciarskie 23.01.11, 19:43
      Lubię, ale bez przesady. Kiedyś lubiłam oglądać zawody surferów big_grin
      • agusiax3 STOCH ! 23.01.11, 19:59
        dumna jestem z Kamila. : )
        Małysz się wyzbiera, nic mu nie będzie.
        same zawody uwielbiam. <333
    • mickeymouse Re: Skoki narciarskie 23.01.11, 20:08
      Czasami oglądam z dziadkiem. Ale dzisiaj się Małysz wywalił. ; ((
      Za to Stoch bardzo dobry. : DD serce
    • ruddy. uh. 24.01.11, 20:33
      zaniedbałam się i nie wchodzę tu za często ;< ale skoki oczywiście oglądam, to już obowiązkowo. a dziś przy powtórce piątkowego konkursu (nie oglądałam -.-) w oku zakręciła się łezka szczęścia, bo w uśmiechu Gregora zobaczyłam coś za czym tak strasznie tęsknię.

jak typujecie, kto wygra w następnym konkursie? ;D
      • agusiax3 ha. :)) 24.01.11, 20:41
        myślę, że będzie Hilde w czołówce, ma chłopok formę teraz. ; ))

www.kotek.pl/kotek_forum/02,3006,121314955,121314955,Konkurs_.html
        sorry, że się reklamuje, pomożesz, proszę ? serce
        • fun Re: ha. :)) 24.01.11, 20:55
          Stoch swietny skok nikt na niego nie stawial a jednak. Fajnie ze nie bedziemy tylko czekali na skok Adama ale takze na Kamila juz teraz xdbrawo
      • alice94_ Re: uh. 25.01.11, 11:16
        Ojej słaba w tym jestem ;p , ale wydaje mi się że wygra Rybeczka ;b , Simon albo Tomuśś xd . Z Kamilem bym jeszcze poczekała. To że wygrał jeden raz nie znaczy że teraz będzie wszystko zgarniał ; )) . Ha , no i oczywiście liczę na Gregora ;p , ale jemu będzie chyba jeszcze trudniej wygrać niż Kaamilowi ^ - .No to chyba tyle xD
        • naomi. Re: uh. 25.01.11, 18:18
          <yes> rybeczka wygra brawo
          a gregor w następnym roku big_grin
          • ruddy. i oby Gregor wrócił na sam szczyt <3 26.01.11, 19:00
          • naomi. ₪ ø ||| ·o. 29.01.11, 09:47
            co tu taki pusto? już 3 dzień nikt nie pisze shock
    • alice94_ xD 26.01.11, 19:01
      Helooł ! Jest tu ktoś ? ; P
      Gdzie was wszystkie wywiało ? : D
    • fantabuu taa , oglądam . 29.01.11, 10:20
      • ruddy. naoooooomi<3 30.01.11, 19:30
        nie wiem, czy wiesz ale w bravo sport jest plakat Twojej rybeczki ^^ mój brat kupił gazetkę, ja zabrałam mu plakat i zainstalowałam na ścianie (;
        • naomi. Re: naoooooomi<3 30.01.11, 20:35
          taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?!
          ale zajebiściutko! też napadnę brata, a jak se nie kupił gazety to go zajebie i sama sobie kupię. a ładny ? suspicious

też powiesze , na ścianie rybeczke.
          jego plakatu to nie mam.
    • marszalinka WItam;d 30.01.11, 20:09
      No troche mnie tu nie bylo. Ale jestem big_grin

Brawo brawo brawo Kamil ! Brawo Gregor ;* No i nie można zapomniec- gratuluje Sevi wink

Chciałam tez złozyc, co prawda spoźnione, ale nie mialam jak wczoraj wejsc na kompa zyczenia- sto laaat Martinie z okazji wczorajszych urodzin ! Żebyś skakał tak dobrze, jak za dawnych czasów itd prezent
      • naomi. Re: WItam;d 30.01.11, 20:39
        no , wszystkie się zebrałyście nagle!
        jak nie ma ruddy , to Ciebie też nie ma i można tu usnąć ;d

nie oglądałam dzisiaj skoków , bo zapomniałam że lecą sciana
        no ale słyszałam , że Kamilowi jako tako dobrze poszło big_grin ja nie wiem , co mu się stało. jakieś torpedy w dupie dostał. Małysz gorzej , tera od Stocha skacze łaaał cool
        • marszalinka Re: Witam;d 31.01.11, 14:47
          Oj skoczyl daleko, kolejne podium sa totalnie w zasiegu Kamila. Ooo tak ;d Czekamy na wiecej !

Greeegorku podium moze wreszcie cooo ? serce
          • alice94_ Re: Witam;d 01.02.11, 00:04
            Noo w końcu coś wreszcie by się przydało big_grin . Już się zdążyłam odzwyczaić od widoku Gregoora na podium : ( . W Klingental (tak to się pisze?) ma mi o tym przypomnieć .! tongue_out
    • inka13 Re: Skoki narciarskie 30.01.11, 20:18
      Oglądam od czasu do czasu w tv . ; )
      • kari116 Skoki 30.01.11, 20:28
        dziś Kamil zdecydowanie pokazał klasę.
        skoczył najdalej, podziwiam go c;
    • marszalinka :) 01.02.11, 15:59
      Powiedzmy ze tak sie pisze... ;d (tez nie wiem) Ogladacie jutro skoki ? Ja musze, olac nauke, olac wszystko inne, bede ogladac serce
      • fun Re: :) 01.02.11, 16:04
        jutro leca? O fajnie licze na KAmilawink
    • thedulcemonisia . 01.02.11, 16:07
      Kiedyś nie znosiłam skoków, ale teraz bardzo lubie usiąść sobie i pooglądać!! smile
    • alice94_ Re: Skoki narciarskie 01.02.11, 16:50
      Ja teeż będę oglądać ;b Mam w czwartek 2 spr, ale co tam, skoki ważniejsze xd
    • marszalinka :P 01.02.11, 18:38
      Ja wlasnie tak samo. Ale wlasnie- skoki wazniejsze ;p dzis kwalifikacje nie ? Ale nie mam jak ogladac...
    • marszalinka AAA!:( 02.02.11, 18:45
      Gregor co to bylo !? A ja liczylam na podium !!! cry
      • naomi. Re: AAA!:( 02.02.11, 18:50
        skoki dziś leciały , nie załamuj mnie sciana
        KTO był na podium? shock
    • marszalinka Zaraz 2 seria 02.02.11, 19:03
      Wiec masz szanse jeszcze ogladac. Bulgar na 31 miejscu o nie !!! Chcialam zeby wszedl crying oj nie podobaja mi sie dzis skoki. Choc Stoch 4, jedyne co mi moze poprawic humor to podium Kamila. scared
      • katsuumi_17 Kamil po raz kolejny pokazał klasę! 02.02.11, 19:52
        Wyrasta na poważnego rywala dla Adama- ale to dobrze, bo to znaczy, że nasze polskie skoki mają ciekawą perspektywę. Gratuluję, Kamil smile!
    • alice94_ : )) 02.02.11, 20:54
      @ marszalinka
      No ejj , nie było aż tak źle ;P , chociaż mogło być lepiej ;dd . w końcu wygrał Kamil ^

A mina Simona bezcenna xD . Gregor też widać , jak się 'cieszył' : ( Biednyy .. Podium mu sędziowie zabrali w pierwszej serii : /
    • anulka Re: Skoki narciarskie 02.02.11, 21:40
      Wielkie Gratulacje dla Kamila stać na podium z Simonem Ammanem i Morgim to jest coś Brawoooo smile
      • hellokiciara Re: Skoki narciarskie 02.02.11, 21:46
        anulka napisał(a):

> Wielkie Gratulacje dla Kamila stać na podium z Simonem Ammanem i Morgim to jes
        > t coś Brawoooo smile
        prawda .
    • bliss. Re: Skoki narciarskie 03.02.11, 00:10
      Skoki to mój ukochany sport wink
      • marszalinka Re: Skoki narciarskie 03.02.11, 16:17
        @alice94 masz racje, nie bylo tak zle, ale po 2 serii. 1 wg mnie byla okropna, ale 2 juz dostarczyla takich emocji... Pozytywnie... big_grin lecz szkoda mi Uhrmana, moglby byc na tym powiedzmy 3 miejscu, bo bylo widac jego wielki zawod w oczach, no i nie ma sie co dziwic.
    • rumianek_xd Re: Skoki narciarskie 03.02.11, 16:40
      Skoki są cudowne, jestem wielką fanką, a zwłaszcza fanką Simona Ammanna choć bardzo cieszę się z sukcesów Kamila i trzymam za niego kciuki c;. Oczywiście życzę też wszystkiego najlepszego Adamowi, ale Simi skradł moje serce ;P. Choć szczerze mówiąc zaskoczona byłam jego wczorajszą reakcją na 3 miejsce i wygraną Kamila, wgl się nie uśmiechał, a on zawsze śmieje się jak opętany c;.
      • anulka Re: Skoki narciarskie 03.02.11, 16:55
        rumianek_xd napisał(a):

> Skoki są cudowne, jestem wielką fanką, a zwłaszcza fanką Simona Ammanna choć ba
        > rdzo cieszę się z sukcesów Kamila i trzymam za niego kciuki c;. Oczywiście życz
        > ę też wszystkiego najlepszego Adamowi, ale Simi skradł moje serce ;P. Choć szcz
        > erze mówiąc zaskoczona byłam jego wczorajszą reakcją na 3 miejsce i wygraną Kam
        > ila, wgl się nie uśmiechał, a on zawsze śmieje się jak opętany c;.
        Fakt Simon jakbby się w ogóle nie cieszył
    • morphine_ Nienawidzę skoków ! ; oo 03.02.11, 17:05
    • marszalinka Nie cieszyl sie poniewaz... 03.02.11, 17:26
      Tez sie zdziwilam, ze sie nie cieszyl, przeciez on zawsze usmiechniety (ah kocham ten usmieszekwink) Ale tu znalazlam odpowiedz ---> Tekst linka dla ludzi ktorym nie chce sie czytac, tu najwazniejszy fragment :
      Simon Ammann: "Nie pokazałem w konkursie pełni swych możliwości. Moje skoki nie były idealne. Ale również nie zgadzam się z decyzją sędziów oceniajacych styl. Wiązania Thomasa Morgensterna otwarły się przy lądowaniu. Nie rozumiem, jak mógł od niektórych jurorów dostać noty po 19 pkt. to kosztowało mnie drugie miejsce".
      • agusiax3 nie lubie Ammana jakoś. 04.02.11, 11:13
        może go nie znam, ale jakiś taki nieprzyjemny jest dla mnie, nie przypadł mi do gustu. : )

dziś kwalifikacje. smile
        • enchanted_ Re: nie lubie Ammana jakoś. 04.02.11, 11:20
          ja tez nie lubie wydaje sie taki zaruzumiały tak jak Morgenstern ;/ a co powiedzie o skoku formy Kamlia Stocha? myślicie ze ma szanse na powtórkę sukcesu małysza?
          • agusiax3 : ) 04.02.11, 11:29
            A do Thomasa akurat nic nie mam, lubię go nawet. : )
            Stochowi gratuluje i mam nadzieję, że z zawodów na zawody będzie coraz lepiej, że utrzyma formę do mistrzostw świata w Oslo. big_grin jestem dumna z niego, bo w końcu wybił się z cienia Małysza. tylko żebyśmy nie mieli teraz czegoś takiego jak " Stochomania " bo to by było żałosne, według mnie.
            • rumianek_xd Simi c;. 08.02.11, 16:59
              Rzeczywiście, sprawa się wyjaśniła, również czytałam ten artykuł, który wyjaśnił moje rozmyślania c;. Dla mnie Simon wydaje się właśnie skoczkiem z największym dystansem do siebie i pełnym poczucia humoru, a Gregor czy Thomas już nie raz zaprezentowali mi się w sytuacjach, w których byli bardzo zarozumiali, nie przepadam za kadrą austriacką, ale jak wiadomo nie da się dogodzić każdemu ;P. Wracając jeszcze raz do Ammanna to jeżeli macie czas zobaczcie ten filmik, szczerze mówiąc do dziś przy nim płaczę ze śmiechu:
              [url=https://www.youtube.com/watch?v=FFS9taYmVeg]
    • ensuite Re: Skoki narciarskie 04.02.11, 11:54
      bardzo, bardzo, bardzo lubię skoki narciarskie.
      od małego oglądamy rodzinnie, kiedyś ubierałam lalki na biało-czerwono, teraz tylko kibicuje Polakom, interesuję się punktami i cieszę się, że wprowadzili dodatkowe punkty ujemne bądź dodatnie w zależności do kierunku i siły wiatru big_grin
    • marszalinka Co do Stochomanii 04.02.11, 15:16
      Cos mi sie wydaje, ze jak nadal bedzie dobrze skakał jest to nieuniknione. Jestem tego pewna. Dzis kwalifikacje ? Nie bede ogladac crying
    • ruddy. ale dawno mnie tu nie było *,* 04.02.11, 18:42
      i widzę, że coraz więcej ludzi się tu udziela i bardzo dobrze ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka