anulka Re: Skoki narciarskie 25.02.11, 21:03 z niecierpliwością czekam na jutrzejszy konkurs Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ dzisiaj ; > 26.02.11, 17:58 eh .. niby powinnam się cieszyć , ale jakoś taka smutna jestem ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Skoki narciarskie 26.02.11, 18:00 nie lubię, dla mnie to jest po prostu nudne Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Brawo! *,* 26.02.11, 20:17 Wielkie brawa dziś należą się Morgenstern'owi (pseudonim rybeczka *,*). Pokazał wszystkim, że jest najlepszy. Że to pierwsze miejsce w klasyfikacji generalnej mu się należy. Brawo! Lekki niedosyt, Grzeeeś ;< liczyłam na podium. Ba, miałam nadzieję że będzie pierwsze miejsce. Chyba nie tylko ja się troszeczkę zawiodłam, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: Brawo! *,* 26.02.11, 20:41 jeeee , rybeczka pierwszy zarąbiście. a nasz Stoch 6 , miejmy nadzieje że w przyszłym roku będzie jednym z najlepszych, a no i brawa dla Adasia (; a co do grzesia , to szczerze mówiąc też myślałam że będzie na podium ale następnym razem będzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: Brawo! *,* 26.02.11, 22:32 W przyszłym roku to dobrze by było, gdyby Kamil był na podium *,* już trzymam kciuki ^^ Uh, nie mów nawet. MUSI być lepiej, bo jak nie to wpadnę w jakieś załamanie nerwowe chyba, hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: Brawo! *,* 27.02.11, 10:18 to zara do niego zadzwonie i go uprzedze , że jak dobrze nie skoczy do Klaudia będzie miała załamanie nerwowe xd Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Brawo! *,* 27.02.11, 19:11 I znowu Austria wygrała drużynowe!!!Ale należało im się Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: Brawo! *,* 27.02.11, 19:29 on to telepatycznie ma ode mnie wysyłane xd że jak źle będzie skakał, to ma w dziuba ode mnie czekaj, a skąd Ty wiesz, że ja Klaudia? xd Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: Brawo! *,* 27.02.11, 21:27 aha , taki bajer xd a przeczytałam gdzieś , jak odp na jakieś pytania Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: Brawo! *,* 27.02.11, 21:30 czy moglabym wiedzieć dlaczego Morgenstern ma pseudonim "rubeczka"? bardzo mnie to zaintrygowało... Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: Brawo! *,* 28.02.11, 15:44 raczej rybeczka ;p ponieważ , kiedyś powiedział , że nie lubi jak się do niego mówi Morgi więc trzeba było coś innego wymyśleć i jest rybeczką Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Austria<3 27.02.11, 20:04 No tak jakos mnie nie zdziwilo 1 miejsce... xD ale liczylam, ze bedziemy jednak na podium... Nie udalo sie. No to nastepny konkurs w czwartek, ten juz bede ogladac w calosci Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: Austria<3 27.02.11, 20:26 Wiesz Ty coo ... Polacy w drużynowych na podium? ;O jak my tylko dwóch dobrych skoczków mamy, Małysza i Stocha. A oni za dwóch pozostałych nie nadrobią xd Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: Austria<3 27.02.11, 21:29 no właśnie u nas tylko Ci dwaj dobrze skaczą ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Austria<3 28.02.11, 00:15 Ej no , nasz 'mówca' też dzisiaj przecież db skoczył. Tylko Hula mógł się bardzie postarać . Przy jego skoku nawet ten szwab swoim upadkiem nam nie pomógł. No ale Austria wygrała i trzeba się cieszyć : D Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Austria<3 28.02.11, 15:33 No dokladnie ^^ Ale glupio ze do skladu wybrali Hule- przeciez on zawsze byl lepszy na duzych skoczniach... Ale coz cieszmy sie z 4 miejsca @melissa poczytaj se wczesniejsze wypowiedzi, bo bylo to juz tlumaczone z 1000razy Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: Skoki narciarskie 28.02.11, 16:18 Ja nie bardzo, ale lubię czasem sobie pooglądać. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Rybeczka 28.02.11, 19:01 Hehehe juz sie przyzwyczailam do tego pseudonimu, a wy ?;D W czwartek o 17.00 bedziecie juz w domu aby ogladac skoki ? Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. :3 28.02.11, 19:44 Ja też ;> i wszyscy z mojego otoczenia też już wiedzą, kto to Rybeczka. Haha, @naomi wyznaczasz trendy! : DDDD W czwartek to obowiązkowo ma KAŻDA oglądać! i wszystkie trzymać kciuki za Grzesia, bo jak nie to ruda na Was naśle Szatana i Ryśka z Klanu, muhahahahah xd a w piątek są? >.< Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: :3 01.03.11, 14:46 będę , oglądać no jasne a w piątek chyba nie ma ;/ taaaa , dało się przyzwyczaić do rybeczki (; u mnie też, większość wie kto to , a jak nie to się dowiaduje xd haha , dzięki xd Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :D 01.03.11, 15:14 A u mnie nie wiedza kto to, gdyz u mnie sie skokami nie interesuja ;d choc chlopcy troche tak. @naomi czy to av ze skinsow aaaaa! No to mamy juz dwie wspolne milosci ;d @ruda jasne ze JA zawsze trzymac bede Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: :D 01.03.11, 19:17 no! Sid & Tony serio? a kogo ty jeszcze kochasz , kogo ja kocham ? xd Odpowiedz Link Zgłoś
madziek67 . 01.03.11, 17:24 powiem tak , że od najmłodszych lat byłam fanką skoków i dalej nią jestem ! <3 Szkoda tylko , że wiele osób uważa ten sport za nudny , dla mnie jest świetny! Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :D 01.03.11, 19:22 Mam na mysli skoki (bo to oczywiscie jest moja milosc ) i skins No Tony&Sid rzadza ! I jeszcze Chris Aaaa Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: :D 01.03.11, 19:40 aha no tak ;p no Chris też , jak mogłam zapomnieć ;d ej , a jeszcze Maxxie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :D 01.03.11, 20:15 Max tez of course. Kochany pedzio <3 Wszyscy rzadza ! jak w skokach Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. ;> 01.03.11, 21:23 @naomi haha, no tak ;> trzeba ludzi edukować, nie ma co. niech wiedzą co i jak @marszalinko, marszalinko no obowiązkowo oglądać masz *,* no i jak w łikend (piąt, sob, niedz) będą jakieś, to wyślesz mi sms-em jakoś kto wygra, ołkej? albo zadzwonię czy coś :3 w każdym bądź razie na całe wochende mnie nie ma, bo wyjeżdżam ;< a tak mi się nie chce, że zastanawiam się czy na ten czas nie symulować choroby czy coś xd a tak właśnie się zastanawiam, skąd się Twój nick wziął? ; )) No to załatwione, wszystkie trzymać kciuki za Grzesia Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: ;> 02.03.11, 12:29 Ja juz trzymam choc do najblizszego konkursu czasu jeszcze jest troche... :p Dzis musze sie nauczyc na pt wszystkiego zeby jtr moc spokojnie ogladac... ;d Ej, Wolfgang Loitzl wrocil do domu i nie bedzie go juz na MS Co to ma znaczyc ! Pytasz o moj nick tak ? Wzial sie stad, ze w postatawowce mowiono na mnie Marszal, a ja sobie dalam wersje zenska zeby mnie nie mylono z facetem xD Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Trzymać kciuki za grzesia, proszę! ;> 03.03.11, 17:22 Wrócił? ; OOOO wiesz dlaczego? ;< może ma jakieś sprawy rodzinne, albo coś ważnego po prostu. Tak, o Twój nick pytałam *,* i teraz jesteś jedyną i wyjątkową marszalinką <3. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. ₪ ø ||| ·o. 04.03.11, 21:42 dobrze , poszło Grzesiowi ale myślałam , że będzie 2 a rybeczka pierwszy! no ale trudno (; jeszcze , jakby Stoch lub Małysz byli na podium to by była rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Stwierdzam ze... 05.03.11, 12:30 bedzie dziwnie bez Adama. Ale kazdy wiedzial, ze to w najblizszym czasie nastapi... Greeegor nasz kochany mistrz swiata Jestem ciekawa jak nam pojdzie w druzynowce. Bo co do pierwszego miejsca, kto zajmie nie mam watpliwosci ;d Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Konkurs drużynowy 05.03.11, 20:40 Przyszlam do domu na drugą serie skokow , a tu drugiej serii nie ma !;o Tak blisko bylysmy medalu eh... No szkoda, Malyszowi zalezalo na tym medalu, bylo widac. Uhrmann tez konczy kariere, co ich wszystkich napadło ?! Bedzie smutno... Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Konkurs drużynowy 05.03.11, 20:47 Szkoda ,że nie było drugiej serii,ale taki był wiatr,że lepiej nie mówić.Może gdyby nie to medal by był. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka No 06.03.11, 14:09 No wiem wlasnie. Aaaa ja sie do nich wszystkich przywiazalam Nie chce zeby odchodzili. A jeszcze jak ktos mi powie ze Loitzl tez konczy to skocze z mostu. Pamietam jak bylam mala i nagle duzo skoczkow zakonczylo kariere i w nastepnym sezonie bylo tak dziwnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: ... 06.03.11, 14:28 Być może jeszcze Schimidt zakończy i Amman ; ( Eh , dziwnie tak jakoś teraz będzie .. W sumie to u mnie ta cała skokomania to się od nich wszystkich zaczęła .. Ale mamy przecież jeszcze Grzesia , Rybeczkę , Kamila , Ville , Toma i tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka ... 06.03.11, 17:24 Ammann nie rob teeego !!!! Moj szal na skoki zaczal sie od Shmita, a chwile pozniej od Hanavalda oczywiscie... Nie odchodzcie blagam !!! Pamietam co przezywalam kiedy Hanavald kariere konczyl ehh Odpowiedz Link Zgłoś
agusiax3 Amman też ? 06.03.11, 18:11 jakoś go nie lubię, ale co ich wszytskich wzieło ? o_O jeszcze tylko 2 konkursy chyba . ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ ^-^ 06.03.11, 18:17 No ja za Hanavaledem jakoś wtedy nie przepadałam ;d . Dopiero jak skończył karierę to jakoś smutno mi się zrobiło ... A tak wgl to kiedy są następne skoki? ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 07.03.11, 15:18 Kwalifikacje w piatek o godz.18 (nie bede ogladac), a konkurs w sobote o godz. 16.00 (oczywiscie bede ogladac;d). Konkursow chyba 4, ale 2 wekendy. Ja w sobote nastepna nie bede ogladac skokow, wiec mam nadzieje, ze zakonczenie sezonu bedzie w niedziele, bo inaczej tego nie przezyje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. ;> 07.03.11, 21:00 cieszcie się lub nie, ale ruda wróciła i skoków nie oglądała, buuu ;< Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Cieszymy sie ! 08.03.11, 11:50 Przynajmniej ja ;d Nie martw sie, sezon jeszcze sie nie skonczyl, wiec bedziesz miala jeszcze okazje ogladac Byle do soboty ! Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: Cieszymy sie ! 08.03.11, 20:05 Kochana jesteś :3 Ale tak czy siak, to już koniec sezonu ;< zbliża się wielkimi krokami. Ale cieszę się, że jeszcze będą, of kors xd Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Cieszymy sie ! 08.03.11, 22:59 Ale już tylko 5 zawodów zostało ; ( Ok, miałam się nie smutać ale coś mi to nie idzie jak sb pomyślę że przez 10 miesięcy nie będzie skoków xd A tak przy okazji to wybiera się któraś 26 do Zako na Małysza >? Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Cieszmy sie ! 09.03.11, 14:40 Moze jeszcze 5 ?;D Niestety nie, nie mam z kim jechac a z reszta sa jeszcze bilety ?;o Bo watpie... Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 Re: Cieszmy sie ! 09.03.11, 14:45 nie wiem, pewnie nie :c a to będą zawody tez? takie na pożegnanie Adasia? Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Zawody ^^ 09.03.11, 17:38 No właśnie już chyba nie ma .. Mieli coś dzisiaj jeszcze dodać , ale coś nie widzę tych dodatkowych biletów ;d . Ojj najwyżej się w tv obejrzy ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Zawody 09.03.11, 18:52 Jasne, ale to jednak nie to samo ;p No, wlasnie wiedzialam ze tak bedzie z tymi biletami. A Goldberger bedzie na pozegnaniu Małysza- lubie go pamietam te czasy jak jeszcze skakal <wpomina stare czasy i sie wzrusza> Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. ruda ma plan! ;D 09.03.11, 20:27 dziewczyny. w przyszłym sezonie, obowiązkowo umawiamy się i jedziemy wszystkie razem do Zakopanego Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :D 10.03.11, 15:31 No eej do Wisly mam o wiele blizej (i na stowe jade), ale ok poswiece sie xD Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Skoki narciarskie 10.03.11, 16:50 Ja mam bliżej do Zakopanego ale i tak jakieś 5 h ale mi tam obojętnie czy w Wiśle , czy w Zakopanym ;p Najważniejszy aby być na tych skokach z wami Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :D 10.03.11, 17:07 Do Zako jakies 3, a do Wisły 1h. Dlatego jade do Wisły (mam juz zalatwiony przewoz i wgl) dlatego jedzmy do Wisly noooo ! xD Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: :D 10.03.11, 19:52 Ja do Wisły dalej mam ;> jestem z podkarpacia, więc i do Wisły i do Zakopanego kawałek drogi mam. Martusiowe, ze względu na Twą miłość do Grzesia (i mnie xd) poświęcisz się i pojedziesz do Zakopanego *,* Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka 3miejsce ;D 12.03.11, 18:41 No ok, ale przyjedzcie do Wisły no... Jak bedziesz jechac dlugo to co Ci za roznica czy pojedziesz ta godzine dluzej... xD Liczylam bardzo na to 3 miejsce i sie udalo ! Swietne skoki Adama i Kamila. Of course Austria wygrała, choc cos Gregorowi skoki nie szly najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: 3miejsce ;D 12.03.11, 19:38 jak nie Gregor to Morgi ich chyba nikt nie pokona przynajmniej narazie Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: 3miejsce ;D 12.03.11, 19:59 Marta, no xd, pomyśl: Zakopane, ta magia, aaaaah, zaczaimy się na Grzesia gdzieś ... przekonałam Cię? xd wróć, G. ma dziewczynę, więc zaczaimy się tylko po autograf. I ładnie się do zdjęcia przytulimy, co Ty na to? ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Skoki narciarskie 12.03.11, 19:34 Gratulacje dla całej drużyny. Adam jesteś wielki Powodzenia jutro Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Łaaaaaał *,* 12.03.11, 20:05 wgl. dziewczyny bijemy rekordy, 600 postów już tutaj jest prawie <3 Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka ;) 12.03.11, 20:10 Dobrze wiesz ze jak sie do niego przykleje to juz sie nie dokleje, wiec to nie jest dobry pomysl ;d No taaak, ale skocznia w Wisle jest blizsza memu sercu, bylam na jej otwarciu, jej pierwszych konkursach i w ogole juz mam tam obczajone takie fajne miejsce... <br /> Mamy dojsc do 1000!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: ;) 12.03.11, 20:27 Cicho, właśnie o to chodzi ;D obie się przylepimy do niego i nie będzie miał wyjścia i z nami pójdzie ja tu wszystko przemyślałam, Ty sobie nie myśl xd Co tam 1000! Mamy do 2500 dojść <3 Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: ;) 12.03.11, 20:34 Nasz watek ma niezachiwizowany dotrwac do nastepnego sezonu !!!! Koniecznie bo inaczej polegne. Bez was No to jest dobry plan, bedziemy jego siostrami syjamskimi xD Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: ;) 12.03.11, 20:38 No, ja tu będę na pewno ;D Siostrami?! ;O eeeeej. Miałyśmy go sklonować i za niego wyjść xd btw. miałam o klonowaniu na biologii i już wiem jak to się robi <3. Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: ;) 12.03.11, 20:40 A, i zerknij na mojego fbl jak będziesz mieć czas kiedyś ;D dałam Ci słit pozdrowionka od rudej <3. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: ;) 12.03.11, 20:47 Siostrami w przenosni oczywiscie ;d No to nie ma na co czekac, pora juz zabierac sie do roboty ! Oooh pozdrowiona i to jeszcze słit, coz za prestiż i zaszczyt xD Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: ;) 12.03.11, 21:03 Marto Saro K! xd To się kazirodztwo nazywa! dobrze, że dodałaś, że w przenośni, bo inaczej to by trochę dziwnie było `idziemy zgwałcić brata` hahaha xd. A wiesz co, powiem Ci, że nie miałabym nic przeciwko, żebyś Ty moją siostrą była ^^ <3. No widzisz ;D Odpowiedz Link Zgłoś