Dodaj do ulubionych

Skoki narciarskie

• marszalinka :) 28.03.11, 19:10
      Alice masz racje smile Ale narazie musze ochlonąć po zimowym i cieszyc sie jak najdluzej z nieswiadomosci iz skoki juz sie skonczyly. Bo narazie nadal nie dowierzam. A Mackowi odwalalo xD To bylo takie slodziutkie, ze sie strasznie cieszylam do tv xD
      • alice94_ Re: :) 28.03.11, 19:58
        Kurcze , ja musiałam coś pominąć bo nie przypominam sb tego big_grin
        • ruddy. Re: :) 28.03.11, 20:36
          powiedzcie mi: co Wy macie do Austriaków? dużo skoczków światowej sławy było zaproszonych, a z zagranicznych skoczył tylko Simi. więc wydaje mi się, że stwierdzenie `zawiodłam się na Austriakach` nie ma sensu ;>

żyjecie jakoś bez skoków? ;3
    • marszalinka :) 29.03.11, 15:43
      Alice ŻAŁUJ !!! To bylo takie piekne xD A życ, zyje, ponieważ jeszcze to nie doszlo do mojej swiadomosci- i tylko dlatego ;p
      • ruddy. Re: :) 29.03.11, 20:38
        jeszcze nie? o.O poczekaj do wochenende, będzie Ci czegoś brakować na 100% xD
    • marszalinka :) 30.03.11, 14:20
      Jeszcze nie i jestem z tego powodu bardzo szczesliwa, bo zyje w pewnym rodzaju nieswiadomosci... Choc juz czuje jak to do mnie dochodzi. Cały weekend mnie nie bedzie w domu, wiec moze tego tak nie odczuje wink
      • ruddy. Re: :) 30.03.11, 16:17
        No, to jak by co to sobie pooglądasz gdzieś na jutjubie jakieś powtórki i może jakoś to będzie ;3

wgl dlaczego tylko my tu piszemy? ;O
    • marszalinka :D 30.03.11, 19:31
      A gdzie mamy pisać ? xD Piszemy tu od kad pamietam ;p No dokladnie, mam nadzieje, ze jakos to bedzie ^^
      • ruddy. Re: :D 30.03.11, 20:29
        No, tak, wieeem. Ale tylko Ty i ja piszemy ;< bu.

• kakusiaa__ Re: :D 30.03.11, 21:02
          nie mogę się doczekać, tylko szkoda, że Adasia nie będzie sad . Będę trzymała za kciuki innych, na pewno dadzą sobie radę smilesmile .
    • alice94_ Re: Skoki narciarskie 30.03.11, 22:22
      Ja jeszcze jestem ;P Właściwie dopiero co tutaj weszłam po tych paru dniach ;d . Kurcze , nie wiem jak to się stało , ale przez ten czas całkowicie zapomniałam o skokach < o ja niedobra xd > .. teraz przeglądałam książkę od niemca i zobaczyłam , że coś tam o Małyszu jest ;d i tak sb przypomniałam ^^ .. Jeej może to i db , chociaż już się chyba wyleczyłam z tej rozpaczy po zakończeniu sezonu ;b . Wgl w tym roku to jakoś łagodnie przebiegało , pamiętam 2 lata temu jak prawie płakałam , jak sb przypomniałam że sezon się skończył ;d ..
      Ale już postaram się nie zapominać o skokach ; )) i włazić tu codziennie ;>
    • alice94_ :D 30.03.11, 22:24
      Oł , właściwie to 2 dni mnie tu tylko nie było , a mi się wydawało że przynajmniej z 5 tongue_out
    • marszalinka ;) 31.03.11, 16:07
      Mi sie Alice tez wydawalo ze Cie dluzej nie bylo ;p <br />
      Ja pamietam jak strasznie plakala, tez byly takie czasy. I pamietam moja rozpacz jak Hanavald tak nagle skonczyl kariere xD
      • alice94_ Re: ;) 31.03.11, 17:36
        Ja się wtedy cieszyłam , bo nie lubiałam jak wygrywał z Małyszem < mała byłam ;p > Dobiero później go doceniłam ;d .

Heh , widzę że zostały tylko najwierniejsze fanki skoków na tym forum ;d . Dle innych ten sport się skończył wraz z końcem sezony , tak jak tu niedawno rudaa pisała ;P

Sorry za tą nieskładną wypowiedź . To wina zbyt długiego przebywnia dzisiaj na słońcu ;>
    • marszalinka :) 31.03.11, 19:19
      Może jeszcze powrócą ? ;d
      U mnie dzis nie bylo za duzo słońca, wczoraj o wiele wiecej crying Mam nadzieje, ze powroci <3
      No, a ja go zawsze lubilam xD
    • melissa Re: Skoki narciarskie 31.03.11, 19:20
      ja jak tylko mam czas to staram się tu pisać. dopiero od niedawna się angażuję w ten wątek, ale mam nadzieję, że szybko nie przestanę smile
      a narazie tak żadko pisze bo mam mnóstwo roboty... wiadomo - szkoła
      a na ten weekend próbuję wymyśleć jak najwięcej zajęć, by nie jęczec, że skoki się skończyły, bo by mnie zabili za to big_grin
      • wiki3113 Re: Skoki narciarskie 31.03.11, 20:01
        Skoro już mówicie ,że większość zapomniała i dla nich skoki się skończyły z końcówką sezonu to żeby nie było ja mam dobrą pamięćwinkI jakoś tak mi dziwnie o m13 oglądać TV ,włączać jedynkę a tu skoków niemauncertainDopiero teraz sb uświadomiłam tak na poważnie,że muszę czekać do listopad.HELP
    • alice94_ ;D ^^ ;) 31.03.11, 22:32
      Łoo , a jednak jesteście ; >

U mnie w szk tak nas nauczyciele zawalili nauką na weekend , że chyba nie będę miała nawet czasu pomyśleć o skokach xD
    • marszalinka :) 01.04.11, 15:05
      Hmmm no to widze, ze nie tylko u mnie nauczylciele oszaleli i daja duuuzo nauki ...;p Ja w ten weekend nie bede miała kiedy myslec o braku skokow. Zobaczymy jak to bedzie w nastepny... Chciałam życzyć Bjørnowi Einarowi Romørenowi wszystkiego najlepszego z okazji 30 urodzin. 100 lat ;* https://blog.joinsmsn.com/usr/d/nf/dnfjdrkrtl/1002/rain_34479_21564_doc_QmpvZXJuRWluYXI=.jpg
      • alice94_ Re: :) 01.04.11, 15:32
        @marszalika
        No i wyprzedziłaś mnie z życzeniami ;P

Wszystkiego najlepszego Biorn !!! piwo
        • ruddy. Re: :) 01.04.11, 15:42
          i ja się do waszych życzeń dołączam. wszystkiego najlepszego ;3

ej. i znów wątek odżył, ijeee *,*
        • marszalinka Heh ;> 01.04.11, 15:47
          Hehe myslalam o tym dzis, czy ktos pomysli tez o jego urodzinach, czy bede pierwsza ;q
          Tak w ogole wchodze se na ciacha po raz pierwszy od dluzszego czasu a tam to zdjecie i ta reklama (zamieszczam link jakby ktos nie wchodzil na ciacha;d) i po prostu padlam. Morgi jako staruszek, Gregor jako staruszek, BUHAHAHA. Tekst linka zamieszczam jeszcze wywiad z postarzałym Morgim, ktory wg mnie wyglada najbardziej rozwalajaco i jak na niego patrze to po prostu nie moge xD Tekst linka
          • alice94_ Re: Heh ;> 01.04.11, 15:52
            Hehe , to już widziałam trochę wcześniej , ale nadal mi się podoba ;p
            • marszalinka Re: Heh ;> 01.04.11, 15:59
              Hahhahahhhhahaha. "Od dziecka mam lęk wysokości blablabla dlatego staram sie patrzec w przod". A Jak skacze to gdzie ma patrzeć, do tylu ? xD Ah Ci nasi skoczkowie <3
              • alice94_ Re: Heh ;> 01.04.11, 16:33
                Jak nikt inny potrafią polepszyć człowiekowi humor <3 . Świat bez nich byłby nudny ^^ ;d

Do tych wypowiedzi można dodać jeszcze wypowiedź Maćka Kota po LGP w Wiśle:
                `Pchanie nie było takie jakie powinno być, czyli długie, soczyste i mocne ` xD
                -brak słów- ;D
      • alice94_ Re: :) 01.04.11, 15:48
        Widziałaś ten filmik Śmieszne wypowiedzi skoczków narciarskich big_grin ? ;D
        Kurde, mało co nie padłam , jak go oglądałam , szczególnie wypowiedź Pettersena mnie rozwaliła xD
        Teraz powinni zrobić tak z młodymi skoczkami zrobić ;>
        • ruddy. Re: :) 01.04.11, 16:31
          tekst Schmitta `Dieter to dopiero smakosz, pije szampana z plastikowch kubków` najlepszy ze wszystkich, hahahah xD
          • alice94_ Re: :) 01.04.11, 16:47
            hahaha to też było dobre xD
            Mnie siem najbardziej podobał tekst Petersena "-Co myślisz gdy patrzysz na cmentarz, który jest widoczny ze skoczni w Innsbrucku? - że chcę tam wylądować" xD
            • ruddy. Re: :) 01.04.11, 16:50
              hahaha, no to też *_____*
            • agusiax3 Re: :) 04.04.11, 16:44
              świetne maja te teksty. :pp

tak łyso w weekendy. O_O
    • ruddy. a tak poza tematem ... 01.04.11, 16:43
      to wiecie, że do wakacji zostało 2 miesiące i 23 dni? *taniec szczęścia*piwo
      • alice94_ Re: a tak poza tematem ... 01.04.11, 17:21
        O jak fajnie ;P Szybko jakoś to zleciało ;d
        A to początku LGP jakieś 3,5 miesiąca <jupi> big_grin
        • ruddy. Re: a tak poza tematem ... 01.04.11, 20:23
          noo tak *___* chcęęęę wakacji.
          a wybierasz się na lgp? ;>
          • alice94_ Re: a tak poza tematem ... 02.04.11, 14:22
            Tak jak wcześniej pisałam , chciałabym i mam nadzieję że w końcu pojadę big_grin
            A tak wgl to miałyśmy się kiedyś wybrać wszystkie wspólnie ;P
            • ruddy. Re: a tak poza tematem ... 02.04.11, 19:18
              musimy ;D mam nadzieję, że się nam uda ;3 to by dopiero było spotkanie
              • melissa Re: a tak poza tematem ... 02.04.11, 23:46
                ja też się w domu pytałam czy mogłabym jechać na LGP... narazie nie dostalam odpowiedzi sad
                • alice94_ Re: a tak poza tematem ... 03.04.11, 18:04
                  Musi się udać <3
                  Ja tak na razie wstępnie rozmawiałam z rodzicami i mi pozwolili big_grin. Na wakacje nie mam jeszcze jakiś wiekszyh planów ,więc mogę się dostosować ;d ^^
    • gocha9 Re: Skoki narciarskie 02.04.11, 19:35
      proszę głosować na justyną umińskę bo moja koleżanka chce żeby jej kuzynka wygrała na miss, dziękuję. www.szczytno.wm.pl/40144,Wybierz-Miss-Naszego-Mazura.html
    • anulka Re: Skoki narciarskie 02.04.11, 19:49
      smile
      • ruddy. . 03.04.11, 13:52
        co tam, dziewczynki? ;3
    • marszalinka :D 03.04.11, 16:05
      Ale ten czas zleciał... Juz gimnazjum sie konczy nieee !!!
      Teksty skoczkow to w ogole mistrzostwo ;d
      • alice94_ ;) 03.04.11, 18:01
        Kurde , ja dopiero teraz zaczęłam odczuwać brak skoków .. Tak dziwnie , cały weekend minął , a tu w tv żadnych zawodow nie było ;d Heeh ...
        Trza teraz wymyśleć jakiś temat , bo jak nie ma sezonu to sie okazuje że nie za bardzo jest o czym pisać big_grin

@marszalinka gdzie ty się tak długo podziewałaś ? tongue_out
        • ruddy. Re: ;) 03.04.11, 21:31
          @Alice94_ były fragmentu z benefisu dziś na jedynce i były wywiady ze skoczkami. wprawdzie to nie zawody, ale zawsze coś ;>

@Martusiowe wgl wiesz cooooooo, na pw wysyłam Ci linki do zdjęć mojego kolegi o____O kurcze, na benefisie był ._. i nawet wąsy ma, lol
          • wiki3113 Re: ;) 03.04.11, 21:39
            Hm...ma ktoś jakiś pomysł na temat???J już chyba powoli głupieję.I chyba już to mówiłam,ale brakuje mi zawodów.
            • ruddy. Re: ;) 03.04.11, 21:58
              temat to chyba w praniu wyjdzie ;> ktoś jakiś podrzuci i po prostu będziemy gadać, tak mi się wydaje *,* chyba się nie da `daj temat-będziemy gadać`
              • ruddy. Re: ;) 03.04.11, 21:59
                mój post rozwala mnie sensem, którego jednak mu brakuje brawo xDDD
                • alice94_ Re: ;) 03.04.11, 23:56
                  haha , nie jest jeszcze tak źle ; ) Ja czasem gorsze rzeczy tworzę xD
          • alice94_ Re: ;) 03.04.11, 23:48
            ojoj , a ja nic nie wiedziałam ; (
    • melissa Re: Skoki narciarskie 04.04.11, 11:12
      ja miałam w ten weekend tyle do zrobienia, że nie miałam kiedy tęsknić za skokami...

a teksty skoczków genialne.... to z cmentarzem mnie powala.... tak mu sie spieszy do grobu? big_grin oby nie...

a temat sie znajdzie.... napewno niedlugo ktos cos powie i zacznie sie dyskusja
    • marszalinka ;p 04.04.11, 15:26
      Spokojnie, wyjdzie w trakcie jak juz niektorzy mowili, zawsze mozemy gafac o zyciu, o naszych cierpieniach przez tesknote za skokami i skoczkami i w ogole wink
      Nie bylo mnie troche, poniewaz pojechalam do Wisły, aah te wspomniemnia z Wisłą <3
      • alice94_ Re: ;p 04.04.11, 15:44
        Łoo ^^ , opowiadaj co ty tam robiłaś tyle ? ;>
    • marszalinka :) 04.04.11, 18:16
      Agusia ja narazie tego nie odczulam jesli chodzi o weekendy, bo ciagle z domu wybywam ;d a bylam w Gołebiewskim na konferncjii wink Wisła- miasto, w ktorym bylam sto razy i z ktorego mam same dobre wspomnienia ;D
    • ruddy. . 05.04.11, 20:00
      z przerażeniem stwierdzam, że bez skoków nie mamy tematu do rozmowy o.O hm. więc trzeba jakiś temat podrzucić, bo będzie krucho -.-'

serce
      • wiki3113 Re: . 05.04.11, 21:07
        Faktycznie tematu brak...Ale może macie racje ,że wyjdzie wpraniubig_grin
    • marszalinka ;p 06.04.11, 15:38
      Ale marudzicie, naprawde ;p Pisze sie o czymkolwiek przeciez ! xD
      Jako założycielka nie moge dopusic do tego aby tu bylo nudno ! Wiec wymyslilam pierwsze pytanie ;d Miałyscie kiedys jakis ciekawy sen z jakims ze skoczkow ?;q a moze z cala druzyna naraz ? suspicious
      • melissa Re: ;p 06.04.11, 19:00
        mi się nic takiego nie śniło.... ale wszystko przede mną big_grin

a tobie?
    • cookies_ . 06.04.11, 16:01
      Ee tam, niewiem co wy w tym takiego widzicie.. jak dla mnie nudy nudy i nudy.
      • wiki3113 Re: . 06.04.11, 20:06
        Ja raczej takich snów nie miewamwinkTylko raz coś tam,że byłam na skokach,ale nic więcej nie pamiętam.
        • moonlight_002 :) 06.04.11, 20:24
          O God 18 czerwca w Wiśle Majówka z Małyszemsmile) superwink
          • ruddy. Re: :) 06.04.11, 20:30
            ekhem ... co do tego snu ze skoczkami to, tak miałam takowy xD śnił mi się Grzesiu tańczący nago pogo devil Marta, nie wiem, czy Ci przypadkiem nie mówiłam już tego xd
            • alice94_ Re: :) 07.04.11, 15:06
              Ja też miałaam ;P , tylko już za bardzo nie pamiętam co się w tym śnie działo , bo to już było jakiś czas temu xd . Znając moje sny na pewno coś hmm.. fajnego big_grin
    • marszalinka ;D 07.04.11, 16:23
      Serio? Ma byc jakas majowka z Małyszem ?wink Mnie nie bedzie po egazminach ciagle sie gdzies wlocze no ale moze akurat uda mi sie ogladac smile Ja mialam pelno takich snow ! Np. pamietam jak mi sie snilo, ze bylam na wycieczce w Austrii i zemdlalam (a to byla zima), a jak sie obudziłam znajdowalam sie w domu u wiadomo kogo (Gregora nie bylo w domu, bo byl na konkursach, ale pozniej przyjechal suspicious) a opiekowala sie mna mama i siostra Gregora xD To byl taki cudowny sen... Ruda, Twoj tez bardzo gorący devil
      • ruddy. Re: ;D 07.04.11, 17:26
        Jaka majówka? o.O ja jak zwykle wszystko wiem, ahhhh *o*

Hahaha, przypomniało mi się, jak na urodziny Gregora chciałaś włazić kominem do jego domu xDD miło tak czasem powspominać ;] uuuh. Ale tylko raz mi się coś takiego śniło ;< wgl śniło mi kiedyś też, że Marcie i mi Gregor dziękował za wsparcie, nie ma to jak moje sny, lol
    • marszalinka :D 07.04.11, 19:06
      Hahaha pamietam to ! big_grin <3 Ja mialam wiele takich snow. Ale czesci juz nie pamietam. Bylo tez kiedys ze bylam w szpitalu ciezko chora a moim ostatnim marzeniem bylo spotkac Grzesia. No i przyszedl a ja wyzdrowialam xD
      Co do majowki ja tez nic nie wiem...
      • ruddy. Re: :D 07.04.11, 20:34
        Jejku. Popatrz, jak on na nas działa o.O normalnie i centralnie śni się nam po nocach. Haha, pamiętam jak raz się włamywałam do jego domu we śnie *,* i to było albo z Tobą, albo z moją koleżanką. Nie pamiętam dokładnie.
        Wyzdrowiałaś, jak przyszedł? Ręce, które leczą, normalnie devil

hm. jak by było coś na rzeczy, to by w sporcie coś gadali. albo by leciały zapowiedzi ...
        • moonlight_002 Re: :D 07.04.11, 23:02
          O bożewink fajne macie sny nie ma cosmile)
          noo ta majówka to taki benefis tylko w wiśle bo ktoś tam się rzucał że Zakopane zrobiło mu pożegnanie a rodzinne miasto Wisła niewink) więc mamywink
          • wiki3113 Re: :D 08.04.11, 12:41
            Ooo...co do majówki to fajnie chyba tak do końca o skokach nie zapomnieli.
    • marszalinka :) 08.04.11, 15:08
      No nasze sny rzadza xD Ja od kad pamietam mam jakies dziwne sny... Ale przynajmniej noce sa ciekawsze ... cool
      No tak, w sumie sie nie dziwie.... Ale nic nie slyszalam o tym, moze jeszcze duzo czasu jest i dlatego wink
    • melissa Re: Skoki narciarskie 08.04.11, 19:53
      jaka majówka w wiśle? co? gdzie? kiedy? jak?

jak tak gadacie o swoich snam to mi sie przypomniało, że jednak coś tam (a raczej ktoś tam a raczej kilku ktosiów big_grin) mi się śniło...
      śniło mi się, że byłam zimą w austrii, by pojeździć na nartach. byłam na stoku, zatrzymałam się w jakimś barze i tam spotkałam całą austriacką drużynę smile

aha..... tak mi się przypomniało.... nie mogę jechać na LGP, bo dokładnie w tym czasie jadę na kolonie sad
      • alice94_ Sny ;P 08.04.11, 23:18
        Chociaż w ten sposób możemy się spotkać z naszą cudowną dróżyną z austrii xD Mnie siem jak na złość nic ostatnio nie śni , ale może jak będę o tym myśleć przed snem , to coś się tam przyśni ;d

A co do majówki to faktycznie coś takiego ma być , na skijumping czytałam ;P Tylko coś dalszych szczegółów nie ma , więc nie wiadomo czy jeszcze to wgl będzie ^^

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka