marszalinka :) 09.04.11, 11:45 ja wlasnie na skijumping nic nie widziałam, moze przeoczylam A kiedy jest LGP, bo pewnie jak na zlosc mnie wtedy tez nie bedzie... (jestem jakis tydzien w domu wiec bedzie ciezko trafic) Odpowiedz Link Zgłoś
agusiax3 Re: :) 09.04.11, 12:36 jaka Majówka z Małyszem? : O zorientowana jestem widzę. -,- kiedy zaczyna się pierwszy konkurs i gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: :) 09.04.11, 12:47 No było coś takiego ^^ Tylko nie nazywało się to Majówka z Małyszem tylka jakoś inaczej ;d O , jak chcecie to tutaj to jest:Tekst linka A co do LGP to siem zaczyna 17.07 w Wiśle , później zawody w Szczyrku 20.07 i Zakopanem 22 i 23 vII ;P Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :D 09.04.11, 13:24 Alice dzieki za informacje Tak jak myslalam, terminy srednio mi pasuja... Ewentualnie Szczyrk. Eh... Za duzo w wakacje planuje no ! xD Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: Skoki narciarskie 09.04.11, 17:21 Tekst linka widziałyście to?? akurat konkurs w Zakopanym jest na dzień przed moimi urodzinami, więc jeśli trafią się ferie zimowe to już wiem o co poproszę na urodziny a co do LPG to już widzę, że na stówkę nie jadę.... wyjeżdżam na kolonie akurat 16.07 Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 09.04.11, 19:38 20.01 i 21.01 hmmm nie bedziemy miec wtedy ferii, ale akurat jakos przed Moze sie rodzice zgodza akurat Odpowiedz Link Zgłoś
moonlight_002 Re: :) 09.04.11, 23:18 sport.wp.pl/kat,1835,title,Znamy-date-pozegnania-Malysza-w-Wisle,wid,13294550,skoki_wiadomosc.html?ticaid=1c197 tu jest trochę o tej majówce... zaraz zaraz....a gdzie w kalendarzu PŚ Wisła???? miała być............ Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ ^^ 10.04.11, 11:39 Ja w lecie akurat mogę , a w zimie nie wiem czy w tym czasie nie będę miała akurat półmetka : / Cholera ;/ U mnie zawsze w styczniu były . Chyba że nie będzie go w tym terminie , to pojadę na PŚ ; )) A tak wgl to która może jechać w lecie , a któa w zimie ? : Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 skoki narciarskie :) 10.04.11, 16:42 hej dziewczyny niedawno zobaczyłam ten wątek i strasznie sie ciesze, że jest tu tyle fanek skoków narciarskich też w lipcu wybieramy sie z koleżankami na LPG w Zakopanem nigdy nie byłam na żadnym konkursie, a zawsze chciałam pojechać mieszkam pół godziny drogi do Zakopanego, ale tak jakoś wyszło, że nie byłam ani razu na skokach pozdrawiam Was serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 10.04.11, 18:47 Ja jesli bede mogla to zima. No wlasnie, tyle gadalismy o tym czy lepiej do Wisly czy do Zako, a tu co ? Nie ma Wisly!!! Miala byc ja sie nie zgadzam... Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. . 10.04.11, 18:53 a w lecie są kiedy? kurcze. bo konkurs zimowy średnio pasuje mi >.< oooo, ta majówka to dobry pomysł jest ;> Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka . 11.04.11, 15:36 Kurde, znow mnie letni nie pasuje za bardzo. Chyba nigdy nam sie nie uda zgrac agrh !!! Trzymajcie za mnie jutro i pojutrze kciuki i za ruda tez <3 Chyba ze ktos z was tez pisze egzaminy gim ;d Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: . 11.04.11, 16:14 uh. czyli na letnie na pewno nie pojadę, bo będę w Niemczech o.O Martusiowe ;< też się tak stresujesz egzaminami? <3. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka ... 11.04.11, 18:56 O tak stresuje sie i to bardzo ! Jutrzejszy przezyje jesli nie dowala jakiegos strasznego tematu, ale ten w srode... Nie, ja nie dam rady ! Bede miec 2 pkt i sie nigdzie nie dostane -.- No ja na letnie tez napewno nie moge. W sesie na 99% Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: ... 11.04.11, 20:13 kurdekurdekurde. Ty nie wiesz nawet jak ja się stresuję, nawet nie samym egzaminem, tylko tym że mnie na niego nie wpuszczą, bo zgubiłam legitymację o.O a środa to bdz porażka, ja fizy nie umiem ._. podobno w tym roku ma prosty być, bo w 2010 był dość trudny. a to idzie na przemian <3. pamiętaj, że będę Ci wysyłać moją pozytywną rudą energię i jakoś to będzie. no i bd trzymać kciuki też i za Cię ^^. ja na 100% nie będę na letnich ... Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: ... 11.04.11, 20:34 właśnie co wy tak martwicie.... ja pisałam w zeszłym roku i racja.... był trudny.... te radioaktywne biedronki będa mnie dręczyć do końca życia, a że był na teście fragment "władcy pierścieni" to nadal mam awersję to tej książki Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: Skoki narciarskie 11.04.11, 19:55 ja latem na 100% nie moge jechać..... a zimą się zobaczy...... skoro jutro piszecie egzaminy to ja będę trzymac kciuki. ale tomyśli, że skoro ktoś taki jak ja to napisał (zwłaszcza z części mat-przyr, bo to była dla mnie udręka) to i wy dacie radę. będę za was mentalnie trzymac kciuki, choć sama tez się musze jutro skupić bo mam sprawdzian z chemii... Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. . 11.04.11, 20:18 to i ja będę trzymać kciuki, żeby Ci sprawdzian z chemii dobrze poszedł <3. Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Wszystkiego najlepszego, Ville! <3. 11.04.11, 20:25 jejku, zupełnie zapomniałam. 11 kwietnia 1990 roku na świat przyszedł Ville Larinto. czego mu życzymy? hmm. jak najlepszych wyników, przede wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: Wszystkiego najlepszego, Ville! <3. 11.04.11, 20:31 o taak..... wielu sukcesów zarówno w sporcie jak i życiu prywatnym! Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: Wszystkiego najlepszego, Ville! <3. 11.04.11, 20:33 hahaha, szperając po necie znalazłam właśnie to, grześ, wymiatasz! Odpowiedz Link Zgłoś
moonlight_002 Re: Wszystkiego najlepszego, Ville! <3. 12.04.11, 00:21 fajnie miała facetka, mogła zatopić ręce w tym dziele sztuki...;p Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: Wszystkiego najlepszego, Ville! <3. 11.04.11, 21:13 1oo lat Ville sukcesów ;D Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Ville <3 12.04.11, 12:16 O nie !!! Jak mogłam zapomniec o jego urodzinach !!! Co te egazminy robia z mozgiem... Ja Ci życze Ville powrotu do skoków, bo za Tobą tesknie !!! <3 Wiecej tej historii wcisnac sie do tego testu nie dalo !?!?!?!?!? Zabije tych, ktorzy to ukladali... Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: Ville <3 12.04.11, 13:09 no, w kolejnym sezonie to już obowiązkowo będzie skakał <3. weeeeeź. ja wgl pomyliłam bohaterów z `kamieni na szaniec` w rozprawce o.O ale kurde, HISTORIA?! Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Ville <3 12.04.11, 15:00 No musi skakac, bo jak nie to ja do niego pojde i zrobie wyrzuty ! Narazie najwazniejsze zeby sie wyleczyl do konca Tez pisalam o kamieniach na szaniec, o Rudym (xD), rozprawka byla prosta, ale reszta NIE NIE NIE !!! Beznadziejne -.- Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Ville <3 12.04.11, 19:06 Ja też przegapiłam jego urodziny więc ogólnie wszystkiego naj no i powrotu do skoku. Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Ville <3 12.04.11, 19:36 O kurcze , Ville wczoraj miał urodziny ? No nie , jak ja głupia mogłam o tym nie wiedzieć xp ?!? W takim razie życzę mu wszystkiego najlepszego spóźnionego ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ @Marszalinka & Rudyy :D 12.04.11, 19:51 Serio ten test był tak z.ebany ? Jak miałam w tamtym roku , to wcale nie było tak źle , a rozprawka to już wgl mega łatwa była ;d . Ale jutro na pewno będziecie mieć łatwiej ; )) Skoro mój rocznik cały poległ na części mat-przyr to u was już raczej takiego trudnego wam nie dowalą ;P . A jak będzie trudno to będą za was trzymała kciuki , żeby was oświeciło xD . A ... I wiem chyba czego było takie trudna była część humanistyczna .. bo Alice nie trzymała za was kciuków . Kurde , to przez to że rzadziej teraz tu wchodzę . Ale teraz o was nie zapomnę ;D . Będę się z wami jednoczyła w duchu xD <3 I macie mi jutro napisać , że było łatwe ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: Skoki narciarskie 12.04.11, 20:06 no, o Rudym pisali wszyscy *,* włącznie ze mną, bo jak bym mogła nie wspomnieć o moim `imienniku`? ;> hahaha. @alice, taaaaak. był trudny. masa historii, dużo o kościuszce było o.O ale dziwne, że w niedzielę na jedynce `pan tadeusz` leciał, a dziś akurat na teście też był tadeusz xd Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka ;p 13.04.11, 12:17 No hahahaha racja z tym Tadeuszem xD Alice to wszystko Twoja wina! Dobrze, ze sie przyznalas ! :p Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ ^^ 13.04.11, 16:01 Zgadza się , specjalnie wam tak zrobiłam ! xD Żarcik naturlich ;P A dzisiaj jak wam poszło ? Tylko pisać , że dobrze bo tym razem trzymałam za was kciuki ;P Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka ^.^ 13.04.11, 17:56 Jako humanistka nie moge Ci powiedziec, ze dobrze.... Ale jakis najtrudniejszy nie byl :d choc za duzo chemii.... Eh.... Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: Skoki narciarskie 13.04.11, 18:58 właśnie.... jak wam posżły egzaminy..... bo po tym ja mój rocznik w zeszym roku ud.upli to teraz pownien być łatwy test.... ale myślałam o was i mentalnie trzymałam kciuki mimo iż sama miałam ciężkie dni, bo miałam sprawdzian z chemii i poprawę z fizyki.... a na piątek jeszcze mam wypracowanie z polaka.... maskara.... ah... jak mogłam zapomniec o "niezapowiezienej" kartkówce z Przysposobienia Obronnego.... ale kto by się na nie uczył Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ @melissa 13.04.11, 20:47 Też mam poprawkę z fizy tylko w pon i będę miała kartkówkę z PO w piat , oficjalnie niezapowiedzianą , ale nieoficjalnie już każdy o tym wie ;d A tak przy okazji to coś już dawno o skokach tutaj nie pisałyśmy ;> Hihi , nasze forum ze `skoków narciarskich` przeobraziło się w `podyskutjmy o nauce` xD Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: Skoki narciarskie 13.04.11, 19:48 Aliiiice, chyba dobrze kciuki trzymałaś, bo w miarę prosty był *________* a jutro już lajcik, ang jest zawsze prosty c: Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Skoki narciarskie 13.04.11, 20:42 No widzicie , przesłałam wam `pozytywną energię` xD Jak coś , to zwracać się do mnie z takimi sprawami ;d . Szkoda tylko , że na skoczków nie zawsze to działa ... Pe eS . Co do tych kciuków to w takim razie , w ramach wdzięczności xD wy mi pomożecie jutro , bo mam poprawkę z chemii (pała mi grozi ;/ ) , a ja spróbuję jeszcze za was z ang trzymać żeby był meega łatwy ;d ^^ . Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: Skoki narciarskie 13.04.11, 20:53 to ja też będę trzymać za ciebie kciuki byś zdała z chemii... Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: Skoki narciarskie 13.04.11, 21:03 a o której masz tą chemię? ^^ żebym tak wiedziała, kiedy kciuki trzymać i kiedy mam CI wysyłać moją rudą energię <3. Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Skoki narciarskie 13.04.11, 22:17 Oł , dziękuję wam bardzo <3 Z waszą pomocą musi mi się udać ;P A ten spr mam od 9 do 9.40 ; )) . To chyba w tym samym czasie , co ten test z ang c`nie ? Jak tak , to wymienimy się tą energią w tej samej godzinie ^^ Musi nam się udać , innej opcji nie ma ! : D Odpowiedz Link Zgłoś
agalda Szkoda mi Adama Małysza, że... 14.04.11, 08:55 odszedł... A Kamil Stoch też się rozskakał... No i doczekać się nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. ;> 14.04.11, 17:00 Alice i jak było? *_________* czułaś jak trzymałam kciuki za Cię i wysyłałam pozytywną energię? <3. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka ;D 14.04.11, 17:51 W skokach narazie cisza, to co mamy pisac he ?;d A watek podtrzymac trzeba ! No wlasnie jak poszlo ? ;> Ja tez nie umiem chemii zupelnie... Z reszta Ruda dobrze o tym wie xD Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ : P 14.04.11, 17:59 Nio pewnie <3 . Prawie wszystkie zad zrobiłam , tylko jeszcze nie wiem czy db ;d A wam jak dzisiaj poszło >? ; )) Czułyście moją energie ? xD Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: : P 14.04.11, 20:08 Eeeeej. Ja czułam Twą energię bo napisałam na maksa dziś chyba *______* Marta, wcale nie xd, z resztą wtedy to ja też ciała dałam, bo nie umiałam Ci tych zadań rozwiązać. A tak wgl to wiesz, ze wtedy kartki z tymi zadaniami polowa mojej klasy robiła? xd Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 skoki narciarskie :) 14.04.11, 20:53 hej dziewczyny : ) nie wiecie gdzie moge znaleźć plakaty Gregora albo Morgiego ? napewno były w bravo sport tylko że dopiero niedawno zaczęłam śledzić jakie plakaty tam są . ostatnio był właśnie Adam i Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. @selena013 15.04.11, 19:32 na allegro sprawdź ;> ja mam właśnie masę plakatów z bravo sport, mój brat kupuje i mma Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: @selena013 15.04.11, 20:43 nie ma niestety na allegro na empiku też patrzyłam. no nic . trudno ale dzięki teraz bede obserwować bravo sport ;D w sezonie napewno plakaty będą, ale może teraz w niedługim czasie sie jakiś trafi heh i niech już bedzie lipiec ;D LGP ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: @selena013 15.04.11, 20:47 No na pewno w Bravo sport.I na allegro czy jakieś też a tak po za tym to nie wiem... Hm...długo nie pisałam Odpowiedz Link Zgłoś