melissa Re: Skoki narciarskie 15.04.11, 20:42 i jak tam po egzminach, bo jeszcze nie miałam okazji spytać? ja byłam tak zalatana, że siedziałam tylko nad lekcjami..... ale już niedługo święta Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Skoki narciarskie 16.04.11, 16:03 melissa , nie tylko ty ; )) . Ja tak samo , nie miałam kiedy nawet na kota wejść ;d . Kurde , teraz się zacznie ciepło robić i będę praktycznie cały czas poza domem ^^ Jak ja znajdę czas żeby nasz wątek odwiedzić ; ( ? ;d Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Skoki narciarskie 15.04.11, 20:58 co tu się dzieję w tym wątku ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: Skoki narciarskie 16.04.11, 21:05 @melissa. egzaminy były trudne o.O i tak samo marszalinka mówi. human i mat-przyr tragedia kompletna ._. @alice znajdziesz czaaas, postaraj się ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Aliiiiiiiiiice! *_________* 16.04.11, 22:43 obiecałam Marszalince, że jedziemy do niej xd ja i Ty. bo nie było jej jakiś czas i własnie na fejsie się umówiłyśmy, że pojedziemy do niej odnaleźć ją. co Ty na to? ^^. Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Aliiiiiiiiiice! *_________* 17.04.11, 14:04 Haah ty to masz pomysły ;P . Nie no , jeżeli to prawda to ja mogę jechać xD A tak wgl to czego jej tu tak długo nie ma ? :c Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: Aliiiiiiiiiice! *_________* 17.04.11, 19:38 no bo się zaczęłam już martwić, że jej nie ma ;< i plan był, że robię rewolucję. zbieram Was z kota i jedziemy do Martusiowej ją szukać xdd i właśnie wczoraj na fejsie się odezwała, więc się uspokoiłam, ale nadal obiecane jest, że ją odwiedzimy ^^ a nie ma jej, bo jest u przyjaciółki i jutro już do nas wraca <3. Alice, skąd Ty wgl jesteś? *__* Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ ^.^ 18.04.11, 01:21 O to db , bo już nie wiedziałam co się z nią dzieje ;d Haah , a ja mieszkam koło Lublina , dokładnie w Kraśniku ;P Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Skoki narciarskie 18.04.11, 20:12 Niedługo święta i mam pyt. wy też nie możecie się doczekać???Bo ja po prostu wręcz dni odliczam szczególnie do wolnego od szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: Skoki narciarskie 18.04.11, 21:08 oj taaak ;D odliczam dni do świąt ;D ale bardziej to odliczam dni do wakacji i LGP ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. <3. 18.04.11, 21:11 eeeeej. to bliżej mam do Ciebie chyba, niż do marszalinki. bo ja jestem z podkarpacia, konkretniej niedaleko Sanoka ;>. ale tak czy inaczej jedziemy od niej, bo obiecałam *bezradny* xd Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: <3. 19.04.11, 14:51 Oo byłam w Sanoku niedawno ; P .. No to jedziemy : D xd . A tak wgl to miałaś ją tu na forum ściągnąć xP Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Skoki narciarskie 19.04.11, 19:09 z jakich regionów polski jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: Skoki narciarskie 19.04.11, 19:50 wow... nie było mnie kilka dni a wy doszłyście do ponad 900 wpisów... @anulka ja jestem z Warmii a dokładniej z Olsztyna, więc do gór mam trochę daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. ^^ 19.04.11, 20:16 to jak będziesz następnym razem w Sanoku, to daj znać i do mnie też przyjedź ^^. miała być. uh ;< wieeeeeem. zaraz do niej napiszę. hm. dziwne jest to, że wczoraj pisałam jej na gg i nie odpisała. no. jak mówiłam, jestem z podkarpacia ;>. Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: ^^ 19.04.11, 20:57 Ja jestem z Bydgoszczy więc to jeżeli chodzi o region chyba Kujawy... Ja mam do gór baardzo daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: Skoki narciarskie 19.04.11, 21:02 mieszkam 20 km od Zakopanego ;p Podhale Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Wrócilam !:D 19.04.11, 21:34 Witajcie, juz was nie opuszcze na tak dlugo ! ;* No to widze, ze oprocz jednej osoby z Bydgoszczy to jestesmy z poludnia Polski ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: Skoki narciarskie 19.04.11, 22:03 tak to jest, niestety ;< jak poznajesz w necie osoby, z którymi masz wspólne tematy/zainteresowania - muszą mieszkać na drugim końcu kraju. prawo Murphy'ego ._. dobrze, że jesteś <3. Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ ; )) 20.04.11, 00:11 @Marszalinka , no nareszcie jesteś <3 , gdzieś ty się tak długo podziewała ? ;p @Ruda , heeh i to jest najgorsze ; ( . Czasem człowiek chce się z kimś spotkać , a tu nie może bo za daleko ;d , chociaż ty i tak chyba najbliżej mnie mieszkasz ^^ Fakt , większość mieszka na południu chyba oprócz Melissy i Wiki , ale to nie zmienia faktu , że wszędzie daleko jest nam ; ( ;d. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: ; )) 20.04.11, 10:06 No to tez prawda ;d Ale spotkamy sie na skokach obojetnie gdzie kto mieszka ! U przyjaciółki w Bielsku byłam, pozniej ona do mnie przyjechala, a miałysmy tyle planów (choc i tak polowy nie zdarzylysmy zrealizowac;p), ze nawet nie bylo kiedy na kota wejsc. Tylko raz mialam chwile na fb, to wtedy pisalam chwile z Ruda żeby dac jakis znak życia ;d Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. . 20.04.11, 14:12 @Alice to w takim razie musimy się kiedyś umówić i spotkać się. a najlepiej to byłoby, gdybyśmy wszystkie razem się spotkały <3. ahh. no i dziewczyny, już życzę Wam wesołych świąt spędzonych w rodzinnym gronie (; Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :D 20.04.11, 14:49 Ja tez życze miłych świąt i dziekuje Ruda za Twoje życzenia <3 Jestem ciekawa czy w nastepnym sezonie uda nam sie spotkac xD Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: :D 20.04.11, 15:12 aaaaah, jakie słodkie kurczaczki <3. wgl mam nadzieję że w pierwszym tygodniu wakacji znajdziesz dla mnie godzinkę, bo bd przejazdem u Cię jak jadę do Niemiec, to mamy w Katowicach przystanek tak na godzinę, półtorej ;D więc może wtedy udało by się, takie pierwsze spotkanie zorganizować na tą chwilkę *___________* Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka o :D 20.04.11, 17:25 To by bylo swietnie Za niedlugo sie rozstrzygnie czy jade na oboz od 23czerwca czy od 4 lipca, to jak bede wiedziec dam Ci znac Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: o :D 20.04.11, 20:51 TRZYMAM KCIUKI ZA 4 LIPCA *_________* aaaa, już się nie mogę doczekać <3. Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 : ) 20.04.11, 22:09 też Wam życze dziewczyny Wesołych Świąt widze, że macie już w większości wakacje zaplanowane nie wiecie pewnie jeszcze kto będzie na LGP w Zakopanem przepraszam, że poruszam ten temat, bo napewno musiał być, ale dopiero niedawno zaczęłam wchodzić na ten wątek ale teraz zaglądam tu już bardzo często jakby sie ktoś wybierał do Zkp dajcie znać Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka *.* 21.04.11, 12:54 Watpie, abym znalazla czas w wakacje na LGP ale jak znajde to napewno dam znac ^^. Wakacje sa za krotkie, zeby zrealizowac wszystkie plany. Tez tak uwazacie ?;D Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: Skoki narciarskie 21.04.11, 15:05 @marszalinka też tak sądze... mam wiele planów na wakacje, ale nie wiem jaki mi się to wszystko uda zrobić... ja jutro wyjeżdżam i wracam w poniedziałek, więc zrozumcie moją kilkudniową nieobecność... jak wrócę to nadrobie zaległości. mam nadzieję, że nie będą zbyt wielkie Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ ^__^ 21.04.11, 15:32 To tylko ja nic w te wakacjie nie robię ? ; ( Jak na razie mam zajęte dni od 1 do 4 lipca , ale jeszcze nie wiem czy nawet to wypali ; < A tak przy okazji to kiedy byście się wszystkie mogły spotkać ? ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 21.04.11, 17:17 Ja tam moge wszedzie byle nie nad morzem xD Tylko najgorzej u mnie z czasem, np teraz ,mam totalnie zajety czas do konca maja. Pozniej zdaloby sie cos pouczyc i pozniej znow wyjazdy. A potem wakacje i znow wszystko zajete. Tak to wlasnie ze mna bywa. Mam za duzo znajomych, ktorych chce spotykac po prostu i za bardzo lubie podrozowac xD Alice jak Ty przezyjesz cale wakacje w domu !? Ja bym nie wytrzymala nerwowo Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: Skoki narciarskie 21.04.11, 18:59 jeśli chodzi o wyjazdy to u mnie wszystko jest ustalane na ostatnią chwilę, więc nie wiem czy znajdzę możliwość wyjazdu na spotkanie takiej większej grupy, ale wszystko może się zmienić i póki jeszcze nie wyrzucają mnie sprzed kompa i każą się pakować to już chcę wam życzyć wesołych świąt WESOŁYCH ŚWIĄT!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka <3 21.04.11, 20:14 Nawzajem melissa i milego wyjazdu. ;3 No i wiedziałam, ze Małysz dlugo w domu nie wysiedzi xD ledwo skonczyl ze skokami, a juz sie zabral za samochody i bedzie bral udział w rajdzie dakar;d Jakos do skokow bardziej mi pasuje, ale zobaczymy jak to bedzie ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: Skoki narciarskie 21.04.11, 20:29 WESOŁYCH ŚWIĄT, RAZ JESZCZE DZIEWCZYNY <3. hm. właśnie. fajnie było by się spotkać wszystkie razem, nawet niekoniecznie na skoki ;> tyle, że u mnie wakacje np odpadają, bo jestem za granicą. więc mogłybyśmy wybrać jakiś weekend i umówić się w jednym miejscu co Wy na to? ^^ Odpowiedz Link Zgłoś