marszalinka :) 25.05.11, 15:20 Wiki tez jade na wycieczke wtedy xD tylko ze na 3 dniowa Jak na koncowke roku, kiedy wszyscy powinni sie uczyc to jest nas sporo ;p Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: :) 25.05.11, 18:48 no chyba że niektórzy już totalnie wszystko olali i dlatego siedzą np. powinnnam teraz uczyć się z niemca, ale mi się nie chce to już teraz wam życzę miłej wycieczki. ja pewnie już nigdzie nie pojadę, bo moja walnięta wychowawczyni ma jakieś paranoje, że sobie coś zrobimy i ona będzie za to odpowiedzialna. no bez jaj. jestem w 1 liceum, a nie w podstawówce. Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: Skoki narciarskie 25.05.11, 15:34 Według mnie nuda. Skoki lecą już od bardzo wielu lat. Jak byłam mała to oglądałam, ale teraz już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
papusia96 Re: Skoki narciarskie 25.05.11, 16:26 Lubie skoki i je zawsze oglądam, ale jeżeli w tym samym czasie leci siatka to oczywiście ona będzie lecieć w moim telewizorze . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 25.05.11, 19:02 Melissa naprawde niektorzy nie nadaja sie zupelnie na wychowawcow, lub w ogole na nauczycieli i widac ze sie mecza w tym zawodzie, a my meczymy sie z nimi ;/ Ja tez olewam wszystko, nie mam juz sily na nic. Niech zyje lenistwo ! oł yeah Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: :) 25.05.11, 19:33 marszalinka a żebyś wiedziała. ona jest nauczycielką wfu i po (przysposobienie obronne jakby co). jak wygląda u nas wf? przychodzimy, ona sprawdza obecność, każe zrobić rozgrzewkę, wychodzi, wraca, daje nam piłki bysmy grały, wychodzi i do końca lekcji jej nie ma. łeeee.... musze zrobić prace domową z niemca, a tak strasznie mi się nie chce..... Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka (; 25.05.11, 20:38 Tacy nauczyciele to dno... powinni wywalac od razu... O, niemiecki-piekny jezyk, ale trudny, dlatego ucze sie rosyjskiego ;p (nic nie umiem, bo mam tempa babe z kazahstanu za nauczycielke no i jakos checi mi brak ;p) Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 : ) 25.05.11, 20:48 ja wielbie angielski ;D niemieckiego wprost nienawidze, ale jak słysze Austriaków jak nawijają to tak jakoś odrazu bardziej lubie ten język ;D ja mam przerąbane do poniedziałku, później powinno być luźniej. dziś czeka mnie troche nauki, więc lece. ooj, lenistwo. wakacje. nadejdźcie ! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: : ) 25.05.11, 21:21 Ja też lubie ang,ale po za tym francuski to moim zdaniem świetny język taki elegancki. Moja wychowawczyni też jest no comment ona nas nie za bardzo ona nas nie zabierze na wycieczkę(bo tamta co miała być jest z panem Damianem wuefistą)a zabiera inną klasę masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 26.05.11, 16:42 Jak juz mowilam, uwazam ze niektorych trzeba by wywalic bez najmniejszego zastanowienia... O, juz sie pojawil wywiad z Kamilem po treningach pierwszych ;d Jezyk, ktory mi sie podoba jest wlasnie niemiecki. Ale tylko jak posluguja sie nim faceci ;d No i angielski, ale mysle ze to kwestia przyzwyczajenia ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 : ) 27.05.11, 21:57 noo ;d czytałam właśnie wywiad ;D ja chciałabym sie uczyć hiszpańskiego ;D jeszcze oprócz ang i niem, no ale może kiedyś ;D Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: :D 28.05.11, 18:03 mi też podoba się hiszpański jak wam mija weekend? jakoś mi się nic nie chce robić... mam wielkiego lenia Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 : ) 28.05.11, 22:01 dziś spałam do późna. burza była i pada od rana. siedziałam w domu, potem poszłam do koleżanki, która ma dziś urodziny. teraz mecz ; ) też taki leniwy dzień ; ) kurcze, Anders Jacobsen chce zakończyć karierę ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ :D 29.05.11, 16:32 Witajcie po dłuższej przerwie ;P Nio , wreszcie z nauką u mnie w szkole już trochę nam ulżyli , więc może będę miała więcej czasu żeby tu wpadać ; )) . Chociaż jeszcze za 2 tyg czeka mnie sprawdzian całoroczny z chemii , od którego zależy moje życie xD . Nie wiem , czy teraz będę w stanie się cokolwiek nauczyć ;d . Najważniejsze że najtrudniejsze poprawki już za mną ^^ Co do wakacji to nie wiem jeszcze jak to u mnie będzie .. Niedawno pojawiła się u mnie możliość wyjazdu z koleżankami pod namiot nad morze i teeraz mam wybierać: albo morze albo góry ; ( . Niewiem co wybrać i niewiem jak mam przekonać mamę , że chcę być w obu miejscach ; ( . Na skokach jeszcze nigdy nie byłam , ale pod nammiotami ze znajomymi również .. Jeej , poradźcie mi , tak obiektywnie , co mam wybrać ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Jacobsen . 29.05.11, 17:32 Hm...szkoda by było jakby zakończył karierę. A co do weekendu to mi minął świetnie no może tylko teraz trochę jestem wkurzona ,bo na mecz chciałam iść,a tak relacja live,no,ale mówi się trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: Jacobsen . 29.05.11, 17:45 kurcze.... tak jakoś nagle wielu skoczków chce kończyć karierę... ale w kolejce stoi już wielu młodych i zdolnych Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 : ) 29.05.11, 21:34 szkoda, żeby Anders kończył karierę ; ( strasznie go lubie ; ) alice, jeśli chodzi o ten wyjazd musisz już sama zdecydować, co bardziej byś chciała robić w wakacje ; ) heh ; ) także myśl ;* Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka ... 29.05.11, 21:34 Jacobsen chce zakonczyc kariere !? CO !? Pewnie chce spedzac wiecej czasu ze swoim bobasem, czy cos... Eh nieeeee ! Nie zgadzam sie, nie odchodz tak mlodo ! Weekend spedzony bardzo pozytywnie ;D Jesli ogladałyście Eska Music Awards moze mnie widziałyście, no ale skad mialyscie wiedziec ze to ja ... ;d Dziś cały dzien w Jaworznie. A wam jak niedziela minela ? Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: ... 29.05.11, 21:38 chciałam obejrzeć Eske, ale zapomniałam, że idzie i siedziałam przed komputerem, póki nie zorientowałam sie, że leci mecz (już była 50 min ) ;D dopiero tata mi przypomniał dziś rano, bo pytał kto to jest Ewa Farna ;d dobrze ci, blisko miałaś ;p Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: ... 29.05.11, 21:50 Ja wczoraj wieczorem przełączałam co chwila z Ligi Mistrzów na Eskę , tak więc praktycznie nic nie obejrzałam xD . Szkoda mi było rezygnować z jednego kosztem drugiego ;d . Marszalinka , tak myślałam że ty tam będziesz ;P Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :D 30.05.11, 14:25 A no prawda, blisko Moja mama nie wiedziala kto to Robert M. xD lubicie go ? Bo ja osobiscie niecierpie xD a spotkalam go w Empiku, przy spodku, pozniej rzucil akurat w strone, gdzie stalam swoje sluchawki i tam sie dziewczyny tak o nie bily ze myslalam, ze bede musiala je rodzielac ! Oo Aaaa no wlasnie ja od kolesia ktory stal kolo mnie sie dowiadywalam jak tam mecz sie toczy ^^ a chcialyscie zeby kto wygral ? Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 30.05.11, 19:26 Ja Barce lubie baardzo, Messiego po prostu kocham, ale jednak mialam nadzieje, ze wygra ManU ;d Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ .. 30.05.11, 19:54 Nom , rozwija się ;d , niedługo do 2000 dojdziemy ;p .! A ciebie czego tak długo nie było ? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 : ) 30.05.11, 20:50 Barcelooona ;D Robert M. hmm... właściwie to nie słyszałam dużo jego piosenek, ale dla mnie nawet spoko ;p haha ;D wyobrażam sobie te dziewczyny ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: : ) 30.05.11, 21:57 a ten no nie było mnie jakoś. mam teraz urwanie głowy w szkole + dopinanie na ostatni guzik wszystkich akcji na koncert mcr. + praca nad stroną o bvb. i wchodziłam tu tylko, żeby Martusiowej odpisać <3 a tak to nie wchodziłam tu. jestem niedobra ;c nooo, byle do 2000! Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka . 31.05.11, 08:49 Ruda, cieszymy sie ze na watek powrocilas rowniez ;D ;* No, ale po 2000 postow moze nam sie watek zaczac zacinac... Lecz mam nadzieje ze tak nie bedzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Skoki narciarskie 31.05.11, 15:14 Z tego , co wiem ta wątek może mieć max 2500 postów ;d Ale zanim my do takiej liczby dojdziemy , to pewnie już nas nowy rok zastanie xD Ale i tak jest nieźle , ponad 1100 w niecałe 7 mies chyba ;P Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ ... 31.05.11, 15:55 Kolejny Norweg kończy karierę ; ( Ej no , co się dzieje ? ; o Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka ;( 31.05.11, 16:28 ja nie wiem co ich wszystkich tak nagle napadlo... Nie zgadzam sie... Odpowiedz Link Zgłoś
melissa *_* 31.05.11, 19:06 marszalinka jeśli chodzi o roberta m to nie przepadam za nim. jeśli chodzi o mecz to starałam się być neutralna, ale ciężko mi to wychodziło, bo z kazdym kolejnym golem barcy coraz bardziej serce mi się radowało. alice nie wiem co im nagle nagle wpadło do głowy. ja nie chcę. a nasz wątek jakoś się rozwija. ale chyba na początek kolejnego sezonu chyba będzie trzeba założyć nowy Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: *_* 31.05.11, 19:14 Jacobsenowi niedawno urodził sie syn( tzn w trakcie sezonu) może chce się teraz już poświęcić rodzinie Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Skoki narciarskie 31.05.11, 20:00 Ile postów,a chwilę mnie nie było,więc po kolei... Ja jestem oczywiście za Barcą w 100% mam swoje powody A co do Roberta M to nie wiem nic do niego nie mam... Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka ... 31.05.11, 20:01 Anulka powiedzialam to samo, wlasnie tez tak mysle... Melissa tez chcialam byc neutralna, ale jednak chcialam aby ManU wygral... ;p Ja juz po prostu rzygam Robertem M, przesluduje mnie nadal. Eh ;d Odpowiedz Link Zgłoś