melissa Re: Skoki narciarskie 21.08.11, 17:39 się nie dziwię, że zakopane jest zapchane. to ostatnie dni wakacji no i w końcu jest ładna pogoda, więc trzeba korzystać. właśnie... o której mają być te zawody z japonii? będę oglądać, bo już tęsknię za skokami. może i czołówki najlepszej nie będzie, ale i tak to trzeba obejrzeć. a o ślubie mattiego to słyszałam. też mu życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. może tak jak kamil po ślubie będzie świetnie skakał. dobrze by było, bo fińska reprezentacja sobie ostatnio słabo radzi... Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Skoki narciarskie 21.08.11, 21:47 O to super , wreszcie o normalnej porze zawody w Japoni są ; ) W takim razie na żywo sobie obejrzę. Też nic o ślubie Mattiego nie słyszałam , skoro go wziął to również życzę mu wszystkiego najlepszego ;D .. Ojj on lata świetności ma już raczej za sobą , ale może akurat do zimy powróci do formy tej sprzed sezonu na przykład , bo w lecie coś mu nie idzie niestety. Faktycznie , finowie ostatnio marnie się sprawują , ale ja tam czekam i liczę na dobry powrót Villego ;* . Podobno skoczkowie po kontuzji lepiej skaczą niż przed nią ;D Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: Skoki narciarskie 21.08.11, 22:37 melissa z tego co pamiętam, w piątek chyba o 13, a sobotę o 11 albo na odwrót ;p ja właśnie też będę kombinować, żeby obejrzeć. w piątek popołudniu idę do koleżanki, ale mam nadzieję, że zdążę obejrzeć konkurs. gorzej z sobotą, bo też się umówiłam, ale mam nadzieję, że jakoś się wyrobię ;D noo też życzę Mattiemu dobrych skoków po ślubie ; ) no zobaczymy jak to będzie z nim ; ) i Ville ;D właśnie ;D trzymam kciuki za niego też. hmm nie słyszałam tego, ale mam nadzieję, że się sprawdzi ; ) zostawiam was na 3 dni, bo jadę do kuzynki i nie wiem czy dam radę tu wejść ; ) ta kuzynka mieszka w Białym Dunajcu, a niedawno wyszukałam, że Andrzej Zapotoczny tam mieszka ;D no cóż, będę go wypatrywać ;D Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Skoki narciarskie 21.08.11, 23:27 To miłego spotkania ci życzę ;* Noo , super , jakbyście go zobaczyły to pozdrów go od alice , albo od agnieszki jak tam wolisz ; ) .. Może akurat gdzieś go wypatrzycie ;D Właśnie jak wam mijają ostatnie 2 tygodnie wakacji ? ; ) Jeżeli chodzio mnie , to jak na razie jest tak świetnie , że na myśl o szkole niedobrze mi się robi ;c Tyle wspomnień , hah ,to chyba są moje najlepsze wakacje , pomimo tego , że w tym roku niewiele wyjeżdżałam .. Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: Skoki narciarskie 22.08.11, 10:05 dziękuję ;* hehe ;D mam nadzieję, że go spotkam ; ) oczywiście pozdrowię ; ) heh. 2 ostatnie tygodnie, a ja mam już na każdy dzień coś zaplanowane. i za szybko lecą te ostatnie dni... nie wiem jak zniosę powrót do szarej szkolnej rzeczywistości... hehe. wiecie jaki szok przeżyła moja kuzynka ostatnio ;D ? ale nie ta co do niej jadę ;p też fanka skoków ; ) kilka dni temu kosiła trawnik przed domem i nagle patrzy a tu drogą na rowerach jedzie dwóch chłopaków. jeden starszy jakiś, a drugi...w czerwonej koszulce z napisem POLAND SKI TEAM i niebieskiej czapce z WAGRAFu. blond włosy wystają spod czapki ;D a kuzynkę tak zamurowało, że tylko się gapiła na nich ;D ja pewnie bym wszystko rzuciła, wzięła rower albo pobiegła za nimi z krzykiem: Dawid ! Dawid ! Mogę sobie zrobić z tobą zdjęcie ;D ? dobra idę jeszcze pozbierać rzeczy i wsiadam na rower ;D kurcze jest gorąco ;D mam nadzieję, że jakoś przeżyję te 5 km w tym skwarze ;D paa ;* Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Skoki narciarskie 22.08.11, 10:43 Ja też bym pobiegła i zaczęła się drzećPewnie cała okolica wzięła by mnie za psychiczną,ale co poradzić nie pierwszy raz. Mi te końcówka wakacji mija świetnie.Jak sb pomyślę,że niedługo znowu do szkoły i to w dodatku do nowej to od razy psuje mi się humor. Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Skoki narciarskie 22.08.11, 13:43 haha , mnie to by chyba zamurowało , tak jak przed busem austryjaków kiedyś ;D ja już tak mam , że w takich sytuacjach wyłączam wszystkie procesy życiowe ;D ja tam dzisiaj mam do pokonania cale 7 km ;P , bo na działke muszę zaraz jechać , ale pogoda u mnie całkiem przyjemna ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: Skoki narciarskie 22.08.11, 18:02 wow.... ja nie wiem co bym zrobiła w takiej sytuacji. nigdy nie widziałam kogoś znanego tak normalnej sytuacji (bo koncerty się nie liczą). a propos tych spotkan ze znanymi ludźmi to mi się przypomniało, jak mój kuzyn opowiadał mi, jak był na wakacjach w budapeszcie a akurat trwało f1 gp węgier to widział felipe massę. takim to dobrze. u mnie też pogoda jest przyjemna. koło ósmej rano była burza, ale teraz jest pięknie. mam nadzieję, że tak zostanie do końca wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Wróciłam !;D 24.08.11, 14:46 Hej, jeszcze bede wyjezdzac ale nie na tak dlugo Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Wróciłam !;D 24.08.11, 19:01 Marszalinka bardzo się cieszymy. Już po jutrze kolejne zawody Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 ;D 24.08.11, 21:31 hej marszalinka ;D witaj ; ) ja też wróciłam właśnie przed chwilą od kuzynki ; ) nie spotkałam niestety Andrzeja Zapotocznego, ale dowiedziałam się, że chodził do podstawówki z moją kuzynką ;o i spotkałam się z koleżanką, z którą nie widziałam się chyba ze 2 lata. jest w moim wieku, ale dopiero teraz do 3 gim idzie do szkoły sportowej w Zakopanem. już w teraz w wakacje chodzi na treningi. i opowiadała mi, że raz na treningu jak padał deszcz to ćwiczyli na siłowni i nasi polscy skoczkowie też przyszli ćwiczyć tam ;O ja bym chyba zemdlała ;D było iść do sportówki hehe ;D noo ;D nareszcie kolejne zawody Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ ;_) 25.08.11, 01:09 Marszalinka , witaj z powrotem ; )) . No , to już jesteśmy tutaj chyba w komplecie ;D . Właśnie , a nie wiesz może się dzieje z rudą ? Udzielała się tutaj parę miesięcy temu , a teraz jej tu wgl nie ma ; < Ojj selena nawet nie wiesz jak ja ci zazdroszczę , że masz szansę widzieć naszych księciuni częściej niż tylko na pś w zako ;P . Heh , a z tą szkołą to chyba nie wszystko stracone ; ) . Zawsze możesz iść za rok do liceum sportowego ;p . A tak na marginesie to będąc w tym roku w zakopanem miałam szczęście mieszkać właśnie naprzeciwko tej szkoły ;D Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 25.08.11, 09:55 Ja sie nie daje do sportowej.. ;d Ruda wrocila dopiero co z Niemiec, po za tym nie jaraja ja letnie skoki. Zima napewno wroci Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: Skoki narciarskie 25.08.11, 18:04 marszalinka witaj. dawno cię tu nie bylo. selena ale ci dobrze. ja sobie o takich sytuacjach mogę tylko pomarzyć. chociaż... i tak nie nadaję się do sportówki, mimo że cala moja rodzina w dawnych czasach coś trenowała. a już jutro kolejne zawody normalnie usycham z tęsknoty i oglądam powtórki na eurosporcie.... ja nie wiem jak dotrzymam do zimy... Odpowiedz Link Zgłoś
melissa brawa dla piotrka 26.08.11, 20:35 BRAWO PIOTREK ŻYŁA!!!! no cóż..... może w japonii nie ma światowej czołówki, ale i tak osiągnięcie podium jest dobrym, a nawet świetnym wynikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 ;) 27.08.11, 12:45 jestem ;D nie miałam internetu przez kilka dni, dopiero dziś rano facet przyjechał i naprawił ; ) hehe ;D uwielbiam sport, ale powiem wam, że nie wytrzymałabym w sportowej. moja koleżanka, z którą chodziłam do podstawówki poszła do gim do sportowej, a widzę się z nią dość często, bo mieszka blisko mnie i opowiada mi, jak tam jest. codziennie treningi, nawet w wakacje. oprócz niedzieli mają wolne tylko w czwartek teraz. ale ta koleżanka zawsze chciała iść do sportowej ; ) jak bym nie wytrzymała ;D więc zostanę przy LGP i PŚ, żeby zobaczyć chłopców ;D też sie dołączam z gratulacjami dla Piotrka szkoda dzisiaj, że nie wygrał, ale i tak jest bardzo dobrze brawa też dla Toma za te dwa zwycięstwa. no i muszę powiedzieć, że Krzysiu też bardzo dobrze dzisiaj skakał zresztą wszyscy widzę, że Norwegowie mają kolejnego dobrego skoczka. Anders Fannemel bardzo dobrze się spisywał w Hakubie Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: ;) 28.08.11, 18:58 Ja się do sportowej też nie nadaję.Oglądać sport lubię,ale ta ilość treningów mnie przeraża. No i dołączam się do gratulacji do gratulacji dla Piotrka,moim zdaniem drugie miejsce to sukces!No i gratulacje dla Toma. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: ;) 29.08.11, 15:15 Tak, tak gratuluje rowniez ja Obecnie szczerze bardziej niz skokami zyje pika nozna, no ale to sie zmieni w listopadzie oczywiscie. Najgorszy jest pazdziernik, juz zawsze totalnie swiruje,bo nie umiem sie doczekac i skreslam dni na kalendarzu do pierwszych zawodow xD Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: ;) 29.08.11, 17:22 Masz rację to już niedługo,bo w listopadzie. Mówiąc szczerze ja też żyję piłką nożną,ale niedługo przerwa w sezonie i znowu skoki Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: Skoki narciarskie 29.08.11, 21:35 to ja oglądam mistrzostwa świata w Daegu ;D ale jutro już kolejny konkurs na szczeście ;D wyczytałam ostatnio na stronie Morgiego,że ma przyjechać do Zakopanego na treningi w niedzielę. więc wczoraj z koleżankami pół dnia łaziłyśmy koło skoczni. okazało się, że na marnę, bo przyjechał dopiero wieczorem. więc dziś też z koleżanką łaziłyśmy koło skoczni, ale nigdzie nie było widać Morgiego za to wychodzimy dziś z McDonalda, a Karolina krzyczy: ''Patrz! To Kuba!'' a ja do niej, że to nie Kuba tylko Maciek ;D okazało się, że Maciek Kot jechał sobie po Krupówkach na rowerze. poszłyśmy szybko za nim, zatrzymał się przy kantorze. taki się nieśmiały wydawał jak z nim gadałyśmy ale miły bardzo jest matko, my się całe trzęsłyśmy podczas tej rozmowy. a ja jeszcze taką gafę strzeliłam. powiedziałam: ''Gratuluję świętych występów'' potem zaczęłam się śmiać i mówie, że miało być świetnych ;D e jej ;D powiem już tylko życzyłam powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Skoki narciarskie 31.08.11, 09:31 Selena oszalalas !? Trzeba bylo go porwac i wyslac mi w paczce ! No wiesz co ... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Skoki narciarskie 31.08.11, 12:00 Nie trzeba go było porwać ,skopiować i wysłać do każdej po paczce Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: Skoki narciarskie 31.08.11, 18:26 albo przynajmniej wysłać włos albo kawalek paznokcia, bym mogła go sklonować a tak na serio to mogłaś chociaż poprosić o autograf lub zdjęcie Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 31.08.11, 18:52 Takie ciasteczko to lepiej o zdj ;d a najlepiej zdj z nim, jakbym to byla ja to juz widze jakbym sie do niego przykleila xD obawa jest taka ze bym sie nie odlepila.... ;d Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: :) 31.08.11, 20:00 hehe ;D spokojnie spokojnie ;D 23 i 24 września będzie w Zakopanem puchar solidarności i wystąpią nasi polscy skoczkowie ;D więc wezmę pelerynę niewidkę i porwę Maćka, a potem wam porozsyłam ;D ostatnio byłam zbyt zdenerwowana ;p nie chciałybyście widzieć, jak się trzęsłyśmy z wrażenia ;D mam autograf ;D zdjęcie też ;p tylko okropnie wyszłam ;p ale wstawię zaraz na kota to sobie zobaczcie na moim profilu ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 :( 31.08.11, 21:28 no i koniec wakacji...jak dla mnie to za szybko minęły... ; ( ale było naprawdę super ;D ale cieszę się, że zobaczę jutro osoby, z którymi nie widziałam się całe wakacje ; ) i postanowienie na nowy rok szkolny: przykładam się do nauki niemieckiego ; ) chcę jechać w przyszłym roku na obóz do Austrii ; ) a kto wie, czy może tam nie zamieszkam kiedyś ;D Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka ;) 01.09.11, 14:36 No to czekamy na zdjecie No to byly cudowne wakacje, z reszta jak kazde, teraz czas na wielka rzeznie, moge tego nie przezyc... Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: Skoki narciarskie 01.09.11, 20:50 zdjęcie już jest jej...niech już chociaż będzie listopad.... dobrze, że jutro piątek. choć tyle Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Skoki narciarskie 01.09.11, 21:17 Fajne zdjęcie Jeezu,ale mi te wakacje zleciały jakoś tak strasznie szybko Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Skoki narciarskie 02.09.11, 16:30 Hahaha selena, ja bym stanela blizej, o wieele blizej xD Hahahaha. Przepraszam ze sie smieje ale Maciek tak smiesznie wyszedl, taki zaklopotany jest xD Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: Skoki narciarskie 02.09.11, 18:11 selena fajne zdjęcie.... normalnie zazdroszczę ci. marszalinka a co się dziwisz że Maciuś taki zakłopotany. chciał se chłopak pojechać spokojnie do kantoru, a tu go szalone fanki zaczepiają mi też wakacje szybko minęły. i pomyśleć, że kolejne zaczną się dopiero 29 czerwca. wczoraj na rozpoczęciu roku maturzyści śmiali się z pozostałych, że mamy taki długi rok szkolny Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: Skoki narciarskie 02.09.11, 21:08 hehe ;D stanęłabym bliżej, ale się cała trzęsłam ;D co by sobie Maciek pomyślał, że dostałam jakiejś padaczki albo co ;D a to ze szczęścia i niedowierzania ;D nogi jak z galarety, koleżanka to samo ;D jeszcze sobie akurat kupiłam frytki w macu to się mi odrazu jeść odechciało ;D troszkę oczka zmrużył, może to przez to. ale naprawdę wydawał się taki no nie wiem taki nieśmiały. jak będzie mi dane jeszcze kiedyś go spotkać, to go zapytam, czy się cieszy jak go ludzie rozpoznają na ulicy hehe melissa ;D Maciuś zdążył sobie kasę zmienić w kantorze ;D właśnie stał z tymi pieniędzmi i jak poprosiłyśmy o zdjęcie to zaczął chować do portfela ;D pierwszy dzień, a ja mam już dość. byle do egzaminów. przynajmniej nauczyciele przestaną o tym cały czas gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 03.09.11, 12:06 Hahaha nawet nie mogl w spokoju schowac kasy do portfela xD Jestem ciekawa z jaka czestotliwoscia go fanki napadaja ;d Nastepnym razem selena to do mnie dzwon i sie pojawie kolo was z predkoscia swiatla ;D Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 04.09.11, 16:09 Wszystkiego najlepszego dla Bachledy, ktory ma dzis urodziny ;D Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: Skoki narciarskie 04.09.11, 19:16 co to za kraj... nawet spokojnie pieniędzy to portfela nie można schować ;P u mnie pierwszy dzień szkoły był w porządku, bo miałam na 9.50 i tylko 5 lekcji ale już na polskim i angielskim mówili o nowej maturze, która będzie no i wszystkiego najlepszego dla Marcina Bachledy Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 ;D 04.09.11, 20:18 haha ;D może się nie obraził za to, że nie mógł spokojnie schować pieniędzy ;D oczywiście marszalinka, jeśli spotkam Maćka to zadzwonię od razu do Ciebie ;D więc szykuj się za 3 tygodnie do przybycia tutaj, bo mam nadzieję, że go jeszcze złapię na pucharze solidarności ooo ja też się dołączam do życzeń Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 05.09.11, 16:12 Hahaha Selena, jak tak dalej bedziesz go "sledzic" to juz Cie zapamieta, hahaha to by bylo dobre xD Ja sie ciesze, ze bede pisac jeszcze ta stara mature ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: :) 05.09.11, 20:35 Oj biedny on ,że tak go wszyscy śledzą No to ja też dołączam się do życzeń wprawdzie się spóźniłam,ale trudno. Ta nowa matura to jakaś masakra w ogóle się wkurzyłam jak te kilka lat temu matematykę dodali. Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 ;D 06.09.11, 15:35 narazie to było tylko jedno spotkanie ;D jeszcze nie chodzę za nim krok w krok ;D nie to, co było jak Thomas był w Zakopanem. przez 2 dni chodziłyśmy koło skoczni z koleżanką, ale nie udało się nam go zobaczyć niestety ; ( a w niedzielę była ładna pogoda i mogłam jechać na rowerze do Zębu, a nie jechać na spływ Dunajcem z rodzinką. i tak mi się tam nudziło. no ale niedługo puchar solidarności, a potem byle do stycznia Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: ;D 06.09.11, 16:38 Haha dokladnie byle do stycznia ! ;D Kiedy macie ferie ? Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: ;D 06.09.11, 19:22 Ja ma ferie w ostatnim terminieNie wiem dokładnie kiedy to. Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: Skoki narciarskie 06.09.11, 21:23 też mam wiki w ostatnim terminie. 13-27 luty, chyba coś takiego. więc pewnie trzeba będzie zarwać trochę szkoły, żeby być wcześniej w Zakopanem przed konkursem a ty Marszalinka kiedy masz ? mam nadzieję, że się wkońcu zobaczymy kiedyś na tych skokach wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 07.09.11, 17:03 Mam taka wieelka nadzieje ze sie spotkamy ! Ja mam 30 stycznia do 12 lutego Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: :) 08.09.11, 17:04 też mam nadzieję, że sę spotkamy. fajnie by było ja mam ferie od 23 stycznia. a tak w ogóle to kiedy jest konkurs w zakopanem? bo skoro tak szybko mam ferie to może będę na konkursie Odpowiedz Link Zgłoś
blood_ Re: Skoki narciarskie 08.09.11, 18:18 Nowy singiel Avril Lavigne - Wish you were here Koniecznie posłuchaj!!! Polecam!!! www.youtube.com/watch?v=FPUzxp4brQQ Odpowiedz Link Zgłoś