Dodaj do ulubionych

Skoki narciarskie

• melissa Re: Skoki narciarskie 01.10.11, 18:46
      oglądałam 2 serię konkursu. trochę szkoda Maćka, bo miał szanse na dobra pozycję. no i oczywiście brawa dla gregora, który dzisiaj wygrał.

a tak w ogóle. wiecie może od kiedy będzie można kupywac bilety na konkurs do zakopanego? bo ja się uparłam i powiedziałam sobie, że nie ma mowy i jadę chocby się paliło i waliło big_grin
      • selena013 Re: Skoki narciarskie 01.10.11, 20:36
        noo. Maciek miał minimalną stratę do Gregora. szkoda ; ( ale i tak dobrze się spisał. troszkę gorzej reszta. ale wgl ta skocznia taka mała w porównaniu z innymi.
        dołączam się do braw dla Gregora ;D

to super Melissa, że przyjedziesz ;D napewno będzie napisane na skijumping jak ruszy sprzedaż biletów. ja pierwszy raz będę na zimowym konkursie, więc też nie wiem, kiedy się bilety pojawią. trzeba czekać na informacje smile
    • dark_candy_ Skoki narciarskie 01.10.11, 20:57
      niestety skoki mnie nie interesują. dla mnie to bardzo nudna dyscyplina sportowa.
    • marszalinka :) 03.10.11, 08:54
      Niestety nie ogladalam tego konkursu, bo caly weekend spedzilam chodzac po gorach (w 3 dni 53km..) i jestem taka zmeczona...
      O, widze ze Gregor wygral, milutko big_grin
    • selena013 brawo! :D 03.10.11, 21:10
      brawo! gratulacje dla Kamila za dzisiejsze zwycięstwo w Klingenthal ; ) widać, że świetnie czuje się na tej skoczni : )
      no i oczywiście brawa również dla reszty, bo świetnie się dziś chłopaki spisali smile
      • allgood supeeerr! 04.10.11, 13:31
        o znaczeniu sportu i przebywania na powietrzu fajne info mozna znalezc tutaj swolniak.blogspot.com - nic tylko skakac smile
        • hellyeahlucy (; 04.10.11, 16:19
          Martusiowe, a gdzie się w ferie zimowe wybierasz? *___* geeez, powiedz, że w moje okolice ;33

ah, no własnie. Marcie już mówiłam.. kiedy mowa o tych konkursach, zaczynam tęsknić za zimowymi konkursami ;c
    • marszalinka . 05.10.11, 08:44
      Ja tez juz tesknie ! Jednak coraz blizej z dnia na dzien... ;d Niestety Ruda raczej nie, moze nad morze lub okolice Łodzi...
      • hellyeahlucy Re: . 05.10.11, 16:13
        uh, uh, szkoda ;c

*niedoinformowana ruda* kiedy się sezon zaczyna?big_grin
    • selena013 Re: Skoki narciarskie 06.10.11, 20:43
      też już chcę zimowe konkursy ;D
      26 listopada w Kuusamo z tego, co pamiętam smile
    • marszalinka . 07.10.11, 14:12
      Nie gadaj ze 28 ! ;o Jade 28,29,30 na wycieczke z projektu do Łodzi aaaa !sad
    • selena013 :) 08.10.11, 11:07
      26 ;P tak że spokojnie ; )
      wgl pozdrowienia z zaśnieżonego Podhala ;D teraz już świeci słońce, ale wczoraj takie płaty spadały, że chyba z 10 cm śniegu było. w mojej miejscowości poszło kilka lin w nocy i nie mieliśmy prądu, ale właśnie przed chwilą naprawili.
      ale tu to już norma. tylko coraz wcześniej ten pierwszy śnieg spada. 2 lata temu na dzień nauczyciela napadało, a w zeszłym roku jakoś końcem października.
      czekam na prawdziwą zimę, a nie takie jesienne śniegi ;D
      • melissa Re: :) 08.10.11, 18:43
        @selena piękna, jesienna warmia pozdrawia zaśnieżone podhale smile właśnie slyszałam w telewizji, że już spadł pierwszy śnieg... przeciez dopiero co jesień się zaczęła

26 listopada piewszy konkurs? trzeba jaoś wytrzymać.... po tegorocznym lecie jestem ogromnie ciekawa zimy
    • marszalinka :) 09.10.11, 01:10
      Uf. No tak marszalinka jak zwykle nie umie czytac.... ;D
      Snieg ? Masakra po prostu... U mnie do piatku bylo cieplo, chodzilam w koszulce na ramiaczkach, teraz jestem w gorach i jest zimno i pada ale nie zeby snieg... oO Na szczescie, bo nie lubie zimna.
      • alice94_ Re: :) 09.10.11, 14:08
        Witajcie z powrotem ; ) . No , ja już po wycieczce. Teraz powoli znów muszę wrócić do szarej szkolnej rzeczywistości ; < . Marszalinka , a gdzie w tych górach byłaś? haha , ja pierwszego dnia zrobiłam 36 km ;D . Także później wykręcałam się od tych wędrówek jak tylko mogłam. Ale pomimo obtartego palca i pęcherzy na stopach wycieczka baardzo mi się podobała ;P .
        Selena , ja bardzo ubolewam nad tym faktem , że zaczęło u was śnieżyć , akurat wtedy jak my musieliśmy wyjechać z Zako ; ( , zresztą już ci o tym pisałam. A pomyśleć że jeszcze dwa dni wcześniej chodziłam w bluzkach z krótkimi rękawami ;d.
    • alice94_ [*] 09.10.11, 14:24
      Jezu , przed chwilą się dowiedziałam , że Paweł Karelin nie żyje : (((
      • fun Re: [*] 09.10.11, 14:42
        o tak ja tez nie moge sie doczekac. O kurcze nie żyje?
        • naomi. Re: [*] 09.10.11, 14:51
          witam panie wink powracam tu po pół roku nie obecności jak nie lepiej ;/
          mam nadzieje, że jeszcze mogę wink

a co do Pawła Karelina właśnie tato coś mi gadała ;/
          przykre (*)
          • alice94_ @naomi 09.10.11, 15:42
            No pewnie , że możesz ;D
    • nataluha1990 Re: Skoki narciarskie 09.10.11, 15:10
      Kiedyś to ja zwalniałam się ze szkoły na transmisje skokówwink i mam do nich ogromny sentyment... kochałam się w Martinie Schmittcieserce teraz kiedy nie ma Adama to nie to samo i brak czasu w napiętym kalendarzu, ale jak tylko będę mieć chwilę to będę na 100 oglądać i 3mać kciuki z Kamila Stocha i resztę Polaków! Skoki to wspaniały i pełen adrenaliny sport. Uwielbiam!
    • melissa Re: Skoki narciarskie 09.10.11, 15:54
      @naomi oczywiście, że możesz. im więcej osób tym lepiej

też przed chwilą na pasku tvn24 wyczytałam o karelinie. aż weszłam na skijumping.pl żeby sprawdzić. jakoś nigdy nie przepadałam za reprezentacją rosyjską, ale strasznie mi smutno. miał tylko 21 lat i zapowiadał się na dobrego skoczka.
      [*]
    • selena013 [*] 09.10.11, 16:30
      nie było mnie w domu przez ostatnie 2 h. Alice napisała mi o tej strasznej wiadomości...
      przed chwilą przeczytałam...
      weszłam na skijumping, a tam tylko potwierdzenie...
      skoki straciły młodego i utalentowanego skoczka crying
      [*]
      • julalex :( 09.10.11, 18:45
        Jej... taki młody był,a jaki utalentowany.....[*]
    • marszalinka ;o 10.10.11, 16:16
      Ale ej to co sie stalo ? I teraz widac jak bardzo śmierc nas otacza...
      Tydzien temu bylam w Beskidzie żywieckim a w ten weekend w Beskidzie śląskim wink
    • selena013 :( 13.10.11, 21:29
      wypadek samochodowy...crying

oo fajnie Marszalinka, że tak sobie jeździsz ;d ja ostatnio cały weekend zakuwałam na konkurs z historii, który potem z drużyną przegraliśmy 3 punktami z inną szkołą crying
      wgl zimno jest...dziś znów śnieg u nas padał, ale zaraz wyszło słońce i śnieg zniknął tak szybko jak się pojawił. czekam jeszcze na jakieś wyższe temperatury, ale czy się doczekam to tego już nie wiem ;/
      • marszalinka Re: :( 16.10.11, 13:52
        No prawda, jezdze, nie umiem usiedziec dlugo w domu wink O widze ze ruszyla sprzedaz biletow na konkursy w Zako... kurde czemu to nie jest w moje ferie.
        O dzis jakas odmiana, ladnie swieci slonce, bezchmurne niebo brawo ale i tak zimno strasznie... A u was ?
        • selena013 Re: :( 16.10.11, 17:53
          widziałam właśnie ; ) niedługo trzeba będzie już kupować : )

u mnie to samo. słońce, piękne niebo, a zimno jak nie wiem...
    • selena013 Re: Skoki narciarskie 16.10.11, 17:55
      mnie to zmartwiła wiadomość, że w przyszłym roku ma nie być LGP w Zako ; (

a właśnie. jak tam z tym PŚ? rozmawiałyście już z rodzicami? któraś będzie?
    • marszalinka . 16.10.11, 18:43
      Ja jeszcze nie gadalam, teraz jakbym zapytala i tak sie nie zgodza, bo mam takie oceny, ze....
      Co to ma byc ?;o Czemu nie ?
    • melissa Re: Skoki narciarskie 16.10.11, 19:12
      jak miło że ruszyła już sprzedaż..... ja już gadałam z rodzicami i są raczej na tak, więc ZAKOPANE UWAŻAJ, BO MELISSA NADCHODZI!!!

ja dziś byłam cały dzień w gdańsku i pogoda była śliczna. z 2 godziny spędziłam nad morzem smile i jeszcze słoneczko tak pięknie świeciło, że aż nie chcialo wracać się do domu
    • selena013 :) 18.10.11, 21:09
      nie będzie LGP w Zako, bo COS nie ma kasy. jak zwykle ten sam problem...
      więc trzeba się wybrać do Wisły albo do Szczyrku.
      ooo Melissa to super jak przyjeżdżasz ;D

zostawiam was na tydzień, bo lece do Londynu ; )
      także trzymajcie się ;*
      • alice94_ Re: :) 18.10.11, 21:54
        Selena , jedziesz do Londynu ? ;o . Czego mi nic nie mówiłaś , kurczę zazdroszczę ci ;D
        Wiecie co , coraz poważniej zaczełam zastanawiać się , czy też nie wybrać się na PŚ do Zako. Tym bardziej , że go w lecie nie będzie , a do Wisły nie chce mi się wybierać ;d. Narazie jak pytałam się wstępnie mamy , czy będę mogła , to powiedziała , że raczej nie , ale będę próbowała dalej ;P. Może akurat coś wynegocjuję , haha ;D. Tym bardziej , że mnie w zimie nigdy tam nie było. Jakby coś było wiadomo to od razu was powiadamiam ; )
    • marszalinka . 19.10.11, 16:11
      Oj czemu nie chcesz do Wisly ? W Wisle jest fajnie ja bym sie chetnie wybrala wink
      • alice94_ Re: . 19.10.11, 22:38
        Eee , tak jakoś. Nie podoba mi się tam. Nawet normalnych miejsc dla kibiców nie ma .. Zresztą z Zako jestem bardziej związana ;D. A ty byś w lato mogła? ; )
    • marszalinka :) 20.10.11, 16:27
      W lato chyba bardziej (choc ja mam zawsze tyyyle wyjazdow ze mam nadzieje ze bedzie mi termin pasowal!)
      A tam, mam sentyment do skoczni w Wisle bo bylam na jej otwarciu wink
      • alice94_ Re: :) 21.10.11, 17:15
        Hm , jeżeli będziecie w lato jechać do tej Wisły to może i ja jednak się skuszę ;D
    • marszalinka :) 22.10.11, 18:04
      No masz sie skusic ;D
      • marszalinka Re: :) 26.10.11, 16:57
        Coraz blizej sezonuuuuu jeeeeeee ! ;D Dobra wiem ze jeszcze troche czasu,ale sie pocieszam ;p
        • hellyeahlucy Re: :) 26.10.11, 17:30
          TYLKO MIESIĄC ZOSTAŁ *______* ah. Martaaa, już widzę to jak piszemy smsy o tym co się dzieje, mimo że obie oglądamy. brakowało mi tego :3
    • marszalinka :) 27.10.11, 15:50
      Mi nadal tego brakuje !!!!
      • hellyeahlucy Re: :) 27.10.11, 20:35
        no mi też;< ale to już niedługo ;3
    • selena013 wróciłam! 28.10.11, 21:59
      noo więc jestem smile wczoraj w nocy przyleciałam. dziś rano zakuwałam na olimpiade z polskiego i tylko po to poszłam do szkoły ;D noo ale teraz długi weekend smile
      Alice na facebooku dałam status ;D
      Londyn to naprawdę przepiękne miasto smile normalnie się zakochałam smile
      jeśli chodzi o to LGP w Wiśle to ja bym chętnie jechała smile tylko szkoda właśnie, że w Zako nie będzie ; ( ale w Wiśle dawno nie byłam ogólnie, więc jakbym miała z kim jechać to oczywiście jestem za ;D
      oooj tak tak! to już niedługo! 26 listopada ! nadejdź szybko ;D
      • hellyeahlucy Re: wróciłam! 29.10.11, 16:54
        i jak się bawiłaś? smile
      • melissa Re: wróciłam! 29.10.11, 18:28
        jak tam Londyn? rzeczywiście tak deszczowy jak mówią?

ja za niecały miesiąc początek sezonu smile wczoraj w wiadomościach sportowych na 1 była krótka rozmowa z Kamilem na temat zbliżającego się sezonu smile
    • marszalinka :) 30.10.11, 21:49
      No juz niecaly miesiac aaaaa zawsze ostatni miesiac czekania jest najgorszy, bo sie tak strasznie dluuzy !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka