melissa Re: Skoki narciarskie 01.10.11, 18:46 oglądałam 2 serię konkursu. trochę szkoda Maćka, bo miał szanse na dobra pozycję. no i oczywiście brawa dla gregora, który dzisiaj wygrał. a tak w ogóle. wiecie może od kiedy będzie można kupywac bilety na konkurs do zakopanego? bo ja się uparłam i powiedziałam sobie, że nie ma mowy i jadę chocby się paliło i waliło Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: Skoki narciarskie 01.10.11, 20:36 noo. Maciek miał minimalną stratę do Gregora. szkoda ; ( ale i tak dobrze się spisał. troszkę gorzej reszta. ale wgl ta skocznia taka mała w porównaniu z innymi. dołączam się do braw dla Gregora ;D to super Melissa, że przyjedziesz ;D napewno będzie napisane na skijumping jak ruszy sprzedaż biletów. ja pierwszy raz będę na zimowym konkursie, więc też nie wiem, kiedy się bilety pojawią. trzeba czekać na informacje Odpowiedz Link Zgłoś
dark_candy_ Skoki narciarskie 01.10.11, 20:57 niestety skoki mnie nie interesują. dla mnie to bardzo nudna dyscyplina sportowa. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 03.10.11, 08:54 Niestety nie ogladalam tego konkursu, bo caly weekend spedzilam chodzac po gorach (w 3 dni 53km..) i jestem taka zmeczona... O, widze ze Gregor wygral, milutko Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 brawo! :D 03.10.11, 21:10 brawo! gratulacje dla Kamila za dzisiejsze zwycięstwo w Klingenthal ; ) widać, że świetnie czuje się na tej skoczni : ) no i oczywiście brawa również dla reszty, bo świetnie się dziś chłopaki spisali Odpowiedz Link Zgłoś
allgood supeeerr! 04.10.11, 13:31 o znaczeniu sportu i przebywania na powietrzu fajne info mozna znalezc tutaj swolniak.blogspot.com - nic tylko skakac Odpowiedz Link Zgłoś
hellyeahlucy (; 04.10.11, 16:19 Martusiowe, a gdzie się w ferie zimowe wybierasz? *___* geeez, powiedz, że w moje okolice ;33 ah, no własnie. Marcie już mówiłam.. kiedy mowa o tych konkursach, zaczynam tęsknić za zimowymi konkursami ;c Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka . 05.10.11, 08:44 Ja tez juz tesknie ! Jednak coraz blizej z dnia na dzien... ;d Niestety Ruda raczej nie, moze nad morze lub okolice Łodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
hellyeahlucy Re: . 05.10.11, 16:13 uh, uh, szkoda ;c *niedoinformowana ruda* kiedy się sezon zaczyna? Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: Skoki narciarskie 06.10.11, 20:43 też już chcę zimowe konkursy ;D 26 listopada w Kuusamo z tego, co pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka . 07.10.11, 14:12 Nie gadaj ze 28 ! ;o Jade 28,29,30 na wycieczke z projektu do Łodzi aaaa ! Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 :) 08.10.11, 11:07 26 ;P tak że spokojnie ; ) wgl pozdrowienia z zaśnieżonego Podhala ;D teraz już świeci słońce, ale wczoraj takie płaty spadały, że chyba z 10 cm śniegu było. w mojej miejscowości poszło kilka lin w nocy i nie mieliśmy prądu, ale właśnie przed chwilą naprawili. ale tu to już norma. tylko coraz wcześniej ten pierwszy śnieg spada. 2 lata temu na dzień nauczyciela napadało, a w zeszłym roku jakoś końcem października. czekam na prawdziwą zimę, a nie takie jesienne śniegi ;D Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: :) 08.10.11, 18:43 @selena piękna, jesienna warmia pozdrawia zaśnieżone podhale właśnie slyszałam w telewizji, że już spadł pierwszy śnieg... przeciez dopiero co jesień się zaczęła 26 listopada piewszy konkurs? trzeba jaoś wytrzymać.... po tegorocznym lecie jestem ogromnie ciekawa zimy Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 09.10.11, 01:10 Uf. No tak marszalinka jak zwykle nie umie czytac.... ;D Snieg ? Masakra po prostu... U mnie do piatku bylo cieplo, chodzilam w koszulce na ramiaczkach, teraz jestem w gorach i jest zimno i pada ale nie zeby snieg... oO Na szczescie, bo nie lubie zimna. Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: :) 09.10.11, 14:08 Witajcie z powrotem ; ) . No , ja już po wycieczce. Teraz powoli znów muszę wrócić do szarej szkolnej rzeczywistości ; < . Marszalinka , a gdzie w tych górach byłaś? haha , ja pierwszego dnia zrobiłam 36 km ;D . Także później wykręcałam się od tych wędrówek jak tylko mogłam. Ale pomimo obtartego palca i pęcherzy na stopach wycieczka baardzo mi się podobała ;P . Selena , ja bardzo ubolewam nad tym faktem , że zaczęło u was śnieżyć , akurat wtedy jak my musieliśmy wyjechać z Zako ; ( , zresztą już ci o tym pisałam. A pomyśleć że jeszcze dwa dni wcześniej chodziłam w bluzkach z krótkimi rękawami ;d. Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ [*] 09.10.11, 14:24 Jezu , przed chwilą się dowiedziałam , że Paweł Karelin nie żyje : ((( Odpowiedz Link Zgłoś
fun Re: [*] 09.10.11, 14:42 o tak ja tez nie moge sie doczekac. O kurcze nie żyje? Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: [*] 09.10.11, 14:51 witam panie powracam tu po pół roku nie obecności jak nie lepiej ;/ mam nadzieje, że jeszcze mogę a co do Pawła Karelina właśnie tato coś mi gadała ;/ przykre (*) Odpowiedz Link Zgłoś
nataluha1990 Re: Skoki narciarskie 09.10.11, 15:10 Kiedyś to ja zwalniałam się ze szkoły na transmisje skoków i mam do nich ogromny sentyment... kochałam się w Martinie Schmittcie teraz kiedy nie ma Adama to nie to samo i brak czasu w napiętym kalendarzu, ale jak tylko będę mieć chwilę to będę na 100 oglądać i 3mać kciuki z Kamila Stocha i resztę Polaków! Skoki to wspaniały i pełen adrenaliny sport. Uwielbiam! Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: Skoki narciarskie 09.10.11, 15:54 @naomi oczywiście, że możesz. im więcej osób tym lepiej też przed chwilą na pasku tvn24 wyczytałam o karelinie. aż weszłam na skijumping.pl żeby sprawdzić. jakoś nigdy nie przepadałam za reprezentacją rosyjską, ale strasznie mi smutno. miał tylko 21 lat i zapowiadał się na dobrego skoczka. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 [*] 09.10.11, 16:30 nie było mnie w domu przez ostatnie 2 h. Alice napisała mi o tej strasznej wiadomości... przed chwilą przeczytałam... weszłam na skijumping, a tam tylko potwierdzenie... skoki straciły młodego i utalentowanego skoczka [*] Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka ;o 10.10.11, 16:16 Ale ej to co sie stalo ? I teraz widac jak bardzo śmierc nas otacza... Tydzien temu bylam w Beskidzie żywieckim a w ten weekend w Beskidzie śląskim Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 :( 13.10.11, 21:29 wypadek samochodowy... oo fajnie Marszalinka, że tak sobie jeździsz ;d ja ostatnio cały weekend zakuwałam na konkurs z historii, który potem z drużyną przegraliśmy 3 punktami z inną szkołą wgl zimno jest...dziś znów śnieg u nas padał, ale zaraz wyszło słońce i śnieg zniknął tak szybko jak się pojawił. czekam jeszcze na jakieś wyższe temperatury, ale czy się doczekam to tego już nie wiem ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: :( 16.10.11, 13:52 No prawda, jezdze, nie umiem usiedziec dlugo w domu O widze ze ruszyla sprzedaz biletow na konkursy w Zako... kurde czemu to nie jest w moje ferie. O dzis jakas odmiana, ladnie swieci slonce, bezchmurne niebo ale i tak zimno strasznie... A u was ? Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: :( 16.10.11, 17:53 widziałam właśnie ; ) niedługo trzeba będzie już kupować : ) u mnie to samo. słońce, piękne niebo, a zimno jak nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: Skoki narciarskie 16.10.11, 17:55 mnie to zmartwiła wiadomość, że w przyszłym roku ma nie być LGP w Zako ; ( a właśnie. jak tam z tym PŚ? rozmawiałyście już z rodzicami? któraś będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka . 16.10.11, 18:43 Ja jeszcze nie gadalam, teraz jakbym zapytala i tak sie nie zgodza, bo mam takie oceny, ze.... Co to ma byc ?;o Czemu nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: Skoki narciarskie 16.10.11, 19:12 jak miło że ruszyła już sprzedaż..... ja już gadałam z rodzicami i są raczej na tak, więc ZAKOPANE UWAŻAJ, BO MELISSA NADCHODZI!!! ja dziś byłam cały dzień w gdańsku i pogoda była śliczna. z 2 godziny spędziłam nad morzem i jeszcze słoneczko tak pięknie świeciło, że aż nie chcialo wracać się do domu Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 :) 18.10.11, 21:09 nie będzie LGP w Zako, bo COS nie ma kasy. jak zwykle ten sam problem... więc trzeba się wybrać do Wisły albo do Szczyrku. ooo Melissa to super jak przyjeżdżasz ;D zostawiam was na tydzień, bo lece do Londynu ; ) także trzymajcie się ;* Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: :) 18.10.11, 21:54 Selena , jedziesz do Londynu ? ;o . Czego mi nic nie mówiłaś , kurczę zazdroszczę ci ;D Wiecie co , coraz poważniej zaczełam zastanawiać się , czy też nie wybrać się na PŚ do Zako. Tym bardziej , że go w lecie nie będzie , a do Wisły nie chce mi się wybierać ;d. Narazie jak pytałam się wstępnie mamy , czy będę mogła , to powiedziała , że raczej nie , ale będę próbowała dalej ;P. Może akurat coś wynegocjuję , haha ;D. Tym bardziej , że mnie w zimie nigdy tam nie było. Jakby coś było wiadomo to od razu was powiadamiam ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka . 19.10.11, 16:11 Oj czemu nie chcesz do Wisly ? W Wisle jest fajnie ja bym sie chetnie wybrala Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: . 19.10.11, 22:38 Eee , tak jakoś. Nie podoba mi się tam. Nawet normalnych miejsc dla kibiców nie ma .. Zresztą z Zako jestem bardziej związana ;D. A ty byś w lato mogła? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 20.10.11, 16:27 W lato chyba bardziej (choc ja mam zawsze tyyyle wyjazdow ze mam nadzieje ze bedzie mi termin pasowal!) A tam, mam sentyment do skoczni w Wisle bo bylam na jej otwarciu Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: :) 21.10.11, 17:15 Hm , jeżeli będziecie w lato jechać do tej Wisły to może i ja jednak się skuszę ;D Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: :) 26.10.11, 16:57 Coraz blizej sezonuuuuu jeeeeeee ! ;D Dobra wiem ze jeszcze troche czasu,ale sie pocieszam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
hellyeahlucy Re: :) 26.10.11, 17:30 TYLKO MIESIĄC ZOSTAŁ *______* ah. Martaaa, już widzę to jak piszemy smsy o tym co się dzieje, mimo że obie oglądamy. brakowało mi tego :3 Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 wróciłam! 28.10.11, 21:59 noo więc jestem wczoraj w nocy przyleciałam. dziś rano zakuwałam na olimpiade z polskiego i tylko po to poszłam do szkoły ;D noo ale teraz długi weekend Alice na facebooku dałam status ;D Londyn to naprawdę przepiękne miasto normalnie się zakochałam jeśli chodzi o to LGP w Wiśle to ja bym chętnie jechała tylko szkoda właśnie, że w Zako nie będzie ; ( ale w Wiśle dawno nie byłam ogólnie, więc jakbym miała z kim jechać to oczywiście jestem za ;D oooj tak tak! to już niedługo! 26 listopada ! nadejdź szybko ;D Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: wróciłam! 29.10.11, 18:28 jak tam Londyn? rzeczywiście tak deszczowy jak mówią? ja za niecały miesiąc początek sezonu wczoraj w wiadomościach sportowych na 1 była krótka rozmowa z Kamilem na temat zbliżającego się sezonu Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :) 30.10.11, 21:49 No juz niecaly miesiac aaaaa zawsze ostatni miesiac czekania jest najgorszy, bo sie tak strasznie dluuzy !!! Odpowiedz Link Zgłoś