miley8888 Re: Sport w Waszej miejscowości. 01.11.10, 19:00 Nie no wiadaomo Kooolejorz <3 !!! ;D i oczywiście kibicuję i chodzę na mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna2 Re: Sport w Waszej miejscowości. 01.11.10, 19:08 Nie lubię piłki nożnej,nie kibicuję,w ogóle nigdy nie oglądałam żadnego meczu. U mnie w mieście owszem jest. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria_1998 Re: Sport w Waszej miejscowości. 01.11.10, 19:15 U mnie w Warszawie jest na pewno dużo tych <no nie wiem> "drużyn", ale mnie to nie interesuje Oprócz tego, że gram w siatkówkę i zawodowo pływam Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: Sport w Waszej miejscowości. 01.11.10, 19:23 drużyna piłki nożnej - nie kibicuje i drużyna koszykówki - vice mistrzowie świata, kibicowałam im ale teraz są już w szkołach sportowych w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
alekssa Re: Sport w Waszej miejscowości. 01.11.10, 19:20 Jagiellonia Białystok ;d Odpowiedz Link Zgłoś
brygida16 Re: Sport w Waszej miejscowości. 01.11.10, 19:28 W mojej wsi jest też drużyna piłkarska i boisko,a mecze odbywają się co jakiś czas najczęściej w lecie.Ja woglule nie chodzę,bo po pierwsze nie lubię piłki nożnej,ani sportu,po drugie stadion jest w środku wsi a ja mieszkam na początku,i na mecze chodzą dziewczyny tylko ze względu na chłopków lub te o nie zbyt do brej opinni(czyli latwice) Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: Sport w Waszej miejscowości. 01.11.10, 19:32 Jest tego mnóstwo ,bo mieszkam w naprawdę ogromnym mieście.Teraz w około 300 szkołach są nowe boiska.Plus przygotowania na Euro=nowe boiska i stadiony. Odpowiedz Link Zgłoś
deklove Re: Sport w Waszej miejscowości. 01.11.10, 19:30 hmm.. kluby u nas w mieście sa ( i to pełno ich jest ) ale ja nie kibicuje , jakkoś nie mam ochoty =U Odpowiedz Link Zgłoś
jagusia12 Re: Sport w Waszej miejscowości. 01.11.10, 19:47 Jestem z podkarpacia i w moim mieście są drużyny, ale uwielbiam KOLEJORZA. A wracając do mojego miasta to byłam na kilku meczach, ale... po prostu nie przepadam za ich grą Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Sport w Waszej miejscowości. 01.11.10, 20:20 tak są wszelkiego rodzaju drużyny sportowe, czasami chodzę kibicować Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Koroneczkaaaa! 01.11.10, 21:05 oraz Vive i fart, który właśnie awansował do PlusLigi. Odpowiedz Link Zgłoś
papikoka8 Re: Sport w Waszej miejscowości. 01.11.10, 21:08 Wrocław, to WKS . luubie . ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. różne 01.11.10, 22:31 koszykarska piłkarska, a więcej nie znam xd, ale wiem, że na 100% są ja kibicuje tylko koszykarskiej seniorzy kadeci itp. itd. xd ps. sama jestem w koszykarskiej Katowice Odpowiedz Link Zgłoś
andzias Re: Sport w Waszej miejscowości. 02.11.10, 06:22 są. chodzę kibicować jedynie, jak moi kumple z klasy grają. są trampkarze, juniorzy i seniorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_x Re: Sport w Waszej miejscowości. 02.11.10, 07:44 RKS Motor Lublin... < - - - - klub piłkarski RKS to Robotniczy Klub Sportowy. Odpowiedz Link Zgłoś
panibieberovva Re: Sport w Waszej miejscowości. 02.11.10, 07:58 U mnie w mieście jest drużyna szczypiornistek . ; ) Sama gram w piłkę ręczną, ale jakoś brak mi czasu, żebym chodziła na jakiekolwiek mecze SPR'u . : / Staram się chodzić, no ale zbyt dużo nauki i wgl . Odpowiedz Link Zgłoś
daria001 Re: Sport w Waszej miejscowości. 02.11.10, 09:58 U mnie w Sanoku chodzę na hokej (kh ciarko) i na mecze piłki nożnej (stal Sanok) i sama uprawiam sport ciągle mam jakieś zawdy i prowadzę na sportowca roku ( w szkole ) Odpowiedz Link Zgłoś
ultra_fiolet Re: Sport w Waszej miejscowości. 02.11.10, 12:49 U nas jest takie coś ^^ Jestem na każdym meczu chłopaków z mojego gim. Odpowiedz Link Zgłoś
zazdrosnakredka Re: Sport w Waszej miejscowości. 02.11.10, 15:41 Mam klub piłkarski i takie inne np. do siatki czy coś tam. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina1997 Re: Sport w Waszej miejscowości. 02.11.10, 15:51 Ja jedyny sport mam na WFie; ) Nienawidzę ćwiczyć. Lubię tylko siatkę. Moja szkoła ma drużynę sportową, ale ja im nie kibicuję. Nie dlatego, że nie lubię tych chłopaków (nie mogłabym - to super kumple), tylko dlatego, że to mnie nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
monixx oczywiście ;D 02.11.10, 17:13 pilka nożna - Lechia Sędziszów Młp. (stadion 5 min ode mnie ale jest remont) siatka - Patria Sędziszów Młp. (oczywiście hala 2 min ode mniewięc kibicuję) w szkole (Ropczyce): badminton - Sokół Ropczyce kibicuję braciom-zapaśnikom koleżanki z UKS Lubzina (złoto MP juniorów) są też u nas zawody (np. ostatnio MP juniorów w podnoszeniu ciężarów) no ale oczywiśćie kibicuję i czasem jestem na treningu czy meczu ASSECO RESOVIA RZESZÓW!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka_ JA... 02.11.10, 17:56 ... trenuje piłke nożną, siatkówke. Mieszkam koło stadionu wiec chodz tex pokibicowac ;] Odpowiedz Link Zgłoś