xtina13 28.10.10, 20:56 Nie wiedziałam gdzie to dodać... Zastanawiam się jak spędzacie wolny czas Co najchętniej robicie gdy nie idziecie do szkoły Ja uwielbiam malować i komponować A wy jak odreadujecie tygodniowy pobyt w budzie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bulletproof Re: Czas wolny 28.10.10, 21:01 kiedy jest ciepło, lubię wyjść na dwór ze znajomymi lub nawet sama pójść na spacer. zimą, jesienią raczej siedzę w domu z laptopem, książką, filmem... czasem lubię porobić sobie samojebki jak mnie natchnie, może coś wyjdzie ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: Czas wolny 28.10.10, 21:03 ja to lubie posiedzieć w necie, oglądać filmiki na yt i grać w simsy. a jak mi się znudzi to biorę kartkę, ołówek, gumkę do ścierania, Kłade się na łóżko i rysuje ubrania, gwiazdy, różne pierdoły. xd oraz słucham przy tym muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
looveangel Re: Czas wolny 28.10.10, 21:09 niezależnie od pogody, tylko od moich chęci - wychodzę na dwór. leżę na łóżku z laptopem na kolanach, słucham muzyki, czytam, czasami rysuję. kiedyś to była moja wielka pasja, ale niestety przestałam się rozwijać pod tym względem i już nie rysuję tak dobrze, jak kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
eurodont ;] 28.10.10, 21:07 hmm siedze na kompie , wychodze gdzieś , jeżdże na desce i tak ogl. Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 Re: Czas wolny 28.10.10, 21:08 siedzę przy kompie, bawię się photoshopem, albo siedzę w necie . mogę tak cały dzień na okrągło albo ewentualnie wychodzę gdzieś z koleżankami . Odpowiedz Link Zgłoś
spontaniczna Re: Czas wolny 28.10.10, 21:12 wyżywam się na tańcach ! a później śpie ! x - D Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu ..... 28.10.10, 21:09 k o m p u t e r . k u z y n k a , r o l k i . < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: Czas wolny 28.10.10, 21:10 spotykam się ze znajomymi, pisze SMS, słucham muzy, wchodzę na komp. sprawdzam parę stron m.in. kotek.pl, coś tam poczytam/odpisze. I tak właśnie ucieka mi życie... Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Czas wolny 28.10.10, 21:16 w ciągu tygodnia znajduję czas na czytanie książek; nie lektur, słuchanie muzyki, spać XD i to nie tylko w nocy ;d gimnastykę. Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: Czas wolny 28.10.10, 21:25 przyjaciele , komputer , książki , nauka itp ; DD Odpowiedz Link Zgłoś
anusia25 Re: Czas wolny 28.10.10, 21:25 a więc ja nie mam prawie wogóle czasu wolnego bo właściwie tylko w weekend mam czas na nauke Odpowiedz Link Zgłoś
titka Tutaj ;D !!!!!!!!!!!!!!! 28.10.10, 21:37 We wt. i czw. chodzę na UKS ( czyli coś w stylu SKS ) ;p . Nie mam specjalnie dużo wolnego czasu, gdyż poświęcam dużo czasu nauce . Lubię też przeczytać jakieś dobre książki,wyjść gdzieś ze znajomymi (standard xD),śmiać się (mam częste napady śmiechu),posiedzieć na komputerze i poserfować na necie ;D . Dużo czasu poświęcam historii,ponieważ pasjonuje mnie i to w sumie moje hobby ^^ . Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Czas wolny 28.10.10, 21:38 oglądam zaległe seriale, tworzę grafikę, testuje nowe makijaże, a przede wszystkim czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa98 Re: Czas wolny 28.10.10, 21:50 no gram w piłkę nożną a jesli jest zimno to komputer albo film no i spotykam sie z przyjaciółmi Odpowiedz Link Zgłoś
mileyoxox .... 28.10.10, 21:58 komputer i telewizor , albo ide do przyjaciółek ! Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: . 28.10.10, 22:19 Gram w tenisa, słucham dużo muzyki, czytam książki, pisze opowiadania. Czasem wyjeżdżamy gdzieś z rodzicami. czasem spotykam się z koleżankami. No i czasem, kiedy moi rodzice wpadną na świetny pomysł, zakupów, idziemy na nie ! Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: Czas wolny 28.10.10, 22:31 Ja takowego praktycznie nie posiadam,chyba,że zaliczymy do tego codzienną grę na gitarze..A w weekend uczę się lub gdzieś wychodzę Odpowiedz Link Zgłoś
gosia703 A ja najczęściej... 29.10.10, 18:15 ...czytam np."Zmierzch" lub rysuję lubię też tanczyć oraz uprawiam ju-di-tsu Odpowiedz Link Zgłoś