xooxoo 31.10.10, 21:46 Czy ktoś na kotku czyta np. Vogue ? czy też uważacie, że to nie sprawiedliwe, że nie mamy polskiego wydania vogue ? nie sądzicie, że cena tego magazynu w Polsce to jakiś żart ? Znacie jakieś inne, tańsze wersje takich magazynów ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lace Re: Vogue, Teen Vogue, Cosmopolitan, Elle 31.10.10, 21:53 Gdyby był po polsku w przystępnej cenie to bym kupowała. Odpowiedz Link Zgłoś
lusia1 Re: Vogue, Teen Vogue, Cosmopolitan, Elle 01.11.10, 14:16 Raz kupiłam w londynie tak na złotówki to za 20 coś . gdyby była polska wersja o czym by tam pisali? Polski vogue był by chyba najgorszy Odpowiedz Link Zgłoś
mulberry J'adore vogue ! 01.11.10, 08:21 W Polsce nie było by odpowiedniej osoby do prowadzenia , bo nie ma co się oszukiwać u nas wszystkie publikacje są bardzo niskiej jakości. No może Elle jest dobrze wydawane [Ewentualnie In Style]. Vogue tworzy styl, wiec nie wiem czy by wyszło to u nas. Nie szkoda mi kasy na te gazety bo to moja pasja . Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Re: Vogue, Teen Vogue, Cosmopolitan, Elle 01.11.10, 08:25 gdyby był polski Vogue w przystępnej cenie i na poziomie kupowałabym go. ale nie oszukujmy się. brakowałoby u nas osoby odpowiedniej na redaktora naczelnego. możemy tylko żałować, że Vogue u nas tyle kosztuje. ceny zagranicznych czasopism w Polsce to jakiś żart. Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Re: Vogue, Teen Vogue, Cosmopolitan, Elle 01.11.10, 08:26 tańsze wersje? ja kupuję In Style. czasami Glamour. Odpowiedz Link Zgłoś
hejlajzy Kpisz sobie? 01.11.10, 16:14 Dziwię się wszystkim, którzy pragną polskiego Vogue'a. Bo czym jest Vogue, jeśli nie przereklamowanym szmatławcem, który jest znany właśnie z tego, że jest znany (a przy tym równie drogi co bezużyteczny)? Czy możesz się czegoś wartościowego z niego dowiedzieć? Najfajniejsze w Vogue są reklamy najdroższych domów mody na świecie, ale sam Vogue nie powala mnie kompletnie. Większość kupuje Vogue, bo to Vogue ;] Więcej dowiesz się z Internetu. Prestiż Vogue'a jest założony z góry i nikt nie zezwoli na wydanie tego magazynu we wsi Polska. PS A jego cena jest wszędzie taka sama. Odpowiedz Link Zgłoś
marcepanka13 hm. 01.11.10, 16:18 czytam jak mam okazje, a niestety jet to rzadko. czy ja wiem , że to szkoda, że polska nie ma ? nie jestem pewna, może to i lepiej, a jakby popsuli czy coś ? mogłyby się jego losy potoczyć kiepsko. najbardziej kocham francuskiego. no właśnie nie kupuję głównie dlatego , że nie mam gdzie czy funduszy, a przez internet mi się nie chcę . nie wiem co do innych, może jakieś ... nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
airplane_ ... 01.11.10, 16:47 Vouge jest jak dla mnie bezużyteczny . nie ma tam właściwie żadnych ciekawych informacji . są tylko reklamy potwornie drogich domów mody.. nic więcej . oczywiście jak ktoś to lubi czytac no to spoko . ; ) a polskiej edycji nie chcę . : ) Odpowiedz Link Zgłoś
herbata Re: Vogue, Teen Vogue, Cosmopolitan, Elle 01.11.10, 18:17 Czytam vogue, regularnie co miesiąc. ALE mieszkam w Angli i jest o wiele tańszy. A cena w Polsce to masakra, trochę przesadzili. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo Re: Vogue, Teen Vogue, Cosmopolitan, Elle 04.11.10, 22:42 W sumie racja . Strasznie mi głupio, że Polska w przeciwieństwie do Włochów czy Francuzów nie ma się czym pochwalić. Ani projektantów na prawdę dobrych nie mamy, ani fotografów, ani redaktorów... Bogu dzięki że modelki mamy . szkoda tylko, że do pracy jeżdżą do Włoch czy USA, bo w Polsce nie mają roboty :< Odpowiedz Link Zgłoś
answer Re: Vogue, Teen Vogue, Cosmopolitan, Elle 05.11.10, 13:50 To by była kompletna hańba ! Vogue po polsku? Nie, nie może być. Nie można by było znaleźć polskiej Anny Wintour. Ale ja kupuję czasem na lotnisku ( mieszkam w Krakowie), kosztuje około 10- 15 zł ( w przeliczeniu ). Najlepiej jest kupować na lotnisku we Frankfurcie tam mają niemieckie, francuskie, włoskie i chyba amerykańskie po bodajże ok. 3 euro ( 3 razy 4 = 12 ) Odpowiedz Link Zgłoś
mulberry Re: Vogue, Teen Vogue, Cosmopolitan, Elle 05.11.10, 15:18 xooxoo napisał(a): > W sumie racja . Strasznie mi głupio, że Polska w przeciwieństwie do Włochów cz > y > Francuzów nie ma się czym pochwalić. Ani projektantów na prawdę dobrych nie > mamy, ani fotografów, ani redaktorów... Bogu dzięki że modelki mamy . szkoda > tylko, że do pracy jeżdżą do Włoch czy USA, bo w Polsce nie mają roboty :< Fotografów mamy wielu , dajmy np. Tyszkę. Ale jeśli chodzi o redaktorów było by gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo Re: Vogue, Teen Vogue, Cosmopolitan, Elle 05.11.10, 17:35 mulberry napisał(a): > xooxoo napisał(a): > > > W sumie racja . Strasznie mi głupio, że Polska w przeciwieństwie do Włoc > hów cz > > y > > Francuzów nie ma się czym pochwalić. Ani projektantów na prawdę dobrych n > ie > > mamy, ani fotografów, ani redaktorów... Bogu dzięki że modelki mamy . szk > oda > > tylko, że do pracy jeżdżą do Włoch czy USA, bo w Polsce nie mają roboty : > < > > Fotografów mamy wielu , dajmy np. Tyszkę. > Ale jeśli chodzi o redaktorów było by gorzej. ale w Polsce został rozpoznawalny dla normalnych ludzi dzięki Top Model . Większość polaków obecnie oprócz Tyszki raczej nie kojarzy innych fotografów, którzy większą karierę robią poza granicami naszego kraju . Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Vogue, Teen Vogue, Cosmopolitan, Elle 05.11.10, 19:05 czasem przeglądam w empiku, i to 40 zł mnie cholernie przeraża. Odpowiedz Link Zgłoś
mulberry Re: Vogue, Teen Vogue, Cosmopolitan, Elle 05.11.10, 22:09 > ale w Polsce został rozpoznawalny dla normalnych ludzi dzięki Top Model . > Większość polaków obecnie oprócz Tyszki raczej nie kojarzy innych fotografów, > którzy większą karierę robią poza granicami naszego kraju no co racja to racja , osobiście znałam go przed Top Model. No ale kto się nie interesuje to nie zna (: Odpowiedz Link Zgłoś
sandy Re: Vogue, Teen Vogue, Cosmopolitan, Elle 05.11.10, 20:23 Czytam ale nie kupuję xD ciocia mojego taty to taka 80 letnia babka która zwiedziła pół świata i czyta najlepsze gazety, a po przeczytaniu, przejrzeniu przynosi mi. Odpowiedz Link Zgłoś
madziek67 Re: Vogue, Teen Vogue, Cosmopolitan, Elle 05.11.10, 23:39 wolę polskiego In Style'a i Glamour . pzdr : * Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: Vogue, Teen Vogue, Cosmopolitan, Elle 06.11.10, 08:57 polskie Elle mnie nudzi od dłuższego czasu, vogue fajnie by było jak by był, tylko to chyba nasze niedoczekanie. instyle czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
goofy. Re: Vogue, Teen Vogue, Cosmopolitan, Elle 06.11.10, 09:00 z gazet o modzie czytam in style i osobiście uwielbiam to pismo. : 3 Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Vogue, Teen Vogue, Cosmopolitan, Elle 06.11.10, 10:05 ja szczerze żałuję. ;c uwielbiam Vanity Fair, ale myślę jednak, że w polskim wydaniu sesje nie byłyby tak ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo ! 06.11.10, 12:54 a co sądzicie o K MAG ? Ostatnio wpadł mi ten magazyn do rąk w empiku i przyznam szczerze, że całkiem niezły... i cena też nie za duża (w porównaniu do Vogue'a ) 9.90 .. Odpowiedz Link Zgłoś