dream. 05.11.10, 21:34 co wolicie? ja wybieram demoty nie chciało mi się sprawdzać, jeśli było - kosz c; Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
negeilf_ Re: Demotywatory vs Komixxy 05.11.10, 21:39 moderatorka no ale ' nie chciało mi się sprawdzać ' piękny przykład.<3 no i było.. -.- wolę komixxy. Odpowiedz Link Zgłoś
villa111296 Re: Demotywatory vs Komixxy 13.11.10, 14:32 Komixxy <33 Ale demoty też są ok .Tylko czasami takie bez sensu.. ; / Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia komixxy. 05.11.10, 21:40 ale te stare komixxy. te nowe są beznadziejne. -,- kiedyś na głównej to było coś. cały czas się z tego lałam. a teraz nawet się nie uśmiecham. poziom na komixxach strasznie spadł. Odpowiedz Link Zgłoś
negeilf_ Re: Demotywatory vs Komixxy 05.11.10, 21:42 komentarze usuwasz? boisz się krytyki? Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Demotywatory vs Komixxy 05.11.10, 22:40 demotywatory są nie zastąpione xD nwet jeśli na nie wchodzę raz do roku ale nieee.......fajne są naprawdę ! ostatnio spędziłam dużo czasu na oglądanie ich Odpowiedz Link Zgłoś
norrmalna @negeilf_ 05.11.10, 22:50 dream byla/jest moderatorka, nazwa uzytkownika: dream bez zadnych kropeczek, kreseczek itp. Co do pytania wybieram chyba jednak Demoty Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa Demotywatory vs Komixxy 05.11.10, 22:53 demotywatory <3 chociaż komixxy również lubię (; Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Komixxy 05.11.10, 22:53 To chyba jasne.Kocham czytać komixxy<trollface> Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Demotywatory vs Komixxy 06.11.10, 00:03 było. ale powiem tak - komixxy były fajne kiedy nie były tak znane , wtedy było najwięcej screenów z filmów itd. poza tym komixxów było bardzo dużo dodawanych w ciągu dnia , a teraz to jest zalewie parę na dzień. komixxy spadły na psy , bo teraz ciągle jest z tym komputerem , albo po prostu wystarczy wymyślić kawał i dopasować go w chmurki. stare kommixy > demotywatory. nowe kommixy < demotywatory. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Demotywatory vs Komixxy 06.11.10, 12:16 Ja chyba komixxy, tam przynajmniej można się pośmiać. Komixxy i mistrzowie to moje bóstwa. Nioch, nioch. ^ ^ Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: x__x 06.11.10, 15:51 demotywatory .chodź teraz czytam komixxy xdd Odpowiedz Link Zgłoś