alexrusso 06.11.10, 13:01 Czy rozmawiałyście kiedyś z kimś sławnym lub mniej sławnym ? i czy utrzymujecie z nim kontakt ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xooxoo Re: Czy ... ? 06.11.10, 13:07 niee . ;d chociaż znam kilka osób, które grają w teatrze...ale nie są znane. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
benna94 Gadałam z wokalistą i zespołem Video. 06.11.10, 13:09 Po tym jak śpiewałam z nimi na scenie(!) Tak! Wzięli mnie i moje koleżanki na scenę. Potem czekałyśmy za sceną na nich żeby zdjęcie se zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
ley Re: Czy ... ? 06.11.10, 16:26 niestety nie. ale mam nadzieję, że kiedyś mi się to uda. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
alice087 ___________ 06.11.10, 16:29 niee ale moja cioteczna siostra tak.. z Cameronem, reżyserem "Avatar" nie tylko gadała ale jeszcze ma z nim bliski kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Czy ... ? 06.11.10, 16:29 ja tak jak xooxoo znam parę osób z teatru ,bo moi rodzice tam pracuję ;p Tak to mam autograf od Krzysztofa Globisza i rozmawiałam z nim A tak to galę baletową prowadziła Dorota Czaja( ta z tancerzy) ,a ja głupia nie poprosiłam o autograf pzdr cotton.caandyy. Odpowiedz Link Zgłoś
ameliaa Re: Czy ... ? 06.11.10, 16:43 Tak mam sąsiadkę z M Jak Miłość... Rozmawiam z nią prawie codziennie bo spotykam się z nią gdy wychodzi z pieskami na spacer (ma dwa pieski) Jest bardzo miła więc czemu nie;] Odpowiedz Link Zgłoś
truskaffkaa Re: Czy ... ? 06.11.10, 16:40 Rozmawiałam ;p nie, nie utrzymuję kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś
kakaowezycie Re: Czy ... ? 06.11.10, 16:49 Ja kilkakrotnie rozmawiałam z Seleną Gomez i szczerze mówiąć mamy dobry kontakt. Przy najbliższym dłuższym weekendzie chcemy się spotkac ;] Kiedyś mieszkałam naprzeciwko Miley Cyrus (nie często bywała w domu), ale przyjaźnimy się do tej pory. Kilka razy występowałam w serialu jako tłum!!! )) ;] Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo Re: Czy ... ? 06.11.10, 17:15 kakaowezycie napisał(a): > Ja kilkakrotnie rozmawiałam z Seleną Gomez i szczerze mówiąć mamy dobry kontakt > . Przy > najbliższym dłuższym weekendzie chcemy się spotkac ;] > > Kiedyś mieszkałam naprzeciwko Miley Cyrus (nie często bywała w domu), ale przyj > aźnimy się > do tej pory. Kilka razy występowałam w serialu jako tłum!!! )) ;] oh ja też znam majli , a selena to moja siostra ! a tak w ogóle to codziennie rozmawiam z elvisem i imprezuję z paris hilton. Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka00 KakaoweŻycie. 06.11.10, 21:41 Taak , taak bo uwierzę . Masz zakręcone marzenia . Wiesz a ja mieszkam z Demi Lovto a flirtuję z Zakiem Efronem . Odpowiedz Link Zgłoś
indigo Re: Czy ... ? 06.11.10, 21:25 Ja z nikim sławnym nie rozmawiałam ,w sumie nie zależy mi na tym. Odpowiedz Link Zgłoś
zuuzaannaa Re: Czy ... ? 06.11.10, 21:29 Moja mama jest reżyserem, chrzestna dziennikarką, znam dużo znanych osób, często ich widuję Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka00 Re: Czy ... ? 06.11.10, 21:37 No pewnie , z Moniką Brodką . To na prawdę zakręcona przygodaa . < * Odpowiedz Link Zgłoś
ensuite Re: Czy ... ? 06.11.10, 21:43 z niektórymi aktorami z "Majki". zwykła rozmowa i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
magnaw18 Re: Czy ... ? 06.11.10, 21:49 gadałam przez chwilę ale to tylko 5 sekund z piosenkarką zespołu Farba, a tak poza tym to taki Kamil co był w You Can Dance uczy mnie hip hopu uwielbiam go i jego teksty Odpowiedz Link Zgłoś