heroes 06.11.10, 17:24 Hej Mam problem Okazało się że mam konkurs z j. angielskiego i wycieczkę jednego dnia Wycieczka jest do Częstochowy (galeria i kino); p Konkurs z Wiedzy o Wb, USA, Canadzie i Australii :p Co wybrać ?;d POMOCY!! ;* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanessa_ Re: POMOCY :/ 06.11.10, 17:27 Będąc mną wybrałabyś wycieczkę xd a za ten konkurs z ang. jest jakaś ocena.? Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: POMOCY :/ 06.11.10, 17:32 ja wybrałabym konkurs - może mniej fajny, ale poniekąd to jakaś inwestycja w siebie. chyba, że musiałabym się do niego uczyć to jednak lenistwo by wygrało i bym pojechała na wycieczkę. tylko z drugiej strony do częstochowy (tam nie ma nic fajnego) sobie jeszcze pojedziesz, tak jak do kina a konkursu nie powtórzysz/ Odpowiedz Link Zgłoś
allison6 Re: POMOCY :/ 07.11.10, 14:07 Zgadzam się z kitty. Do Częstochowy pewnie jeszcze nie raz pojedziesz. A czy ty już zapłaciłaś za tę wycieczkę? To może trochę wszystko skomplikować Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Wg siebie. 06.11.10, 17:33 Każdy ma jakieś inne pragnienia, więc jedni doradzą wycieczkę, a drudzy ambitniej-konkurs. Musisz wybrać wg swoich własnych wskaźników życiowych. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: POMOCY :/ 06.11.10, 17:30 konkursy będą jeszcze nie raz ! poza tym jeśli jesteś dobra z tego przedmiotu to i oceny będziesz miała dobree. nie wygłupiaj się i jedź na tą wycieczkę .... tego nie nadrobisz. zwłaszcza, że możesz zbliżyć się do klasy. zresztą ty jako jedyna nie będziesz miała tych samych wspomnień co oni Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 zapytaj sie czy można przesunąć wycieczke........ 06.11.10, 17:37 w końcu idziesz na konkurs zrozumieją to )) Odpowiedz Link Zgłoś
okay Re: POMOCY :/ 06.11.10, 17:38 i po co tu sie zastanawiać... prostee.. wybrałabym wycieczke.. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
koniara13 Re: POMOCY :/ 06.11.10, 17:40 ja bym wolała wycieczkę . na czym ci bardziej zależy na to pójdziesz . Odpowiedz Link Zgłoś
heroes Re: POMOCY :/ 06.11.10, 17:49 nie można przesunąć ani wycieczki ani konkursu próbowałam wszystkiego ;p Odpowiedz Link Zgłoś
blondi.xd Re: POMOCY :/ 06.11.10, 20:37 to zależy od cb. na czym ci bardziej zależy na angielskim czy na wycieczce. jak bym była troszkę lepsza z angielskiego to pewnie wybrała bym angielski. Odpowiedz Link Zgłoś
laurilla Ja akurat bym wybrała... 07.11.10, 13:36 ...wycieczke.Stosuję zasadę:"Najpierw przyjemności" ;] Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnikusxxx +. 07.11.10, 13:38 zależy czy masz zamiar się uczyć na ten konkurs ;D jeśli nie to sądzę, że nie ma potrzeby rezygnować z wycieczki. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: POMOCY :/ 07.11.10, 13:40 poszłabym do nauczyciela angielskiego i wyłożyła sprawę, mówiąc, że szalenie zależy Ci na konkursie, ale musisz jechac na wycieczkę, bo już się zadeklarowałaś, i czy nie mogłabyś pisać tego konkursu w innym terminie. o. Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka23 Re: POMOCY :/ 18.11.10, 22:42 Jeśli czujesz się pewnie i myślisz że twoja wiedza jest wystarczająca żeby zająć jakieś miejsce to wybierz konkurs lecz jeśli wycieczka jest fajna a konkurs cie przynudza i nie chce ci się do niego uczyć wycieczka byłaby lepszym rozwiązaniem Odpowiedz Link Zgłoś