Dodaj do ulubionych

EMA - wrazenia.

• katsuumi_17 Re: EMA - wrazenia. 08.11.10, 14:04
      Widziałam bez głosu, zerkałam czasami kątem oka na imprezie wink
    • nicoole Szkoda, że Miley żadnej nie dostała... 08.11.10, 14:16
      A tak wg to zauważyliście jak ona schudła...
    • suede Ema. 08.11.10, 14:54
      szczerze mówiąc? nie widziałam gali, bo zupełnie przez wczorajszy dzień o niej
      zapomniałam. ale troszkę posłuchałam i pooglądałam w internecie, a więc moje
      wrażenia są następujące.

Hayley, Hayley. wiesz, że Cię kocham, ale wyglądałaś strasznie. te spodnie w
      porównaniu do tej bluzy to porażka. bluzę do jeansów i fajnych trampek bym
      przeżyła, ale to. troszkę porażka, ale nie ma co, Ruda. było minęło, na pewno
      szybko zapomnę. tongue_out

najlepiej moim zdaniem wypadła Rihanna i Shakira. RiRi jak zwykle zmiotłaś
      wszystkich, brakowało mi tutaj jeszcze Willow i było by cud, miód i orzeszki.
      byłyście babki świetne.

tyle się wypowiem. ogólnie średnio wypadło, ale [i]RiRi and Shakira[i] moje
      gwiazdy wieczoru. idę robić lekcje, pa x
    • an3cia_ Re: EMA - wrazenia. 08.11.10, 14:55
      ja nie oglądałam !!!!!! ale fajne było ??? kto wygrał ??????
    • nora. Cóż. 08.11.10, 15:08
      Szkoda, że Eminem dostał tylko jedną statuetkę.. I wkurzały mnie te reklamy.
      Linkini byli zajebiści, w ogóle prawie wszystkie występy mi się podobały. I
      Shakira i Dizzee <3
      B.O.B. i Hayley fajnie zaśpiewali ;D Ale Hayley trochę dziwnie wyglądała.. Bon
      Jovi też zajebiście.. i Kid Rock ;D I Katy też fajnie zaśpiewała i Rihanna, w
      sumie to chyba wszystko mi się podobało..
      • originalnick o bożeee ;\ 08.11.10, 15:27
        ema - oglądałam to pierwszy raz w życiu i już chyba nie obejrzę :p
        - wkurzające co sekunde reklamy
        - mtv z nas jaja robi ;d
        - jak bimber mógł wygrać z takimi fantastycznymi wokalistami jak usher czy eminem (;
        - eva longoria = fantastyczny pomysł !
        - kto to ten co wygrał " najlepszy wykonawca europy " ?! afromental powinien
        wygrać !smile
        - super występ riri, powinna wygrać choć jedną statuetkę .
        - szkoda że eminem wygrał tylko jedną nagrode
        - lady gaga + 3 statuetki = ?! za co ona to wygrała?!! przecież ona śpiewać nie
        umie. ;p
        szokować umie ;q i chyba za to dostała te nagrody .;d
        - katy perry = zaszokowała ( nie mile ) mnie swoim występem, okazało się że
        głosu nie ma i czasem fałszowała ;q
        - keszka = naćpana była

podsumowując :
        żle = 80%
        dobrze = 20%

gratulacje dla mtv ! oby tak dalej brawo
    • wszystkozajete Re: EMA - wrazenia. 08.11.10, 15:14
      nie oglądałam całego, a właściwie tylko około 40 minutsad

Fajnie że Paramore wygrali w najlepszym zespole alternatywnym
      Fajne były występy(te co widziałm)
      Ke$ha mnie wkurzała
      Fajnie się(większość) ubrała

A najgorsze było to z Bieberem i Najlepszym wykonawcą

Brak mi słów normalnie.
      Siedzi w showbiznesie tylko z rok a wygrał m.in z Eminemem. To był dla mnie szok.
      Niemam nic do niego ale sami rozumiecie Em ma 11 Grammy i nawet Oscara!
      A JB?

Masakra
      Ale ogółem gala była gorsza niż w poprzednim roku.

• ewelka4 Re: EMA - wrazenia. 08.11.10, 15:18
      ja tez jestem zawiedziona tym ze Eminem zdobyl tylko jedna nagrode sad jak dla
      mnie zaslugiwal na wszystkie trzy...
      A gala jak to gala mtv ... bardzo bardzo fajna smile
      • ewelka4 Re: EMA - wrazenia. 08.11.10, 15:19
        i mysle ze Rihanna tez zasluzyla na nagrode...
    • simcha Re: EMA - wrazenia. 08.11.10, 15:25
      na pewno nie zgadzam się z tym że Eminem przegrał z Bieberem [ogólnie to nic do niego nie
      mam, jego osoba mi zwisa i powiewabig_grin] ale pomyślałam "k**** to chyba jakieś jaja są" indifferent:-
      |indifferent
      A ogólnie było spokosuspicious
    • only_exception Re: EMA - wrazenia. 08.11.10, 15:40
      Wszystko ok, fajnie i wgl..Ale przeraziłam się tym że JB ( mimo że go uwielbiam
      ) zgarnął statuetkę wokalisty roku....Całkowicie mu się nie należała !! Powinien
      ja mieć Eminem
      Natomiast debit roku należał się Biebsowi, ale dostała <nie wiem z jakiej racji
      > Ke$ha wink
      Kolejna rzecz to występy na żywo.
      Jeden z dwóch występów to Linkin Park ! I gratulacje za statuetkę, jak
      najbardziej im się należała. Występ świetny i ta magia w głosie Chesera big_grin Bomba

Kolejny rewelacyjny występ to Marsi, piękny głos, genialny dobór repertuaru big_grin
      Magicznie;p No i oczywiście byłam pewna, że Jared i chłopcy zgarną choć jedną
      nagrodę ;p Całkowicie im sie należy

No i powiem jeszcze co do występów na żywo to MAJLI SRAJLI smile Wyje tak samo na
      żywo jak i w teledyskach ;d Porażka, ale gratuluję że się z tym nie kryje ;p

Moje kochane Paramore zgarnęło statuetkę, bardzo się cieszę;p
      Ale nie wiem co wy wszyscy chcecie od stroju Hay, miała świetne włosy ;p Wręcz
      zajebiste ;p No i te wyrąbane spodnie brawobrawo

Ogólnie gala mi się podobała, ale jak co pięć minut włączali reklamy to
      myślałam, że zaraz rzucę kapciem w TV

serceserce
    • collage Re: EMA - wrazenia. 08.11.10, 15:42
      ogólnie spodziewałam się czegoś więcej, tak długo tą galę zapowiadali, wszędzie
      o niej mówiono, no ale cóż, mówi się trudno i żyje się dalej.

gospodarze ema, byli bardzo niezorganizowani, jak i wszystkie występy, dlatego
      co 5 minut były reklamy i szczerze miałam już dość i w pewnym momencie
      przepuściłam na house'a co było wiele ciekawsze.
      najlepszy występ dali KOL.
    • nothing... Re: EMA - wrazenia. 08.11.10, 16:12
      1. Te reklamy!
      2. Byłam wkurzona, że przerwali transmisję w połowie Kingsów, na których czekałam.
      3. Nagrody sprawiedliwie przyznane nie były, ale co tam.
    • naomi. myślałam , że będzie lepiej. 08.11.10, 16:20
      ale uratowali to trochę Marsi i inni. <3
      biberciem , cyrus , ke$hą i innymi dziwadłami byłam załamana.
      • limka Re: myślałam , że będzie lepiej. 08.11.10, 16:25
        Nie jestem zbyt zadowolona przydzielonymi nagrodami. Za dużo statuetek wygrała Lady GaGa. Moim zdaniem Rihanna, Shakira czy Miley bardziej na nie zasłużyły. Cieszę się tylko, że w kategorii najlepszego debiutanta wygrała Kesha (chociaż nie przepadam za nią to i tak jest lepsza od Biebera).
    • sokbananowy Re: EMA - wrazenia. 08.11.10, 16:22
      Marsi cudownie zagrali, nie podobało mi się tylko jak Kayne rapował. Piosenka jest świetna,
      ale w wykonaniu samego Jareda. I śmiać mi się chciało jak Jared skakał po scenie. big_grin
      Popłakałam się jak zdobyli nagrodę. ^^
      Katty świetnie zaśpiewała. ;]
      A najlepszy był Wee-man, gdy ściągnął bokserki. Hahahah. big_grin
    • koralowa s ł a b i u t k o 08.11.10, 16:37
      żałuje, że straciłam 3 godziny na oglądanie tego. to najgorsza gala jaką
      widziałam. spodziewałam się czegoś o wiele lepszego.

najbardziej zawiodła mnie swoim występem katy perry. bynajmniej potrafi śpiewać,
      ale to co pokazała na mtv ema, to jakieś nieporozumienie.

rihanna mnie miło zaskoczyła występem, hayley z b.o.b również fajnie.

jeśli chodzi o nagrody to nie zgadzam się, z justinem jako najlepszym wokalistą.
      eminem był najlepszym kandydatem do tej nagrody no cóż. żałuje również, że
      rihanna nie zgarnęła żadnej statuetki.

jeśli chodzi o wystrój, to była jakaś masakra. naprawdę scena, dziwnie mała,
      słabe oświetlenie i wgl. coś było nie tak.

tylko eva longoria, próbowała jakoś ratować tą galę, ale i tak coś nie wyszło.

ogólnie było słabiutko. ta gala w porównaniu, ze zeszłoroczną w berlinie była
      niczym.
    • kaley033 Re: Trochę się zawiodłam... 08.11.10, 17:30
      Ja też się zawiodłam. Rihanna zasłużyła przynajmniej na jedną nagrodę. Ale i tak cieszę się, że Linkin Park, Paramore i 30 Second to Mars zdobyli nagrodę. A Kesha nie zasłużyła. Powinien wygrać B.O.B.
    • kcjb Re: EMA - wrazenia. 08.11.10, 18:46
      Tak dlugo czekałam na tą gale a tu takie coś .. no ogladałam w tym necie niby re;lacja na żywo gdzie bd ją prowadził Bieber , a pojawil sie 2 razy napisał 3 tweety i koniec.. i co to za prowadzenie takie?.. Moim zdaniem Lady gaga nie powinna dostać tych 3 statuetek.. Miley czy Rihanna są od niej lepsze.. no ale widocznie ludzie uważają inaczej..
      Rozczarowana jestem ze Riri nie zdobyla żadnej statuetki.. głupio też że Em zdobył tylko 1;/
      Albo kesha za debiut roku? wezcie mnie nie rozsmieszajcie! ta nagroda należała się bieberowi no ale pech ..
      Podsumowując gala była okropna!uncertainangry
    • drezek Re: EMA - wrazenia. 08.11.10, 19:12
      Moim zdaniem bardzo słaba gala.
      Jak słuchałam występu Katy Perry to się przeżegnałam, bo zastanawiam się czy ona w ogóle umie śpiewać, bo to któryś występ z kolei (który widziałam) na którym ona wyje a nie śpiewa.
      A o przyznanych statuetkach i osobach, którym zostałe one przyznane nie wspomnę.
    • gguciaa Re: EMA - wrazenia. 08.11.10, 19:14
      Ja Ema oglądałam tylko dla występu 30 Seconds to Mars i się nie zawiodłam, występ był po prostu genialny.big_grin
    • doggy Re: EMA - wrazenia. 08.11.10, 19:14
      Więc tak.
      Bieber to jakaś pomyłka, nie chce mi się o tym pisać.
      Marsi wygrali w rockowym, jeaa. Aczkolwiek czuję niedosyt. W teledysku absolutnie powinni wygrać. Do Katy Perry ogólnie nic nie mam, ale ten klip jest beznadziejny. Strzela kremem z cycków i leży sobie na różowej chmurce. Niesprawiedliwość. Co do World Stage, to nie wiem, nie widziałam TH, ale przypuszczam, że Marsi byli lepsi ;]
      Cieszę się, że Paramore wygrali, choć nie do końca zgadzam się, że to w tej kategorii powinni być nominowali.
      Co do występu 30STM to przyznam, że trochę się rozczarowałam. 'Hurricane' to za spokojna piosenka, liczyłam na coś bardziej energetycznego. A z resztą Kayne West był tam niepotrzebny, spierniczył Marsom występ. No, ale nie było tak źle ;D
      A kiedy odbierali nagrodę za najlepszy zespół rockowy i Jared powiedział, że Echelon to więcej niż przyjaciele to odleciałaaaam. Kocham ich.
      Jeśli chodzi o inne nominacje to nie zgadzam się z niektórymi, ale nie będę już tutaj pisać xd
      • pudel Re: EMA - wrazenia. 08.11.10, 19:45
        Bieber - za co on dostał nagrodę?
        Marsi - yeah! ból nadgarstka (od głosowania) się opłacił. występ na żywo świetny.
        Katy - nie zabardzo jej wyszło
        LP - całkiem, całkiem
        TH - moim zdaniem 30STM powinni zgranąć tą statuetkę, ale cóż, niech już będzie
        Kings of Leon - co prawda nie wygrali, ale i tak byli świetni
        Paramore - ja jak to ja zaczęłam drzeć ryja że mnie wszyscy w bloku usłyszeli... ale nie wiem co oni robili w kategori : ''rock alternatywny'' (chociaż może to ja się myle big_grin ) a tak na marginesie: Hayley nie wyglądała tak źle... moim zdaniem tylko makijaż miała brzydki
        rozwalili mnie też jackasi (czy jak to się tam pisze)
        no i Jared jak odbierał nagrodę i jego tekst: dzięki Miley, dzięki Tomo, dzięki Shannon i wymieniał jeszcze tam kilkanaście osób albo "miło cię poznać Miley"
    • szalona_fanka46 Re: EMA - wrazenia. 08.11.10, 19:18
      Oglądałam tylko do końca występu Kings of Leon (którego NIE MOGŁAM przegapić), ale czuję lekki niedosyt. Myślę, że gdybym obejrzała do końca byłoby podobnie. Jednak mogę stwierdzić, że Eva poradziła sobie świetnie jako prowadząca, a mini koncert Marsów był wręcz booski !!! (taniec Jareda, w trakcie śpiewania Kayne, mnie rozwalił xDDD)
    • corba ® 08.11.10, 19:19
      oglądałam ..
      trochę zawiedziona , trochę nie .
    • flo. Re: EMA - wrazenia. 08.11.10, 19:20
      jestem wku...ona.
      • olgx Re: EMA - wrazenia. 08.11.10, 19:33
        narzekać na reklamy, no cóż tak zawsze jest i bedzie, rozdanie Oscarów przez to trwa potem 5 godzin ; >
        Katy Perry - uwielbiam jej piosenki,a le tylko jak nie śpiewa ich na zywo bo wykonuje je fatalnie i teraz wychodzi, że nagrania w stuiu dużo dają.
        Miley - tak nawet, ale te jej stroje, ONA MA DOPIERO 17? CHYBA 18 LAT!
        30 second to mars - uhmmm..... ; > jak zwykle show.
        Linkib Park - też super
        Kings of Leon - każdy występ jest super ich tylko szkoda ze ucieli koniec piosenki. ; /
        Kesha- tak nawet,m już się na jej temat wypowiadałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka