sandy 08.11.10, 18:50 Kilka miesięcy temu mama kupiła mi w prezencie tą torebkę stylio.pl/my_wardrobe_picture_preview.php?lngPID=483041&mode=pictures&isVisitor=0 Co o niej myślicie?? I z czy można ją łączyć (tzn z jakimi ciuchami)???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xooxoo Re: Torebka <3 08.11.10, 20:12 swego czasu dużo osób z nią śmigało, ale do mnie nie przemawia . pasuje do stonowanych ciuchów. ja bym założyła płaszczyk w jednym kolorze (w żadnym wypadku kurtka sportowa, czy eko skóra . nie nie nie ) do tego rajstopy tudzież leginsy bądź rurki . + botki . w ostateczności kapcie (czyt. emu) ogólnie wydaje mi się, że tak wyglądałoby ok, ale mi osobiście torba się nie podoba i nie wyszłabym z nią na ulicę . Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 14.11.10, 15:12 do sweterków, dżinsów, jakiś spódniczek, sukienek, eleganckich i dziewczęcych ewentualnie bardziej 'rockowych' rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
myslicielka123 Re: Torebka <3 14.11.10, 21:29 nawet fajna ja bym zalożyła do dzinsów, żakietu i szpilek lub do zimowego płaszcza Odpowiedz Link Zgłoś
indigo Re: Torebka <3 14.11.10, 21:36 Ta torebka pasuje do takich dziewczęcych ,eleganckich ubrań. Odpowiedz Link Zgłoś
senseless ........ 14.11.10, 21:36 omg. torebka a'la chanel. te podróby mi się nie podobają, sorry. podpasuj ją do kolor ubrań i już, ale rób to z mózgiem, żebyś przypadkiem jej do bluzy nie założyła...... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 . 14.11.10, 21:45 Torebka raczej nie w moim stylu. bardziej nadaje się do eleganckich rzeczy , aczkolwiek do rurek też ją można nałożyć . c; Odpowiedz Link Zgłoś
magnaw18 Re: Torebka <3 14.11.10, 21:48 zła nie jest, taka trochę zwyczajna ale do odpowiednich ubrań może wyglądać super Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 @senseless taa ... 14.11.10, 22:06 a ty pewnie nic z chanel I jak będziesz chciała to skomentować to nie mó że a pewnie ty masz taa ahaa bo mam dużo rzeczy z chanel a w tym między innymi portwel który jest rewelacyjny.. Ale tak co do tych słów senseless to zgodze sie z nią bo to jest podróbka nigdy takiej torby w chanel nie widziałam ale ty senseless nie musiałaś mówić że nie lubisz takich podróbek bo właśnie tak jak napisałam to ty pewnie nic z chanel nie masz jeśli ktoś nie zrozumiał trudno ważne że ja rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
werona112 Re: @senseless taa ... 14.11.10, 22:46 Ja zrozumiałam ;D Torba mi się nie podoba ; / nie mój styl . Ale zgadzam się z moimi poprzedniczkami ;* <3 Odpowiedz Link Zgłoś
senseless Re: @senseless taa ... 15.11.10, 14:28 riki1246 napisał(a): > a ty pewnie nic z chanel > I jak będziesz chciała to skomentować to nie mó że a pewnie ty masz taa ahaa > bo mam > dużo rzeczy z chanel a w tym między innymi portwel który jest rewelacyjny.. > Ale tak co do tych słów senseless to zgodze sie z nią bo to jest podróbka nigdy > takiej torby w chanel nie widziałam ale ty senseless nie musiałaś mówić że ni > e lubisz takich podróbek bo właśnie tak jak napisałam to ty pewnie nic z chanel > nie masz > > jeśli ktoś nie zrozumiał trudno ważne że ja rozumiem hahhahahhahahahhahahhahhahahhahhahahaha! dziecko, ty wgl wiesz co to Chanel? xd ja wyraziłam swoje zdanie na ten temat i tyle. i teraz nie będę kłamać tak jak Ty, ze mam jakieś torby Chanel, z których jedna kosztuje przynajmniej 5 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
senseless Re: @senseless taa ... 15.11.10, 14:34 p.s. "riki1246", naucz się jeszcze formułować zdania zanim coś napiszesz, albo może lepiej będzie jak Ci ktoś w tym pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
mulberry + 15.11.10, 15:22 Uważam że jeśli kogoś nie stać na Chanel nie należy kupować tandetnych torebek wyglądających jak oryginał. Tylko poszukać czegoś na co nas stać. Odpowiedz Link Zgłoś
sandy Re: + 15.11.10, 19:05 A czy ja gdzieś napisałam że kupiłam ją bo nie stać mnie na chanel? Nie! To mama mi ją kupiła i chwała jej za to bo dla mnie jest ładna, nie każdemu musi się podobać i trzeba umieć wyrażać bardziej uargumentowaną krytykę. Miała mi jej nie kupić tylko dla tego że jest w stylu chanel? Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_ Nawet ładna.:-) 15.11.10, 14:31 Może spróbuj łączyć ją z jakimś ładnym płaszczykiem zimowym. Będzie dobra na bardziej 'eleganckie' wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Mam taka 15.11.10, 14:32 Ze wszystkim mozna ja laczyc ? Jest czarna , uniwersalna .. JAk mozna zadac takie pytanie do tej torebki ? -.- Odpowiedz Link Zgłoś