agusia016 08.11.10, 18:57 Chodzi o wszystkie nie tylko do makijażu . A JAKIE POLECASZ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata373 Re: Jakie kosmetyki używasz/polecasz??? 08.11.10, 19:00 Siarkowa moc; krem matujący, garnier-pilling, zakładałam taki sam wątek ; p Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo Re: Jakie kosmetyki używasz/polecasz??? 08.11.10, 21:05 MYDŁO SIARKOWE .! Puder stay matte rimmel Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 hm 09.11.10, 17:02 Polecam mniej znaną firmę- basic. Mają niedrogie a dobre kosmetyki Odpowiedz Link Zgłoś
monique18 Re: Jakie kosmetyki używasz/polecasz??? 09.11.10, 17:14 Polecam/używam: - MySecret Ultra Light Make-Up - MySecret Loose Transparent Powder - MySecret Perfect Matt Powder - MySecret Purple Garden (róż do policzków) - MySecret Eyeliner (czarny) - MySecret Extra Lash Mascara (czarna) / MySecret Volume Plus Mascara (brązowa) - MySecret Porcelain Rose (cienie) - Essence Soft Matt - L'Oreal Paris Pure Zone '30s. CHRONO-CLEAR' Peeling dogłębnie oczyszczający To tak podstawowo I tak. Kocham markę MySecret Odpowiedz Link Zgłoś
kleksowa_ Re: Jakie kosmetyki używasz/polecasz??? 09.11.10, 17:20 GORĄCO polecam szczególnie w okresie zimy krem do rąk firmy BARWA. Jest booski <33 nakładając go na suche ręce i po mocnym wtarciu w nie od razu stają się gładkie Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Re: Jakie kosmetyki używasz/polecasz??? 09.11.10, 17:21 Ja z kremów, toników czy żeli do twarzy używam: Ziaja i Nivea. A z makijażowych to Rimmel i Miss Sporty Odpowiedz Link Zgłoś
lace Re: Jakie kosmetyki używasz/polecasz??? 09.11.10, 19:19 Polecam firmę Ziaja. Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Jakie kosmetyki używasz/polecasz??? 09.11.10, 19:26 polecam firmy ; ziaja,avon ,fa i nivea. Odpowiedz Link Zgłoś
emisia1 Re: Jakie kosmetyki używasz/polecasz??? 17.12.10, 17:49 Polecam Maybelline są świetne kosmetyki ! Inne tańsze firmy to np. essence, bell, ziaja ... Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Re: Jakie kosmetyki używasz/polecasz??? 17.12.10, 18:00 Rimmel i MissSporty ;D Odpowiedz Link Zgłoś
luuluu Re: Jakie kosmetyki używasz/polecasz??? 17.12.10, 18:12 No to tak . Dezodorant to wydaje mi się , że najlepszy z Adidasa albo Nivei . Żel pod prysznic : polecam wszystkie z Lirene oraz Johnson . Szampon : Pantene zdecydowanie !. oraz Nivea . Krem do rąk : polecam bardzo gorąco ten różowy z Johnson . Kosmetyki do twarzy : polecam Clean & Clear oraz Nivea . Inne kosmetyki do włosów czyli odżywki , maski , mgiełki itd. : również Pantene . Makijaż : polecam Miss Sporty - to fajne , niedrogie kosmetyki dla nastolatek , jednak trochę mało trwałe . Jama ustna : polecam Elmex . Pozdro !. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy002 Re: Jakie kosmetyki używasz/polecasz??? 17.12.10, 19:38 Do makijażu róż vipera, korektor mineralny Maybelline, tusz Miss sporty z gumową szczoteczką (ogólnie nie polecam, bo rzęsy się strasznie kleją ze sobą) i to chyba tyle. Do codziennej pielęgnacji żel do mycia ciała Ivostin, Krem nawilżający Galderma Cethapil DA Ultra, Krem do rąk Perfecta Body (sojowy), balsam do ust Tisane (the best!!!) i to chyba tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
iamvegas Re: Jakie kosmetyki używasz/polecasz??? 17.12.10, 20:00 Lubie kosmetyki do makijażu z vipery. Poza tym używam AA do wrażliwej skóry + kosmetyki z apteki. Poza tym cala masa żeli, balsamów, kremów. Głównie kieruje się zapachem kosmetyków i zdarza mi sie w ogóle nie czytać etykietek. Odpowiedz Link Zgłoś
mejbelajn. Re: Jakie kosmetyki używasz/polecasz??? 18.12.10, 14:28 na codzień: ->tusz do rzęs- czarny maybelline the colossal volum' express lub brązowy z serii 'beauty rush' victoria's secret; -> podkład- teraz sensique matt finish foundation, ale jak mi się skończy to kupię coś lepszego, bo ten mi nie odpowiada; -> puder- wibo; -> żel głęboko oczyszczający garnier czysta skóra; -> dezodorant- garnier mineral, ten zielony; -> szampon- shamtu; -> krem nawilżający- garnier skin naturals intensywna pielęgnacja bardzo suchej skóry; -> krem natłuszczający- bambino ochronny; -> płyn do demakijażu z maybelline lub ew. tym kremem bambino też schodzi, ale gorzej. raz na jakiś czas: -> czarna kredka z avonu; -> cienie z serii 'beauty rush' victoria's secret. wszystkie powyższe kosmetyki polecam z wyjątkiem podkładu. Odpowiedz Link Zgłoś
justbreathee Re: Jakie kosmetyki używasz/polecasz??? 19.12.10, 21:09 Do twarzy, włosów - garnier do ciała - różnie. Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: Jakie kosmetyki używasz/polecasz??? 19.12.10, 21:13 makijaż - Miss Sporty, Rimmel ciało -Palmer's, Dove, Garnier włosy - L'oreal, Garnier, Alberto Balsam, Batiste twarz - ziaja, nivea wszystkie używam/łam i polecam :0 Odpowiedz Link Zgłoś
yahaooo Droga agusia016! 22.12.10, 15:21 Nie maluję się zbytnio, piękne to co naturalne. Tusz do rzęs z maybelline, colossal volume jest nie zawodny. Podobnie jak pomadka do ust z nivea z różanymi olejkami. Uwielbiam peeling truskawkowy i porzeczkowy. Mogę szczerze powiedzieć, że zapach i pielęgnacja jest dla nas dziewczyn najważniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś