adrenaline 10.11.10, 14:05 Hej! Chciałabym kupić sobie glany, ale rodzice mają problemy. Możecie mi podac jakieś zalety glanów? Takie, które pomogą w przekonaniu rodziców. Mam już: *wytrzymałe *na kilka lat *uniwersalne (do wielu rzeczy) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
only_exception Re: Zalety glanów 10.11.10, 14:16 nie przemakają na śniegu? nie mam pojęcia.;pp Odpowiedz Link Zgłoś
ama_ Re: Zalety glanów 10.11.10, 14:20 `mam glany są to zaje***e buty. Mają dobrą podeszwę na śnieg a ta zima ma być ostra powiedz że to śą twoje wymarzone but. `Pozdrawiam Ama. Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa Zalety glanów 10.11.10, 14:30 nie przepadam za glanami. jak już to martensy, ale sama jakoś bardzo za tym typem butów nie przepadam. co do butów to nie są one wcale uniwersalne. aby wyglądać modnie w glanach wszystko musi być do siebie dopasowane, muszą być odpowiednie dodatki. trzeba po prostu mieć dobry gust i znać się na modzie. mi się osobiście podobają czarne krótsze martensy do dżinsowych szortów, albo żółte, bądź białe martensy do jasnych rurek z dużą ilością dziur. nie wiem, co jeszcze możesz powiedzieć rodzicom. co prawda to prawda są wytrzymałe, niektóre maja specjalne ocieplenie, w zimie w nich na pewno przetrwasz. podkreśl, to, ze lepiej sobie kupić glany i mieć je długo, bez żadnej usterki, niż co miesiąc kupować nowe botki. dla mnie odpowiednikiem za zimę są buty emu, ale o gustach się nie dyskutuje. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
julkalove Re: Zalety glanów 10.11.10, 14:40 Gdy ktos cie zaatakuje mozesz mu nadepnoc na noge . Bedzie stekal z bolu Odpowiedz Link Zgłoś
laurilla UUU,tak jak powiedziała Julkalove - 10.11.10, 14:43 - dobre do samoobrony xD A tak oprócz to: - trzymają się bardzoooo długo - nie przemakają - i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
indigo Re: UUU,tak jak powiedziała Julkalove - 10.11.10, 14:51 laurilla napisał(a): > - dobre do samoobrony xD > A tak oprócz to: > - trzymają się bardzoooo długo > - nie przemakają > - i takie tam. haha ,tak dobre są do samoobrony ;D No to tak jak Ci już dziewczyny napisały ; nie przemakają.Są wytrzymałe. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelcia553 Re: Zalety glanów 10.11.10, 14:55 Nie przepadam za glanami ani za martensami bo to takie czarne cieżkie buciory... wole szpileczki czerwone ;** ale powodzenia z przekonywaniem Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Zalety glanów 10.11.10, 18:31 są cholernie niedziewczęce i za te 'kilka lat' Ci się znudzą. osobiście, drugi raz nie kupiłabym glanów. nie opłaca się. nie są gustowne, nie są eleganckie, to po prostu ogromne buciory. Odpowiedz Link Zgłoś
julita980 Re: Zalety glanów 10.11.10, 18:58 ale tera juz nie nosi .mi sie niepodobają Odpowiedz Link Zgłoś
muffy_x3 Re: Zalety glanów 10.11.10, 19:11 Nie wiem co jeszcze. Na pewno, ze sie nie rozwala jak zwykle szmaciaki po kilku razach. Niektore sa drogie, ale warto wydac troche wiecej, bo duzo zaoszczedzisz. Hmm... Jak ktos Ci dokuczy to zawsze mozesz mu z takiego glana przypierdzielic XD . A tak naprawde to powiedz tez, ze takie buty Ci sie podobaja i chyba lepsze to niz bycie niezadowolona i chodzenie w jakis kozakach czy cos -_- . Odpowiedz Link Zgłoś
adrenaline Re: Zalety glanów 10.11.10, 19:30 Dzięki za odpowiedzi. Nie uważam, żeby były one bardzo 'niedziewczęce'. Bo z jakiej racji? Jestem dziewczyną, czuję się dziewczyną. To, że mam inny styl, podoba mi się coś innego i nie jestem kolejną kopią czegoś wypindrzonego to nic nie znaczy. Jestem dziewczyną, która słucha czegoś innego, która ma troszeczkę inne zdanie niż inni. To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. . 10.11.10, 19:43 Jak Cię ktoś wkurzy to możesz go pociągnąć z glana. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_yea Re: Zalety glanów 14.11.10, 13:40 możesz kogoś skopać jak cię wku.... jest w nich ciepło . zajebiście wyglądają i zawsze są oryginalne ! ;]] Odpowiedz Link Zgłoś