Dodaj do ulubionych

Gry MMORPG. Gracie ?

10.11.10, 18:41
Gry MMORPG - dla niedoinformowanych to te typu Metin II. Pobierasz, zakładasz konto i grasz.
Co o nich sądzicie ?
Moim skromnym zdaniem są ciekawe, ale szybko można się uzależnić i pobierają o wiele za dużo czasu, a czasem nawet pieniędzy. Bo kiedy chce się być PRO inwestuje się w specjalne monety ( łuski, ciastka i inne takie ) a potem kupuje w specjalnym sklepie specjalne rzeczy.

Macie jakieś do polecenia ?
Ja do czasu lubiłam NosTale, sympatyczna gra.
Ale jak już wyżej wspomniałam- przestałam grać, bo pożerało to zbyt dużo mojego wolnego czasu.

Pozdro, wasza Reggae_
Obserwuj wątek
    • swiiitasna Re: Gry MMORPG. Gracie ? 10.11.10, 18:51
      Nie gram
    • zakochanie Re: Gry MMORPG. Gracie ? 10.11.10, 21:26
      mój kolega gra w margonem i w metin2, ja nawet nie założe konta, bo i tak bym nie miała na to czasu, cóż, taka prawda ;o
    • lilly4 Re: Gry MMORPG. Gracie ? 10.11.10, 21:33
      ja gralam w metin2 aleeee przestalam ; / brak czasu crying
    • mweezy . 11.11.10, 08:57
      nie gram, ponieważ uważam, że to strata czasu.
      • olcissia_1998 Re: . 11.11.10, 19:25
        Dodam do mojego wcześniejszego tu wpisu, że to uzależnia. Bo grałam w takie gry w V klasie. I zawsze od razu ze szkoły musiałam tam wejść. I niestety...miałam szansę na średnią 4.0 i miałam przez te gry średnią 3.7 sad Dzisiaj weszłam na ta grę i znudziła mi się po prostu... z resztą tam były same questy*.

*quest to osoba niezalogowana, która nie może korzystać z takich opcji, jak dom w grze, modne ubrania i fryzury itp. wiele osób jak kiedyś grałam nienawidziło ich. Często nie mogły mówić, a jak już to nie mogły tworzyć normalnych słów. Zostały wywalane z domów i była ich masa! 3/4 oób z gry to one. A teraz jeż ich aż 4/4!!!
    • olcissia_1998 Re: Gry MMORPG. Gracie ? 11.11.10, 09:08
      Kiedyś grałam w SwitchIng. To taka gra gdzie tworzy się swoją postać. Ale przestałam w nią grać, bo zaczeła mnie denerwować...
      • kasiekk2 Re: Gry MMORPG. Gracie ? 11.11.10, 15:25
        Nie gram .

• shewerewolf ` 11.11.10, 15:29
      Czasami, jeśli bardzo mi się nudzi. Zgadzam się z tym, iż są bardzo ciekawe. smile Są dobrą rozrywką, ale w niektórych przypadkach dochodzi do uzależnień od takich gier, więc bądźcie ostrożne i ograniczajcie trochę czas gry. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka