Dodaj do ulubionych

Problem z... :/

11.11.10, 11:58
Jestem brunetką i zauważam u siebie wąsik... Chcę go usunąć (NIE U KOSMETYCZKI BO JESTEM ZA MŁODA 13 lat!!!) myślałam o kremie do depilacji. działa? może próbowałyście? ma któraś z was taki problem? naprawdę proszę o pomoc =(
Obserwuj wątek
    • xooxoo Re: Problem z... :/ 11.11.10, 13:30
      wiem,że to głupio zabrzmi...ale pęsetką powyrywaj.. trochę będzie bolało, ale nie będą tak odrastać.
      • batju11 Re: Problem z... :/ 11.11.10, 13:33
        xooxoo napisał(a):

> wiem,że to głupio zabrzmi...ale pęsetką powyrywaj.. trochę będzie bolało, ale n
        > ie będą tak odrastać.

Zgadzam siem.suspicious
        • virginkaa Re: Problem z... :/ 11.11.10, 14:41
          Ja uważam, że nie jesteś za młoda, aby iść do kosmetyczki na depilację, jeśli i tak nie chcesz iść, to najbardziej polecam plastry, za pierwszym razem może trochę piec, więc trzeba użyć balsamu, (plastry można kupić w drogerii np. Rossman, Natura). Pęseta- uważam, że jednak to jest złe wyjście, bo trzeba się napracować, ciągle rwać, rwać i rwać... A jeszcze do tego boli, jeśli wybierzesz jednak to wyjście, to powiem tylko że aby trochę mniej bolało, możesz wcześniej przyłożyć lód w miejsce gdzie będziesz 'rwała'. No i jeszcze zostaje krem- tego zupełnie nie polecam, włoski będą bardzo szybko odrastały, jestem zupełnie na nie.

Więc podsumowując, najlepsze wyjścia:
          1. kosmetyczka
          2. plastry
          3. wyrywanie pęsetą

kwiat
        • czekoladowa_14 Re: Problem z... :/ 11.11.10, 15:12
          jw.
      • kasiekk2 Re: Problem z... :/ 11.11.10, 13:34
        Albo Pęsetką albo plastrami . c;
        • anetta94 Re: Problem z... :/ 11.11.10, 13:56
          Hmm nie rozumiem co ma do tego wiek to ze masz 13 lat nie znaczy ze nie możesz iść do kosmetyczki tongue_out
          polecam pincetę.! ale stanowczo odradzam plastry boli jak cholera i jeszcze ze skórą wyrywa uncertain
    • mada144 Re: Problem z... :/ 11.11.10, 14:00
      nie zaczynaj teraz nie zawsze go widać
      a skoro koniecznnie to rob co ci dziewczyny mowia d;
      • boo_boo no to co że masz 13 lat? przecież cię nie wygonią! 11.11.10, 14:02
        ;d
        kosmetyczka. nie ma innej opcji.
        • fajnagirl_xd Re: no to co że masz 13 lat? przecież cię nie wyg 11.11.10, 19:35
          Taaa... Ale moja mama raczej za tym nie b ędzie =(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka