heavy_metal 11.11.10, 14:07 Oglądacie bądź oglądałyście to anime ? Wg. mnie jest boskie. Nigdy nie lubiłam anime ,ale jakoś przez Death Note polubiłam xD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martyniak Re: Death Note 11.11.10, 14:23 bożeee to jest bosskie.uwielbiam każdy odcinek. szkoda tylko że jest ich tak mało Odpowiedz Link Zgłoś
martyniak Re: Death Note 11.11.10, 15:00 heavy_metal napisał(a): > L jest fajny u mnie w szkole jest chłopak wyglądający jak L Odpowiedz Link Zgłoś
luflee. nienawidze anime. 11.11.10, 21:51 dla mnie to jest strasznie sztuczne. kiedys ogladalam i po jakims czasie mnie zrazilo. + to tylko moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa_14 Re: Death Note 11.11.10, 14:42 Nie oglądam anime, kiedyś oglądałam, ale już mi się znudziło. Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Death Note 11.11.10, 15:09 Zgadzam się. Średnio lubię anime, ale Death Note jest świetne. xD Ryuk jest niesamowity. Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal Re: L <3 11.11.10, 15:54 Moja też xD Tylko ,że w 25 odcinku umarł Mój kolega wygląda jak Light Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: L <3 11.11.10, 17:23 No właśnie niestety Za to znienawidziłam Light'a. Jak umarł to cofnęłam sobie do gdzieś tak 14 minuty tego odcinka, i wtedy to się poryczałam - jego najpiękniejsza twarz w całym anime i jeszcze ten delikatny głos "Smutno prawda? Niedługo będzie trzeba się pożegnać.." AHHH, RYCZĘ. o, ale fajna morda sie pojawiła: Też chcę Light'a w klasie (po 25. odcinku bym się powyżywała), ale wolałabym L'a. Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal Re: L <3 11.11.10, 18:51 Ja się poryczałam, jak L padł Lightowi do stóp i mówił ,że trzeba się pożegnac. Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: L <3 11.11.10, 21:05 No właśnie, to jest strasznie smutne. Ten jego smutny głos + piękna twarz = KU.WA RYCZĘ Jak umarł anime zrobiło się nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: L <3 11.11.10, 21:20 Hej, nie mówicie, że nudne... Już troszkę działają mi na nerwy fanki L, które po jego śmierci zaczęły jeździć po twórcach anime... Moim zdaniem po jego śmierci historia w ogóle nie straciła na wartości. Była genialna do samego końca. Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: L <3 11.11.10, 21:32 Była, ale żal po śmierci ukochanego bohatera został. Near mnie potem trochę irytował, taki sobie dzieciak. Ale Mello mnie za to powalał z tą swoją czekoladą i boskimi minami. I przedstawienie ostatnich chwil życia Light'a też jest genialne. Dobrze mu tak!!!! bwuahahahaha <evil laugh> (sory, nie mogłam się powstrzymać) Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: L <3 11.11.10, 21:45 A co do Neara to ja się zgadzam, jak najbardziej. Na mój gust nie udał im się ten charakter - jako jedyny. Mello za to lubiłam, świetnie przedstawiony. Bardzo piękna praca, jeśli chodzi o jego śmierć: i muzyka, i obraz mnie powaliły. Ja mu tam śmierci nie życzyłam, ale spodziewałam się tego. Odpowiedz Link Zgłoś
light Ryuk jjang! 12.11.10, 14:07 I tak konkurs na najbardziej zajebistą postać wygra ten shinigami ;D Odpowiedz Link Zgłoś
makenna_ Re: Death Note 11.11.10, 22:04 Nie przepadam za anime , ale to uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Re: Death Note 12.11.10, 12:44 anime nie , ale film tak , film fajniejszy, polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: Death Note 12.11.10, 13:37 Oglądałam anime, dwie części filmu i jeszcze "L: change the world". Przy tym filmie o L płakałam jak małe dziecko. Uwielbiam too! *.* Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal Pomóżcie !! 12.11.10, 14:34 Ej , bo skończyły mi się wszędzie limity i gdzzie obejrzec Death Note ? Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Pomóżcie !! 12.11.10, 14:38 Ja oglądałam na kreskowka.pl Właśnie wczoraj skończyłam. Trochę słaba jakość, ale ważne, że jest. L był najlepszy<3 Odpowiedz Link Zgłoś
miku_ Re: @heavy_metal 12.11.10, 14:40 kreskowki.pl, kreskowki.fani.pl lub anime-shinden.info Odpowiedz Link Zgłoś
kiyoko13 Re: Death Note 12.11.10, 14:39 Lubię death note,może nie jest jakoś strasznie wysoko w moim osobistym rankingu,o wiele bardziej lubię kuroshitsuji i d.gray-man(kocham XIXw.).Weż się za magę Odpowiedz Link Zgłoś
miku_ Re: Death Note 12.11.10, 14:39 of course. od tego anime zaczęła się moja przygoda ze światem m&a. toż to pozycja obowiązkowa dla każdego prawdziwego otaku ^^ a najbardziej lubiłam Lighta - to była moja pierwsza animowana miłość~ Odpowiedz Link Zgłoś
matsuri Re: Death Note 12.11.10, 15:56 Idealne anime. Nie da się po prostu opisać słowami. Moją ulubioną postacią jest L. Pamiętam, że po jego śmierci miałam kilkutygodniową depresję. Dlatego boję się powrócić do tego anime, bo drugi raz tego momentu bym nie przeżyła. Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal Re: Death Note 12.11.10, 18:24 O.o pierwszy raz się popłakałam na filmie xD Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: Death Note 05.12.10, 01:05 eee tam, wszyscy kochają L, a ja powiem, że wielbię Near'a ahahah ; dd Odpowiedz Link Zgłoś