Dodaj do ulubionych

Chłopak!!!!

11.11.10, 17:39
no wiec napisał do mnie chłopak "Cześć, zauważyłem, że od dłuższego czasu mnie obserwujesz" a ja mu odpisałam "Hej big_grin Nie zaprzeczam ty tez mnie obserwujesz" a on na to Bo jak tak dziewczyna spogląda na chłopaka to ciężko nie obserwować : P co mam mu odpisac żeby nie wyjsć na debila pomózcie plis
Obserwuj wątek
    • shewerewolf ` 11.11.10, 17:46
      Musisz go zaintrygować. ;> Pisz tak, aby się domyślał. Abyś go dręczyła przez całe dnie i noce. To działa smile
    • mila13 Re: Chłopak!!!! 11.11.10, 17:47
      Ojej dość trudna sprawa,ale powiem Ci że miałam podobnie tylko ja jechałam na zakupy i taki chłopak cały czas się na mnie patrzył i nie wiedziałam o co mu chodzi i już jak dojeżdżałam to nie wytrzymałam i podeszłam do niego,w ogóle zaczęłam paplać byle co to był totalny spontan,ale nie żałuje.Więc myślę że może zacznij z nim jakoś tak po prostu gadać. ;]
    • wikiki Re: Chłopak!!!! 11.11.10, 17:48
      Nie znam tego chłopaka i jego charakteru więc ci nie pomoge, ale może jak on na ciebie patrzył ? ? z ciekawością czy z miłością ?? ?
      • demii do wikiki 11.11.10, 17:54
        z zainteresowaniem i do tego to on zaczął sie na mnie pierwszy patrzec ja dopiero później skapłam sie że (tak mysle) mu sie podobam tylko własnie nie wiem co mam mu teraz odpowiedziec zeby go zaintrygowac
        • demii Re: do wikiki 11.11.10, 17:59
          moze cos takiego "czyli podoba ci sie moje spojrzenie;p
    • trzpiotka eh... 11.11.10, 17:55
      Odpisz mu, że na niego spoglądasz, bo jest sŁItaśny i go loFciasz, dzięki temu na pewno będzie twój tongue_out
    • demii Re: Chłopak!!!! 11.11.10, 18:07
      czekam na wiecej poradsmile
    • nightsun Re: Chłopak!!!! 11.11.10, 18:12
      nie wiem...może napisz mu " no bo ja tak lubię obserwować ludzi wink"
      a jeśli ci się facet podoba to napisz coś takiego " bo może wpadłeś mi w oko ?" smile
    • kingusss Re: Chłopak!!!! 11.11.10, 18:18
      a kto pierwsyz zaczal spogladac?
      • demii on 11.11.10, 18:24

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka