Dodaj do ulubionych

Czy pasta do zębów pomoże ?! :/ spróbwać ???

13.11.10, 08:10
Niedawno czytałam w necie że jak się ma pryszcza to można go posmarować pastą do zębów i on schodzi uncertainuncertain
Zastanawiam się czy to może być prawda i czy spróbować ale boję się że jak to zrobię to będzie jeszcze gorzej confusedconfused
No więc pytam się was, myślicie że to pomoże czy to nieprawda ????Warto spróbować czy lepiej nie ryzykować ????

Tylko bez głupich komentarzy winkwinkwink
Obserwuj wątek
    • corba ® 13.11.10, 08:15
      nie wiem, pierwszy raz o tym słyszę .
      • olciabuziaczki Re: ? 13.11.10, 11:44
        zamiast pasty kup sobie maść cynkową i smaruj na noc punktowo, świetnie wysusza, wiem bo używam i polecam

PS:pastą nie warto robić bo teraz są takie, że Ci to nie wysuszy, ewentualnie kup sobie taką najzwyklejszą, ale nie colgate albo blend-a-met czy coś w tym stylu, albo takie w żelu-nie warto nawet próbować
        • ciasteczkowaa Re: ? 13.11.10, 14:01
          no dokładnie wink
          a na dowód..
          moja siostra i brat mieli taki sam problem.
          moja siostra spróbowała maścią cynkową a mój brat pastą do zębów.
          ii..
          siostrze zeszły wszystkie pryszcze i syfy wink
          a bratu wyszło ich jeszcze więcej i do tego syfy.. ;|
          wiec polecam maść cynkową. winkwink
          mam nadzieję, że zdecydujesz się na maść. winkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwink
    • taebaby. Re: Czy pasta do zębów pomoże ?! :/ spróbwać ??? 13.11.10, 08:16
      Moja koleżanka kiedyś tak robiła i jakoś nie pomagało jej to. Ale jeśli chcesz to spróbuj. Od pasty chyba nie powinno Ci się pogorszyć.
    • donia2107 Re: Czy pasta do zębów pomoże ?! :/ spróbwać ??? 13.11.10, 08:17
      ja też pierwszy raz o tym słysze hmm zapytaj może koleżanki jeśli stosuje taką metode
      albo w necie sobie poszukaj czy to szkodliwe
    • made_in_italia jest ktoś >??? 13.11.10, 08:42
    • wercia01105 Tu :) 13.11.10, 08:43
      Pastą do zębów smaruje się tzw. Zimno a nie pryszcze smile
      Możesz posmarować, nie zaszkodzi ale też raczej nie pomoże wink
    • lullabys Re: Czy pasta do zębów pomoże ?! :/ spróbwać ??? 13.11.10, 08:49
      Słyszałam, że modelki stosują na pryszcze krople do oczu by przed sesją zlikwidować zapalenie (czerwone miejsce), ale o paście nie słyszałam ;P
    • kropkanadi Re: Czy pasta do zębów pomoże ?! :/ spróbwać ??? 13.11.10, 08:50
      możesz spróbować. Pasta wysuszy ci tego pryszcza, podobne działanie ma maść cynkowasmirk
    • malineczka2012 Re: Czy pasta do zębów pomoże ?! :/ spróbwać ??? 13.11.10, 10:31
      słyszałam o takiej metodyce.....sama spróbowałam ,ale pasta mi wysechła na mojej twarzy i nie którzy przestraszyli się shock ! więc nie radze ci tej metody wykorzystywać smirk
    • monik4 Re: Czy pasta do zębów pomoże ?! :/ spróbwać ??? 13.11.10, 10:35
      fuuuu pryszcz xDDD
      • amela Re: Czy pasta do zębów pomoże ?! :/ spróbwać ??? 13.11.10, 10:41
        oo , takiego czegoś to ja jeszcze nie słyszałam .
    • agata373 Tu, tu, tu ! ; d 13.11.10, 10:45
      Ja tak kiedyś zrobiłam, i było ok, to prostu wysusza, tylko nie miej za długo, a jak zacznie piec, to zmyj ! ; p
      • scarrlet Re: Tu, tu, tu ! ; d 13.11.10, 11:28
        spróbuj na jednym, jak pomoże to możesz na większa ilość nałożyć ewentualnie na pół twarzy. Żeby porównać efekty
        • cukiereczek. _ 13.11.10, 11:42
          Osobiście nie słyszałam o takiej metodzie...wink
    • naomi. ₪ ø ||| •o. 13.11.10, 10:54
      niestety nie mam pojęcia.
    • savannah95 Re: Czy pasta do zębów pomoże ?! :/ spróbwać ??? 13.11.10, 10:54
      Ja porostu czekam aż zniknie i problem z głowy smile
    • arasha Re: Czy pasta do zębów pomoże ?! :/ spróbwać ??? 13.11.10, 11:32
      w BRAVO to pisalo w wtopach i ta dziewczyna wyszla do sklepu z ta pasta na twarzy
      • malineczka2012 Re: Czy pasta do zębów pomoże ?! :/ spróbwać ??? 13.11.10, 11:36
        ehe, było big_grin i była też ze mną taka sytuacja (tylko nie ze sklepemwink )
        • made_in_italia no, było w... 13.11.10, 12:11
          ...BRAVO, ja na szczęście mam duże lustro w pokoju big_grinwink
    • magduusia Piecze, ale schodzi. Wiadomo - nie od razu... 13.11.10, 12:14
    • katsuumi_17 Re: Czy pasta do zębów pomoże ?! :/ spróbwać ??? 13.11.10, 12:14
      Spróbuj wink
      • good_honey .... 13.11.10, 12:27
        Próbowałam i pomogło.
    • marsjanka115 x__x 13.11.10, 12:28
      hahahha ja tak w zeszłym roku zrobiłam xDD posmarowałam i zostawiłam na noc a potem zapomniałam zmyć sciana
      beke miały moje koleżanki ja sama też się z tego lałam big_grinbig_grin
    • lenaka Re: Czy pasta do zębów pomoże ?! :/ spróbwać ??? 13.11.10, 12:42
      Oczywiście że ci nie zaszkodzi . Pasta do zębów jest zrobiona z różnych ziół i dla tego daję podobny efekt jak np. kremy przeciw pryszczą. Tylko musisz ją stosować na noc.
      Jeżeli pryszcz jest świeży może pomóc, ale prubój też innych sposobów . I pasta musi piec
      dlatego jest taka skuteczna ktoś napisał żeby przestać gdy zacznie piec bez sensu.
    • truskaweczka1 NIE DZIAŁA ; || 13.11.10, 12:47
      ja tak robiłam , i hu,y nic nie działa ; |
      ale może spróbuj , każdy ma inną skórę i wgl ..
      może Ci pomoze ; P
    • twojee_bejbee Re: Czy pasta do zębów pomoże ?! :/ spróbwać ??? 13.11.10, 13:22
      to nie prawda !!!
      Pudruj a po kilku dniach zniknie wink
      • kasiekk2 Re: Czy pasta do zębów pomoże ?! :/ spróbwać ??? 13.11.10, 13:52
        Nie słyszałam o tej metodzie . lol .
        x d
        • anja_ Re: Czy pasta do zębów pomoże ?! :/ spróbwać ??? 13.11.10, 20:25
          Możesz spróbować, bo każdy ma inną cerę i na jedno działa, a na innego nie. Ja natomiast polecam maść cynkową, w moim przypadku nie działa od razu, ale po kilku nocach jest nawet dobrze.
    • lady_cat spróbuj . 13.11.10, 20:33
      moja siostra tak robi. chyba jej to nie pomaga [ hahaha ] . ale okej, będe miła. nigdy to jej tez nie zaszkodziło .
    • vhyf_ Re: Czy pasta do zębów pomoże ?! :/ spróbwać ??? 14.11.10, 09:39
      z tego co wiem, to pasta wysusza skórę wokół pryszcza, a nie jego samego. ale nie zaszkodzi spróbować. raczej nie zaszkodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka