made_in_italia 13.11.10, 08:10 Niedawno czytałam w necie że jak się ma pryszcza to można go posmarować pastą do zębów i on schodzi Zastanawiam się czy to może być prawda i czy spróbować ale boję się że jak to zrobię to będzie jeszcze gorzej No więc pytam się was, myślicie że to pomoże czy to nieprawda ????Warto spróbować czy lepiej nie ryzykować ???? Tylko bez głupich komentarzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olciabuziaczki Re: ? 13.11.10, 11:44 zamiast pasty kup sobie maść cynkową i smaruj na noc punktowo, świetnie wysusza, wiem bo używam i polecam PS:pastą nie warto robić bo teraz są takie, że Ci to nie wysuszy, ewentualnie kup sobie taką najzwyklejszą, ale nie colgate albo blend-a-met czy coś w tym stylu, albo takie w żelu-nie warto nawet próbować Odpowiedz Link Zgłoś
ciasteczkowaa Re: ? 13.11.10, 14:01 no dokładnie a na dowód.. moja siostra i brat mieli taki sam problem. moja siostra spróbowała maścią cynkową a mój brat pastą do zębów. ii.. siostrze zeszły wszystkie pryszcze i syfy a bratu wyszło ich jeszcze więcej i do tego syfy.. ;| wiec polecam maść cynkową. mam nadzieję, że zdecydujesz się na maść. Odpowiedz Link Zgłoś
taebaby. Re: Czy pasta do zębów pomoże ?! :/ spróbwać ??? 13.11.10, 08:16 Moja koleżanka kiedyś tak robiła i jakoś nie pomagało jej to. Ale jeśli chcesz to spróbuj. Od pasty chyba nie powinno Ci się pogorszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
donia2107 Re: Czy pasta do zębów pomoże ?! :/ spróbwać ??? 13.11.10, 08:17 ja też pierwszy raz o tym słysze hmm zapytaj może koleżanki jeśli stosuje taką metode albo w necie sobie poszukaj czy to szkodliwe Odpowiedz Link Zgłoś
wercia01105 Tu :) 13.11.10, 08:43 Pastą do zębów smaruje się tzw. Zimno a nie pryszcze Możesz posmarować, nie zaszkodzi ale też raczej nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
lullabys Re: Czy pasta do zębów pomoże ?! :/ spróbwać ??? 13.11.10, 08:49 Słyszałam, że modelki stosują na pryszcze krople do oczu by przed sesją zlikwidować zapalenie (czerwone miejsce), ale o paście nie słyszałam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kropkanadi Re: Czy pasta do zębów pomoże ?! :/ spróbwać ??? 13.11.10, 08:50 możesz spróbować. Pasta wysuszy ci tego pryszcza, podobne działanie ma maść cynkowa Odpowiedz Link Zgłoś
malineczka2012 Re: Czy pasta do zębów pomoże ?! :/ spróbwać ??? 13.11.10, 10:31 słyszałam o takiej metodyce.....sama spróbowałam ,ale pasta mi wysechła na mojej twarzy i nie którzy przestraszyli się ! więc nie radze ci tej metody wykorzystywać Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Czy pasta do zębów pomoże ?! :/ spróbwać ??? 13.11.10, 10:35 fuuuu pryszcz xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: Czy pasta do zębów pomoże ?! :/ spróbwać ??? 13.11.10, 10:41 oo , takiego czegoś to ja jeszcze nie słyszałam . Odpowiedz Link Zgłoś
agata373 Tu, tu, tu ! ; d 13.11.10, 10:45 Ja tak kiedyś zrobiłam, i było ok, to prostu wysusza, tylko nie miej za długo, a jak zacznie piec, to zmyj ! ; p Odpowiedz Link Zgłoś
scarrlet Re: Tu, tu, tu ! ; d 13.11.10, 11:28 spróbuj na jednym, jak pomoże to możesz na większa ilość nałożyć ewentualnie na pół twarzy. Żeby porównać efekty Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: Czy pasta do zębów pomoże ?! :/ spróbwać ??? 13.11.10, 10:54 Ja porostu czekam aż zniknie i problem z głowy Odpowiedz Link Zgłoś
arasha Re: Czy pasta do zębów pomoże ?! :/ spróbwać ??? 13.11.10, 11:32 w BRAVO to pisalo w wtopach i ta dziewczyna wyszla do sklepu z ta pasta na twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
malineczka2012 Re: Czy pasta do zębów pomoże ?! :/ spróbwać ??? 13.11.10, 11:36 ehe, było i była też ze mną taka sytuacja (tylko nie ze sklepem ) Odpowiedz Link Zgłoś
made_in_italia no, było w... 13.11.10, 12:11 ...BRAVO, ja na szczęście mam duże lustro w pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Czy pasta do zębów pomoże ?! :/ spróbwać ??? 13.11.10, 12:14 Spróbuj Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 13.11.10, 12:28 hahahha ja tak w zeszłym roku zrobiłam xDD posmarowałam i zostawiłam na noc a potem zapomniałam zmyć beke miały moje koleżanki ja sama też się z tego lałam Odpowiedz Link Zgłoś
lenaka Re: Czy pasta do zębów pomoże ?! :/ spróbwać ??? 13.11.10, 12:42 Oczywiście że ci nie zaszkodzi . Pasta do zębów jest zrobiona z różnych ziół i dla tego daję podobny efekt jak np. kremy przeciw pryszczą. Tylko musisz ją stosować na noc. Jeżeli pryszcz jest świeży może pomóc, ale prubój też innych sposobów . I pasta musi piec dlatego jest taka skuteczna ktoś napisał żeby przestać gdy zacznie piec bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka1 NIE DZIAŁA ; || 13.11.10, 12:47 ja tak robiłam , i hu,y nic nie działa ; | ale może spróbuj , każdy ma inną skórę i wgl .. może Ci pomoze ; P Odpowiedz Link Zgłoś
twojee_bejbee Re: Czy pasta do zębów pomoże ?! :/ spróbwać ??? 13.11.10, 13:22 to nie prawda !!! Pudruj a po kilku dniach zniknie Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: Czy pasta do zębów pomoże ?! :/ spróbwać ??? 13.11.10, 13:52 Nie słyszałam o tej metodzie . lol . x d Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Czy pasta do zębów pomoże ?! :/ spróbwać ??? 13.11.10, 20:25 Możesz spróbować, bo każdy ma inną cerę i na jedno działa, a na innego nie. Ja natomiast polecam maść cynkową, w moim przypadku nie działa od razu, ale po kilku nocach jest nawet dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat spróbuj . 13.11.10, 20:33 moja siostra tak robi. chyba jej to nie pomaga [ hahaha ] . ale okej, będe miła. nigdy to jej tez nie zaszkodziło . Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: Czy pasta do zębów pomoże ?! :/ spróbwać ??? 14.11.10, 09:39 z tego co wiem, to pasta wysusza skórę wokół pryszcza, a nie jego samego. ale nie zaszkodzi spróbować. raczej nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś