patrycjamusic 15.11.10, 21:16 szukam jakis fajnych zespolow Reggae, ogolnie slucham juz 2 miesiace no moze wiecej reggae i szukam jakis pozytywnych piosenek hmmm w tej muzyce to wiekszosc takich jest no ale jak znacie jakies to piszcie Bless Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leanne Re: dla tych co sluchaja Reggae :D 15.11.10, 21:43 Junior Stress, Grubson(na szczycie), NDK, Bob Marley, ostatnio dośc popularny SGM, Indios Bravos(nie rytmiczny me how)... ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
nora. Re: dla tych co sluchaja Reggae :D 16.11.10, 16:16 Do wypowiedzi koleżanki powyżej mogę dodać tylko Maleo Reggae Rockers, East West Rockers, Mesajah. Jak mi coś jeszcze przyjdzie do głowy to napiszę ; D . Odpowiedz Link Zgłoś
shut_up Re: dla tych co sluchaja Reggae :D 19.11.10, 21:13 a Ja do każdego zespołu doszłam sama. jeszcze długa droga przed tobą, bo tamte są najsławniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
olciabuziaczki Re: dla tych co sluchaja Reggae :D 19.11.10, 21:14 Bob Marley wymiata! Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: dla tych co sluchaja Reggae :D 19.11.10, 21:15 Nefre) z czewy czyli mojego miasteczka Odpowiedz Link Zgłoś
adafmx : dla tych co sluchaja Reggae :D 19.11.10, 21:24 Jest jeszcze Habakuk,Natural Dread Killaz,Tallib,Bas Tajpan,Le Illjah,Silesian Sound System,Jamal Odpowiedz Link Zgłoś
shewerewolf ` 19.11.10, 21:33 Nie słucham reagge, ale od koleżanek słyszałam o Tabu i GrubSonie. Odpowiedz Link Zgłoś
notcool Re: dla tych co sluchaja Reggae :D 21.11.10, 14:35 maleo reggae rockers - alibi Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjamusic Re: dla tych co sluchaja Reggae :D 11.12.10, 21:33 znam wszystkie te zespoly a znacie jakies malo znane? Odpowiedz Link Zgłoś
dirty Re: dla tych co sluchaja Reggae :D 11.12.10, 21:42 mesajah, east west rockers, sgm, ini kamoze, tabu, jamal, tabu, cocoa tea,wayne wade ;d tego słucham xd Odpowiedz Link Zgłoś
loves_vampire11 Re: dla tych co sluchaja Reggae :D 11.12.10, 22:28 Od niedawna słucham reggae ; P W sumie moja przygoda z tą muzyką zaczeła się od występu Kamila Bednarka < 333 Ubóstwiam go ; ** A wiec tak : Kamil Bednarek Jamal Bob Marley Oraz piosenkę Ras Luta- Mała < 333 Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarka1998 dla tych co sluchaja Reggae :D 11.12.10, 21:43 ja słucham: natural dread kilaz vavamuffin star guard muffin bob marley niechto... zapomniałam kogo ja jeszcze słucham jak mi się przypomni to napisze pozdrawiam wszystkich dagmarka1998 Odpowiedz Link Zgłoś
jamaja220 Re: dla tych co sluchaja Reggae :D 11.12.10, 21:50 Major - od niej dla niej tą nutę słucham odkąd pamiętam, nigdy mi się nie znudzi! Odpowiedz Link Zgłoś
kotka369 dla tych co sluchaja Reggae :D 23.12.10, 09:47 słucham reggae od dawna ale nie chce mi sie wszystkiego wypisywać , tu masz link www.lastfm.pl/music/+geo/poland/reggae?page=2 .. i sobie szukaj xDD Odpowiedz Link Zgłoś
myslicielka123 Re: dla tych co sluchaja Reggae :D 23.12.10, 21:47 alibi-maleo reggae rockers walcz cału czas-habakuk Natural Dread Killaz - Good Sensi Natural Dread Killaz - Uwierzyc w siebie Jamal-Kiedyś będzie nas więcej Grubson- na szczycie Eastwest Rockers - Irie Irie Irie te najbardziej lubię miłego słuchania Odpowiedz Link Zgłoś
sweetek_xd Re: dla tych co sluchaja Reggae :D 23.12.10, 21:52 np Nefre, Bob marley, shagy, star guard muffin ... ;d;d;d Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiotka Ja lubie stare reggae 23.12.10, 22:09 www.youtube.com/watch?v=EUHnigYCN4I www.youtube.com/watch?v=kLcrAv24izY www.youtube.com/watch?v=eVHf4jFnnZY Jimmy Cliff to mój ulubiony wykonawca. Polecam Ci jeszcze tą piosenkę, bardzo pozytywna nutka i on bardzo mi się w tym teledysku podoba www.youtube.com/watch?v=KD8-AFK1XVc Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: dla tych co sluchaja Reggae :D 23.12.10, 22:11 Bednarek i zespół NEFRE Odpowiedz Link Zgłoś
pixie14 tu:) 26.12.10, 12:57 napisze ci wykonawców ok? ci naj: cocoa tea peter tosh soul fire rastasize bakshish eddy grant stell pulse big mountain majek fashek buju banton dub incorporation lee pery tarrus riley the congos jimmi riley peter ram i-wayne yami bolo Odpowiedz Link Zgłoś
pokochaj_mnie NDK ! 26.12.10, 13:10 Tytuły fajnych piosenek: Natural Dread Killaz - NDK, Natural Dread Killaz - Pusta Kiermana, Natural Dread Killaz - Integracja, Starguardmuffin - Pół żartem, East West Rocers- Łap oddech, Bob Marley- no woman no cry, Mesajah- każdego dnia, Mesajah- Wojny feat. PaXon & Yanaz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: dla tych co sluchaja Reggae :D 26.12.10, 13:38 ndk - uwierzyć w siebie mesajah - każdego dnia <3 Odpowiedz Link Zgłoś