Dodaj do ulubionych

Lady Gaga koncert!

16.11.10, 17:49
na pewno słyszeliście o tym, że na Ergo Arenie (hala Gdańsk-Sopot) odbędzie się koncert Lady Gagi.
26 listopad (piątek) wejścia chyba od 18.00 jak się nie mylę.
Wybieracie się może? ;>
jak tak to macie bilety na płycie, czy miejsca siedzące? ;D
ja idę, chociaż sądzę, że bilety są za drogie, a jak waszym zdaniem? Bilety w cenach 209 złotych, 275 złotych, 358 złotych, 425 złotych oraz 650 (VIP) złotych. Niestety wszystkie wykupione, oprócz za 275 zł.

uważacie, że to bezsens iść na jej koncert?

wypowiadajcie się. c:

pozderki, pauuli. (;
Obserwuj wątek
    • milk.a Re: Lady Gaga koncert! 16.11.10, 19:02
      jak ja bardzo chcę być na tym koncercie;] ale cóż moje marzenie się nie spełni, gdyż mieszkam praktycznie na drugim końcu Polski, a mama nie chce nie puścić samej tak daleko.
      Uważam że wart pojechać na ten koncert, bo GaGa na pewno da niezłe szołbig_grinbig_grinbig_grin
      ceny biletów hm... moim zdaniem są spoko widziałam jeszcze droższe kiss
      • najli. Mój tata chce iść O__o 18.11.10, 18:31
        Ja akurat mieszkam w Gdańsku, więc spoko ;p

Na koncert chciałam iść, ale po tym mięsie co na siebie założyła, odechciało mi się.
    • blackout_ a ta się podnieca GaGą! 16.11.10, 19:06
      Nic się nie wdałaś w siostrę, siostro! devil
      • utleniona Re: a ta się podnieca GaGą! 16.11.10, 22:33
        miałam być na tym koncercie bo nawet miałam bilet, ale zrezygnowałam i bilet sprzedałam. xD
    • twilight98 Re: Lady Gaga koncert! 16.11.10, 19:06
      fajnie ona śpiewa i lubię jej piosenki. byłam na jej koncercie w ameryce przy okazji jak byłam u cioci ale tam ceny były w stosunku do zarobków wręcz śmieszne wink fajne przeżycie mi się nawet udało autograf dostać ale nie poszłabym 2 raz bo by mi było szkoda kasy wink
      • rosaliee. no bo pałliś idzie ! <3 16.11.10, 20:33
        miała mnie pałli zabrać helikopterem bo mamy ich 4356437156347895646635 tak ?
    • kamila885femme Re: Lady Gaga koncert! 16.11.10, 19:12
      Ja jadę mam bilety te za czterysta i coś zł. idę ze starszym bratem, kuzynem i kuzynką(kuzyn pełnoletni). Myślę że warto zobaczyć ten koncert, GAGA zawsze daje z siebie wszystko!smile
      • zaczarowanaaaa Re: Lady Gaga koncert! 16.11.10, 19:17
        |Eee tam. ja mieszkam nad morzem więc i tak kicha.;ppp nie lubię jej.;p
    • dosia321 Re: Lady Gaga koncert! 16.11.10, 19:15
      chciałabym ale nie mam tylu oszczędnosćicrying( a rodzice mi ne dadzą 600 złsad
    • lady_cat Re: Lady Gaga koncert! 16.11.10, 19:19
      o, pałli idzie na gagę. < 3

ja nie, bo nie jestem jej wielką fanką . ; d
      • majka04 Re: Lady Gaga koncert! 16.11.10, 19:27
        poszłabym , ale po pierwsze to ceny biletów ... i to że mieszkam na drugim końcu polski.
        • karmel_ Re: Lady Gaga koncert! 16.11.10, 20:25
          nie, mieszkam na południu Polski, zresztą niezbyt za nią przepadam.
    • trufla Re: Lady Gaga koncert! 16.11.10, 20:26
      Nie wybieram się, ale bardzo bym chciała. Na pewno zanosi się na niezłe show...
    • fantabuu jade z chłopakiem ! < 3 16.11.10, 20:27
    • nati19love Re: Lady Gaga koncert! 16.11.10, 20:44
      POWIEM CI,ŻE ZA TAKĄ CENĘ CZYLI 275ZŁ TO NIE BĘDZIESZ Z PRZODU A PRAKTYCZNIE Z TYŁU I NIC NIĘ BĘDZIESZ WIDZIEĆ A PRAKTYCZNIE JEJ CZYLI NIE OPŁACA SIĘ GDYBYŚ KUPIŁA VIPOWSKIE BYŁA BYŚ Z PRZODU.TWOJA SPRAWA MYŚLĘ,ŻE POMOGŁAMsmile
      • pauuli @nati19love 17.11.10, 21:35
        hm, wiesz, na ergo arenie to byłam nie raz, vipy mają miejsca siedziące jak już, a bilety za 275 zł to płyta, więc jak się ktoś przeciśnie to da radę coś zobaczyć.
        + vipowskie są zupełnie w innym miejscu, niż gdzie płyta więc sory.
    • wercia01105 BYŁO ;/ 16.11.10, 20:47
      Sama zakładałam...

Sorry, ale kosz uncertain
    • rikki Re: Lady Gaga koncert! 16.11.10, 20:53
      nie, nie sądzę, że to bezsens... wink w sumie to za dużo chyba nie będziesz widzieć, ale zawsze coś, chociażby na telebimach. wink poza tym sama bym się przeszła, ale niestety mieszkam za daleko... sad baw się dobrze. wink))
    • kontrastowa Re: Lady Gaga koncert! 16.11.10, 21:50
      czemu bezsens ? XD niee nie uważam że to bezsens .. tylko te najtańsze bilety są pewnie w samym tyle ..
    • magnaw18 Re: Lady Gaga koncert! 16.11.10, 22:28
      Chciałabym...
      ... błagałam rodziców, robiłam wszystko żeby pojechać i ze 2 miesiące temu powiedzieli że dobrze pojadę, to ja taka radość itp., a potem że jednak nie, bo im się nie chce tam jechać scianascianasciana

Cóż, dla tych co jadą to udanej zabawy brawo
    • anahirbd Re: Lady Gaga koncert! 18.11.10, 18:37
      Niestety nie jade : ( ale na pewno zrobi SHOW w końcu to Gaga xD
    • jane_ semi precious weapons! 18.11.10, 18:46
      gdybym szła to nie na żadne vipy, najlepsza zabawa jest zawsze na płycie. pamiętajcie. i nie liczy się to, co widzicie, liczy się muzyka, i ogólne doznania, koncert to jednak... trzeba przeżyć i doświadczyć, żeby na przyszłość wiedzieć, co się opłaca wybrać.
      choć vipy chyba mają wejście bez kolejki, i to jest plus ogromny. bo to jednak nie festiwal, tutaj przebiega to inaczej.

nie idę, bo jest na drugim końcu kraju. i jak nie pójdziecie mi na semi precious weapons to pokroję, są świetni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka