Dodaj do ulubionych

dokończony sen

16.11.10, 19:32
siema, siema ; ]

na początku chciałam oznajmić że miałam lekki dylemat na jakim forum dodać ten wątek także jak komuś nie pasuje on do PORAD I PYTAŃ ma problem ; ]

przechodząc do tematuuu.. miałyście kiedyś tak że śniło wam sie coś, ktoś lub coś was obudził czy inne rzeczy wam sie przydarzyły i go przerwał więc chciałybyście aby ten sen się noo tak jakby dokończył ? osobiście ostatnio miałam kilka snów które sobie sama przerwałam także was się pytam czy której się coś takiego zdarzyło i czy jest to możliwe ? ; ]
Obserwuj wątek
    • salivia Re: dokończony sen 16.11.10, 19:38
      Ja chyba 2 lata temu miałam taki sen i on mi się śnił kilka razy. Był taki sam , no ale zawsze kończył się w tym samym momencie. I jakoś mi to nie przeszkadza bo nie chcę wiedzieć jak się skończył. Może jak będziesz o nim dużo myśleć to w końcu znowu ci się przyśni chociaż coś podobnego.
    • kammi Re: dokończony sen 16.11.10, 19:39
      a, dlaczego miałoby nie być możliwe?
      tak, zdarzało się.
      i tak, ffffffffffuuuuuuuuuu- że mnie obudziło, coś, ktoś, nie wiem.
      chciałabym koniec tej historii, ale im więcej o tym myślę, tym mniejsze są na to szanse.
      wiesz, sen mógłby się ciągnąć w nieskończoność, ale w końcu wstaniesz z łóżka.
      nigdy nie będzie tak, że sen będzie miał początek i koniec, sny to wyrwane z życia sceny, tyle.
    • kasix_14 Re: dokończony sen 16.11.10, 19:50
      Miałam kiedyś taki piękny sen. Już nie pamiętam o czym był. W każdym razie w najciekawszym momencie snu obudziłam się. Zdenerwowałam się, bo nie chciałam go przerywać. Po minucie zasnęłam w dokładnie takiej samej pozycji jak się obudziłam. Nawet ręki nie przełożyłam gdzie indziej. Leżałam dokładnie tak samo i przyśniła mi się dalsza część tego snu smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka