Dodaj do ulubionych

Brak zainteresowań! ;<

20.11.10, 22:43
No to mój problem jest taki ,że cierpię na totalny brak zainteresowań (niby lubię muzykę ,książki itd. ale nie mam nic takiego swojego ,że np; chodzę do klubu grać w piłkę). -.- moje przyjaciółki i kumple mają jakieś zainteresowania dzięki czemu się nigdy nie nudzą bo chodzą na treningi czy coś. A ja siedzę i się nudzę jak ta frajerzyna. ;< potem siedzę w domu bo np; moja jedna kumpela ma treningi w klubie tańca i coś jeszcze inna chodzi do chóru kościelnego albo ma jakieś inne zajęcia związane ze swoimi pasjami. Powiedzcie wiec czym się interesujecie i co byście mogły mi doradzić. (ale żeby to wymagało wychodzenia z domu xD i nie kosztowało miliard. ) Proszę to dla mnie ważne. chciałabym mieć najlepiej dwie pasję dzięki którym nie będę się nudzić jak znajomi będą zajęci. To dla mnie wielki problem bo z tej nudy wpadam w chandrę i nie mam co z sobą zrobić. ;l a to jest masakra i potem piję ,palę i w ogóle . Oo' omg.! no to pomocy i takie tam. ;D ;**
Obserwuj wątek
    • ladybebe Re: Brak zainteresowań! ;< 20.11.10, 22:49
      odświeżam. ;< moglibyście pomóc plis. ;< to ważne.
      • bluebaloon Re: Brak zainteresowań! ;< 20.11.10, 22:51
        Nie pomogę Ci bo jestem w takiej samej sytuacji co ty ;/uncertain
        • urszulka2691 ja o mam aż za duzo zainteresowań!!!! 24.11.10, 21:12
          codziennie z 2-4 godzin gram na gitarze i na perkusji, tańcze min. 3 godziny a przez reszte czasu spiewam potrafie nawet o 10 wieczorem walic w perkusje!!!!!!a jesli o ciebie chodzi to moze spróbuj poszukac swojego zainteresowanie nie wiem zacznij grac w tenisa albo pójdź na kółko z biologi(jeśli lubisz biologie)...też cos dla siebie znajdziesz!!!
      • sel.demi.miley Mam tak jak Ty! ;/// 20.11.10, 22:51
    • xxxnikusxxx +. 20.11.10, 22:53
      ja trenuję piłkę ręczną, naprawdę fajna gra. polecam wink
      • ladybebe Re: +. 20.11.10, 22:56
        Grałam w podstawówce ,jak były sks-y. Teraz nie mam gdzie nie mam z kim. ;<
        to po prostu jakaś tragedia. ;<

ale fajnie wiedzieć ,ze nie tylko ja tak mam. xD przynajmniej mnie pocieszyłyście i troszkę rozbawiłyście. ;D
    • broken_heart Re: Brak zainteresowań! ;< 20.11.10, 22:56
      Ja od małego pchałam się gdzie tylko mogłam: tańczyłam, śpiewałam, grałam na instrumencie, grałam w tenisa stołowego,teatr itd... Tym sposobem sama zobaczyłam co mnie interesuję dziś gram na gitarzę choć uczyłam się na syntezatorze i uwielbiam tańczyć jednak nie mam czasu na tą pasję ubolewam nad tym bardzo... Cały czas przeznaczać musze na naukę tym sposobem nawet gitara staje mi sie obca. Ale odkuje to sobię na bank. A ty musisz się gdzieś zapisać by zobaczyć co cię kręci, zawsze możesz zrezygnować a zobaczysz co cię interesuje...
    • turbodymowoman Mój przypadek... :)) 20.11.10, 23:07
      Ja do niedawna miałam dokładnie to samo co ty!
      Po szkole nie miałam co robić. Często łapałam chandrę, uzależniłam się od komputera.
      Przyjaciółka namówiła mnie na lekcje jazdy konnej. Poczytałam trochę w internecie i zgodziłam się. Byłam na jednej lekcji i bardzo mi się spodobało. Niedługo jedziemy znowu. Spróbuj może tobie też się spodoba.smirk
      • amela . 20.11.10, 23:10
        może taniec ? albo jakiś sport . : )
      • imperativ Re: Mój przypadek... :)) 20.11.10, 23:11
        Może zapisz się do szkoły muzycznej, na np. gitarę..
        albo na kółko dziennikarskie czy teatralne c:
    • minnie_mick Re: Brak Zainteresowań. Kiedyś też tak miałam. ;P 20.11.10, 23:12
      Jak byłam młodsza (Miałam tak z ok. 11 lat to też tak miałam).
      W tej chwili ja: chodzę na taniec 2 razy w tygodniu, 1 w tygodniu mam szkolny chór, lubię oglądać filmy, słuchać muzyki... tongue_out
      Moja koleżanka np. chodzi na harcerstwo i wgl. za to nie płaci.
      Może chodź na basen? Albo zacznij uprawiać jakiś sport... wink
      Powodzenia. ;D
      • ladybebe Re: Brak Zainteresowań. Kiedyś też tak miałam. ;P 20.11.10, 23:29
        dziękuję ;** !

chyba zdecyduję sie na basen... ale to raczej indywidualnie. ;D kiedyś chodziłam a w to lato często jeździłam z rodzinką nad jezioro i pływałam cały czas. ;D chyba mam to w genach bo mój tata jak rekin pływa. xDD

no i do rysowania też talent mam... pomyślałam o jakiś konkursach ;3 na pewno tego pełno w internecie. Super ,bardzo dziękuję zainspirowałyście mnie. xD

i życzę innym w odnalezieniu pasji. ;D
        • lieb_de_sekunde ... ;> 20.11.10, 23:41
          zapisz się na jakieś zajęcia plastyczne. No nie wiem. może zobacz w miejskim domu kultury ? Ja jestem zpisana na takie chodzę 2 razy w tygodniu jest super.
          Możesz się także zapisać do szkoły językowej na jakiś fajny język. hmm. francuski ? albo po prostu na angielski. big_grin
          Możesz jeszcze zacząć oglądać na iitv.pl jakieś fajne seriale. Ja jak mam czas oglądam plotkarę i pamiętniki wampirów. Albo załóż Bloga i pisz tam taki jakby pamiętnik, możesz też zacząć pisać książkęwink
          No nie wiem. Jeżeli masz dużo czasu to próbuj po kolei wszystkiego. taniec, sport, plastyka, teatr, chór...
          Albo po prostu graj w simsy haha xd
        • seneka4 Re: Brak Zainteresowań. Kiedyś też tak miałam. ;P 21.11.10, 15:50
          Polecam stronkę deviantART. Ludzie wstawiają tam swoje prace także zdjęcia. Sama uwielbiam rysować i zastanawiam się nad założeniem sobie tam konta. na razie oglądam prace innych i jestem zachwycona. ;D uwielbiam rysować, malować... próbuję różnych technik nie tylko szkicu... i wprost uwielbiam rysować komiksy. No i uwielbiam pływać. Zastanawiam sie nad jakimś jeszcze sportem ,ale na razie na brak zajęć nie narzekam. (:
    • kotek.bieberka Re: Brak zainteresowań! ;< 20.11.10, 23:55
      ja chodze do iskry, tb polecam : pływanie, tenis, capoiera itp...
      • ladybebe Re: Brak zainteresowań! ;< 21.11.10, 15:42
        Myślałam o iskrze ,ale zapisy będą dopiero w nowym roku i pewnie skorzystam z tej okazji żeby się zapisać już długo to odkładałam. smile
    • gabi_989 Re: Brak zainteresowań! ;< 21.11.10, 15:52
      Ja też cierpię na brak zainteresowań... niby lubię grać w kosza i jestem w tym dobra ale to się nie liczy..
    • ann_g Re: Brak zainteresowań! ;< 21.11.10, 15:56
      1) nie pal, to nie może być twoja pasja ( chyba, że sobie z tym paleniem jaja robiłaś!)
      2) Dobierz sobie taką pasję, żeby pasowała do ciebie samej, np. jeśli jesteś fanką horrorów, najlepiej jakiś sport ekstremalny itd.
      3) Możesz skorzystać z rad koleżanek
    • kara4454 tez tak mam 21.11.10, 16:01
    • cotton.caandyy. Re: Brak zainteresowań! ;< 21.11.10, 16:21
      zapisz się do Szkoły Muzycznej ;D Z roku na rok prawie wgl nie będziesz w domu bywać ;pp
    • ravenhatred ... 23.11.10, 14:50
      Nie mam pojęcia jak by było w Twoim przypadku, ale ja gram w zespole i nie mam czasu na nudę. smile
    • jestemkimchce Re: Brak zainteresowań! ;< 24.11.10, 20:46
      Ja uwielbiam plywac!! Jak sobie plywam tomysleowszystkich sprawach ktore sie wydarzyly.. I tez z kolezankami mozesz sobie chodzic jak beda miec czas..
    • andzius163 Re: Brak zainteresowań! ;< 24.11.10, 20:48
      fotografia.
    • mellyx3 Re: Brak zainteresowań! ;< 24.11.10, 20:53
      mam tak samo jak ty i mam zamiar zapisać się na lekcje gitary albo keyboardu. big_grin
    • iga18 Oj.. Mam tak samo -.- 24.11.10, 20:56
      Ostatnio zastanawiam się nad jakimś zajęciem pozalekcyjnym.. Rano szkoła, popołudniu siedzę w domu i trochę mnie to wkurza.. Koleżanka namawiała mnie na treningi siatkówki.. Może będę chodzić na siatkę, jeszcze nie wiem.. Choćby, żeby się na nich po wydurniać i odstresować się (jak moja koleżanka xd). Właśnie podobno na tych treningach u mnie są luzy, bo jest spoko pan..
      Jeszcze nie wiem..
      • dunjaa ;> 24.11.10, 21:02
        Zajmijcie się nauką to wam będzie szybko leciało, mówię wam ;D
        A tak na serio to trzeba to w sobie po prostu odkryć, tym co ' nie mają zainteresowań' zazdroszczę wolnego czasu - ja takiego nie mam i nie ma kiedy poświecić się zainteresowaniom.
    • blondzia Re: Brak zainteresowań! ;< 24.11.10, 21:21
      Ja raczej też nie mam zainteresowań nie chodzę na żadne treningi czy na chórki .
      Po prostu lubię czytać książki i kupuję gazety młodzieżowe np bravo .
      Interesuję się też przedmiotami przyrodniczymi czyli biologią ale za geografią nie przepadam.
      No i chyba wszystko . Sama musisz w sobie coś odkryć jeśli coś posiadasz bo ja możemy ci pomóc skoro cię nie znamy możesz się zapisać i uczyć gry na gitarze mnie zawsze to interesowało pobrząkać na gitarze big_grin
    • fictive. Re: Brak zainteresowań! ;< 24.11.10, 21:23
      ja chodzę na chór. proponuję ci... kółko plastyczne? może gimnastyka ? nie wiem xd
    • mileymiley Tutaj!!! 24.11.10, 21:29
      Hmm. Proponuję:
      - zajęcia plastyczne
      - zajęcia teatralna
      - kurs tańca
      - chór szkolny
      - koło j. polskiego lub innego przedmiotu który lubisz
      Hmm.. Możesz też chodzić na jakieś zajęcia sportowe np. siatkówka.
      Powodzenia! smile
    • sally.skeleton Capoeira 27.11.10, 22:18
      Polecam capoeira. Po kilku treningach tak się wkręcisz że będziesz myśleć tylko o tym. Jak mieszkasz w większym mieście jak W-wa, Krk, Wroclove, Lublin to spoko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka