fajnawiki97 Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 21:30 Resling(NEXUS WWE) Piłka nożna Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia97 Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 21:33 malinka.. napisał(a): > Hej Kociaki ; * > > Nie mam pojęcia czy była taki wątek, a jak był to kosz ; ) > > Chodzi mi o nietypowe hobby dziewczyn ; ) > > Np. Moim takim nietypowym hobby jest żużel < 3 > Uwielbiam ten hałas gdy ruszają, gdy fani krzyczą, gdy na trubunach widać szali > ki w barwach żółtych, białych i zielonych < chodzi o Falubaz > > > > A wy macie takie jakby nietypowe hobby dla dziewczyny.? ; ) > > Pozdrawiam wszystkich i czekam na odpowiedzi > > Moje nietypowe hobby to jazda na deskorolce i BMX'ie <3 Kocham to ale koleżanki twierdzą że to tylko dla chłopaków xd Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia97 Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 21:37 Moje nietypowe hobby to jazda na deskorolce i BMX'ie <3 Kocham to ale koleżanki twierdzą że to tylko dla chłopaków xdserce Odpowiedz Link Zgłoś
era. Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 21:42 cześć . moim hobby jest jeżdżenia na gokardach oraz granie w piłkę nożną . Odpowiedz Link Zgłoś
alice17 Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 21:49 Hmm... Mnie kręcą różne sztuki walki...xD Dziwne trochę... Nie wiem jak według was ale już słyszałam, że to dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
monikoka Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 21:49 Ja lubię chodzić na mecze piłki nożnej , Dużo osób uważa ,że to nie dla dziewczyn ?! Dlaczego ?! Ostatnio byłam na meczu z koleżanką i wszyscy na nas się patrzyli jakby pierwszy raz widzieli dziewczyny , Ale prawdę mówiąc to oprócz nas to widziałam jedną starsza laskę na meczu WKS śląsk . Odpowiedz Link Zgłoś
najli. Piłka nożna <3 21.11.10, 21:51 Nie wiem czy to jest nietypowe dla dziewczyn, czy nie, ale ja kocham piłkę nożną. Kocham grać w piłkę nożną i kocham oglądać piłkę nożną. Nawet chciałabym wiązać z tym przyszłość. Tylko szkoda, że tak mało się mówi o dziewczynach w tym sporcie. Cieszy mnie jednak fakt, że w szkole (równoległej klasie) są dwie dziewczyny, które także to lubią Odpowiedz Link Zgłoś
inaaaa Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 21:53 gry typu Call of Duty xD <3333 koocham takie coś ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mrrau Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 21:54 hmmm... w sportach kocham jazde konną. to moje hobby, kocham to <3 a z innych to decoupage, rysowanie i koty. takie mało oryginalne, ale ja to kocham Odpowiedz Link Zgłoś
fuckyeah Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 21:56 Było podobne, nawet sama zakładałam xDD www.kotek.pl/kotek_forum/02,3057,118838273,118838273,Meskie_hobby.html Odpowiedz Link Zgłoś
cute_princess Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 22:03 Hmm, nie wiem czy można nazwać to moim hobby, ale też uwielbiam żużel, hałas, krzyki kibiców , biało-niebieskie szaliki <unia Leszno> ta atmosfeeera! Odpowiedz Link Zgłoś
awril Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 21.11.10, 22:47 Siemanko....Też lubię żużel, ale jestem za Unią, chociaż moim głównym hobby jest off-road czyli taplanie sie w błocie wielkim samochodem terenowym oraz należę do stowarzyszenia Lajttem 4x4. To głogowskie stowarzyszenie miłośników tych samochodów co ja, a co najciekawsze jestem tam jedyną dziewczyną Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka . 22.11.10, 08:38 Nie wiem, czy tenis jest nietypowy, ale to moje hobby Odpowiedz Link Zgłoś
miley8888 Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 22.11.10, 12:58 No moim wiadomo nożna!!! ;D i jeszcze lubię siatkę i wyścigi samochodów ;D Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 22.11.10, 14:44 ja oglądam restling i gram w wojenne gierki np. call of duty lubięszybkie samochody i nie jestem chłopczycą Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 22.11.10, 15:05 czy ja wiem raczej nie ja lubię sport i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
lovely_ashley watashi 22.11.10, 15:24 ja również lubię chodzić na żużel - kibijcuje Włókniarzowi !! xD hehe lubię filmy typu "Transformers" czy choćby "Wanted", gdzie reszta dziewczyn u mnie chodzi tylko na polskie... uwielbiam oglądać anime, co tydzień Naruto a Dragon Ball to klasyk ! grać na PS2 czy PSP w Tekkena itd. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina1997 Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 22.11.10, 15:48 Ja nie mam takiego i nie rozumiem zainteresowań chłopaków. Odpowiedz Link Zgłoś
monixx Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 22.11.10, 16:15 ja mogę 24h na dobę oglądać sport a zwłaszcza piłkę nożną, znam skład Hiszpanii Barcy, Realu M., primera division i premier league czasem oglądam, Ligę mistrzów i europejską, uwielbiam Torresa i jeszcze samochody terenowe Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 22.11.10, 17:45 No czy ja wiem...piłka nożna,żeglarstwo.. Odpowiedz Link Zgłoś
madziula97 Auta ! 22.11.10, 20:05 Motoryzacja-auta. Od dziecka, tata czasami zamiast lalek kupował mi samochodziki. I dobrze. Znam teraz wszystkie marki i wiem gdzie co się produkuje co jest najlepsze Uwielbiam też grać w gry wyścigowe: NFS most wanted, NFS underground 2 Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 22.11.10, 22:10 ja np. uwielbiam broń - każdego rodzaju od mieczy, przez noże aż po karabiny maszynowe interesuje mnie także monster jam [nie jestem fanką, ale mnie ciekawi] no i oczywiście wyścigi, jakiegokolwiek rodzaju Odpowiedz Link Zgłoś
pauluu rajdy samochodowe, gokarty <3! 22.11.10, 22:13 Według mnie to jest po prostu z a j e b i s t e chodzę na gokarty, na tor kartingowy. Wykręcam naprawdę dobre czasy Odpowiedz Link Zgłoś
monsoon Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 23.11.10, 17:58 Moje hobby jest normalne , czyli słuchanie muzyki , rysowanie i zamykanie się w sobie tracąc kontakt z innymi ludźmi oczywiście gapiąc się w wybrany punkt ^.^ Odpowiedz Link Zgłoś
miley Re: Nietypowe hobby dziewczyn . 23.11.10, 18:05 ja chyba nie mam nietypowego hobby raczej normalne .np śpiew taniec to tak Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnikusxxx +. 23.11.10, 18:12 ja z kolei trenuję piłkę ręczną, poza tym kocham chodzić na mecze wisły kraków <3 Odpowiedz Link Zgłoś
siem_sciem takie tam. 23.11.10, 18:30 piłka nożna ,uwielbiam wprost chciałabym bardzo grać w drużynie ale nie ma w pobliżu żadnej. ;// ćwiczę freestyle (czy jak to tam) tzn żonglerka , różne podrzucania uwielbiam drybling xd nie nawidzę jak gramy w drużynie a dziewczyny nie umieją przyjmować albo podawać i same lecą z piłka na bramkę- zero gry zespołowej. jestem taka raczej uniwersalna , jeżdżę na różne zawody , prawie wszystkie ale piłka nożna jest najlepsza! Odpowiedz Link Zgłoś